Jednostavna vežba za smanjenje stomaka VIDEO

Japanski naučnik Tošiki Fukucui osmislio je jednostavan način za smanjivanje stomaka uz pomoć velikog peškira.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ja igram po 20tak minuta u sopstvenoj reziji :), ne baš svaki dan, jako mi prija, a stomak, iako nije bio prioritet, vidi se lep efekat :).
   (Fuego, 24. oktobar 2020 07:07)

  # Link komentara

 2. I kad sam najmrsavija bila i vezbala i pazila da sto manje slatkog jedem i unosim alkohol imala sam stomak-ne veliki,ali ni ravan. Moja sestra celog zivota trsi slatko,jedina vežba joj je šetnja i nikad nije imala stomak. Kad se goji njoj raste zadnjica. Sa druge strane ja sam nervozna, loše spavam,a ona je sušta suprotnost meni.
   (mamakoka, 24. oktobar 2020 00:18)

  # Link komentara

 3. Ne postoji vezba koja ce smanjiti samo stomak. Covek mršavi ravnomerno, s tim sto na stomaku se najviše nakuplja salo.
   (Mile, 23. oktobar 2020 14:09)

  # Link komentara

 4. Jeste jer peškir je bolja opcija od super seta za trbušnjake i preznojavanja. Na kraju krajeva priča oko stomaka kako kod žena tako i kod muškaraca 80 posto se svodi na dijetu i izbegavanje određenih namirnica, određeni režim življenja a ostalo je vežba. I da, ledja bole jer se vežbe ne rade pravilno i donji deo ledja se izvija. Kad naučiš pravilno da radiš vežbe ne bole ledja. Sa srećom sa peškirom i 5 minuta uz konzumiranje gaziranih pića, fast food-a i torti!
  (somm, 23. oktobar 2020 13:12)

  # Link komentara