Važnije od pronalaska srodne duše: Svađe mogu da budu korisne za vezu

Iako nas od malih nogu uveravaju kako nam je za srećan život potrebna srodna duša, prema najnovijoj studiji dokazano je da je ovo uvreženo mišljenje pogrešno.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Srodna je duša dušu dala za svađu :-)
  (così fan tutte, 21. septembar 2020 10:43)

  # Link komentara

 2. To je za zene jedino vidjenje veze, tezak, iscrplljujuc i cesto dozivotan rad da se "promeni i ukroti" bahati, nasilni, primitivni, neverni krmak, onda imaju osecaj da rade nesto uzviseno, nece sigurno biti s nekim dobrim i normalnim ko ce ih voleti bez trzavica hahahahahahaha
   (DonJuan, 20. septembar 2020 13:53)

  # Link komentara

 3. Muskarac koji se dopadne devojci, ona iznalazi slicnosti i podudarnosti sa njim i iznosi ih. Slicnosti i podudarnosti postoje izmedju svih muskaraca i zena, ali kad se zeni neki muskarac ne dopada, ne pada joj na pamet da iznalazi slicnosti i ako bi ih svakako bilo.
  Devojke koje su iznasle slicnosti sa partnerom, pa cak neke i izmislile, nece se svadjati sa partnerom, dok one koje su u vezu usle iskreno, prepirace se oko svake sitnice, ali u cilju da ugode vezi i da je poboljsaju.
  (Dott, 20. septembar 2020 12:03)

  # Link komentara

 4. Ma jok. Imao sam jednu koja je samo htela da se svadja i dokazuje nesto, tvrdoglava bas i na svoju glavu, ne zna za kompromis i nikako da se smiri... Neka hvala, daleka joj lepa kuca. To su psihicka maltretiranja, usisavanje energije, tesko brate mili. Nije zivot jedan dan pa da istrpis, treba ziveti sa tom osobom.
   (Šmrki, 20. septembar 2020 09:12)

  # Link komentara

 5. @zip Niš
  tako je
   (bice sve to u redu, ali jednog dana, 19. septembar 2020 19:50)

  # Link komentara

 6. Ne mogu. Svađe su loša stvar za vezu ili brak. Oni koji to tvrde zapravo racionalizuju tu negativnu pojavu. Najgori su oni koji kažu deci da je sasvim normalno da se mama i tata svađaju. Te svađe vode u psihičko i fizičko zlostavljanje partnera. Što dalje vodi da deca zbog toga imaju ogromne traume i frustracije koje vuku kroz ceo život. Evo na primer koji narodi su najkulturniji? Skandinavci? To je zato što se oni vrlo malo svađaju.
  (Aron, 19. septembar 2020 18:09)

  # Link komentara

 7. Ma kakve svadje to iscrpljuje. Ko u tome moze da uziva.
   (Helloooo, 19. septembar 2020 15:04)

  # Link komentara

 8. Moze. ali samo ako im je zajednicki cilj.
  Ako ja ho u na jug a ona na sever, dzaba dopunjavanje
   (zip Niš, 19. septembar 2020 14:58)

  # Link komentara

 9. Slični ljudi se privlače, izgled, status, obrazovanje.
   (bg, 19. septembar 2020 14:07)

  # Link komentara