Evo zašto su žene sa kratkom kosom veoma privlačne muškarcima

Nedelja, 10.05.2020.

15:54

Izvor: super zena

Evo zašto su žene sa kratkom kosom veoma privlaène muškarcima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

xzq

pre 3 godine

Takodje i zato jer su svi muskarci kao i zene i delom biseksualni, tj imaju ponekad i privlacnost prema sopstvenom polu. Kratka kosa je najvise odlika muskaraca a seksualnost je inace fluidna i nekad moze da nam se dopada ovo ili ono, i nebitno koji pol.

Mastrangello

pre 3 godine

Ovaj dole što pominje da je imao 40 kratkodlakih a vi svi odmah skočili..ne podcenjujte žensku seksualnost i bezobzirnost, ima tako nekih tipova kojima sve daju,vrlo brzo.

Ja naprotiv ne biram, kratka duga, ružna lepa..zato sam prošao davnu tu brojku od 40.
(Neizbirač, 12. maj 2020 17:35)

Davno predjena brojka od 40 svega i svacega nije bas isto kao - preko 40 neke jako, jako retke stvari.
Nisi bas pametan, tako da me sada bas zanima na koji si ti to nacin dosao do davno predjene brojke od 40...
A da ima tipova koji dobiju sve i odmah bez nekog posebnog razloga, to znam i sam...

Mare

pre 3 godine

@mis, cu', nikad nisu mogle da puste kosu!!! Stvar je ukusa, ja bih se slozio s njima. Ali, to je moj stav i volim kratku kosu na lepom licu. Isto tako, to mi ne daje za pravo da izvredjam one kojima se to ne dopada.

Neizbirač

pre 3 godine

Ovaj dole što pominje da je imao 40 kratkodlakih a vi svi odmah skočili..ne podcenjujte žensku seksualnost i bezobzirnost, ima tako nekih tipova kojima sve daju,vrlo brzo.
Uostalom kod žena su i nož i pogača.

Ja naprotiv ne biram, kratka duga, ružna lepa..zato sam prošao davnu tu brojku od 40.

Dugokosa

pre 3 godine

Meni je lakše održavati dugu nego kratku kosu. Takva mi je da je samo operem i na brzinu isfeniram, a kratku treba nameštati plus češče i šišati i to mora da radi frizer,, za šta ja baš nemam živaca. Nije istina da je lakše održavati kratku, jedino se brže osuši.

Marijana

pre 3 godine

Ovim našim kosa ne igra ulogu, oni nisu sposobni da vole, prvo ni sebe, pa onda ni ženu pored sebe. Kosa je trivijalna stvar. Čitam komentare, i razmišljam, kako su neki muškarci plitki..

Naravno

pre 3 godine

Osim ako niste neka ekstra lepotica prirodna, muškarci mrze kratku kosu na zenama. Da citiram prijatelja - Da sam hteo da se zabavljam sa muškarcem našao bi muškarca. Sve drugo je laz. I da, frizura puno utiče na izgled i samopouzdanje žene.
(Jasam, 11. maj 2020 17:27)
I ja mrzim kada muskarac nema gustu kosu vec se vidi da je u buducnosti planiran za (pro)celavog
Kosa je cudo

Vanja

pre 3 godine

Sve je stvar toga kako kome stoji. Imam drugaricu, prelepo joj stoji kratka kosa.
Naravno, ukusi su razliciti, meni je njeno lice i lepota doslo do izrazaja tek kad se osisala. A rekla bih da, kadje ona u pitanju, i muski svet misli slicno. Sve mogu da prihvatim, osim toga da je kratka kosa laksa za odrzavanje. To nikako nije istina. Da bi lepo stajala mora se kod frizera na tri nedelje, svaki dan pranje, svaki put feniranje, namestanje, preparati. Mnogo je zahtevnija, od duge, operes, osusis, pustis niz ledja, ne peres svaki dan, mozez da vezes rep, ako se desi da je nekad neposlusna... Hiljadu opcija koje sa kratkom nemas. (Ne govorimo o babama koje udare minival, to jejako glupo poredjenje)

mis

pre 3 godine

Ove zene u komentarima sto pisu kako duga kosa nije in, kako je monotona i bzvz verovatno nikad u životu nisu mogle da puste istu pa im je kriv djavo.

adriano_galliani

pre 3 godine

Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.
(Slavica, 11. maj 2020 12:32)

Ja volim malo veće noseve. Npr: Vanessa Lengies, Anna Hopkins, ili moja direktorka.

dok ti praziluk viri iz...

pre 3 godine

Duga zenska kosa, kako neinventivno, monotono i dosadno...
(Violeta Markovic Ljubicica, 11. maj 2020 16:04)

U prevodu "samo moje mišljenje je savremeno, inovativno i cool, ko se ne slaže sa njim je zaostala seljačina"...

Vagica

pre 3 godine

Ima nekih kojima prelepo stoji kratka kosa (neko je spomenuo Lindu Evanđelistu), a ima i nas kojima ne stoji (iako je nikada nismo ni imale :)
Nekoj stoji najlepše plava, nekoj tamna, nekoj šatirana, nekoj riđa... Primer - Kseniji Pajčin su stajale sve boje i sve frizure. Nekome savršeno stoji npr. veliki nos. Lepote ima u toliko oblika da je bespredmetno pričati o tome. Savršeno ne postoji, postoji samo nešto prelep u svojoj nesavršenosti.

silly

pre 3 godine

dakle, ako idemo tom logikom, muškarci ne bi trebalo da imaju dužu kosu? isključivo kratku?....neee, muškarcima je sve dozvoljeno a mi treba vas da pitamo kakvu kosu vi volite da mi nosimo....

Mastrangello

pre 3 godine

imao sam preko 40 zenski sa kratkom frizurom i verujte ni po cemu se ne razlikuju od ovih sa dugackom kosom
(Bgd, 11. maj 2020 11:26)

Cuj ga ovaj... Pa ja neznam da li sam prosao pored 40 zena sa kratkom frizurom tokom zivota, a kamoli upoznao... A ovaj ih je 40 j3bava0... Koliko imas godina 440?!

Ajde kad lazete malo smanjite dozivljaj i imajte obzira za nas unesrecene koje zene ni ne pogledaju, a kamoli da nam daju...

Jasam

pre 3 godine

Osim ako niste neka ekstra lepotica prirodna, muškarci mrze kratku kosu na zenama. Da citiram prijatelja - Da sam hteo da se zabavljam sa muškarcem našao bi muškarca. Sve drugo je laz. I da, frizura puno utiče na izgled i samopouzdanje žene.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Sudeci po komentarima nas narod jos uvek zivi u ranom 19. veku, gde samo "seljancice" sa pletenicama prolaze... Kao da dvesta godina industrijalizacije, mode, slobode, bunta, samosvesnosti, kulture, umetnosti uopste se nije ni desilo... Ruralna smo nacija, pa to ti je, a mi kojima treba malo vise "prostora" izgleda da moramo da odemo u svet, jer ne samo da nismo pozeljni, nego bi smo bili i inace oterani... Duga zenska kosa, kako neinventivno, monotono i dosadno...

LittleMissSpring

pre 3 godine

Iz ličnog iskustva znam da sasvim dovoljan broj muškaraca voli veoma kratku kosu. I, ne, uopšte nemam problem da je skraćujem svake sedmice :)

Majkl Džondar

pre 3 godine

A ja se pitam otkud ovkave devojke kod nas, nafrakane, nafurane, uplastičene. Kad ono, Srbi takve vole. Kakav muškarac, takva devojka.

Ahtung

pre 3 godine

Kratkokose, pa još kad ih vidim zguza, onako mršave, iz momenta me pripadne muka, kao da vodim ljubav sa nekim dečakom. Žena treba sva da buja, ostalo je za latentne pedere.

dobar

pre 3 godine

Meni je moj otac ostavio nos u amanet, ne mogu ga kosom sakriti. Jedino vizuelno ko inače voli dužu kosu, može da mu ublaži utisak..Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.
(Slavica, 11. maj 2020 12:32

Svi znamenitiji Srbi i Srpkinje imaju veliki nos. Ja da imam manji nos išao bi na uvećanje istog.

mislite o tome

pre 3 godine

Kad pricamo o kratkoj kosi kod zena, pogledajte Sarliz Teron sa kratkom kosom... Nestvarno lepo joj stoji, naravno pre svega jer je zena sa izuzetnom lepim i pravilnim likom.

Vlada

pre 3 godine

Steta sto se ne moze poslati slika. Jedna ista osoba sa veoma bujnom kosom i kovrdzavom i sa kosom vezanom u rep ili pundju. Razlika - nebo i zemlja. Sa vezanom kosom preslatka, sa raspustenom, izvinjavam se na izrazu, kao ulicarka.

nataša

pre 3 godine

Frizuru treba birati prema obliku lica, glave, prema vratu, a ne prema nečijem ukusu. Kao što ne može ista haljia da stoji svakoj ženi i svakom obliku siluete, tako ne postoji frizura koja podjednako lepo stoji svim ženama. Volim da nosim pre svega ono što mi lepo stoji.

Joca

pre 3 godine

Merlin Monro je bolje izgledala sa kratkom nego sa dugom kosom, imate na internetu slike sa dugom, pa pogledajte i presudite. Neka svako nosi ono što mu najbolje stoji i što mu se najviše dopada da vidi kod sebe.

uhoroskopuovca

pre 3 godine

cenim samo perverzne ,kratka kosa govori da osoba voli da eksperimentise , moguce je da su zene sa kratkom kosom sklonije perverzijama ,samo jednu sam imao sa kratkom kosom i bila je ufff

Tor

pre 3 godine

hrabrost, smelost, lepo lice, lep oblik glave istice, onima kojima stoji i naravno negusenje u dlakama. to su glavne prednosti. preferiram 1000x pre nego duge kose.
a najgore mi je kad vidim predugacku kosu. to moze samo da se gleda.

Locutus

pre 3 godine

Lepim ženama preduga kosa smeta jer sakriva lepotu. Onim drugima pomaže. I gde je to zapisano da žena mora da ima dugu kosu? I lav ima dugu, a lavica kratku.

Vatra

pre 3 godine

Lepoj zeni stoji lepo i duga i kratka, ruzna je ruzna i sa dugom i sa kratkom. Nema tu sta mnogo da se pametuje.
Zena koja ima krupne oci, lep pogled, lep osmeh, cistu glatku kozu moze i krpe da navuce na sebe bice lepa, za ostalo postoji sminka.

Slavica

pre 3 godine

Lepojkama je duža kosa samo bonus, može i ne mora. Neko napisa da klempavim i nosatim duža kosa služi za prikrivanje. Meni je moj otac ostavio nos u amanet, ne mogu ga kosom sakriti. Jedino vizuelno ko inače voli dužu kosu, može da mu ublaži utisak..Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.

Duci

pre 3 godine

Ne samo da zene sa kratkom kosom nisu privlacne vec su odbojne, a neke cak i muskarace! Zena sa kratkom kosom je uglavnom simbol lenjosti. Svaki muskarac obozava zenu koja se brine o sebi, ima lepu dugu kosu, uredne nokte itd. a to je u podsvesti i signal da ce se takva zena dobro brinuti o detetu u buducnosti. Zena koja nema volju da se brine o sebi i svojoj kosi nece se dobro brinuti ni o muskarcu ni o detetu. Ustvari, nece imati ni priliku jer verovatno 99% muskaraca preferira zene sa dugom kosom.

nekad siv, nekad žut

pre 3 godine

Zena sa kratkom kosom nije zena, nego neki polu decacic. Dakle, grozota sa strane gledista normalnog coveka. Kratke kose nose babe iz razloga sto im je lakse da odrzavaju higijenu.Gledajte ih samo, sto starije to krace. Zamili tek mladju zenu sa takvim mentlanim sklopom.
(pex, 11. maj 2020 10:31)

Pa zato što "godine su mnoge a leđa nejaka" nema baba više snage da pere kosu a i koji će joj realno posle 60. što je navatala, navatala je...

Laki Topalović

pre 3 godine

Жена је склона да озбиљно падне у депресију ако јој (из неких разлога)"не ваља" фризура !
(мића, 11. maj 2020 09:26)

Žena je sklona da padne u depresiju iz bilo kog razloga.

Deus

pre 3 godine

Zene sa kratkom kosom skoro po pravilu imaju sitnije lice i pravilne crte - lepe oci, nos i usta uz atraktivan osmeh. Naravno da ce takve pre da zapadnu za oko muskarcu nego neki akrep koji se pokrio kosom.

Maja, Zadar

pre 3 godine

@(...)U Splitu u hotelu Marjan kad nisam umro zbog nedostatka vazduha, a partnerka me pita da li želim njen vrat dok mi se anđeli priviđaju. Mislio sam gotov sam.

(XXL, 11. maj 2020 10:37)

Ha, ha, ha, ha, ha! 😂
Odvalila sam od smijeha. 😂

@Kratku kosu mogu nositi samo zene koje imaju lepo lice.
Duga kosa pojedinim zenama sluzi da prikriji ruznocu klempave usi veliki nos...

(Lone, 11. maj 2020 09:53)

Koliko god nekima Vaš komentar možda zvučao seksistički, slažem se s Vama.
Pogotovo za prvu rečenicu.
S kratkom kosom ljepota lica dolazi više do izražaja, nego s dugom.
Imala sam i kratku i dugu kosu,
sada imam nešto između,
do ramena,
i svi mi govore da mi puno bolje stoji kada podignem kosu, u rep, punđu,
jer mi lice dolazi do izražaja.
A, pogotovo oči jer,
ne da se hvalim (njihove riječi,
i žene i muškarci),
ali mi govore da su prelijepe,
plavo - zelene s gustim prirodno uvijenim dugim crnim trepavicama.
(Plus oblik očiju)
A, ja svijetle puti u licu, i općenito, s crnom kosom,
pa je valjda to taj efekt.
Iako je meni svejedno,
i najvažnije mi je da imam oči,
i da su mi zdrave,
koje god boje i oblika bile. 😊

realno

pre 3 godine

nisu :)
(Stef, 11. maj 2020 08:57)
11
Zena bez duge kose za mene nije zena.
(shonex, 11. maj 2020 08:56)
Ljudi moji, sve zavisi od toga koja zena je u pitanju. Marija Serifovic sa kratkom kosom ili Charlize Theron, Sharon Stone, Halle Berry...
(kezza, 11. maj 2020 09:16)

Tako je ali i sve te navedene su jos lepse sa dugom kosom...

Dejan

pre 3 godine

Bolje 100 dugokosih nego jedna ćelava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Domaćin, 11. maj 2020 09:07)
Dobro, svakako, kosa je vazna, no nije najvaznija kod muskarca. Sta je falilo Orneli Muti kad je obrijala glavu - Nista. Zar bi je neko odbio samo zato sto nije imala kosu? Imam 58 godina i znam sta pricam.

pex

pre 3 godine

Zena sa kratkom kosom nije zena, nego neki polu decacic. Dakle, grozota sa strane gledista normalnog coveka. Kratke kose nose babe iz razloga sto im je lakse da odrzavaju higijenu.Gledajte ih samo, sto starije to krace. Zamili tek mladju zenu sa takvim mentlanim sklopom.

svitac ne svetac

pre 3 godine

Zato što deluju ratnički, opasno, dva energetska nivoa iznad "obične" žene, a to je ona suština koja nas privlači ka drugima - energija

XXL

pre 3 godine

Da, da preferiram žene i kao momak nekada devojke sa kraćom kosom. Zašto? Iz svih ovih navedenih razloga i naravno urednosti da ne govorimo o intimi kada se nagutate njene kose koja se lepi po licu i telu kao i između prstiju ako želite da je milovanjem dodirujete. Da ne ulazim u detalje kada se nađe nad vama i prekrije vas u zanosu kosom. U Splitu u hotelu Marjan kad nisam umro zbog nedostatka vazduha, a partnerka me pita da li želim njen vrat dok mi se anđeli priviđaju. Mislio sam gotov sam.

kezza

pre 3 godine

nisu :)
(Stef, 11. maj 2020 08:57)
11
Zena bez duge kose za mene nije zena.
(shonex, 11. maj 2020 08:56)
Ljudi moji, sve zavisi od toga koja zena je u pitanju. Marija Serifovic sa kratkom kosom ili Charlize Theron, Sharon Stone, Halle Berry...

lol

pre 3 godine

Da bi zena koja nosi kratku kosu bila privlacna, mora da se poklopi bas dosta stvari, a jedna od prvih je to da ona ne stoji svakoj zeni, shvatite to, zene

Nebojša

pre 3 godine

Ima žena kojima lepo stoji ali ja još nisam video niti upoznao onu kojoj lepše stoji kratka kosa što naravno ne znači da ih nema.

мића

pre 3 godine

Зато што су (и оне)жене ! Дужина косе није пресудна за опредељивање мушкарца ,али је важно за женино самопоуздање ! Жена је склона да озбиљно падне у депресију ако јој (из неких разлога)"не ваља" фризура !

I am a robot

pre 3 godine

Zaista, da bi im dobro stajala, moraju se dosta toga sklopiti. Duzi vrat, uza vilica, delikatan nos, usne, izrazajne oci, male usi... Prosto-malom broju zena dobro stoji. Ali kad stoji, onda je to prelepa zena kojoh stoji sve.

rale

pre 3 godine

Nekim zenama lepse stoji, nekima ne. Ako nesto zeni lepo stoji naravno da ce privlaciti paznju. Ako zena ima dugacak vrat i malu glavu u odnosu na telo onda to bezveze izgleda. A ako vidis neku obrijane glave to je najbolji red flag moguci...

bigserb

pre 3 godine

Zeni kojoj kratka kosa stoji VAU, je sa dugom jos lepsa, nema mnogo zena kojima kratka kosa stoji, ali ima nekih koje su cista desetka!
Imao sam drugaricu koja je furala kratku kosu duze vreme i bila je smrt za muskarce, ali kad je posle nekoliko godina pustila dugu kosu, tek onda je bila neodoljiva!
Kratka ili duga kosa zavise od oblika glave, crta lica, fizionomije tela, prosto mnogo faktora mora da se poklopi da bi nam frizure bile VAU!

kezza

pre 3 godine

nisu :)
(Stef, 11. maj 2020 08:57)
11
Zena bez duge kose za mene nije zena.
(shonex, 11. maj 2020 08:56)
Ljudi moji, sve zavisi od toga koja zena je u pitanju. Marija Serifovic sa kratkom kosom ili Charlize Theron, Sharon Stone, Halle Berry...

lol

pre 3 godine

Da bi zena koja nosi kratku kosu bila privlacna, mora da se poklopi bas dosta stvari, a jedna od prvih je to da ona ne stoji svakoj zeni, shvatite to, zene

bigserb

pre 3 godine

Zeni kojoj kratka kosa stoji VAU, je sa dugom jos lepsa, nema mnogo zena kojima kratka kosa stoji, ali ima nekih koje su cista desetka!
Imao sam drugaricu koja je furala kratku kosu duze vreme i bila je smrt za muskarce, ali kad je posle nekoliko godina pustila dugu kosu, tek onda je bila neodoljiva!
Kratka ili duga kosa zavise od oblika glave, crta lica, fizionomije tela, prosto mnogo faktora mora da se poklopi da bi nam frizure bile VAU!

I am a robot

pre 3 godine

Zaista, da bi im dobro stajala, moraju se dosta toga sklopiti. Duzi vrat, uza vilica, delikatan nos, usne, izrazajne oci, male usi... Prosto-malom broju zena dobro stoji. Ali kad stoji, onda je to prelepa zena kojoh stoji sve.

Laki Topalović

pre 3 godine

Жена је склона да озбиљно падне у депресију ако јој (из неких разлога)"не ваља" фризура !
(мића, 11. maj 2020 09:26)

Žena je sklona da padne u depresiju iz bilo kog razloga.

rale

pre 3 godine

Nekim zenama lepse stoji, nekima ne. Ako nesto zeni lepo stoji naravno da ce privlaciti paznju. Ako zena ima dugacak vrat i malu glavu u odnosu na telo onda to bezveze izgleda. A ako vidis neku obrijane glave to je najbolji red flag moguci...

Majkl Džondar

pre 3 godine

A ja se pitam otkud ovkave devojke kod nas, nafrakane, nafurane, uplastičene. Kad ono, Srbi takve vole. Kakav muškarac, takva devojka.

Slavica

pre 3 godine

Lepojkama je duža kosa samo bonus, može i ne mora. Neko napisa da klempavim i nosatim duža kosa služi za prikrivanje. Meni je moj otac ostavio nos u amanet, ne mogu ga kosom sakriti. Jedino vizuelno ko inače voli dužu kosu, može da mu ublaži utisak..Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.

Dejan

pre 3 godine

Bolje 100 dugokosih nego jedna ćelava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Domaćin, 11. maj 2020 09:07)
Dobro, svakako, kosa je vazna, no nije najvaznija kod muskarca. Sta je falilo Orneli Muti kad je obrijala glavu - Nista. Zar bi je neko odbio samo zato sto nije imala kosu? Imam 58 godina i znam sta pricam.

Mastrangello

pre 3 godine

imao sam preko 40 zenski sa kratkom frizurom i verujte ni po cemu se ne razlikuju od ovih sa dugackom kosom
(Bgd, 11. maj 2020 11:26)

Cuj ga ovaj... Pa ja neznam da li sam prosao pored 40 zena sa kratkom frizurom tokom zivota, a kamoli upoznao... A ovaj ih je 40 j3bava0... Koliko imas godina 440?!

Ajde kad lazete malo smanjite dozivljaj i imajte obzira za nas unesrecene koje zene ni ne pogledaju, a kamoli da nam daju...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Sudeci po komentarima nas narod jos uvek zivi u ranom 19. veku, gde samo "seljancice" sa pletenicama prolaze... Kao da dvesta godina industrijalizacije, mode, slobode, bunta, samosvesnosti, kulture, umetnosti uopste se nije ni desilo... Ruralna smo nacija, pa to ti je, a mi kojima treba malo vise "prostora" izgleda da moramo da odemo u svet, jer ne samo da nismo pozeljni, nego bi smo bili i inace oterani... Duga zenska kosa, kako neinventivno, monotono i dosadno...

pex

pre 3 godine

Zena sa kratkom kosom nije zena, nego neki polu decacic. Dakle, grozota sa strane gledista normalnog coveka. Kratke kose nose babe iz razloga sto im je lakse da odrzavaju higijenu.Gledajte ih samo, sto starije to krace. Zamili tek mladju zenu sa takvim mentlanim sklopom.

realno

pre 3 godine

nisu :)
(Stef, 11. maj 2020 08:57)
11
Zena bez duge kose za mene nije zena.
(shonex, 11. maj 2020 08:56)
Ljudi moji, sve zavisi od toga koja zena je u pitanju. Marija Serifovic sa kratkom kosom ili Charlize Theron, Sharon Stone, Halle Berry...
(kezza, 11. maj 2020 09:16)

Tako je ali i sve te navedene su jos lepse sa dugom kosom...

Jasam

pre 3 godine

Osim ako niste neka ekstra lepotica prirodna, muškarci mrze kratku kosu na zenama. Da citiram prijatelja - Da sam hteo da se zabavljam sa muškarcem našao bi muškarca. Sve drugo je laz. I da, frizura puno utiče na izgled i samopouzdanje žene.

nekad siv, nekad žut

pre 3 godine

Zena sa kratkom kosom nije zena, nego neki polu decacic. Dakle, grozota sa strane gledista normalnog coveka. Kratke kose nose babe iz razloga sto im je lakse da odrzavaju higijenu.Gledajte ih samo, sto starije to krace. Zamili tek mladju zenu sa takvim mentlanim sklopom.
(pex, 11. maj 2020 10:31)

Pa zato što "godine su mnoge a leđa nejaka" nema baba više snage da pere kosu a i koji će joj realno posle 60. što je navatala, navatala je...

Nebojša

pre 3 godine

Ima žena kojima lepo stoji ali ja još nisam video niti upoznao onu kojoj lepše stoji kratka kosa što naravno ne znači da ih nema.

svitac ne svetac

pre 3 godine

Zato što deluju ratnički, opasno, dva energetska nivoa iznad "obične" žene, a to je ona suština koja nas privlači ka drugima - energija

Vagica

pre 3 godine

Ima nekih kojima prelepo stoji kratka kosa (neko je spomenuo Lindu Evanđelistu), a ima i nas kojima ne stoji (iako je nikada nismo ni imale :)
Nekoj stoji najlepše plava, nekoj tamna, nekoj šatirana, nekoj riđa... Primer - Kseniji Pajčin su stajale sve boje i sve frizure. Nekome savršeno stoji npr. veliki nos. Lepote ima u toliko oblika da je bespredmetno pričati o tome. Savršeno ne postoji, postoji samo nešto prelep u svojoj nesavršenosti.

Maja, Zadar

pre 3 godine

@(...)U Splitu u hotelu Marjan kad nisam umro zbog nedostatka vazduha, a partnerka me pita da li želim njen vrat dok mi se anđeli priviđaju. Mislio sam gotov sam.

(XXL, 11. maj 2020 10:37)

Ha, ha, ha, ha, ha! 😂
Odvalila sam od smijeha. 😂

@Kratku kosu mogu nositi samo zene koje imaju lepo lice.
Duga kosa pojedinim zenama sluzi da prikriji ruznocu klempave usi veliki nos...

(Lone, 11. maj 2020 09:53)

Koliko god nekima Vaš komentar možda zvučao seksistički, slažem se s Vama.
Pogotovo za prvu rečenicu.
S kratkom kosom ljepota lica dolazi više do izražaja, nego s dugom.
Imala sam i kratku i dugu kosu,
sada imam nešto između,
do ramena,
i svi mi govore da mi puno bolje stoji kada podignem kosu, u rep, punđu,
jer mi lice dolazi do izražaja.
A, pogotovo oči jer,
ne da se hvalim (njihove riječi,
i žene i muškarci),
ali mi govore da su prelijepe,
plavo - zelene s gustim prirodno uvijenim dugim crnim trepavicama.
(Plus oblik očiju)
A, ja svijetle puti u licu, i općenito, s crnom kosom,
pa je valjda to taj efekt.
Iako je meni svejedno,
i najvažnije mi je da imam oči,
i da su mi zdrave,
koje god boje i oblika bile. 😊

LittleMissSpring

pre 3 godine

Iz ličnog iskustva znam da sasvim dovoljan broj muškaraca voli veoma kratku kosu. I, ne, uopšte nemam problem da je skraćujem svake sedmice :)

XXL

pre 3 godine

Da, da preferiram žene i kao momak nekada devojke sa kraćom kosom. Zašto? Iz svih ovih navedenih razloga i naravno urednosti da ne govorimo o intimi kada se nagutate njene kose koja se lepi po licu i telu kao i između prstiju ako želite da je milovanjem dodirujete. Da ne ulazim u detalje kada se nađe nad vama i prekrije vas u zanosu kosom. U Splitu u hotelu Marjan kad nisam umro zbog nedostatka vazduha, a partnerka me pita da li želim njen vrat dok mi se anđeli priviđaju. Mislio sam gotov sam.

мића

pre 3 godine

Зато што су (и оне)жене ! Дужина косе није пресудна за опредељивање мушкарца ,али је важно за женино самопоуздање ! Жена је склона да озбиљно падне у депресију ако јој (из неких разлога)"не ваља" фризура !

Marijana

pre 3 godine

Ovim našim kosa ne igra ulogu, oni nisu sposobni da vole, prvo ni sebe, pa onda ni ženu pored sebe. Kosa je trivijalna stvar. Čitam komentare, i razmišljam, kako su neki muškarci plitki..

Naravno

pre 3 godine

Osim ako niste neka ekstra lepotica prirodna, muškarci mrze kratku kosu na zenama. Da citiram prijatelja - Da sam hteo da se zabavljam sa muškarcem našao bi muškarca. Sve drugo je laz. I da, frizura puno utiče na izgled i samopouzdanje žene.
(Jasam, 11. maj 2020 17:27)
I ja mrzim kada muskarac nema gustu kosu vec se vidi da je u buducnosti planiran za (pro)celavog
Kosa je cudo

silly

pre 3 godine

dakle, ako idemo tom logikom, muškarci ne bi trebalo da imaju dužu kosu? isključivo kratku?....neee, muškarcima je sve dozvoljeno a mi treba vas da pitamo kakvu kosu vi volite da mi nosimo....

mislite o tome

pre 3 godine

Kad pricamo o kratkoj kosi kod zena, pogledajte Sarliz Teron sa kratkom kosom... Nestvarno lepo joj stoji, naravno pre svega jer je zena sa izuzetnom lepim i pravilnim likom.

dok ti praziluk viri iz...

pre 3 godine

Duga zenska kosa, kako neinventivno, monotono i dosadno...
(Violeta Markovic Ljubicica, 11. maj 2020 16:04)

U prevodu "samo moje mišljenje je savremeno, inovativno i cool, ko se ne slaže sa njim je zaostala seljačina"...

Joca

pre 3 godine

Merlin Monro je bolje izgledala sa kratkom nego sa dugom kosom, imate na internetu slike sa dugom, pa pogledajte i presudite. Neka svako nosi ono što mu najbolje stoji i što mu se najviše dopada da vidi kod sebe.

Dugokosa

pre 3 godine

Meni je lakše održavati dugu nego kratku kosu. Takva mi je da je samo operem i na brzinu isfeniram, a kratku treba nameštati plus češče i šišati i to mora da radi frizer,, za šta ja baš nemam živaca. Nije istina da je lakše održavati kratku, jedino se brže osuši.

Ahtung

pre 3 godine

Kratkokose, pa još kad ih vidim zguza, onako mršave, iz momenta me pripadne muka, kao da vodim ljubav sa nekim dečakom. Žena treba sva da buja, ostalo je za latentne pedere.

Vanja

pre 3 godine

Sve je stvar toga kako kome stoji. Imam drugaricu, prelepo joj stoji kratka kosa.
Naravno, ukusi su razliciti, meni je njeno lice i lepota doslo do izrazaja tek kad se osisala. A rekla bih da, kadje ona u pitanju, i muski svet misli slicno. Sve mogu da prihvatim, osim toga da je kratka kosa laksa za odrzavanje. To nikako nije istina. Da bi lepo stajala mora se kod frizera na tri nedelje, svaki dan pranje, svaki put feniranje, namestanje, preparati. Mnogo je zahtevnija, od duge, operes, osusis, pustis niz ledja, ne peres svaki dan, mozez da vezes rep, ako se desi da je nekad neposlusna... Hiljadu opcija koje sa kratkom nemas. (Ne govorimo o babama koje udare minival, to jejako glupo poredjenje)

Locutus

pre 3 godine

Lepim ženama preduga kosa smeta jer sakriva lepotu. Onim drugima pomaže. I gde je to zapisano da žena mora da ima dugu kosu? I lav ima dugu, a lavica kratku.

Vatra

pre 3 godine

Lepoj zeni stoji lepo i duga i kratka, ruzna je ruzna i sa dugom i sa kratkom. Nema tu sta mnogo da se pametuje.
Zena koja ima krupne oci, lep pogled, lep osmeh, cistu glatku kozu moze i krpe da navuce na sebe bice lepa, za ostalo postoji sminka.

nataša

pre 3 godine

Frizuru treba birati prema obliku lica, glave, prema vratu, a ne prema nečijem ukusu. Kao što ne može ista haljia da stoji svakoj ženi i svakom obliku siluete, tako ne postoji frizura koja podjednako lepo stoji svim ženama. Volim da nosim pre svega ono što mi lepo stoji.

dobar

pre 3 godine

Meni je moj otac ostavio nos u amanet, ne mogu ga kosom sakriti. Jedino vizuelno ko inače voli dužu kosu, može da mu ublaži utisak..Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.
(Slavica, 11. maj 2020 12:32

Svi znamenitiji Srbi i Srpkinje imaju veliki nos. Ja da imam manji nos išao bi na uvećanje istog.

Mastrangello

pre 3 godine

Ovaj dole što pominje da je imao 40 kratkodlakih a vi svi odmah skočili..ne podcenjujte žensku seksualnost i bezobzirnost, ima tako nekih tipova kojima sve daju,vrlo brzo.

Ja naprotiv ne biram, kratka duga, ružna lepa..zato sam prošao davnu tu brojku od 40.
(Neizbirač, 12. maj 2020 17:35)

Davno predjena brojka od 40 svega i svacega nije bas isto kao - preko 40 neke jako, jako retke stvari.
Nisi bas pametan, tako da me sada bas zanima na koji si ti to nacin dosao do davno predjene brojke od 40...
A da ima tipova koji dobiju sve i odmah bez nekog posebnog razloga, to znam i sam...

Tor

pre 3 godine

hrabrost, smelost, lepo lice, lep oblik glave istice, onima kojima stoji i naravno negusenje u dlakama. to su glavne prednosti. preferiram 1000x pre nego duge kose.
a najgore mi je kad vidim predugacku kosu. to moze samo da se gleda.

adriano_galliani

pre 3 godine

Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.
(Slavica, 11. maj 2020 12:32)

Ja volim malo veće noseve. Npr: Vanessa Lengies, Anna Hopkins, ili moja direktorka.

Deus

pre 3 godine

Zene sa kratkom kosom skoro po pravilu imaju sitnije lice i pravilne crte - lepe oci, nos i usta uz atraktivan osmeh. Naravno da ce takve pre da zapadnu za oko muskarcu nego neki akrep koji se pokrio kosom.

Mare

pre 3 godine

@mis, cu', nikad nisu mogle da puste kosu!!! Stvar je ukusa, ja bih se slozio s njima. Ali, to je moj stav i volim kratku kosu na lepom licu. Isto tako, to mi ne daje za pravo da izvredjam one kojima se to ne dopada.

uhoroskopuovca

pre 3 godine

cenim samo perverzne ,kratka kosa govori da osoba voli da eksperimentise , moguce je da su zene sa kratkom kosom sklonije perverzijama ,samo jednu sam imao sa kratkom kosom i bila je ufff

mis

pre 3 godine

Ove zene u komentarima sto pisu kako duga kosa nije in, kako je monotona i bzvz verovatno nikad u životu nisu mogle da puste istu pa im je kriv djavo.

Neizbirač

pre 3 godine

Ovaj dole što pominje da je imao 40 kratkodlakih a vi svi odmah skočili..ne podcenjujte žensku seksualnost i bezobzirnost, ima tako nekih tipova kojima sve daju,vrlo brzo.
Uostalom kod žena su i nož i pogača.

Ja naprotiv ne biram, kratka duga, ružna lepa..zato sam prošao davnu tu brojku od 40.

Duci

pre 3 godine

Ne samo da zene sa kratkom kosom nisu privlacne vec su odbojne, a neke cak i muskarace! Zena sa kratkom kosom je uglavnom simbol lenjosti. Svaki muskarac obozava zenu koja se brine o sebi, ima lepu dugu kosu, uredne nokte itd. a to je u podsvesti i signal da ce se takva zena dobro brinuti o detetu u buducnosti. Zena koja nema volju da se brine o sebi i svojoj kosi nece se dobro brinuti ni o muskarcu ni o detetu. Ustvari, nece imati ni priliku jer verovatno 99% muskaraca preferira zene sa dugom kosom.

Vlada

pre 3 godine

Steta sto se ne moze poslati slika. Jedna ista osoba sa veoma bujnom kosom i kovrdzavom i sa kosom vezanom u rep ili pundju. Razlika - nebo i zemlja. Sa vezanom kosom preslatka, sa raspustenom, izvinjavam se na izrazu, kao ulicarka.

xzq

pre 3 godine

Takodje i zato jer su svi muskarci kao i zene i delom biseksualni, tj imaju ponekad i privlacnost prema sopstvenom polu. Kratka kosa je najvise odlika muskaraca a seksualnost je inace fluidna i nekad moze da nam se dopada ovo ili ono, i nebitno koji pol.

pex

pre 3 godine

Zena sa kratkom kosom nije zena, nego neki polu decacic. Dakle, grozota sa strane gledista normalnog coveka. Kratke kose nose babe iz razloga sto im je lakse da odrzavaju higijenu.Gledajte ih samo, sto starije to krace. Zamili tek mladju zenu sa takvim mentlanim sklopom.

Ahtung

pre 3 godine

Kratkokose, pa još kad ih vidim zguza, onako mršave, iz momenta me pripadne muka, kao da vodim ljubav sa nekim dečakom. Žena treba sva da buja, ostalo je za latentne pedere.

XXL

pre 3 godine

Da, da preferiram žene i kao momak nekada devojke sa kraćom kosom. Zašto? Iz svih ovih navedenih razloga i naravno urednosti da ne govorimo o intimi kada se nagutate njene kose koja se lepi po licu i telu kao i između prstiju ako želite da je milovanjem dodirujete. Da ne ulazim u detalje kada se nađe nad vama i prekrije vas u zanosu kosom. U Splitu u hotelu Marjan kad nisam umro zbog nedostatka vazduha, a partnerka me pita da li želim njen vrat dok mi se anđeli priviđaju. Mislio sam gotov sam.

Jasam

pre 3 godine

Osim ako niste neka ekstra lepotica prirodna, muškarci mrze kratku kosu na zenama. Da citiram prijatelja - Da sam hteo da se zabavljam sa muškarcem našao bi muškarca. Sve drugo je laz. I da, frizura puno utiče na izgled i samopouzdanje žene.

realno

pre 3 godine

nisu :)
(Stef, 11. maj 2020 08:57)
11
Zena bez duge kose za mene nije zena.
(shonex, 11. maj 2020 08:56)
Ljudi moji, sve zavisi od toga koja zena je u pitanju. Marija Serifovic sa kratkom kosom ili Charlize Theron, Sharon Stone, Halle Berry...
(kezza, 11. maj 2020 09:16)

Tako je ali i sve te navedene su jos lepse sa dugom kosom...

Duci

pre 3 godine

Ne samo da zene sa kratkom kosom nisu privlacne vec su odbojne, a neke cak i muskarace! Zena sa kratkom kosom je uglavnom simbol lenjosti. Svaki muskarac obozava zenu koja se brine o sebi, ima lepu dugu kosu, uredne nokte itd. a to je u podsvesti i signal da ce se takva zena dobro brinuti o detetu u buducnosti. Zena koja nema volju da se brine o sebi i svojoj kosi nece se dobro brinuti ni o muskarcu ni o detetu. Ustvari, nece imati ni priliku jer verovatno 99% muskaraca preferira zene sa dugom kosom.

nekad siv, nekad žut

pre 3 godine

Zena sa kratkom kosom nije zena, nego neki polu decacic. Dakle, grozota sa strane gledista normalnog coveka. Kratke kose nose babe iz razloga sto im je lakse da odrzavaju higijenu.Gledajte ih samo, sto starije to krace. Zamili tek mladju zenu sa takvim mentlanim sklopom.
(pex, 11. maj 2020 10:31)

Pa zato što "godine su mnoge a leđa nejaka" nema baba više snage da pere kosu a i koji će joj realno posle 60. što je navatala, navatala je...

Dejan

pre 3 godine

Bolje 100 dugokosih nego jedna ćelava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Domaćin, 11. maj 2020 09:07)
Dobro, svakako, kosa je vazna, no nije najvaznija kod muskarca. Sta je falilo Orneli Muti kad je obrijala glavu - Nista. Zar bi je neko odbio samo zato sto nije imala kosu? Imam 58 godina i znam sta pricam.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Sudeci po komentarima nas narod jos uvek zivi u ranom 19. veku, gde samo "seljancice" sa pletenicama prolaze... Kao da dvesta godina industrijalizacije, mode, slobode, bunta, samosvesnosti, kulture, umetnosti uopste se nije ni desilo... Ruralna smo nacija, pa to ti je, a mi kojima treba malo vise "prostora" izgleda da moramo da odemo u svet, jer ne samo da nismo pozeljni, nego bi smo bili i inace oterani... Duga zenska kosa, kako neinventivno, monotono i dosadno...

rale

pre 3 godine

Nekim zenama lepse stoji, nekima ne. Ako nesto zeni lepo stoji naravno da ce privlaciti paznju. Ako zena ima dugacak vrat i malu glavu u odnosu na telo onda to bezveze izgleda. A ako vidis neku obrijane glave to je najbolji red flag moguci...

Laki Topalović

pre 3 godine

Жена је склона да озбиљно падне у депресију ако јој (из неких разлога)"не ваља" фризура !
(мића, 11. maj 2020 09:26)

Žena je sklona da padne u depresiju iz bilo kog razloga.

lol

pre 3 godine

Da bi zena koja nosi kratku kosu bila privlacna, mora da se poklopi bas dosta stvari, a jedna od prvih je to da ona ne stoji svakoj zeni, shvatite to, zene

Nebojša

pre 3 godine

Ima žena kojima lepo stoji ali ja još nisam video niti upoznao onu kojoj lepše stoji kratka kosa što naravno ne znači da ih nema.

Maja, Zadar

pre 3 godine

@(...)U Splitu u hotelu Marjan kad nisam umro zbog nedostatka vazduha, a partnerka me pita da li želim njen vrat dok mi se anđeli priviđaju. Mislio sam gotov sam.

(XXL, 11. maj 2020 10:37)

Ha, ha, ha, ha, ha! 😂
Odvalila sam od smijeha. 😂

@Kratku kosu mogu nositi samo zene koje imaju lepo lice.
Duga kosa pojedinim zenama sluzi da prikriji ruznocu klempave usi veliki nos...

(Lone, 11. maj 2020 09:53)

Koliko god nekima Vaš komentar možda zvučao seksistički, slažem se s Vama.
Pogotovo za prvu rečenicu.
S kratkom kosom ljepota lica dolazi više do izražaja, nego s dugom.
Imala sam i kratku i dugu kosu,
sada imam nešto između,
do ramena,
i svi mi govore da mi puno bolje stoji kada podignem kosu, u rep, punđu,
jer mi lice dolazi do izražaja.
A, pogotovo oči jer,
ne da se hvalim (njihove riječi,
i žene i muškarci),
ali mi govore da su prelijepe,
plavo - zelene s gustim prirodno uvijenim dugim crnim trepavicama.
(Plus oblik očiju)
A, ja svijetle puti u licu, i općenito, s crnom kosom,
pa je valjda to taj efekt.
Iako je meni svejedno,
i najvažnije mi je da imam oči,
i da su mi zdrave,
koje god boje i oblika bile. 😊

kezza

pre 3 godine

nisu :)
(Stef, 11. maj 2020 08:57)
11
Zena bez duge kose za mene nije zena.
(shonex, 11. maj 2020 08:56)
Ljudi moji, sve zavisi od toga koja zena je u pitanju. Marija Serifovic sa kratkom kosom ili Charlize Theron, Sharon Stone, Halle Berry...

mis

pre 3 godine

Ove zene u komentarima sto pisu kako duga kosa nije in, kako je monotona i bzvz verovatno nikad u životu nisu mogle da puste istu pa im je kriv djavo.

Neizbirač

pre 3 godine

Ovaj dole što pominje da je imao 40 kratkodlakih a vi svi odmah skočili..ne podcenjujte žensku seksualnost i bezobzirnost, ima tako nekih tipova kojima sve daju,vrlo brzo.
Uostalom kod žena su i nož i pogača.

Ja naprotiv ne biram, kratka duga, ružna lepa..zato sam prošao davnu tu brojku od 40.

svitac ne svetac

pre 3 godine

Zato što deluju ratnički, opasno, dva energetska nivoa iznad "obične" žene, a to je ona suština koja nas privlači ka drugima - energija

dok ti praziluk viri iz...

pre 3 godine

Duga zenska kosa, kako neinventivno, monotono i dosadno...
(Violeta Markovic Ljubicica, 11. maj 2020 16:04)

U prevodu "samo moje mišljenje je savremeno, inovativno i cool, ko se ne slaže sa njim je zaostala seljačina"...

Vlada

pre 3 godine

Steta sto se ne moze poslati slika. Jedna ista osoba sa veoma bujnom kosom i kovrdzavom i sa kosom vezanom u rep ili pundju. Razlika - nebo i zemlja. Sa vezanom kosom preslatka, sa raspustenom, izvinjavam se na izrazu, kao ulicarka.

LittleMissSpring

pre 3 godine

Iz ličnog iskustva znam da sasvim dovoljan broj muškaraca voli veoma kratku kosu. I, ne, uopšte nemam problem da je skraćujem svake sedmice :)

bigserb

pre 3 godine

Zeni kojoj kratka kosa stoji VAU, je sa dugom jos lepsa, nema mnogo zena kojima kratka kosa stoji, ali ima nekih koje su cista desetka!
Imao sam drugaricu koja je furala kratku kosu duze vreme i bila je smrt za muskarce, ali kad je posle nekoliko godina pustila dugu kosu, tek onda je bila neodoljiva!
Kratka ili duga kosa zavise od oblika glave, crta lica, fizionomije tela, prosto mnogo faktora mora da se poklopi da bi nam frizure bile VAU!

I am a robot

pre 3 godine

Zaista, da bi im dobro stajala, moraju se dosta toga sklopiti. Duzi vrat, uza vilica, delikatan nos, usne, izrazajne oci, male usi... Prosto-malom broju zena dobro stoji. Ali kad stoji, onda je to prelepa zena kojoh stoji sve.

Locutus

pre 3 godine

Lepim ženama preduga kosa smeta jer sakriva lepotu. Onim drugima pomaže. I gde je to zapisano da žena mora da ima dugu kosu? I lav ima dugu, a lavica kratku.

мића

pre 3 godine

Зато што су (и оне)жене ! Дужина косе није пресудна за опредељивање мушкарца ,али је важно за женино самопоуздање ! Жена је склона да озбиљно падне у депресију ако јој (из неких разлога)"не ваља" фризура !

Deus

pre 3 godine

Zene sa kratkom kosom skoro po pravilu imaju sitnije lice i pravilne crte - lepe oci, nos i usta uz atraktivan osmeh. Naravno da ce takve pre da zapadnu za oko muskarcu nego neki akrep koji se pokrio kosom.

uhoroskopuovca

pre 3 godine

cenim samo perverzne ,kratka kosa govori da osoba voli da eksperimentise , moguce je da su zene sa kratkom kosom sklonije perverzijama ,samo jednu sam imao sa kratkom kosom i bila je ufff

Naravno

pre 3 godine

Osim ako niste neka ekstra lepotica prirodna, muškarci mrze kratku kosu na zenama. Da citiram prijatelja - Da sam hteo da se zabavljam sa muškarcem našao bi muškarca. Sve drugo je laz. I da, frizura puno utiče na izgled i samopouzdanje žene.
(Jasam, 11. maj 2020 17:27)
I ja mrzim kada muskarac nema gustu kosu vec se vidi da je u buducnosti planiran za (pro)celavog
Kosa je cudo

Marijana

pre 3 godine

Ovim našim kosa ne igra ulogu, oni nisu sposobni da vole, prvo ni sebe, pa onda ni ženu pored sebe. Kosa je trivijalna stvar. Čitam komentare, i razmišljam, kako su neki muškarci plitki..

dobar

pre 3 godine

Meni je moj otac ostavio nos u amanet, ne mogu ga kosom sakriti. Jedino vizuelno ko inače voli dužu kosu, može da mu ublaži utisak..Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.
(Slavica, 11. maj 2020 12:32

Svi znamenitiji Srbi i Srpkinje imaju veliki nos. Ja da imam manji nos išao bi na uvećanje istog.

Majkl Džondar

pre 3 godine

A ja se pitam otkud ovkave devojke kod nas, nafrakane, nafurane, uplastičene. Kad ono, Srbi takve vole. Kakav muškarac, takva devojka.

adriano_galliani

pre 3 godine

Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.
(Slavica, 11. maj 2020 12:32)

Ja volim malo veće noseve. Npr: Vanessa Lengies, Anna Hopkins, ili moja direktorka.

xzq

pre 3 godine

Takodje i zato jer su svi muskarci kao i zene i delom biseksualni, tj imaju ponekad i privlacnost prema sopstvenom polu. Kratka kosa je najvise odlika muskaraca a seksualnost je inace fluidna i nekad moze da nam se dopada ovo ili ono, i nebitno koji pol.

Slavica

pre 3 godine

Lepojkama je duža kosa samo bonus, može i ne mora. Neko napisa da klempavim i nosatim duža kosa služi za prikrivanje. Meni je moj otac ostavio nos u amanet, ne mogu ga kosom sakriti. Jedino vizuelno ko inače voli dužu kosu, može da mu ublaži utisak..Al to je opet do njega a ne do mog nosa. Ehh..šta da se radi.

silly

pre 3 godine

dakle, ako idemo tom logikom, muškarci ne bi trebalo da imaju dužu kosu? isključivo kratku?....neee, muškarcima je sve dozvoljeno a mi treba vas da pitamo kakvu kosu vi volite da mi nosimo....

Tor

pre 3 godine

hrabrost, smelost, lepo lice, lep oblik glave istice, onima kojima stoji i naravno negusenje u dlakama. to su glavne prednosti. preferiram 1000x pre nego duge kose.
a najgore mi je kad vidim predugacku kosu. to moze samo da se gleda.

mislite o tome

pre 3 godine

Kad pricamo o kratkoj kosi kod zena, pogledajte Sarliz Teron sa kratkom kosom... Nestvarno lepo joj stoji, naravno pre svega jer je zena sa izuzetnom lepim i pravilnim likom.

Mastrangello

pre 3 godine

Ovaj dole što pominje da je imao 40 kratkodlakih a vi svi odmah skočili..ne podcenjujte žensku seksualnost i bezobzirnost, ima tako nekih tipova kojima sve daju,vrlo brzo.

Ja naprotiv ne biram, kratka duga, ružna lepa..zato sam prošao davnu tu brojku od 40.
(Neizbirač, 12. maj 2020 17:35)

Davno predjena brojka od 40 svega i svacega nije bas isto kao - preko 40 neke jako, jako retke stvari.
Nisi bas pametan, tako da me sada bas zanima na koji si ti to nacin dosao do davno predjene brojke od 40...
A da ima tipova koji dobiju sve i odmah bez nekog posebnog razloga, to znam i sam...

nataša

pre 3 godine

Frizuru treba birati prema obliku lica, glave, prema vratu, a ne prema nečijem ukusu. Kao što ne može ista haljia da stoji svakoj ženi i svakom obliku siluete, tako ne postoji frizura koja podjednako lepo stoji svim ženama. Volim da nosim pre svega ono što mi lepo stoji.

Mastrangello

pre 3 godine

imao sam preko 40 zenski sa kratkom frizurom i verujte ni po cemu se ne razlikuju od ovih sa dugackom kosom
(Bgd, 11. maj 2020 11:26)

Cuj ga ovaj... Pa ja neznam da li sam prosao pored 40 zena sa kratkom frizurom tokom zivota, a kamoli upoznao... A ovaj ih je 40 j3bava0... Koliko imas godina 440?!

Ajde kad lazete malo smanjite dozivljaj i imajte obzira za nas unesrecene koje zene ni ne pogledaju, a kamoli da nam daju...

Vagica

pre 3 godine

Ima nekih kojima prelepo stoji kratka kosa (neko je spomenuo Lindu Evanđelistu), a ima i nas kojima ne stoji (iako je nikada nismo ni imale :)
Nekoj stoji najlepše plava, nekoj tamna, nekoj šatirana, nekoj riđa... Primer - Kseniji Pajčin su stajale sve boje i sve frizure. Nekome savršeno stoji npr. veliki nos. Lepote ima u toliko oblika da je bespredmetno pričati o tome. Savršeno ne postoji, postoji samo nešto prelep u svojoj nesavršenosti.

Vanja

pre 3 godine

Sve je stvar toga kako kome stoji. Imam drugaricu, prelepo joj stoji kratka kosa.
Naravno, ukusi su razliciti, meni je njeno lice i lepota doslo do izrazaja tek kad se osisala. A rekla bih da, kadje ona u pitanju, i muski svet misli slicno. Sve mogu da prihvatim, osim toga da je kratka kosa laksa za odrzavanje. To nikako nije istina. Da bi lepo stajala mora se kod frizera na tri nedelje, svaki dan pranje, svaki put feniranje, namestanje, preparati. Mnogo je zahtevnija, od duge, operes, osusis, pustis niz ledja, ne peres svaki dan, mozez da vezes rep, ako se desi da je nekad neposlusna... Hiljadu opcija koje sa kratkom nemas. (Ne govorimo o babama koje udare minival, to jejako glupo poredjenje)

Dugokosa

pre 3 godine

Meni je lakše održavati dugu nego kratku kosu. Takva mi je da je samo operem i na brzinu isfeniram, a kratku treba nameštati plus češče i šišati i to mora da radi frizer,, za šta ja baš nemam živaca. Nije istina da je lakše održavati kratku, jedino se brže osuši.

Mare

pre 3 godine

@mis, cu', nikad nisu mogle da puste kosu!!! Stvar je ukusa, ja bih se slozio s njima. Ali, to je moj stav i volim kratku kosu na lepom licu. Isto tako, to mi ne daje za pravo da izvredjam one kojima se to ne dopada.

Joca

pre 3 godine

Merlin Monro je bolje izgledala sa kratkom nego sa dugom kosom, imate na internetu slike sa dugom, pa pogledajte i presudite. Neka svako nosi ono što mu najbolje stoji i što mu se najviše dopada da vidi kod sebe.

Vatra

pre 3 godine

Lepoj zeni stoji lepo i duga i kratka, ruzna je ruzna i sa dugom i sa kratkom. Nema tu sta mnogo da se pametuje.
Zena koja ima krupne oci, lep pogled, lep osmeh, cistu glatku kozu moze i krpe da navuce na sebe bice lepa, za ostalo postoji sminka.