Bračni terapeut Savić: "Internet najbrže spaja ljude i nije čudno što te veze imaju budućnost" VIDEO

Psihoterapeutkinja Milica Grujić istakla je da je normalno što je usled pandemije koronavirusa poraslo interesovanje za traženje partnera preko interneta, a bračni terapeut Nebojša Savić naglašava da veze u kojima su se parovi upoznali na taj način imaju budućnost.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Preporučila bih ovim razočaranim muškim korisnicima interneta da otvore neki lažni ženski profil. Baš me zanima šta će pomisliti kad počnu da dobijaju razna startovanja za "muvanje" u slici i riječi.
  (kraljica, 15. februar 2021 15:10)

  # Link komentara

 2. Ja upoznao svoju zenu na fejsu mada mi to nije bila namera, ona meni prva poslala poruku.Godinama smo vec zajedno u srecnom braku.
  (Ne licis mi na coveka sa stanom, 22. januar 2021 22:25)

  # Link komentara

 3. drugačije je bilo kada devojke nisu mogle da udju u kontakt sa gomilom muškaraca.
  (trp, 22. januar 2021 07:30)

  Jeste stvarno, odakle nam samo pravo na toliki izbor. I jos zelimo sebi nekog atraktivnog tipa, a vi bi svi odmah uhvatili neku prosecnu ili ruzniju od sebe da mozete da birate. Kme kme.

  Znas kako, ja nasla sebi sto jednom u zivotu sto jednom na Tinderu bas kvalitetne muskarce, tj eto i ti neki muskarci nadju sebi odgovarajucu. Imala sam i neke manje kompatabilne, izmedju bilo i nesto samoce. Logicno mi je da ako sam izbirljiva ili jos emotivno upletena, da budem neko vreme sama ili da i ne klikne sa svakim bas, ne znam kako vama nije.

  Logicno mi je i da ce svakoga privuci dobar izgled ako samo to i moze da se vidi u startu, a realno ima vise lepih/atraktivnih zena nego muskaraca. Ako vam se ne svidja takva konkurencija i nacin funkcionisanja na Tinderu, pa uvek mozete da budete old school i startujete uzivo. Ja sam cula i o losim iskustvima od strane zenskih korisnika - ispaljivanje, stalking, lazni profili ozenjenih tipova itd.
  (Mila, 22. januar 2021 21:36)

  # Link komentara

 4. Ne dopada mi se, neki su pokušali da me muvaju. Ja to nikome ne bih preporučila. Iskustva su mi jako neprijatna bila. I više ne komuniciram sa nepoznatim muškacima, dosta toga net može sakriti, a dosta se toga i brzo otkrije.
  (Marijana, 22. januar 2021 14:30)

  # Link komentara

 5. Ovo nije realnost već na internetu je surovo za 80% muškaraca, i da bi imao uspeha moraš biti objektivno zgodan i da imaš dobre slike tj. da se pokazuješ materijalno.
  Morate znati da prosečno lepa devojka na dnevnom nivou dobija dosta muške pažnje i da joj rastu kreterijumi kroz ego boost. Na primer dejting aplikacije su najsurovije tamo je većina muškaraca ocenjeno ne kao prosečno već ispod prosečno i svu žensku pažnju dobije mali broj muškaraca.
  Tačno se zna ko se kako svajpuje ko dobije meč imaš dolaza koliko hoćeš.
  Prosečan momak online samo može da se smori i izgubi volju.
  Ljudi nisu svesni koliko devojke na internetu dobijaju pažnje i normalno da će da bira sebi najbolje a kao ne bi...da nas nedeljno "cima" 100 devojka i mi bi izabrali najbolje. Zbog takvog stanja ima sve manje brakova, više razvoda, prevara, više usedelica, više depresije.
  Pre je bilo bolje, bilo više druženja, devojka koka je 6/ 10 nije tripovala da je misica, radne akcije, more, putovanja...drugačije je bilo kada devojke nisu mogle da udju u kontakt sa gomilom muškaraca.
  (trp, 22. januar 2021 07:30)

  # Link komentara

 6. Muškarac koji pokušava nešto konkretnije da započne uz pomoć Dating aplikacija suočen je sa mnogo frustracije i odbijanja i nezainteresovanosti ženskog pola.
  (Wizard, 21. januar 2021 22:05)

  Znači...sve isto kao i u stvarnom životu.
  (Đurađ, 22. januar 2021 01:35)

  # Link komentara

 7. Ja nemam vezu ni uzivo ni na netu, kunem svoju sudbu zasto nisam rodjen u nekoj lepsoj drzavi
  (Vremenska zona, 21. januar 2021 21:23)

  Kriviš državu za svoju nesposobnost? Obično tako nesposobni i rade, kriv im je uvek neko drugi.
  (Silvester, 22. januar 2021 00:59)

  # Link komentara

 8. Trendovi i statistika baš ne idu u prilog sa člankom.
  Tinder koji je kod nas najpopularniji vrlo verovatno ima odnos 70/30 muškarci žene.
  Muškarcu na Tinder aplikaciji je jako teško da uopšte dobije Match a kamoli da započne konverzaciju sa ženskom osobom.
  Jednostavno žene na Tinder mreži imaju mnogo izbora i biraju samo određen procenat muškaraca.
  Dobra većina žena koristi dating aplikacije samo za dizanje svog ega i nema uopšte nameru da vrše interakciju sa muškarcima na toj mreži.
  Muškarac koji pokušava nešto konkretnije da započne uz pomoć Dating aplikacija suočen je sa mnogo frustracije i odbijanja i nezainteresovanosti ženskog pola.
  (Wizard, 21. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 9. Ja nemam vezu ni uzivo ni na netu, kunem svoju sudbu zasto nisam rodjen u nekoj lepsoj drzavi
  (Vremenska zona, 21. januar 2021 21:23)

  # Link komentara

 10. Samo Tinder
  (Mile, 21. januar 2021 19:18)

  # Link komentara

 11. posto sam sredinom 90tih odsluzio vojsku i sa 20 godina napustio Srbiju, radio sam, ziveo po svetu, po turistickim mestima, po diskotekama, velikim gradovima, itd sto znaci da sam bio u kontaktu sa velikim brojem ljudi, devojki, od kojih sam sa nekima ostvarivao vezu.
  Vratio sam se pocetkom 2001ve i nasao se u situaciji da su moji drugari vec svi pozenjeni, itd i onda sam poceo da upoznajem na chat-u devojke. Kao na traci, svake nedelje sam upoznavao novu devojku, to je trajalo nesto duze od godinu, bilo je svega, sexa, itd. Moj nick je bio zgodan_BG, zgodan_preduzetnik, miki-kikiriki. Za ovaj poslednji nick me tadasnja avantura pitala u predahu dok smo bili u hotelu, zasto mi je taj nick na chat-u, ja sam samo uzeo kikiriki i nastavio posle par minuta, pogadjate kikiriki mi je davao snagu da izdrzim. Elem u ono vreme nije bilo kao danas mnogo fotografija, pa smo se vidjali na slepo ponekad, uglavnom to su bile katastrrofe za mene, nisu bile ono kako su se opisivale.
  Na kraju sadasnju suprugu sam tako upoznao, moj je savet, da se ne dopisujete sa nikim duze od par nedelja, ako ne usledi upoznavanje, tu nesto ne stima.
  (seljadin, 21. januar 2021 18:24)

  # Link komentara