Žene otkrivaju ko je za njih savršen muškarac

Ponedeljak, 20.07.2020.

12:32

Izvor: Index

Žene otkrivaju ko je za njih savršen muškarac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

MGTOW

pre 3 godine

Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!
(Ena, 20. jul 2020 17:10)


Ена, ја свирам неколико музичких инструмената и говорим 3 страна језика од којих сваки говори преко 200 милиона људи (значи у те језике не спадају босански и црногорски).

Да не свираш ти случајно неки музички инструмент? Или је теби довољна чињеница да си женско, а ми морамо да вас насмејемо, да смислимо романтичну шетњу, и да вам причамо нешто што никад нисте чуле - а да и поред свега тога добијемо само friend зону?

Нисмо ми рођени бесни, него смо постали бесни зато што сте ви постале ужасно тешке и потпуно немогуће за успостављање било каквог односа, јер увек мислите да заслужујете боље и више, и то све тако док не догурате до 35 година саме, а онда вас нико више неће.

А то што тражите непредвидивог и узбудљивог мушкарца са којим никад не знате шта вас очекује, то тако може до брака. А онда покушавате да га укротите. Ако га укротите онда ћете да га преварите и/или оставите јер он буквално није више оно у шта сте се заљубиле. А ако га не укротите онда ће он вас да превари и/или остави јер сте несносне.

Било како било, са вама се одавно више не може. Зато сте и саме.

Мислите о томе.

...

pre 3 godine

@(Ana, 28. jul 2020 19:30) Evo ja sam ziv primer. 31 godina, visok 188, visok, lepuskast, veooooma zgodan, sarmantan, harizmatican, inteligentan, zavrsena dva fakulteta, master i subspecijalizacija, osim srpskog govorim i dva strana jezika, treci trenutno ucim, putovao na vise kontinenata poslovno i privatno, gomila licenci i sertifikata, brojni kontakti, uskoro dobijam i pasos EU a do 40-e je u planu i treci pasos (americki), vlasnik firme. O seminarima, vebinarima, kursevima, konferencijama, radionicama,... da i ne govorim. Kakvoj devojci mogu da se nadam? Koja moze da mi parira? Sve me gledaju kao zlatnu koku koja ce da im resi sve probleme.

Ana

pre 3 godine

@Milan: To su ljudi u rasponu 33-45 god. Svi su visoko obrazovani, neki i po dva fakulteta, sa izuzetno uspesnim karijerama, proputovali pola sveta/ceo svet, tecno govore minimum 3 jezika,ziveli u vise zemalja, izuzetno svestrani, dinamicni i zabavni. Uglavnom se sami probijali kroz zivot. Gde oni sebi da nadju ravnog?

lisac

pre 3 godine

@Nevena

Prosek za muškarca i ženu nije isto. Za muškarca to je žena koja nije lepotica ali je simpatična, lepuškasta moglo bi se reći...žena će reći da je takva lepa. Sa druge strane žena će za neku koja izgleda kao krpa reći da je 'simpatičnaaa' a muškarac da želi ništa sa njom. I eto problema.

Milan

pre 3 godine

@ ana
Izvini ali o kojim godinama ti govoris? Jedno je biti sing u 20 tim - tad se moze govoriti o tome da su sing oni koji su bolji od drugih pa nema ko da im parira. Ali u srednjim 30 tim i 40 tim , da se ne lazemo ,sing su uglavnom oni koji su se precenili ili su teski za vezu. Ja sam u IT sektoru i da kazem da smo svi tu izmedju 35 i 45 godina. Svi dobro zaradjujemo, ok izgledamo- nismo lepotani ali ni ruzni. Sami su samo oni koji su ili teski za vezu ili oni koji se zestoko precenjuju pa im niko nije dovoljno lep ili pametan, ili bilo koji drugi kvalitet. Potpuno je drugo kad si u srednjim 20 tim - tad nije lako naci odgovarajucu osobu jer su mnogi nezreli pre 33 npr. Ali u srednjim 30 i 40 tim , onaj ko je sam uglavnom ima neki problem jer najcesce ne vidi da ima previse velike zahteve naspram onog sta nudi .Ima izuzetaka npr drugar kome je verenica poginula pa je sad sam u ranim 40 tim, takodje kolega koja je devojka prevarila i jos uvek je sam . Ali vecina da se ne lazemo izmislja raznorazne zahteve od suprotnog pola, te im niko nije dovoljno lep za njih, niti pametan, niti zanimljiv .To vazi za oba pola. Spajao sam ja razne ljude, al neke ni Bog ne moze spojiti jer prosto imaju neki super ego i niko za njih nije dovoljno dobar da im bude muz- zena. A kad im se neko svidi onda se oni ne svide tim osobama jer i te osobe imaju svoje kriterijume. Neverovatno je koliko se osobe precenjuju , to je najfatalnija greska samaca.

Nevena

pre 3 godine

@ lisac
Izvrces moje reci. Ako imas sve sem dobrog izgleda biras isto tako zenu koja ima sve sem dobrog izgleda( ne nuzno ruznu ali prosecne lepote .Znaci ako imas sve a prosek si lepote onda biras zensku osobu prosecne lepote koja ima sve ostalo. Problem je sto nasi muskarci ( i lepi i prosecno lepi i ruzni) hoce da trampe svoju pamet obrazovanje i novac za lepotu zene ( a npr oni su sami fizicki prosecni ili ruznjikavi) i onda tu nastaje problem. Apsolutno je normalno ako muskarac izgleda vrhunski hoce isto takvu zenu. Ali zasto onda i onaj prosecne lepote ili ruzniji misli da treba da dobije lepoticu???? To su kompleksi.Sami ste napravili problem sebi kao polu time sto lepotu zene stavljate na pijedestal i onda one najlepse zene ( pa makar i bile priglupe ili neobrazovane) misle da zasluzuju neke naj naj u svemu muskarce.

Đoksi

pre 3 godine

(Nina, 24. jul 2020 08:22)

Po tebi žene mogu biti ili savršene, ili prosek. Nema treće.
A muškarci naravno mogu biti nikakvi, i ružni, i glupi, i neobrazovani, nenačitani zgubidani.

Video sam iz prve ruke kakve devojke sebe smatraju za prosečne. Prosečan momak ne bi im orah iz ruke uzeo. Surovo, ali istinito.

lisac

pre 3 godine

(Nevena, 23. jul 2020 16:50)

Znači ako imam sve sem vrhunskog izgleda moram da se pomirim sa tim da ću imati neku neuglednu ženu. Kud se dedoše one ženske priče da izgled nije toliko važan koliko posvećenost, pažnja, sigurnost. U tom slučaju i samoća nije problem.

Nina

pre 3 godine

@ niki
Ne , nego su svesne toga ko su i sta su i spram toga su i birale. Ja sam npr obrazovana, nacitana i imam smisla za humor ali nisam lepotica, vec prosecnog izgleda. Sta ce meni neki zgodan dasa , samo da se nerviram sto ga zene hoce? Takodje ne treba mi ni neki neobrazovani kojeg zanima samo sport, igrice a nikad knjigu niti ista ozbiljnije nije procitao ili je prosto zatucan - ne mora nuzno da ima fakultet ali mora biti pametan i nacitan- jer o cemu cu ja s njim da pricam i ima stalno da se svadjamo oko stavova . Znaci sa svescu o samom sebi se i bira spram sebe. Vidim masu momaka , nema za sta pas da ih ujede , a pritom nisu ni lepi ni nesto pametni , al zato pate za nekom lepoticama . Ili on pametan ali ruzan a juri glupe lepe sponzoruse. A tek devojke- cist prosek u svemu a tripuju da su ribe koje zasluzuju ekstra bogatog i pozeljnog frajera. O Boze. Znam i jednu koja doduse zeli normalnog muskarca, uvek je zelela nekog obrazovanijeg i pametnijeg od sebe, a ona nit pametna nit obrazovana. Dodje ona do tog nekog pametnijeg i svestranijeg od sebe jer lepo izgleda, al ubrzo dobije sut kartu jer ona prosto ne moze da papira intelektualno tom pametnom i svestranom.Kaze njen bivsi- ne mogu s njom ni film ni predstavu da odgledam jer je nista osim komedije i ljubavnog filma ne zanima. Od knjiga cita samo ove novokomponovane gluposti a ne razume Dostojevskog ili Selimovica, Igoa i sl- to joj je smaranje. Ali zato ona hoce pa hoce intelektualce, pati od toga da bude sa tim . Ali prosto ne ide, to nije njen nivo i to tesko da ce da traje. Zato svako treba spram sebe, sa malim razlikama naravno.

Marigold

pre 3 godine

@seed, sto bi rekla moja baba - kad pocnu da gube kosu, a dobijaju dlake svuda po ostatku tela, vise ne gledaju samo lepotice i mirazdzike...
(Sly, 22. jul 2020 08:29)

Sto bi rekao moj stric - kad zena uzme prvu macku, i dlake bi gajila samo da se nekome uvali.

Ana

pre 3 godine

Moje iskustvo je drugacije - u mojoj okolini su single oni koji su najkvalitetniji. Tesko im je naci sebi ravnog. Dakle, ne boljeg, vec sebi ravnog.Oni koji su bili prosecni ili ispod proseka u svemu su se prvi vencali. Mislite i o tome.

Nevena

pre 3 godine

@ nina
Upravo tako. Parovi iz mog drustva su takodje generalno ujednaceni, tj sa nekim sitnim razlikama, vecina je birala i izabrala spram sebe( veoma mala razlika u fizickoj lepoti, sistemu vrednosti, obrazovanju, pameti, zaradi) . Svi smo sad u godinama 30-40 , i svi imamo veze /i brakove od po 5-10 godina. Kad malo bolje porazmislim o nekim osobama iz drustva koje su jos uvek same ( bez ikakvih ozbiljnih veza zadnjih 4-5 godina) , shvatim da se radi o osobama koje sebe ne procenjuju kako treba i uglavnom pucaju na mnogo vise nego sto su sami ( u nekim segmentima ne u svim). Momci ( oni koji su sami ) misle da ako lepo zaradjuju i pametni su da odmah zasluzuju lepoticu, a sami su cesto veoma neuglednog izgleda. Vise puta se desilo da ih upoznam sa nekom poznanicom , i oni posle kazu da im se ne svidja fizicka ta devojka , a objektivno ona bude dosta lepsa i zgodnija od njega. Ima i onih koji su sami jer imaju dvostuke standarde tipa oni mogu da varaju, zene ne, i onda su sami jer ih devojke ostave zbog svrljanja. Devojke ( one koje su same ) pak ocekuju da muskarac ima dobra primanja, dosta veca od njenih ili da bude neki zgodni frajer kojeg ce moci ponosno da pokazuju. U 90% slucajeva momci i devojke koji su sami u npr srednjim 30 tim , imaju problem sa nerealnim ocekivanjima. Zato bas i nemam razumevanja i ne sazaljevam osobe koje se ovde na komentarima zale jer prosto ako sam ja nasla muskarca za sebe ( a dosta sam sitnicava) i vecina iz mog drustva, onda ste mogli i vecina vas , samo da ste realnije pogledali sebe i birali spram sebe. Zene najcesce vezano za materijalno, muskarci za fizicki izgled .

niki

pre 3 godine

Iz mog blizeg okruzenja ni jedna moja drugarica nije bila ni sa sportistom, ni sa barabom, ni sa nekim frajerom, ni sa tatinom sinom itd da ne nabrajam. Sve su imale normalne obicne momke i za takve su se i udale. I one su normalne devojke uglavnom imaju zavrsen fakultet, mada ne sve, i rade za prosecne plate. Kao i njihovi muzevi. Ja ne znam gde ti nalazis takve devojke iz opisa. Ili znam... verovatno si uvek gledao samo one koje su prirodne lepotice za koje se svi otimaju ili pak one koje su prototip danasnje " lepotice" tj nasminkanu sredjenu aktraktivnu devojku . U 99% slucajeva jurite sa izgledom tj lepotom. Devojke koje su dobre, fine, obrazovane, a nisu lepotice njih ni ne primetite. Al primete ih neki ocito emotivno inteligentniji od vas. Zato su one sad srecno udate dok vi i dalje sami jer se mucite sa svojim kompleksima trazeci i dalje lepoticu koja ima i sve ostale kvalitete.
(Nina, 23. jul 2020 08:52)

Znači udale su se za one koje su im bili pristupačni. To je u redu, realno, ali sumnjam da su stvarno htele baš te momke za muževe.

Nina

pre 3 godine

@ ...,
Iz mog blizeg okruzenja ni jedna moja drugarica nije bila ni sa sportistom, ni sa barabom, ni sa nekim frajerom, ni sa tatinom sinom itd da ne nabrajam. Sve su imale normalne obicne momke i za takve su se i udale. I one su normalne devojke uglavnom imaju zavrsen fakultet, mada ne sve, i rade za prosecne plate. Kao i njihovi muzevi. Ja ne znam gde ti nalazis takve devojke iz opisa. Ili znam... verovatno si uvek gledao samo one koje su prirodne lepotice za koje se svi otimaju ili pak one koje su prototip danasnje " lepotice" tj nasminkanu sredjenu aktraktivnu devojku . U 99% slucajeva jurite sa izgledom tj lepotom. Devojke koje su dobre, fine, obrazovane, a nisu lepotice njih ni ne primetite. Al primete ih neki ocito emotivno inteligentniji od vas. Zato su one sad srecno udate dok vi i dalje sami jer se mucite sa svojim kompleksima trazeci i dalje lepoticu koja ima i sve ostale kvalitete.

12345

pre 3 godine

@6 Lazi sebe, Dok nisam pocela da radim za vecu platu da se modiram, ni jedan muskarac mi nije prisao sa namerom da se bolje upozna a kamo li pokrene vezu. A zgodna sam i lepa i duhovita sami kazu. Pa u cemu je problem?

...

pre 3 godine

@(Maja, 21. jul 2020 00:04)

Ne biste verovali, ali znam na desetine, ako ne i na stotine momaka i muskaraca koji odgovaraju tom opisu. I sta? Naravno da bar 90% njih nema devojku. A od tih 90%, bar njih 80-90% nije imalo devojku duze od 2-3 godine. Takvi muskarci su, kako bih ja rekao, poslednja rupa na svirali devojkama. Oni dolaze na red kada devojke izgustiraju sve barabe, vlasnike klubova, DJ-eve, muzicare, sportiste, mamine sinove; kojekakve istetovirane bradonje,... i dolaze im tek u sferu interesovanja kada devojke predju 30 god, a u poslednje vreme sve cesce i 35 god, pa cak i 40 god. Ali niko se ne pita kakve ti muskarci imaju zelje. Oni su godnama stedeli, ucili, usavrsavali se, pohadjali seminare i kurseve, ulagali u sebe, ucili nove jezike, dobili svojno drzavljanatvo,... Oni ne smeju ni da kazu da zele devojku spram sebe, jer ce im devojke "iskopati oci" i javno ih osramotiti u drustvu. Tada je naprasno samo ljubav vazna. Pa naravno da je samo ljubav vazna dok se on mucenik usavrsavao i stedeo, a ona svaki dinar trosila na provod, izlaske, garderobu, sminku, letovanja, zimovanja,... Kao i obicno, drage dame, niste realne.

Sly

pre 3 godine

@seed, sto bi rekla moja baba - kad pocnu da gube kosu, a dobijaju dlake svuda po ostatku tela, vise ne gledaju samo lepotice i mirazdzike...

Јабучило

pre 3 godine

Steta samo sto u ova istrazivanja ne stave preduslov da je doticni gospodin vodoinstalater ili djubretar, na primer? Vec one same stave (kao svoj precutni) preduslov da je to neko ko je dobro placen.
(Xyx, 20. jul 2020 12:54)

Водоинсталатери добро зарађују. Ђубретари просечно (штавише и изнад просека у односу на стручну спрему).

12345

pre 3 godine

@X pa naravno, kad meni gledaju da li imam 760 odevnih kombinacija godišnje, što ne bih i ja tražila vise od njih. Sad recite kako to nije istina, da se smejemo.

Vagica

pre 3 godine

Komentari grozni kao i uvek. Napadi na žene da nemaju šta da ponude (uvek imaju :)
Nisu dovoljne samo pare, to zna onaj kome se sve nudi. Treba, ipak, i malo ljubavi. Biti čovek se podrazumeva iako to nedostaje večini ljudi danas, i zato je većini problem da nađu sebi para.

danny

pre 3 godine

Ne postoji savrsen muskarac, kao sto ne postoji savrsena zena. Svi imaju vrline i mane, a na nama je da ih prihvatimo.Tek onda ce on ili ona u nasim ocima biti savrseni...

Bura

pre 3 godine

Veliki je problem sto vecina muskaraca koji kukaju da zene vole samo novac nemaju nista drugo da ponude, pa im je to savrsen izgovor. Relno, sutra da im padne s neba milon dolara, mogli bi da sanjaju normalnu zenu, opet bi mogli da biraju samo medju sponzorusama, ali svi oni potajno i traze silikone i vestacke trepavice. Fini momci uvek nadju fine devojke i obrnuto. Ali moras da budes iskreno fin, a ne da hejtujes i kukas sto je neka sponzorusa sa sponzorom - gle cuda. Moj brat je majstor, njegovi drugari isto, uglavnom, svi imaju super zene i porodice. Tako da prica da vodoinstalater ne moze da ima super slatku zenu ne pije vodu!

Ena

pre 3 godine

@ugledna kostret,
ako to sve uradi kakve veze ima cime se bavi?
Rec je,onda, o kvalitetnoj osobi koja ce isto tako dobiti kvalitetnu osobu.

ivan

pre 3 godine

Lako je, da joj cita misli, da je pun para , da joj se ne mesa kako trosi pare, i inace u drugim sferama u kojima postoji razlika misljenja, da joj se posveti maksimalno i jos gomilu nerealnih (i nemogucih)stvari koje nisu bitne na pocetku, ali mogu biti, mozda i najvaznije kad krene da ga menja u neki svoj ideal, da se ne buni(previse/uopste)
Ukratko ta ocekivanja mogu ispuniti jedno 5 muskaraca, a jedan ne bi mogao ni na filmu.

Ivana

pre 3 godine

@ ugledna kostret
Pa to sto je ona napisala nisu prevelika ocekivanja. Romanticnu setnju,pazljiv gest, to moze da ucini i pesnik i ratar i automehanicar. Pozoriste kako ko zavisi da li ga to zanima. Ima i automehanicara koji vole da citaju ili idu u pozoriste. A ima i obrazovanih ljudi koji su pomalo sirovi u dusi, pa ne vole ni setnju ni gestove emocija. Ali taj koji je malo siroviji da se tako izrazim taj nek ne trazi neku finu neznu zensku dusu vec neku zenu koja je slicna njemu.Sta ce to rataru neka koja se oblaci atraktivno, koja je nezna , voli umetnost, koju svi gledaju. Takvoj on nema sta da ponudi jer ce ona uvek misliti da je mogla bolje. Zato se slazem svako slicnom sebi.

nista i sve

pre 3 godine

Ovo me podseca na ono kakva idealna zena treba da bude za muskarce.
Da je lepa kao Klaudija Sifer.
Da je u krevetu kao porno glumica.
Da kuva kao.Dzejmi Oliver.
Da rodi najmanje cetvero i bude brizna majka
I da sprema po kuci ko sluskinja
Braco i Sestre,u Afriku i kupujte robove.Bice vam top,i muskarac i zena

fer86

pre 3 godine

Savrseni muskarac za zene vam je onak lik iz onog filma, dame koje su ga gledale znaju o kome pricam...Massimo iz filma 365 dni iliti dana, mafijas, dvorac, jahta, lijep,visok,zgodan,on nju otme i evo ima fore 365 dana da se zaljubi u njega..Da ju oteo vodoinstalater vraga bi se zaljubila...

ugledna kostret

pre 3 godine

Jadni i isprazni komentari...novac, novac, novac...kako da ne, samo nas to zanima?!
A da se malo posvetite necem drugom umesto omalovazavana zenskog roda?
Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!
(Ena, 20. jul 2020 17:10)

Lepo sroceno, slazem se, jedino me muci par stvari: Da to sve i urade - sta ako su vodoinstalateri, mehanicari, ratari, kasiri... shvatate gde ovo vodi, zar ne? Naprosto zakoni uredjenosti drustva neumoljivo statisticki ukazuju da vecina ipak mora raditi i ovakve poslove da bi drustvo opstalo.

I drugo - a sta biste Vi njemu rekli/ponudili? Shvatate da su visoka ocekivanja dvosmerna ulica?

Čamac plovi Begejom

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba.

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?
(Kralj mača, 20. jul 2020 13:51)

Tijana Ajfon ! :)))

komedija

pre 3 godine

1. da je topao 2.da je dobra osoba 3. da me fizicki privlaci, stagod to znacilo, bitno da je meni privlacan 4.da ima dobar smisao za humor 5. da je prirodno inteligentan 6. da ume da komunicira 7. da je svestran 8. da je emotivno pismen 9. da ima slican sistem vrednosti kao ja 10. jos ako ume i voli da kuva-tada je pun pogodak! :)
(Ana, 20. jul 2020 19:46)

1. Vreo 38,2 (valjda nije korona) 2. Na 'ljeba da me mazes 3. Privlacan kao magnetno polje (stagod to znacilo, ali posto oboje ne znamo, poklapamo se) 4. Nivo kursadzije, znaci mag humora 5. A sta bi znacilo "neprirodno inteligentan"? 6. Brbljam, ne zaklapam 7. Na sve strane sam se bacio, ne znam kuda bijem 8. Kada kod nesto pisem stignu me emocije, suzu pustim 9. Ma opusteno, sta god 10. Steva Karapandza moze da mi zavidi.

Ana

pre 3 godine

1. da je topao 2.da je dobra osoba 3. da me fizicki privlaci, stagod to znacilo, bitno da je meni privlacan 4.da ima dobar smisao za humor 5. da je prirodno inteligentan 6. da ume da komunicira 7. da je svestran 8. da je emotivno pismen 9. da ima slican sistem vrednosti kao ja 10. jos ako ume i voli da kuva-tada je pun pogodak! :)

Mladen

pre 3 godine

Ova sto hoce onog sto ide u teretanu i ima dobar posao je to kako razmislja vecina zena. I moze to da nadje ali ce onda da kuka jer taj nema vremena za nju jer samo u filmovima je dobar posao gde ti plandujes po ceo dan. Taj lik ono malo vremena sto ima van posla provodi u teretani jer je narcis. A sta je kome zgodno je individualno. Mora to da koriguje u hocu bogatog tatinog sina koji ide u teretanu i onda je nasla savrsenog.

Dott

pre 3 godine

Kako zene tako i muskarci treba da traze nekoga naspram sebe, ravnog sebi u svakom smislu. Sad kad su avanture u pitanju, tu se moze i treba iskakati iz tog obrazca.
Primera radi, za Miljanu iz zadrzge top frajer je Zola, kad je probala nesto sa Orozom, naisla je na rampu i kad je umislila da moze biti sa Markom, dobila je gomilu uvreda. Svako treba da trazi ravnog sebi, malo kad iskoci, naidje na poraz, ponizavanje i uvrede.
Za Marka je Luna i taj tip devojaka vrh, Jelena nije, jer je inteligentnija od njega, a njegov karakter to ne dopusta.

Ena

pre 3 godine

Jadni i isprazni komentari...novac, novac, novac...kako da ne, samo nas to zanima?!
A da se malo posvetite necem drugom umesto omalovazavana zenskog roda?
Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!

pa kad se vec pita,da kazem

pre 3 godine

Savrsen muskarac bi trebao biti robot,ono neka bas najveca,nevidjena razina umjetne inteligencije,sa svim mogucim naprednim psihofizickim i emocionalnim opcijama na dugmic,pa da se lijepo odaberu postavke zavisno sta taj dan odgovara a ako ti nista ne odgovara,nek stoji ugasen. Eto tako nekako...

Zena u najboljim godinama

pre 3 godine

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?
(Kralj mača, 20. jul 2020 13:51)

Kako sta? Pa bujnu mastu i PREvisoko misljenje o sebi!

Ljubav

pre 3 godine

Visok sam 170 cm, a moja devojka 188 cm. Kako smo zavrsili zajedno? Bili smo najbolji drugari u srednjoj, i posle 8 godina povremenog druzenja nakon srednje, i vise propalih veza, shvatili smo da smo se simpatisali svih tih godina i da one tinejdzerske varnice nikad nisu prestale. Godinama smo u pogledu osecali ono "nesto". Kod mene joj se svidja sto je slusam, razumem, imamo ista interesovanja, duhovit sam joj. Kod nje mi se svidja isto to, neverovatno se dobro slazemo. Mi smo dokaz da visina ne igra nikakvu ulogu kad oboje nisu iskompleksirani i povrsni i kada se zaista vole. Ujedno smo i par i najbolji prijatelji, i nadam se da ce ostati tako.

Šmrki

pre 3 godine

I da nadju nekim cudom takvog opet nece da im valja. Tako da okacite ovo sve macki o rep. I dobro pitanje je jedan postavio, a sta one nude da bi imali takvog?

Vuk samotnjak

pre 3 godine

Zgodan nisam ali prosečan jesam štaviše lep neke kažu ma da je lepota prolazna .

Od ostalih stavki inteligentan vedar,ljubazan,romantičan,pažljiv,zanimljiv dobar veran i zabavan jesam a za ovo razgibavanje prvi put čujem ali jedno sigurno sa mnom žene su uvek zna li na čemu. No uprkos što su znale odoše za budalama jer oni fini ili normalni sa kvalitetom ne odgovaraju bar dok su mlade a kad omatore onda sete tad je kasno. Bar ja ne dajem drugu šansu po pravilu. Izvinite al ne ide kod mene tako devojke.

joel

pre 3 godine

zene s Balkana imaju drugacije kriterije nažalost..obožavaju sebe..i nije bitno muškarac kakav je nego samo šta ima..materijalizam..imao.sam.zene sa zapada .nije isto

novac nije vazan

pre 3 godine

dobar posao, situiran - jer pare nisu vazne
posvecen ali ne vezan za zenu- jer ne treba da smara
pazi na hranu i redovno vezba - ali sredjuje po kuci, cuva decu pere pegla
nego- zaista- sta ce takvom dasi neka od ovih?

Ziggy's

pre 3 godine

Preko Tindera se upoznao sa jednom i našli se na NBG i pita me ona jesam li imao problema da nađem parking. Ja joj odgovorim da sam došao prevozom. Haha, silno se razočarala i nismo se više gledali, a i nećemo.

DonJuan

pre 3 godine

Savrsen muskarac na ovim prostorima je krmeci krmak sa tri sloja sala na vratu, krupan, bahat, glasan, agresivan, niko ne zna cime se bavi, ali je uvek pun kesa, vozi najnovijeg audija i ima konekcije svuda. Neodoljiv po zenskom shvatanju, dok se ne okrene protiv njih i uzme im sve u procesu razvoda a ni alimentaciju ne placa, zahvaljujuci svom neodoljivom talentu za muvanje i konekcijama u sudu hahahahahahahah

Miki

pre 3 godine

"Savršen muškarac je muškarac koji nije previše vezan za ženu".

Očekivao sam gomilu gluposti, ali je ova cura rekla istinu. Nažalost meni je trebalo da zađem u četvrtu deceniju da bih to naučio.

Žene ne vole muškarce koji im "skidaju zvezde", koji su im uvek dostupni, romantični, itd.. Žene u vezi vole nepredvidljivost, nekonstantnost, kada ne znaju na čemu su i kada muškarac sam pravi planove i ne pita za iste.

aabb

pre 3 godine

Zene i njihova apsolutna nesposobnost da izraze svoje porive i potrebe.
Mi muskarci priznamo, volimo lepe zene, dobre grudi, noge itd.
Budite iskrene jednom i recite, volimo status, moc, novac.
Kolko poznajem muskih osoba iz opisa, nijedna devojka nece da bude sa sa njima..mozemo da budemo drugari im kazu:)

Cxevu

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

Dodao bih samo i grub kad treba, da ima svoje ja i taman za takvu devojku koja verovatno ovo kucka dok jede sladoled od 2kg i prica sa drugaricom kako su krateri od strija okej. Naravno, ne radi ništa ali zaslužuje samo savršenstvo.

Kaća

pre 3 godine

Stari vic se ovako zavrsava:"I da se njih petorica NE poznaju..."

(Ne mora petorica, zavisi od broja razlicitih želja, da ne kažem zahteva za g. idealnog....)

limena

pre 3 godine

Jao, sve neke definicije, crtice..idemo tačka 1, tačka 2...
Mora da se prođe život, da se upozna sebe, pa onda će se PREpoznati i pravi muškarac/žena.

DonJuan

pre 3 godine

U Srbiji je to krmcina s najnovijim audijem, koja se bavi mutnim poslovima za koje niko ne zna koji su ali je uvek pun para, bar tri sloja sala na vratu, tetovaze preko celog tela, krupan, glasan, bahat, agresivan... Naravno dok ne okrene svoju odvratnu licnost protiv njih i sve im uzme na sudu uz pomoc konekcija i sklonosti muljanju koja im se kod njega i svidela... Onda postaje najgori sto u sustini i jeste od samog pocetka hahahahahahaha

Santiago Segura

pre 3 godine

Savrsen muskarac je onaj koji ce joj dati neogranicen limit na kreditnoj kartici a ona nece morati da spava sa njim, brutalno ali nazalost istinito!

aleksa

pre 3 godine

Pošto ne bi bilo u redu da sam komentarišem sebe, reći ću ovako: znam pregršt muškaraca koji ispunjavaju sve ili većinu ovih kriterijuma i opet ne stignu ni do dopisivanja sa devojkom, a kamoli veze ili veridbe. Stvar je jasna još odavno, a to je da 80% današnjih devojaka juri onih 20% najpoželjnijih muškaraca. Ostali ih ne zanimaju ili im daju jednu jedinu šansu, i ako muškarac u bilo kom momentu flertovanja napravi makar jednu grešku, to je to, odmah ispada iz igre. To je ujedno i razlog što sve više njih ni ne pokušava. Što je i razumljivo, jer im je dosta da trpe osude i poniženja zato što nisu savršeni prinčevi iz bajki sa harizmom Džordža Klunija i izgledom Breda Pita.

Pantelija

pre 3 godine

Kažu nije bitno da ima novac ali 2 rečenice prije toga " da je situiran i da ima dobar posao".

Ajme meni, kada vidim ovakve stvari uvijek se sjetim da treba čitati između redova.

Drugim riječima nek je i malo ružan, može se malo i zapustiti ali ako nije zgrnuo pare neka ne dolazi na oči :O

I ima da sluša a pogotovo ako nema para :)

ls

pre 3 godine

Ovakvog muskarca ne bi mogle ni u video igri da sastave. Pre svega zato sto one svojim delovanjem uticu na ponasanje muskarca. Mozes ti biti brizan, nezan, pazljiv, da je saslusas, da vezbas....i ona vremenom pocne da trazi jos vise, a nesvesno pocne jako malo da pruza, jer si je navikao da si joj podredjen i da letis oko nje. Pocne da ti trazi mane, i nacice ih jer ih imas kao i svako na ovoj planeti, i kada je oteras u 5 ...... onda si najgori na svetu, lazov, prikriveni vuk i ne volis je iskreno. Recimo, muskarcima je bitno da zena nije kamenjarka, da ne bruka porodicu, to dete koje je rodila, da ne bude nadrndana 24h i to je sve, a ovi kojima su bitne njene obrve, linija, boja kose i horoskopski znak su momci koji jos uvek ne planiraju porodican zivot i kojima je bitno da sto lepsi trofej odvedu u krevet.

peter

pre 3 godine

hah...nasmejah se onako iskreno malo dan da mi se ulepsa. Divan podsetnik zasto bezati od zajednice sa danasnjim zenama. ne mora cak ni da se cita izmedju redova, 95% trazi da se okoristi.

radisav

pre 3 godine

Takve imate na svakom cosku u Srbiji. Visok, taman, bogat, drzi do sebe, samo u Vas gleda...
Verovatno i taj visok, taman, drzi do sebe ima nekakav zahtev koji ce biti prepreka da bas takve izabere. Bas ste skromne, smerne, negovane, cutljive, s merom u zahtevima, znate da razvucete pitu, rodite 3 deteta i ne glumite Roze i Klare...

s4

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

izvini jel ti hoces muza ili roba?
pa sa takvom zenom je budala svaki koji bude duze od jedne noci.

djuro123

pre 3 godine

U teoriji mozda da, ali u praksi kod vecine zena ne. Koliko imam drugarica koje sve zele nekog ko ima smisla za humor, koji je dobar itd, a uvijek budu sa nekim budalama koji su istog tipa i kukaju kako ne mogu naci normalnog muskarca.

Sabre

pre 3 godine

"Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

Ove ostale su lepo upakovale, ali podrska za sestru koja je odlucila da bude iskrena hahaha.

Kralj mača

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba.

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?

,,,

pre 3 godine

Savršen je onaj ko je fizički lep, ko ima dosta para i ko ima neki ugled u društvu, i to je tako za 90 % žena. Može čovek da bude prava dobrica, ali ako nije lep i atraktivan, njega će hteti 1 % žena, a ako je lep i atraktivan, onda će njega hteti 90 % žena i onda će se one kao to truditi da ga promene i da ga učine boljom osobom...

Xyx

pre 3 godine

Steta samo sto u ova istrazivanja ne stave preduslov da je doticni gospodin vodoinstalater ili djubretar, na primer? Vec one same stave (kao svoj precutni) preduslov da je to neko ko je dobro placen.

Kralj mača

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba.

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?

Sabre

pre 3 godine

"Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

Ove ostale su lepo upakovale, ali podrska za sestru koja je odlucila da bude iskrena hahaha.

radisav

pre 3 godine

Takve imate na svakom cosku u Srbiji. Visok, taman, bogat, drzi do sebe, samo u Vas gleda...
Verovatno i taj visok, taman, drzi do sebe ima nekakav zahtev koji ce biti prepreka da bas takve izabere. Bas ste skromne, smerne, negovane, cutljive, s merom u zahtevima, znate da razvucete pitu, rodite 3 deteta i ne glumite Roze i Klare...

,,,

pre 3 godine

Savršen je onaj ko je fizički lep, ko ima dosta para i ko ima neki ugled u društvu, i to je tako za 90 % žena. Može čovek da bude prava dobrica, ali ako nije lep i atraktivan, njega će hteti 1 % žena, a ako je lep i atraktivan, onda će njega hteti 90 % žena i onda će se one kao to truditi da ga promene i da ga učine boljom osobom...

Ljubav

pre 3 godine

Visok sam 170 cm, a moja devojka 188 cm. Kako smo zavrsili zajedno? Bili smo najbolji drugari u srednjoj, i posle 8 godina povremenog druzenja nakon srednje, i vise propalih veza, shvatili smo da smo se simpatisali svih tih godina i da one tinejdzerske varnice nikad nisu prestale. Godinama smo u pogledu osecali ono "nesto". Kod mene joj se svidja sto je slusam, razumem, imamo ista interesovanja, duhovit sam joj. Kod nje mi se svidja isto to, neverovatno se dobro slazemo. Mi smo dokaz da visina ne igra nikakvu ulogu kad oboje nisu iskompleksirani i povrsni i kada se zaista vole. Ujedno smo i par i najbolji prijatelji, i nadam se da ce ostati tako.

djuro123

pre 3 godine

U teoriji mozda da, ali u praksi kod vecine zena ne. Koliko imam drugarica koje sve zele nekog ko ima smisla za humor, koji je dobar itd, a uvijek budu sa nekim budalama koji su istog tipa i kukaju kako ne mogu naci normalnog muskarca.

Kaća

pre 3 godine

Stari vic se ovako zavrsava:"I da se njih petorica NE poznaju..."

(Ne mora petorica, zavisi od broja razlicitih želja, da ne kažem zahteva za g. idealnog....)

Santiago Segura

pre 3 godine

Savrsen muskarac je onaj koji ce joj dati neogranicen limit na kreditnoj kartici a ona nece morati da spava sa njim, brutalno ali nazalost istinito!

peter

pre 3 godine

hah...nasmejah se onako iskreno malo dan da mi se ulepsa. Divan podsetnik zasto bezati od zajednice sa danasnjim zenama. ne mora cak ni da se cita izmedju redova, 95% trazi da se okoristi.

limena

pre 3 godine

Jao, sve neke definicije, crtice..idemo tačka 1, tačka 2...
Mora da se prođe život, da se upozna sebe, pa onda će se PREpoznati i pravi muškarac/žena.

Zena u najboljim godinama

pre 3 godine

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?
(Kralj mača, 20. jul 2020 13:51)

Kako sta? Pa bujnu mastu i PREvisoko misljenje o sebi!

ugledna kostret

pre 3 godine

Jadni i isprazni komentari...novac, novac, novac...kako da ne, samo nas to zanima?!
A da se malo posvetite necem drugom umesto omalovazavana zenskog roda?
Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!
(Ena, 20. jul 2020 17:10)

Lepo sroceno, slazem se, jedino me muci par stvari: Da to sve i urade - sta ako su vodoinstalateri, mehanicari, ratari, kasiri... shvatate gde ovo vodi, zar ne? Naprosto zakoni uredjenosti drustva neumoljivo statisticki ukazuju da vecina ipak mora raditi i ovakve poslove da bi drustvo opstalo.

I drugo - a sta biste Vi njemu rekli/ponudili? Shvatate da su visoka ocekivanja dvosmerna ulica?

Xyx

pre 3 godine

Steta samo sto u ova istrazivanja ne stave preduslov da je doticni gospodin vodoinstalater ili djubretar, na primer? Vec one same stave (kao svoj precutni) preduslov da je to neko ko je dobro placen.

Mladen

pre 3 godine

Ova sto hoce onog sto ide u teretanu i ima dobar posao je to kako razmislja vecina zena. I moze to da nadje ali ce onda da kuka jer taj nema vremena za nju jer samo u filmovima je dobar posao gde ti plandujes po ceo dan. Taj lik ono malo vremena sto ima van posla provodi u teretani jer je narcis. A sta je kome zgodno je individualno. Mora to da koriguje u hocu bogatog tatinog sina koji ide u teretanu i onda je nasla savrsenog.

Ena

pre 3 godine

Jadni i isprazni komentari...novac, novac, novac...kako da ne, samo nas to zanima?!
A da se malo posvetite necem drugom umesto omalovazavana zenskog roda?
Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!

DonJuan

pre 3 godine

Savrsen muskarac na ovim prostorima je krmeci krmak sa tri sloja sala na vratu, krupan, bahat, glasan, agresivan, niko ne zna cime se bavi, ali je uvek pun kesa, vozi najnovijeg audija i ima konekcije svuda. Neodoljiv po zenskom shvatanju, dok se ne okrene protiv njih i uzme im sve u procesu razvoda a ni alimentaciju ne placa, zahvaljujuci svom neodoljivom talentu za muvanje i konekcijama u sudu hahahahahahahah

Ana

pre 3 godine

1. da je topao 2.da je dobra osoba 3. da me fizicki privlaci, stagod to znacilo, bitno da je meni privlacan 4.da ima dobar smisao za humor 5. da je prirodno inteligentan 6. da ume da komunicira 7. da je svestran 8. da je emotivno pismen 9. da ima slican sistem vrednosti kao ja 10. jos ako ume i voli da kuva-tada je pun pogodak! :)

komedija

pre 3 godine

1. da je topao 2.da je dobra osoba 3. da me fizicki privlaci, stagod to znacilo, bitno da je meni privlacan 4.da ima dobar smisao za humor 5. da je prirodno inteligentan 6. da ume da komunicira 7. da je svestran 8. da je emotivno pismen 9. da ima slican sistem vrednosti kao ja 10. jos ako ume i voli da kuva-tada je pun pogodak! :)
(Ana, 20. jul 2020 19:46)

1. Vreo 38,2 (valjda nije korona) 2. Na 'ljeba da me mazes 3. Privlacan kao magnetno polje (stagod to znacilo, ali posto oboje ne znamo, poklapamo se) 4. Nivo kursadzije, znaci mag humora 5. A sta bi znacilo "neprirodno inteligentan"? 6. Brbljam, ne zaklapam 7. Na sve strane sam se bacio, ne znam kuda bijem 8. Kada kod nesto pisem stignu me emocije, suzu pustim 9. Ma opusteno, sta god 10. Steva Karapandza moze da mi zavidi.

aabb

pre 3 godine

Zene i njihova apsolutna nesposobnost da izraze svoje porive i potrebe.
Mi muskarci priznamo, volimo lepe zene, dobre grudi, noge itd.
Budite iskrene jednom i recite, volimo status, moc, novac.
Kolko poznajem muskih osoba iz opisa, nijedna devojka nece da bude sa sa njima..mozemo da budemo drugari im kazu:)

Vuk samotnjak

pre 3 godine

Zgodan nisam ali prosečan jesam štaviše lep neke kažu ma da je lepota prolazna .

Od ostalih stavki inteligentan vedar,ljubazan,romantičan,pažljiv,zanimljiv dobar veran i zabavan jesam a za ovo razgibavanje prvi put čujem ali jedno sigurno sa mnom žene su uvek zna li na čemu. No uprkos što su znale odoše za budalama jer oni fini ili normalni sa kvalitetom ne odgovaraju bar dok su mlade a kad omatore onda sete tad je kasno. Bar ja ne dajem drugu šansu po pravilu. Izvinite al ne ide kod mene tako devojke.

Ziggy's

pre 3 godine

Preko Tindera se upoznao sa jednom i našli se na NBG i pita me ona jesam li imao problema da nađem parking. Ja joj odgovorim da sam došao prevozom. Haha, silno se razočarala i nismo se više gledali, a i nećemo.

Šmrki

pre 3 godine

I da nadju nekim cudom takvog opet nece da im valja. Tako da okacite ovo sve macki o rep. I dobro pitanje je jedan postavio, a sta one nude da bi imali takvog?

Miki

pre 3 godine

"Savršen muškarac je muškarac koji nije previše vezan za ženu".

Očekivao sam gomilu gluposti, ali je ova cura rekla istinu. Nažalost meni je trebalo da zađem u četvrtu deceniju da bih to naučio.

Žene ne vole muškarce koji im "skidaju zvezde", koji su im uvek dostupni, romantični, itd.. Žene u vezi vole nepredvidljivost, nekonstantnost, kada ne znaju na čemu su i kada muškarac sam pravi planove i ne pita za iste.

Čamac plovi Begejom

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba.

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?
(Kralj mača, 20. jul 2020 13:51)

Tijana Ajfon ! :)))

pa kad se vec pita,da kazem

pre 3 godine

Savrsen muskarac bi trebao biti robot,ono neka bas najveca,nevidjena razina umjetne inteligencije,sa svim mogucim naprednim psihofizickim i emocionalnim opcijama na dugmic,pa da se lijepo odaberu postavke zavisno sta taj dan odgovara a ako ti nista ne odgovara,nek stoji ugasen. Eto tako nekako...

ls

pre 3 godine

Ovakvog muskarca ne bi mogle ni u video igri da sastave. Pre svega zato sto one svojim delovanjem uticu na ponasanje muskarca. Mozes ti biti brizan, nezan, pazljiv, da je saslusas, da vezbas....i ona vremenom pocne da trazi jos vise, a nesvesno pocne jako malo da pruza, jer si je navikao da si joj podredjen i da letis oko nje. Pocne da ti trazi mane, i nacice ih jer ih imas kao i svako na ovoj planeti, i kada je oteras u 5 ...... onda si najgori na svetu, lazov, prikriveni vuk i ne volis je iskreno. Recimo, muskarcima je bitno da zena nije kamenjarka, da ne bruka porodicu, to dete koje je rodila, da ne bude nadrndana 24h i to je sve, a ovi kojima su bitne njene obrve, linija, boja kose i horoskopski znak su momci koji jos uvek ne planiraju porodican zivot i kojima je bitno da sto lepsi trofej odvedu u krevet.

aleksa

pre 3 godine

Pošto ne bi bilo u redu da sam komentarišem sebe, reći ću ovako: znam pregršt muškaraca koji ispunjavaju sve ili većinu ovih kriterijuma i opet ne stignu ni do dopisivanja sa devojkom, a kamoli veze ili veridbe. Stvar je jasna još odavno, a to je da 80% današnjih devojaka juri onih 20% najpoželjnijih muškaraca. Ostali ih ne zanimaju ili im daju jednu jedinu šansu, i ako muškarac u bilo kom momentu flertovanja napravi makar jednu grešku, to je to, odmah ispada iz igre. To je ujedno i razlog što sve više njih ni ne pokušava. Što je i razumljivo, jer im je dosta da trpe osude i poniženja zato što nisu savršeni prinčevi iz bajki sa harizmom Džordža Klunija i izgledom Breda Pita.

...

pre 3 godine

@(Maja, 21. jul 2020 00:04)

Ne biste verovali, ali znam na desetine, ako ne i na stotine momaka i muskaraca koji odgovaraju tom opisu. I sta? Naravno da bar 90% njih nema devojku. A od tih 90%, bar njih 80-90% nije imalo devojku duze od 2-3 godine. Takvi muskarci su, kako bih ja rekao, poslednja rupa na svirali devojkama. Oni dolaze na red kada devojke izgustiraju sve barabe, vlasnike klubova, DJ-eve, muzicare, sportiste, mamine sinove; kojekakve istetovirane bradonje,... i dolaze im tek u sferu interesovanja kada devojke predju 30 god, a u poslednje vreme sve cesce i 35 god, pa cak i 40 god. Ali niko se ne pita kakve ti muskarci imaju zelje. Oni su godnama stedeli, ucili, usavrsavali se, pohadjali seminare i kurseve, ulagali u sebe, ucili nove jezike, dobili svojno drzavljanatvo,... Oni ne smeju ni da kazu da zele devojku spram sebe, jer ce im devojke "iskopati oci" i javno ih osramotiti u drustvu. Tada je naprasno samo ljubav vazna. Pa naravno da je samo ljubav vazna dok se on mucenik usavrsavao i stedeo, a ona svaki dinar trosila na provod, izlaske, garderobu, sminku, letovanja, zimovanja,... Kao i obicno, drage dame, niste realne.

novac nije vazan

pre 3 godine

dobar posao, situiran - jer pare nisu vazne
posvecen ali ne vezan za zenu- jer ne treba da smara
pazi na hranu i redovno vezba - ali sredjuje po kuci, cuva decu pere pegla
nego- zaista- sta ce takvom dasi neka od ovih?

Cxevu

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

Dodao bih samo i grub kad treba, da ima svoje ja i taman za takvu devojku koja verovatno ovo kucka dok jede sladoled od 2kg i prica sa drugaricom kako su krateri od strija okej. Naravno, ne radi ništa ali zaslužuje samo savršenstvo.

Ana

pre 3 godine

Moje iskustvo je drugacije - u mojoj okolini su single oni koji su najkvalitetniji. Tesko im je naci sebi ravnog. Dakle, ne boljeg, vec sebi ravnog.Oni koji su bili prosecni ili ispod proseka u svemu su se prvi vencali. Mislite i o tome.

s4

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

izvini jel ti hoces muza ili roba?
pa sa takvom zenom je budala svaki koji bude duze od jedne noci.

Bura

pre 3 godine

Veliki je problem sto vecina muskaraca koji kukaju da zene vole samo novac nemaju nista drugo da ponude, pa im je to savrsen izgovor. Relno, sutra da im padne s neba milon dolara, mogli bi da sanjaju normalnu zenu, opet bi mogli da biraju samo medju sponzorusama, ali svi oni potajno i traze silikone i vestacke trepavice. Fini momci uvek nadju fine devojke i obrnuto. Ali moras da budes iskreno fin, a ne da hejtujes i kukas sto je neka sponzorusa sa sponzorom - gle cuda. Moj brat je majstor, njegovi drugari isto, uglavnom, svi imaju super zene i porodice. Tako da prica da vodoinstalater ne moze da ima super slatku zenu ne pije vodu!

Pantelija

pre 3 godine

Kažu nije bitno da ima novac ali 2 rečenice prije toga " da je situiran i da ima dobar posao".

Ajme meni, kada vidim ovakve stvari uvijek se sjetim da treba čitati između redova.

Drugim riječima nek je i malo ružan, može se malo i zapustiti ali ako nije zgrnuo pare neka ne dolazi na oči :O

I ima da sluša a pogotovo ako nema para :)

danny

pre 3 godine

Ne postoji savrsen muskarac, kao sto ne postoji savrsena zena. Svi imaju vrline i mane, a na nama je da ih prihvatimo.Tek onda ce on ili ona u nasim ocima biti savrseni...

DonJuan

pre 3 godine

U Srbiji je to krmcina s najnovijim audijem, koja se bavi mutnim poslovima za koje niko ne zna koji su ali je uvek pun para, bar tri sloja sala na vratu, tetovaze preko celog tela, krupan, glasan, bahat, agresivan... Naravno dok ne okrene svoju odvratnu licnost protiv njih i sve im uzme na sudu uz pomoc konekcija i sklonosti muljanju koja im se kod njega i svidela... Onda postaje najgori sto u sustini i jeste od samog pocetka hahahahahahaha

lisac

pre 3 godine

(Nevena, 23. jul 2020 16:50)

Znači ako imam sve sem vrhunskog izgleda moram da se pomirim sa tim da ću imati neku neuglednu ženu. Kud se dedoše one ženske priče da izgled nije toliko važan koliko posvećenost, pažnja, sigurnost. U tom slučaju i samoća nije problem.

niki

pre 3 godine

Iz mog blizeg okruzenja ni jedna moja drugarica nije bila ni sa sportistom, ni sa barabom, ni sa nekim frajerom, ni sa tatinom sinom itd da ne nabrajam. Sve su imale normalne obicne momke i za takve su se i udale. I one su normalne devojke uglavnom imaju zavrsen fakultet, mada ne sve, i rade za prosecne plate. Kao i njihovi muzevi. Ja ne znam gde ti nalazis takve devojke iz opisa. Ili znam... verovatno si uvek gledao samo one koje su prirodne lepotice za koje se svi otimaju ili pak one koje su prototip danasnje " lepotice" tj nasminkanu sredjenu aktraktivnu devojku . U 99% slucajeva jurite sa izgledom tj lepotom. Devojke koje su dobre, fine, obrazovane, a nisu lepotice njih ni ne primetite. Al primete ih neki ocito emotivno inteligentniji od vas. Zato su one sad srecno udate dok vi i dalje sami jer se mucite sa svojim kompleksima trazeci i dalje lepoticu koja ima i sve ostale kvalitete.
(Nina, 23. jul 2020 08:52)

Znači udale su se za one koje su im bili pristupačni. To je u redu, realno, ali sumnjam da su stvarno htele baš te momke za muževe.

Đoksi

pre 3 godine

(Nina, 24. jul 2020 08:22)

Po tebi žene mogu biti ili savršene, ili prosek. Nema treće.
A muškarci naravno mogu biti nikakvi, i ružni, i glupi, i neobrazovani, nenačitani zgubidani.

Video sam iz prve ruke kakve devojke sebe smatraju za prosečne. Prosečan momak ne bi im orah iz ruke uzeo. Surovo, ali istinito.

joel

pre 3 godine

zene s Balkana imaju drugacije kriterije nažalost..obožavaju sebe..i nije bitno muškarac kakav je nego samo šta ima..materijalizam..imao.sam.zene sa zapada .nije isto

Јабучило

pre 3 godine

Steta samo sto u ova istrazivanja ne stave preduslov da je doticni gospodin vodoinstalater ili djubretar, na primer? Vec one same stave (kao svoj precutni) preduslov da je to neko ko je dobro placen.
(Xyx, 20. jul 2020 12:54)

Водоинсталатери добро зарађују. Ђубретари просечно (штавише и изнад просека у односу на стручну спрему).

fer86

pre 3 godine

Savrseni muskarac za zene vam je onak lik iz onog filma, dame koje su ga gledale znaju o kome pricam...Massimo iz filma 365 dni iliti dana, mafijas, dvorac, jahta, lijep,visok,zgodan,on nju otme i evo ima fore 365 dana da se zaljubi u njega..Da ju oteo vodoinstalater vraga bi se zaljubila...

Nina

pre 3 godine

@ niki
Ne , nego su svesne toga ko su i sta su i spram toga su i birale. Ja sam npr obrazovana, nacitana i imam smisla za humor ali nisam lepotica, vec prosecnog izgleda. Sta ce meni neki zgodan dasa , samo da se nerviram sto ga zene hoce? Takodje ne treba mi ni neki neobrazovani kojeg zanima samo sport, igrice a nikad knjigu niti ista ozbiljnije nije procitao ili je prosto zatucan - ne mora nuzno da ima fakultet ali mora biti pametan i nacitan- jer o cemu cu ja s njim da pricam i ima stalno da se svadjamo oko stavova . Znaci sa svescu o samom sebi se i bira spram sebe. Vidim masu momaka , nema za sta pas da ih ujede , a pritom nisu ni lepi ni nesto pametni , al zato pate za nekom lepoticama . Ili on pametan ali ruzan a juri glupe lepe sponzoruse. A tek devojke- cist prosek u svemu a tripuju da su ribe koje zasluzuju ekstra bogatog i pozeljnog frajera. O Boze. Znam i jednu koja doduse zeli normalnog muskarca, uvek je zelela nekog obrazovanijeg i pametnijeg od sebe, a ona nit pametna nit obrazovana. Dodje ona do tog nekog pametnijeg i svestranijeg od sebe jer lepo izgleda, al ubrzo dobije sut kartu jer ona prosto ne moze da papira intelektualno tom pametnom i svestranom.Kaze njen bivsi- ne mogu s njom ni film ni predstavu da odgledam jer je nista osim komedije i ljubavnog filma ne zanima. Od knjiga cita samo ove novokomponovane gluposti a ne razume Dostojevskog ili Selimovica, Igoa i sl- to joj je smaranje. Ali zato ona hoce pa hoce intelektualce, pati od toga da bude sa tim . Ali prosto ne ide, to nije njen nivo i to tesko da ce da traje. Zato svako treba spram sebe, sa malim razlikama naravno.

nista i sve

pre 3 godine

Ovo me podseca na ono kakva idealna zena treba da bude za muskarce.
Da je lepa kao Klaudija Sifer.
Da je u krevetu kao porno glumica.
Da kuva kao.Dzejmi Oliver.
Da rodi najmanje cetvero i bude brizna majka
I da sprema po kuci ko sluskinja
Braco i Sestre,u Afriku i kupujte robove.Bice vam top,i muskarac i zena

12345

pre 3 godine

@6 Lazi sebe, Dok nisam pocela da radim za vecu platu da se modiram, ni jedan muskarac mi nije prisao sa namerom da se bolje upozna a kamo li pokrene vezu. A zgodna sam i lepa i duhovita sami kazu. Pa u cemu je problem?

Ivana

pre 3 godine

@ ugledna kostret
Pa to sto je ona napisala nisu prevelika ocekivanja. Romanticnu setnju,pazljiv gest, to moze da ucini i pesnik i ratar i automehanicar. Pozoriste kako ko zavisi da li ga to zanima. Ima i automehanicara koji vole da citaju ili idu u pozoriste. A ima i obrazovanih ljudi koji su pomalo sirovi u dusi, pa ne vole ni setnju ni gestove emocija. Ali taj koji je malo siroviji da se tako izrazim taj nek ne trazi neku finu neznu zensku dusu vec neku zenu koja je slicna njemu.Sta ce to rataru neka koja se oblaci atraktivno, koja je nezna , voli umetnost, koju svi gledaju. Takvoj on nema sta da ponudi jer ce ona uvek misliti da je mogla bolje. Zato se slazem svako slicnom sebi.

Vagica

pre 3 godine

Komentari grozni kao i uvek. Napadi na žene da nemaju šta da ponude (uvek imaju :)
Nisu dovoljne samo pare, to zna onaj kome se sve nudi. Treba, ipak, i malo ljubavi. Biti čovek se podrazumeva iako to nedostaje večini ljudi danas, i zato je većini problem da nađu sebi para.

Marigold

pre 3 godine

@seed, sto bi rekla moja baba - kad pocnu da gube kosu, a dobijaju dlake svuda po ostatku tela, vise ne gledaju samo lepotice i mirazdzike...
(Sly, 22. jul 2020 08:29)

Sto bi rekao moj stric - kad zena uzme prvu macku, i dlake bi gajila samo da se nekome uvali.

Dott

pre 3 godine

Kako zene tako i muskarci treba da traze nekoga naspram sebe, ravnog sebi u svakom smislu. Sad kad su avanture u pitanju, tu se moze i treba iskakati iz tog obrazca.
Primera radi, za Miljanu iz zadrzge top frajer je Zola, kad je probala nesto sa Orozom, naisla je na rampu i kad je umislila da moze biti sa Markom, dobila je gomilu uvreda. Svako treba da trazi ravnog sebi, malo kad iskoci, naidje na poraz, ponizavanje i uvrede.
Za Marka je Luna i taj tip devojaka vrh, Jelena nije, jer je inteligentnija od njega, a njegov karakter to ne dopusta.

ivan

pre 3 godine

Lako je, da joj cita misli, da je pun para , da joj se ne mesa kako trosi pare, i inace u drugim sferama u kojima postoji razlika misljenja, da joj se posveti maksimalno i jos gomilu nerealnih (i nemogucih)stvari koje nisu bitne na pocetku, ali mogu biti, mozda i najvaznije kad krene da ga menja u neki svoj ideal, da se ne buni(previse/uopste)
Ukratko ta ocekivanja mogu ispuniti jedno 5 muskaraca, a jedan ne bi mogao ni na filmu.

Sly

pre 3 godine

@seed, sto bi rekla moja baba - kad pocnu da gube kosu, a dobijaju dlake svuda po ostatku tela, vise ne gledaju samo lepotice i mirazdzike...

Nina

pre 3 godine

@ ...,
Iz mog blizeg okruzenja ni jedna moja drugarica nije bila ni sa sportistom, ni sa barabom, ni sa nekim frajerom, ni sa tatinom sinom itd da ne nabrajam. Sve su imale normalne obicne momke i za takve su se i udale. I one su normalne devojke uglavnom imaju zavrsen fakultet, mada ne sve, i rade za prosecne plate. Kao i njihovi muzevi. Ja ne znam gde ti nalazis takve devojke iz opisa. Ili znam... verovatno si uvek gledao samo one koje su prirodne lepotice za koje se svi otimaju ili pak one koje su prototip danasnje " lepotice" tj nasminkanu sredjenu aktraktivnu devojku . U 99% slucajeva jurite sa izgledom tj lepotom. Devojke koje su dobre, fine, obrazovane, a nisu lepotice njih ni ne primetite. Al primete ih neki ocito emotivno inteligentniji od vas. Zato su one sad srecno udate dok vi i dalje sami jer se mucite sa svojim kompleksima trazeci i dalje lepoticu koja ima i sve ostale kvalitete.

12345

pre 3 godine

@X pa naravno, kad meni gledaju da li imam 760 odevnih kombinacija godišnje, što ne bih i ja tražila vise od njih. Sad recite kako to nije istina, da se smejemo.

Ana

pre 3 godine

@Milan: To su ljudi u rasponu 33-45 god. Svi su visoko obrazovani, neki i po dva fakulteta, sa izuzetno uspesnim karijerama, proputovali pola sveta/ceo svet, tecno govore minimum 3 jezika,ziveli u vise zemalja, izuzetno svestrani, dinamicni i zabavni. Uglavnom se sami probijali kroz zivot. Gde oni sebi da nadju ravnog?

Nevena

pre 3 godine

@ nina
Upravo tako. Parovi iz mog drustva su takodje generalno ujednaceni, tj sa nekim sitnim razlikama, vecina je birala i izabrala spram sebe( veoma mala razlika u fizickoj lepoti, sistemu vrednosti, obrazovanju, pameti, zaradi) . Svi smo sad u godinama 30-40 , i svi imamo veze /i brakove od po 5-10 godina. Kad malo bolje porazmislim o nekim osobama iz drustva koje su jos uvek same ( bez ikakvih ozbiljnih veza zadnjih 4-5 godina) , shvatim da se radi o osobama koje sebe ne procenjuju kako treba i uglavnom pucaju na mnogo vise nego sto su sami ( u nekim segmentima ne u svim). Momci ( oni koji su sami ) misle da ako lepo zaradjuju i pametni su da odmah zasluzuju lepoticu, a sami su cesto veoma neuglednog izgleda. Vise puta se desilo da ih upoznam sa nekom poznanicom , i oni posle kazu da im se ne svidja fizicka ta devojka , a objektivno ona bude dosta lepsa i zgodnija od njega. Ima i onih koji su sami jer imaju dvostuke standarde tipa oni mogu da varaju, zene ne, i onda su sami jer ih devojke ostave zbog svrljanja. Devojke ( one koje su same ) pak ocekuju da muskarac ima dobra primanja, dosta veca od njenih ili da bude neki zgodni frajer kojeg ce moci ponosno da pokazuju. U 90% slucajeva momci i devojke koji su sami u npr srednjim 30 tim , imaju problem sa nerealnim ocekivanjima. Zato bas i nemam razumevanja i ne sazaljevam osobe koje se ovde na komentarima zale jer prosto ako sam ja nasla muskarca za sebe ( a dosta sam sitnicava) i vecina iz mog drustva, onda ste mogli i vecina vas , samo da ste realnije pogledali sebe i birali spram sebe. Zene najcesce vezano za materijalno, muskarci za fizicki izgled .

Nevena

pre 3 godine

@ lisac
Izvrces moje reci. Ako imas sve sem dobrog izgleda biras isto tako zenu koja ima sve sem dobrog izgleda( ne nuzno ruznu ali prosecne lepote .Znaci ako imas sve a prosek si lepote onda biras zensku osobu prosecne lepote koja ima sve ostalo. Problem je sto nasi muskarci ( i lepi i prosecno lepi i ruzni) hoce da trampe svoju pamet obrazovanje i novac za lepotu zene ( a npr oni su sami fizicki prosecni ili ruznjikavi) i onda tu nastaje problem. Apsolutno je normalno ako muskarac izgleda vrhunski hoce isto takvu zenu. Ali zasto onda i onaj prosecne lepote ili ruzniji misli da treba da dobije lepoticu???? To su kompleksi.Sami ste napravili problem sebi kao polu time sto lepotu zene stavljate na pijedestal i onda one najlepse zene ( pa makar i bile priglupe ili neobrazovane) misle da zasluzuju neke naj naj u svemu muskarce.

Milan

pre 3 godine

@ ana
Izvini ali o kojim godinama ti govoris? Jedno je biti sing u 20 tim - tad se moze govoriti o tome da su sing oni koji su bolji od drugih pa nema ko da im parira. Ali u srednjim 30 tim i 40 tim , da se ne lazemo ,sing su uglavnom oni koji su se precenili ili su teski za vezu. Ja sam u IT sektoru i da kazem da smo svi tu izmedju 35 i 45 godina. Svi dobro zaradjujemo, ok izgledamo- nismo lepotani ali ni ruzni. Sami su samo oni koji su ili teski za vezu ili oni koji se zestoko precenjuju pa im niko nije dovoljno lep ili pametan, ili bilo koji drugi kvalitet. Potpuno je drugo kad si u srednjim 20 tim - tad nije lako naci odgovarajucu osobu jer su mnogi nezreli pre 33 npr. Ali u srednjim 30 i 40 tim , onaj ko je sam uglavnom ima neki problem jer najcesce ne vidi da ima previse velike zahteve naspram onog sta nudi .Ima izuzetaka npr drugar kome je verenica poginula pa je sad sam u ranim 40 tim, takodje kolega koja je devojka prevarila i jos uvek je sam . Ali vecina da se ne lazemo izmislja raznorazne zahteve od suprotnog pola, te im niko nije dovoljno lep za njih, niti pametan, niti zanimljiv .To vazi za oba pola. Spajao sam ja razne ljude, al neke ni Bog ne moze spojiti jer prosto imaju neki super ego i niko za njih nije dovoljno dobar da im bude muz- zena. A kad im se neko svidi onda se oni ne svide tim osobama jer i te osobe imaju svoje kriterijume. Neverovatno je koliko se osobe precenjuju , to je najfatalnija greska samaca.

...

pre 3 godine

@(Ana, 28. jul 2020 19:30) Evo ja sam ziv primer. 31 godina, visok 188, visok, lepuskast, veooooma zgodan, sarmantan, harizmatican, inteligentan, zavrsena dva fakulteta, master i subspecijalizacija, osim srpskog govorim i dva strana jezika, treci trenutno ucim, putovao na vise kontinenata poslovno i privatno, gomila licenci i sertifikata, brojni kontakti, uskoro dobijam i pasos EU a do 40-e je u planu i treci pasos (americki), vlasnik firme. O seminarima, vebinarima, kursevima, konferencijama, radionicama,... da i ne govorim. Kakvoj devojci mogu da se nadam? Koja moze da mi parira? Sve me gledaju kao zlatnu koku koja ce da im resi sve probleme.

Ena

pre 3 godine

@ugledna kostret,
ako to sve uradi kakve veze ima cime se bavi?
Rec je,onda, o kvalitetnoj osobi koja ce isto tako dobiti kvalitetnu osobu.

MGTOW

pre 3 godine

Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!
(Ena, 20. jul 2020 17:10)


Ена, ја свирам неколико музичких инструмената и говорим 3 страна језика од којих сваки говори преко 200 милиона људи (значи у те језике не спадају босански и црногорски).

Да не свираш ти случајно неки музички инструмент? Или је теби довољна чињеница да си женско, а ми морамо да вас насмејемо, да смислимо романтичну шетњу, и да вам причамо нешто што никад нисте чуле - а да и поред свега тога добијемо само friend зону?

Нисмо ми рођени бесни, него смо постали бесни зато што сте ви постале ужасно тешке и потпуно немогуће за успостављање било каквог односа, јер увек мислите да заслужујете боље и више, и то све тако док не догурате до 35 година саме, а онда вас нико више неће.

А то што тражите непредвидивог и узбудљивог мушкарца са којим никад не знате шта вас очекује, то тако може до брака. А онда покушавате да га укротите. Ако га укротите онда ћете да га преварите и/или оставите јер он буквално није више оно у шта сте се заљубиле. А ако га не укротите онда ће он вас да превари и/или остави јер сте несносне.

Било како било, са вама се одавно више не може. Зато сте и саме.

Мислите о томе.

lisac

pre 3 godine

@Nevena

Prosek za muškarca i ženu nije isto. Za muškarca to je žena koja nije lepotica ali je simpatična, lepuškasta moglo bi se reći...žena će reći da je takva lepa. Sa druge strane žena će za neku koja izgleda kao krpa reći da je 'simpatičnaaa' a muškarac da želi ništa sa njom. I eto problema.

Dott

pre 3 godine

Kako zene tako i muskarci treba da traze nekoga naspram sebe, ravnog sebi u svakom smislu. Sad kad su avanture u pitanju, tu se moze i treba iskakati iz tog obrazca.
Primera radi, za Miljanu iz zadrzge top frajer je Zola, kad je probala nesto sa Orozom, naisla je na rampu i kad je umislila da moze biti sa Markom, dobila je gomilu uvreda. Svako treba da trazi ravnog sebi, malo kad iskoci, naidje na poraz, ponizavanje i uvrede.
Za Marka je Luna i taj tip devojaka vrh, Jelena nije, jer je inteligentnija od njega, a njegov karakter to ne dopusta.

Santiago Segura

pre 3 godine

Savrsen muskarac je onaj koji ce joj dati neogranicen limit na kreditnoj kartici a ona nece morati da spava sa njim, brutalno ali nazalost istinito!

Ena

pre 3 godine

Jadni i isprazni komentari...novac, novac, novac...kako da ne, samo nas to zanima?!
A da se malo posvetite necem drugom umesto omalovazavana zenskog roda?
Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!

Miki

pre 3 godine

"Savršen muškarac je muškarac koji nije previše vezan za ženu".

Očekivao sam gomilu gluposti, ali je ova cura rekla istinu. Nažalost meni je trebalo da zađem u četvrtu deceniju da bih to naučio.

Žene ne vole muškarce koji im "skidaju zvezde", koji su im uvek dostupni, romantični, itd.. Žene u vezi vole nepredvidljivost, nekonstantnost, kada ne znaju na čemu su i kada muškarac sam pravi planove i ne pita za iste.

radisav

pre 3 godine

Takve imate na svakom cosku u Srbiji. Visok, taman, bogat, drzi do sebe, samo u Vas gleda...
Verovatno i taj visok, taman, drzi do sebe ima nekakav zahtev koji ce biti prepreka da bas takve izabere. Bas ste skromne, smerne, negovane, cutljive, s merom u zahtevima, znate da razvucete pitu, rodite 3 deteta i ne glumite Roze i Klare...

Ana

pre 3 godine

1. da je topao 2.da je dobra osoba 3. da me fizicki privlaci, stagod to znacilo, bitno da je meni privlacan 4.da ima dobar smisao za humor 5. da je prirodno inteligentan 6. da ume da komunicira 7. da je svestran 8. da je emotivno pismen 9. da ima slican sistem vrednosti kao ja 10. jos ako ume i voli da kuva-tada je pun pogodak! :)

peter

pre 3 godine

hah...nasmejah se onako iskreno malo dan da mi se ulepsa. Divan podsetnik zasto bezati od zajednice sa danasnjim zenama. ne mora cak ni da se cita izmedju redova, 95% trazi da se okoristi.

DonJuan

pre 3 godine

Savrsen muskarac na ovim prostorima je krmeci krmak sa tri sloja sala na vratu, krupan, bahat, glasan, agresivan, niko ne zna cime se bavi, ali je uvek pun kesa, vozi najnovijeg audija i ima konekcije svuda. Neodoljiv po zenskom shvatanju, dok se ne okrene protiv njih i uzme im sve u procesu razvoda a ni alimentaciju ne placa, zahvaljujuci svom neodoljivom talentu za muvanje i konekcijama u sudu hahahahahahahah

ugledna kostret

pre 3 godine

Jadni i isprazni komentari...novac, novac, novac...kako da ne, samo nas to zanima?!
A da se malo posvetite necem drugom umesto omalovazavana zenskog roda?
Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!
(Ena, 20. jul 2020 17:10)

Lepo sroceno, slazem se, jedino me muci par stvari: Da to sve i urade - sta ako su vodoinstalateri, mehanicari, ratari, kasiri... shvatate gde ovo vodi, zar ne? Naprosto zakoni uredjenosti drustva neumoljivo statisticki ukazuju da vecina ipak mora raditi i ovakve poslove da bi drustvo opstalo.

I drugo - a sta biste Vi njemu rekli/ponudili? Shvatate da su visoka ocekivanja dvosmerna ulica?

aabb

pre 3 godine

Zene i njihova apsolutna nesposobnost da izraze svoje porive i potrebe.
Mi muskarci priznamo, volimo lepe zene, dobre grudi, noge itd.
Budite iskrene jednom i recite, volimo status, moc, novac.
Kolko poznajem muskih osoba iz opisa, nijedna devojka nece da bude sa sa njima..mozemo da budemo drugari im kazu:)

Nina

pre 3 godine

@ ...,
Iz mog blizeg okruzenja ni jedna moja drugarica nije bila ni sa sportistom, ni sa barabom, ni sa nekim frajerom, ni sa tatinom sinom itd da ne nabrajam. Sve su imale normalne obicne momke i za takve su se i udale. I one su normalne devojke uglavnom imaju zavrsen fakultet, mada ne sve, i rade za prosecne plate. Kao i njihovi muzevi. Ja ne znam gde ti nalazis takve devojke iz opisa. Ili znam... verovatno si uvek gledao samo one koje su prirodne lepotice za koje se svi otimaju ili pak one koje su prototip danasnje " lepotice" tj nasminkanu sredjenu aktraktivnu devojku . U 99% slucajeva jurite sa izgledom tj lepotom. Devojke koje su dobre, fine, obrazovane, a nisu lepotice njih ni ne primetite. Al primete ih neki ocito emotivno inteligentniji od vas. Zato su one sad srecno udate dok vi i dalje sami jer se mucite sa svojim kompleksima trazeci i dalje lepoticu koja ima i sve ostale kvalitete.

Vuk samotnjak

pre 3 godine

Zgodan nisam ali prosečan jesam štaviše lep neke kažu ma da je lepota prolazna .

Od ostalih stavki inteligentan vedar,ljubazan,romantičan,pažljiv,zanimljiv dobar veran i zabavan jesam a za ovo razgibavanje prvi put čujem ali jedno sigurno sa mnom žene su uvek zna li na čemu. No uprkos što su znale odoše za budalama jer oni fini ili normalni sa kvalitetom ne odgovaraju bar dok su mlade a kad omatore onda sete tad je kasno. Bar ja ne dajem drugu šansu po pravilu. Izvinite al ne ide kod mene tako devojke.

,,,

pre 3 godine

Savršen je onaj ko je fizički lep, ko ima dosta para i ko ima neki ugled u društvu, i to je tako za 90 % žena. Može čovek da bude prava dobrica, ali ako nije lep i atraktivan, njega će hteti 1 % žena, a ako je lep i atraktivan, onda će njega hteti 90 % žena i onda će se one kao to truditi da ga promene i da ga učine boljom osobom...

Kralj mača

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba.

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?

Xyx

pre 3 godine

Steta samo sto u ova istrazivanja ne stave preduslov da je doticni gospodin vodoinstalater ili djubretar, na primer? Vec one same stave (kao svoj precutni) preduslov da je to neko ko je dobro placen.

Vagica

pre 3 godine

Komentari grozni kao i uvek. Napadi na žene da nemaju šta da ponude (uvek imaju :)
Nisu dovoljne samo pare, to zna onaj kome se sve nudi. Treba, ipak, i malo ljubavi. Biti čovek se podrazumeva iako to nedostaje večini ljudi danas, i zato je većini problem da nađu sebi para.

12345

pre 3 godine

@6 Lazi sebe, Dok nisam pocela da radim za vecu platu da se modiram, ni jedan muskarac mi nije prisao sa namerom da se bolje upozna a kamo li pokrene vezu. A zgodna sam i lepa i duhovita sami kazu. Pa u cemu je problem?

12345

pre 3 godine

@X pa naravno, kad meni gledaju da li imam 760 odevnih kombinacija godišnje, što ne bih i ja tražila vise od njih. Sad recite kako to nije istina, da se smejemo.

Šmrki

pre 3 godine

I da nadju nekim cudom takvog opet nece da im valja. Tako da okacite ovo sve macki o rep. I dobro pitanje je jedan postavio, a sta one nude da bi imali takvog?

Mladen

pre 3 godine

Ova sto hoce onog sto ide u teretanu i ima dobar posao je to kako razmislja vecina zena. I moze to da nadje ali ce onda da kuka jer taj nema vremena za nju jer samo u filmovima je dobar posao gde ti plandujes po ceo dan. Taj lik ono malo vremena sto ima van posla provodi u teretani jer je narcis. A sta je kome zgodno je individualno. Mora to da koriguje u hocu bogatog tatinog sina koji ide u teretanu i onda je nasla savrsenog.

komedija

pre 3 godine

1. da je topao 2.da je dobra osoba 3. da me fizicki privlaci, stagod to znacilo, bitno da je meni privlacan 4.da ima dobar smisao za humor 5. da je prirodno inteligentan 6. da ume da komunicira 7. da je svestran 8. da je emotivno pismen 9. da ima slican sistem vrednosti kao ja 10. jos ako ume i voli da kuva-tada je pun pogodak! :)
(Ana, 20. jul 2020 19:46)

1. Vreo 38,2 (valjda nije korona) 2. Na 'ljeba da me mazes 3. Privlacan kao magnetno polje (stagod to znacilo, ali posto oboje ne znamo, poklapamo se) 4. Nivo kursadzije, znaci mag humora 5. A sta bi znacilo "neprirodno inteligentan"? 6. Brbljam, ne zaklapam 7. Na sve strane sam se bacio, ne znam kuda bijem 8. Kada kod nesto pisem stignu me emocije, suzu pustim 9. Ma opusteno, sta god 10. Steva Karapandza moze da mi zavidi.

Nevena

pre 3 godine

@ nina
Upravo tako. Parovi iz mog drustva su takodje generalno ujednaceni, tj sa nekim sitnim razlikama, vecina je birala i izabrala spram sebe( veoma mala razlika u fizickoj lepoti, sistemu vrednosti, obrazovanju, pameti, zaradi) . Svi smo sad u godinama 30-40 , i svi imamo veze /i brakove od po 5-10 godina. Kad malo bolje porazmislim o nekim osobama iz drustva koje su jos uvek same ( bez ikakvih ozbiljnih veza zadnjih 4-5 godina) , shvatim da se radi o osobama koje sebe ne procenjuju kako treba i uglavnom pucaju na mnogo vise nego sto su sami ( u nekim segmentima ne u svim). Momci ( oni koji su sami ) misle da ako lepo zaradjuju i pametni su da odmah zasluzuju lepoticu, a sami su cesto veoma neuglednog izgleda. Vise puta se desilo da ih upoznam sa nekom poznanicom , i oni posle kazu da im se ne svidja fizicka ta devojka , a objektivno ona bude dosta lepsa i zgodnija od njega. Ima i onih koji su sami jer imaju dvostuke standarde tipa oni mogu da varaju, zene ne, i onda su sami jer ih devojke ostave zbog svrljanja. Devojke ( one koje su same ) pak ocekuju da muskarac ima dobra primanja, dosta veca od njenih ili da bude neki zgodni frajer kojeg ce moci ponosno da pokazuju. U 90% slucajeva momci i devojke koji su sami u npr srednjim 30 tim , imaju problem sa nerealnim ocekivanjima. Zato bas i nemam razumevanja i ne sazaljevam osobe koje se ovde na komentarima zale jer prosto ako sam ja nasla muskarca za sebe ( a dosta sam sitnicava) i vecina iz mog drustva, onda ste mogli i vecina vas , samo da ste realnije pogledali sebe i birali spram sebe. Zene najcesce vezano za materijalno, muskarci za fizicki izgled .

Bura

pre 3 godine

Veliki je problem sto vecina muskaraca koji kukaju da zene vole samo novac nemaju nista drugo da ponude, pa im je to savrsen izgovor. Relno, sutra da im padne s neba milon dolara, mogli bi da sanjaju normalnu zenu, opet bi mogli da biraju samo medju sponzorusama, ali svi oni potajno i traze silikone i vestacke trepavice. Fini momci uvek nadju fine devojke i obrnuto. Ali moras da budes iskreno fin, a ne da hejtujes i kukas sto je neka sponzorusa sa sponzorom - gle cuda. Moj brat je majstor, njegovi drugari isto, uglavnom, svi imaju super zene i porodice. Tako da prica da vodoinstalater ne moze da ima super slatku zenu ne pije vodu!

Sabre

pre 3 godine

"Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

Ove ostale su lepo upakovale, ali podrska za sestru koja je odlucila da bude iskrena hahaha.

Zena u najboljim godinama

pre 3 godine

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?
(Kralj mača, 20. jul 2020 13:51)

Kako sta? Pa bujnu mastu i PREvisoko misljenje o sebi!

pa kad se vec pita,da kazem

pre 3 godine

Savrsen muskarac bi trebao biti robot,ono neka bas najveca,nevidjena razina umjetne inteligencije,sa svim mogucim naprednim psihofizickim i emocionalnim opcijama na dugmic,pa da se lijepo odaberu postavke zavisno sta taj dan odgovara a ako ti nista ne odgovara,nek stoji ugasen. Eto tako nekako...

djuro123

pre 3 godine

U teoriji mozda da, ali u praksi kod vecine zena ne. Koliko imam drugarica koje sve zele nekog ko ima smisla za humor, koji je dobar itd, a uvijek budu sa nekim budalama koji su istog tipa i kukaju kako ne mogu naci normalnog muskarca.

Ljubav

pre 3 godine

Visok sam 170 cm, a moja devojka 188 cm. Kako smo zavrsili zajedno? Bili smo najbolji drugari u srednjoj, i posle 8 godina povremenog druzenja nakon srednje, i vise propalih veza, shvatili smo da smo se simpatisali svih tih godina i da one tinejdzerske varnice nikad nisu prestale. Godinama smo u pogledu osecali ono "nesto". Kod mene joj se svidja sto je slusam, razumem, imamo ista interesovanja, duhovit sam joj. Kod nje mi se svidja isto to, neverovatno se dobro slazemo. Mi smo dokaz da visina ne igra nikakvu ulogu kad oboje nisu iskompleksirani i povrsni i kada se zaista vole. Ujedno smo i par i najbolji prijatelji, i nadam se da ce ostati tako.

joel

pre 3 godine

zene s Balkana imaju drugacije kriterije nažalost..obožavaju sebe..i nije bitno muškarac kakav je nego samo šta ima..materijalizam..imao.sam.zene sa zapada .nije isto

Kaća

pre 3 godine

Stari vic se ovako zavrsava:"I da se njih petorica NE poznaju..."

(Ne mora petorica, zavisi od broja razlicitih želja, da ne kažem zahteva za g. idealnog....)

...

pre 3 godine

@(Maja, 21. jul 2020 00:04)

Ne biste verovali, ali znam na desetine, ako ne i na stotine momaka i muskaraca koji odgovaraju tom opisu. I sta? Naravno da bar 90% njih nema devojku. A od tih 90%, bar njih 80-90% nije imalo devojku duze od 2-3 godine. Takvi muskarci su, kako bih ja rekao, poslednja rupa na svirali devojkama. Oni dolaze na red kada devojke izgustiraju sve barabe, vlasnike klubova, DJ-eve, muzicare, sportiste, mamine sinove; kojekakve istetovirane bradonje,... i dolaze im tek u sferu interesovanja kada devojke predju 30 god, a u poslednje vreme sve cesce i 35 god, pa cak i 40 god. Ali niko se ne pita kakve ti muskarci imaju zelje. Oni su godnama stedeli, ucili, usavrsavali se, pohadjali seminare i kurseve, ulagali u sebe, ucili nove jezike, dobili svojno drzavljanatvo,... Oni ne smeju ni da kazu da zele devojku spram sebe, jer ce im devojke "iskopati oci" i javno ih osramotiti u drustvu. Tada je naprasno samo ljubav vazna. Pa naravno da je samo ljubav vazna dok se on mucenik usavrsavao i stedeo, a ona svaki dinar trosila na provod, izlaske, garderobu, sminku, letovanja, zimovanja,... Kao i obicno, drage dame, niste realne.

niki

pre 3 godine

Iz mog blizeg okruzenja ni jedna moja drugarica nije bila ni sa sportistom, ni sa barabom, ni sa nekim frajerom, ni sa tatinom sinom itd da ne nabrajam. Sve su imale normalne obicne momke i za takve su se i udale. I one su normalne devojke uglavnom imaju zavrsen fakultet, mada ne sve, i rade za prosecne plate. Kao i njihovi muzevi. Ja ne znam gde ti nalazis takve devojke iz opisa. Ili znam... verovatno si uvek gledao samo one koje su prirodne lepotice za koje se svi otimaju ili pak one koje su prototip danasnje " lepotice" tj nasminkanu sredjenu aktraktivnu devojku . U 99% slucajeva jurite sa izgledom tj lepotom. Devojke koje su dobre, fine, obrazovane, a nisu lepotice njih ni ne primetite. Al primete ih neki ocito emotivno inteligentniji od vas. Zato su one sad srecno udate dok vi i dalje sami jer se mucite sa svojim kompleksima trazeci i dalje lepoticu koja ima i sve ostale kvalitete.
(Nina, 23. jul 2020 08:52)

Znači udale su se za one koje su im bili pristupačni. To je u redu, realno, ali sumnjam da su stvarno htele baš te momke za muževe.

Marigold

pre 3 godine

@seed, sto bi rekla moja baba - kad pocnu da gube kosu, a dobijaju dlake svuda po ostatku tela, vise ne gledaju samo lepotice i mirazdzike...
(Sly, 22. jul 2020 08:29)

Sto bi rekao moj stric - kad zena uzme prvu macku, i dlake bi gajila samo da se nekome uvali.

DonJuan

pre 3 godine

U Srbiji je to krmcina s najnovijim audijem, koja se bavi mutnim poslovima za koje niko ne zna koji su ali je uvek pun para, bar tri sloja sala na vratu, tetovaze preko celog tela, krupan, glasan, bahat, agresivan... Naravno dok ne okrene svoju odvratnu licnost protiv njih i sve im uzme na sudu uz pomoc konekcija i sklonosti muljanju koja im se kod njega i svidela... Onda postaje najgori sto u sustini i jeste od samog pocetka hahahahahahaha

Јабучило

pre 3 godine

Steta samo sto u ova istrazivanja ne stave preduslov da je doticni gospodin vodoinstalater ili djubretar, na primer? Vec one same stave (kao svoj precutni) preduslov da je to neko ko je dobro placen.
(Xyx, 20. jul 2020 12:54)

Водоинсталатери добро зарађују. Ђубретари просечно (штавише и изнад просека у односу на стручну спрему).

Nevena

pre 3 godine

@ lisac
Izvrces moje reci. Ako imas sve sem dobrog izgleda biras isto tako zenu koja ima sve sem dobrog izgleda( ne nuzno ruznu ali prosecne lepote .Znaci ako imas sve a prosek si lepote onda biras zensku osobu prosecne lepote koja ima sve ostalo. Problem je sto nasi muskarci ( i lepi i prosecno lepi i ruzni) hoce da trampe svoju pamet obrazovanje i novac za lepotu zene ( a npr oni su sami fizicki prosecni ili ruznjikavi) i onda tu nastaje problem. Apsolutno je normalno ako muskarac izgleda vrhunski hoce isto takvu zenu. Ali zasto onda i onaj prosecne lepote ili ruzniji misli da treba da dobije lepoticu???? To su kompleksi.Sami ste napravili problem sebi kao polu time sto lepotu zene stavljate na pijedestal i onda one najlepse zene ( pa makar i bile priglupe ili neobrazovane) misle da zasluzuju neke naj naj u svemu muskarce.

Milan

pre 3 godine

@ ana
Izvini ali o kojim godinama ti govoris? Jedno je biti sing u 20 tim - tad se moze govoriti o tome da su sing oni koji su bolji od drugih pa nema ko da im parira. Ali u srednjim 30 tim i 40 tim , da se ne lazemo ,sing su uglavnom oni koji su se precenili ili su teski za vezu. Ja sam u IT sektoru i da kazem da smo svi tu izmedju 35 i 45 godina. Svi dobro zaradjujemo, ok izgledamo- nismo lepotani ali ni ruzni. Sami su samo oni koji su ili teski za vezu ili oni koji se zestoko precenjuju pa im niko nije dovoljno lep ili pametan, ili bilo koji drugi kvalitet. Potpuno je drugo kad si u srednjim 20 tim - tad nije lako naci odgovarajucu osobu jer su mnogi nezreli pre 33 npr. Ali u srednjim 30 i 40 tim , onaj ko je sam uglavnom ima neki problem jer najcesce ne vidi da ima previse velike zahteve naspram onog sta nudi .Ima izuzetaka npr drugar kome je verenica poginula pa je sad sam u ranim 40 tim, takodje kolega koja je devojka prevarila i jos uvek je sam . Ali vecina da se ne lazemo izmislja raznorazne zahteve od suprotnog pola, te im niko nije dovoljno lep za njih, niti pametan, niti zanimljiv .To vazi za oba pola. Spajao sam ja razne ljude, al neke ni Bog ne moze spojiti jer prosto imaju neki super ego i niko za njih nije dovoljno dobar da im bude muz- zena. A kad im se neko svidi onda se oni ne svide tim osobama jer i te osobe imaju svoje kriterijume. Neverovatno je koliko se osobe precenjuju , to je najfatalnija greska samaca.

...

pre 3 godine

@(Ana, 28. jul 2020 19:30) Evo ja sam ziv primer. 31 godina, visok 188, visok, lepuskast, veooooma zgodan, sarmantan, harizmatican, inteligentan, zavrsena dva fakulteta, master i subspecijalizacija, osim srpskog govorim i dva strana jezika, treci trenutno ucim, putovao na vise kontinenata poslovno i privatno, gomila licenci i sertifikata, brojni kontakti, uskoro dobijam i pasos EU a do 40-e je u planu i treci pasos (americki), vlasnik firme. O seminarima, vebinarima, kursevima, konferencijama, radionicama,... da i ne govorim. Kakvoj devojci mogu da se nadam? Koja moze da mi parira? Sve me gledaju kao zlatnu koku koja ce da im resi sve probleme.

Cxevu

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

Dodao bih samo i grub kad treba, da ima svoje ja i taman za takvu devojku koja verovatno ovo kucka dok jede sladoled od 2kg i prica sa drugaricom kako su krateri od strija okej. Naravno, ne radi ništa ali zaslužuje samo savršenstvo.

Čamac plovi Begejom

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba.

Da mi je znati ko je ova pametnica što je ovo izjavila?? Nežan, zgodan, visok, crn, ubija se od teretane, visoko plaćen posao na kome se radi po čitav dan, keš, kola, stan, da je sluša i redovan je u kućnim poslovima! Aham, a šta ona ima?
(Kralj mača, 20. jul 2020 13:51)

Tijana Ajfon ! :)))

fer86

pre 3 godine

Savrseni muskarac za zene vam je onak lik iz onog filma, dame koje su ga gledale znaju o kome pricam...Massimo iz filma 365 dni iliti dana, mafijas, dvorac, jahta, lijep,visok,zgodan,on nju otme i evo ima fore 365 dana da se zaljubi u njega..Da ju oteo vodoinstalater vraga bi se zaljubila...

Nina

pre 3 godine

@ niki
Ne , nego su svesne toga ko su i sta su i spram toga su i birale. Ja sam npr obrazovana, nacitana i imam smisla za humor ali nisam lepotica, vec prosecnog izgleda. Sta ce meni neki zgodan dasa , samo da se nerviram sto ga zene hoce? Takodje ne treba mi ni neki neobrazovani kojeg zanima samo sport, igrice a nikad knjigu niti ista ozbiljnije nije procitao ili je prosto zatucan - ne mora nuzno da ima fakultet ali mora biti pametan i nacitan- jer o cemu cu ja s njim da pricam i ima stalno da se svadjamo oko stavova . Znaci sa svescu o samom sebi se i bira spram sebe. Vidim masu momaka , nema za sta pas da ih ujede , a pritom nisu ni lepi ni nesto pametni , al zato pate za nekom lepoticama . Ili on pametan ali ruzan a juri glupe lepe sponzoruse. A tek devojke- cist prosek u svemu a tripuju da su ribe koje zasluzuju ekstra bogatog i pozeljnog frajera. O Boze. Znam i jednu koja doduse zeli normalnog muskarca, uvek je zelela nekog obrazovanijeg i pametnijeg od sebe, a ona nit pametna nit obrazovana. Dodje ona do tog nekog pametnijeg i svestranijeg od sebe jer lepo izgleda, al ubrzo dobije sut kartu jer ona prosto ne moze da papira intelektualno tom pametnom i svestranom.Kaze njen bivsi- ne mogu s njom ni film ni predstavu da odgledam jer je nista osim komedije i ljubavnog filma ne zanima. Od knjiga cita samo ove novokomponovane gluposti a ne razume Dostojevskog ili Selimovica, Igoa i sl- to joj je smaranje. Ali zato ona hoce pa hoce intelektualce, pati od toga da bude sa tim . Ali prosto ne ide, to nije njen nivo i to tesko da ce da traje. Zato svako treba spram sebe, sa malim razlikama naravno.

lisac

pre 3 godine

(Nevena, 23. jul 2020 16:50)

Znači ako imam sve sem vrhunskog izgleda moram da se pomirim sa tim da ću imati neku neuglednu ženu. Kud se dedoše one ženske priče da izgled nije toliko važan koliko posvećenost, pažnja, sigurnost. U tom slučaju i samoća nije problem.

nista i sve

pre 3 godine

Ovo me podseca na ono kakva idealna zena treba da bude za muskarce.
Da je lepa kao Klaudija Sifer.
Da je u krevetu kao porno glumica.
Da kuva kao.Dzejmi Oliver.
Da rodi najmanje cetvero i bude brizna majka
I da sprema po kuci ko sluskinja
Braco i Sestre,u Afriku i kupujte robove.Bice vam top,i muskarac i zena

Ivana

pre 3 godine

@ ugledna kostret
Pa to sto je ona napisala nisu prevelika ocekivanja. Romanticnu setnju,pazljiv gest, to moze da ucini i pesnik i ratar i automehanicar. Pozoriste kako ko zavisi da li ga to zanima. Ima i automehanicara koji vole da citaju ili idu u pozoriste. A ima i obrazovanih ljudi koji su pomalo sirovi u dusi, pa ne vole ni setnju ni gestove emocija. Ali taj koji je malo siroviji da se tako izrazim taj nek ne trazi neku finu neznu zensku dusu vec neku zenu koja je slicna njemu.Sta ce to rataru neka koja se oblaci atraktivno, koja je nezna , voli umetnost, koju svi gledaju. Takvoj on nema sta da ponudi jer ce ona uvek misliti da je mogla bolje. Zato se slazem svako slicnom sebi.

Sly

pre 3 godine

@seed, sto bi rekla moja baba - kad pocnu da gube kosu, a dobijaju dlake svuda po ostatku tela, vise ne gledaju samo lepotice i mirazdzike...

novac nije vazan

pre 3 godine

dobar posao, situiran - jer pare nisu vazne
posvecen ali ne vezan za zenu- jer ne treba da smara
pazi na hranu i redovno vezba - ali sredjuje po kuci, cuva decu pere pegla
nego- zaista- sta ce takvom dasi neka od ovih?

Đoksi

pre 3 godine

(Nina, 24. jul 2020 08:22)

Po tebi žene mogu biti ili savršene, ili prosek. Nema treće.
A muškarci naravno mogu biti nikakvi, i ružni, i glupi, i neobrazovani, nenačitani zgubidani.

Video sam iz prve ruke kakve devojke sebe smatraju za prosečne. Prosečan momak ne bi im orah iz ruke uzeo. Surovo, ali istinito.

aleksa

pre 3 godine

Pošto ne bi bilo u redu da sam komentarišem sebe, reći ću ovako: znam pregršt muškaraca koji ispunjavaju sve ili većinu ovih kriterijuma i opet ne stignu ni do dopisivanja sa devojkom, a kamoli veze ili veridbe. Stvar je jasna još odavno, a to je da 80% današnjih devojaka juri onih 20% najpoželjnijih muškaraca. Ostali ih ne zanimaju ili im daju jednu jedinu šansu, i ako muškarac u bilo kom momentu flertovanja napravi makar jednu grešku, to je to, odmah ispada iz igre. To je ujedno i razlog što sve više njih ni ne pokušava. Što je i razumljivo, jer im je dosta da trpe osude i poniženja zato što nisu savršeni prinčevi iz bajki sa harizmom Džordža Klunija i izgledom Breda Pita.

limena

pre 3 godine

Jao, sve neke definicije, crtice..idemo tačka 1, tačka 2...
Mora da se prođe život, da se upozna sebe, pa onda će se PREpoznati i pravi muškarac/žena.

Ana

pre 3 godine

Moje iskustvo je drugacije - u mojoj okolini su single oni koji su najkvalitetniji. Tesko im je naci sebi ravnog. Dakle, ne boljeg, vec sebi ravnog.Oni koji su bili prosecni ili ispod proseka u svemu su se prvi vencali. Mislite i o tome.

Ziggy's

pre 3 godine

Preko Tindera se upoznao sa jednom i našli se na NBG i pita me ona jesam li imao problema da nađem parking. Ja joj odgovorim da sam došao prevozom. Haha, silno se razočarala i nismo se više gledali, a i nećemo.

MGTOW

pre 3 godine

Nasmejte je, smislite neku romanticnu setnju, ispricajte joj nesto sto nikad nije cula, gde ste bili, sta ste videli, svirate li neki instrument, ima li neka zanimljiva galerija, predstava, o cemu razmisljate ako uopste razmisljate ...nesto drugacije.
Potrudite se malo za promenu, ne budite samo dosadni, nabildovani i besni!
(Ena, 20. jul 2020 17:10)


Ена, ја свирам неколико музичких инструмената и говорим 3 страна језика од којих сваки говори преко 200 милиона људи (значи у те језике не спадају босански и црногорски).

Да не свираш ти случајно неки музички инструмент? Или је теби довољна чињеница да си женско, а ми морамо да вас насмејемо, да смислимо романтичну шетњу, и да вам причамо нешто што никад нисте чуле - а да и поред свега тога добијемо само friend зону?

Нисмо ми рођени бесни, него смо постали бесни зато што сте ви постале ужасно тешке и потпуно немогуће за успостављање било каквог односа, јер увек мислите да заслужујете боље и више, и то све тако док не догурате до 35 година саме, а онда вас нико више неће.

А то што тражите непредвидивог и узбудљивог мушкарца са којим никад не знате шта вас очекује, то тако може до брака. А онда покушавате да га укротите. Ако га укротите онда ћете да га преварите и/или оставите јер он буквално није више оно у шта сте се заљубиле. А ако га не укротите онда ће он вас да превари и/или остави јер сте несносне.

Било како било, са вама се одавно више не може. Зато сте и саме.

Мислите о томе.

s4

pre 3 godine

Najvažnije je da je nežan. Zatim da dobro izgleda, visok i taman... Da pazi na svoje zdravlje, odnosno na istrahu i redovno vežba. Da ima dobar posao i da je situiran. Da zna da sluša i pomaže kad treba."

izvini jel ti hoces muza ili roba?
pa sa takvom zenom je budala svaki koji bude duze od jedne noci.

ivan

pre 3 godine

Lako je, da joj cita misli, da je pun para , da joj se ne mesa kako trosi pare, i inace u drugim sferama u kojima postoji razlika misljenja, da joj se posveti maksimalno i jos gomilu nerealnih (i nemogucih)stvari koje nisu bitne na pocetku, ali mogu biti, mozda i najvaznije kad krene da ga menja u neki svoj ideal, da se ne buni(previse/uopste)
Ukratko ta ocekivanja mogu ispuniti jedno 5 muskaraca, a jedan ne bi mogao ni na filmu.

Ena

pre 3 godine

@ugledna kostret,
ako to sve uradi kakve veze ima cime se bavi?
Rec je,onda, o kvalitetnoj osobi koja ce isto tako dobiti kvalitetnu osobu.

danny

pre 3 godine

Ne postoji savrsen muskarac, kao sto ne postoji savrsena zena. Svi imaju vrline i mane, a na nama je da ih prihvatimo.Tek onda ce on ili ona u nasim ocima biti savrseni...

Ana

pre 3 godine

@Milan: To su ljudi u rasponu 33-45 god. Svi su visoko obrazovani, neki i po dva fakulteta, sa izuzetno uspesnim karijerama, proputovali pola sveta/ceo svet, tecno govore minimum 3 jezika,ziveli u vise zemalja, izuzetno svestrani, dinamicni i zabavni. Uglavnom se sami probijali kroz zivot. Gde oni sebi da nadju ravnog?

Pantelija

pre 3 godine

Kažu nije bitno da ima novac ali 2 rečenice prije toga " da je situiran i da ima dobar posao".

Ajme meni, kada vidim ovakve stvari uvijek se sjetim da treba čitati između redova.

Drugim riječima nek je i malo ružan, može se malo i zapustiti ali ako nije zgrnuo pare neka ne dolazi na oči :O

I ima da sluša a pogotovo ako nema para :)

ls

pre 3 godine

Ovakvog muskarca ne bi mogle ni u video igri da sastave. Pre svega zato sto one svojim delovanjem uticu na ponasanje muskarca. Mozes ti biti brizan, nezan, pazljiv, da je saslusas, da vezbas....i ona vremenom pocne da trazi jos vise, a nesvesno pocne jako malo da pruza, jer si je navikao da si joj podredjen i da letis oko nje. Pocne da ti trazi mane, i nacice ih jer ih imas kao i svako na ovoj planeti, i kada je oteras u 5 ...... onda si najgori na svetu, lazov, prikriveni vuk i ne volis je iskreno. Recimo, muskarcima je bitno da zena nije kamenjarka, da ne bruka porodicu, to dete koje je rodila, da ne bude nadrndana 24h i to je sve, a ovi kojima su bitne njene obrve, linija, boja kose i horoskopski znak su momci koji jos uvek ne planiraju porodican zivot i kojima je bitno da sto lepsi trofej odvedu u krevet.

lisac

pre 3 godine

@Nevena

Prosek za muškarca i ženu nije isto. Za muškarca to je žena koja nije lepotica ali je simpatična, lepuškasta moglo bi se reći...žena će reći da je takva lepa. Sa druge strane žena će za neku koja izgleda kao krpa reći da je 'simpatičnaaa' a muškarac da želi ništa sa njom. I eto problema.