Da li i vi ovo radite? Navika koja pokazuje da će vam brak verovatno potrajati

Dobre i uspešne veze i brakovi ne dešavaju se sami od sebe. Na njima treba raditi i truditi se, a i sticanje nekih navika pomaže da ljubavni odnos potraje.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ukoliko volite partnera , verujete da sve radi sa ciljem da poboljsa vas odnos , zadirkivanje je u redu. U suprotnom ukoliko ste sa sebicnom osobom koja sve okrece u svoju korist nema leka
  Uzmite knjigu
  Pustite muziku
  Ne mora svaki brak i veza da uspe
  Prosto za neke partnere se ne ne treba truditi previse
  (Goga, 21. novembar 2020 23:14)

  # Link komentara

 2. Moj muž je sa sela, ja iz grada. Meni to nije važno, ali kad krenem sa zadrikivanjem, nevezano za tu činjenicu, proradi mu kompleks. To nije dobra ideja...
   (Mi Ks, 21. novembar 2020 16:12)

  # Link komentara

 3. Nisam na zadirkivanje obraćao pažnju na taj način, ali sad kad se osvrnem na to u vezi/braku sam 30 godina i mogu vam reći da često zadirkujemo(blago provociramo) jedno drugo i često to završi sa osmjehom. Tako da možda i ima nešto u tom .
   (T67, 21. novembar 2020 12:31)

  # Link komentara

 4. Sa račicom ovo ne pali jednostavno. Ona pretežno izvrijeđa tvoju porodicu, bez razloga, a ako se njoj kaže da joj je trepavica malo iskočila naljuti se i krene svađa. Međutim, kolega sa posla je redovno dovede do smijeha, i jos neki nebitni likovi. Samo joj njen partner više nije ni zanimljiv ni smiješan.
   (billy_the_cat, 21. novembar 2020 11:44)

  # Link komentara

 5. Naravno. I to stvarno deluje da smo srećniji.
   (Bačka, Srem i Banat, 21. novembar 2020 11:01)

  # Link komentara