Čak 75 odsto slobodnih žena u Velikoj Britaniji nije zainteresovano za vezu

Čak 75 posto singl žena nije bilo zainteresovano za vezu u poslednjih godinu dana. Čekaju stvarne, snažne osećaje a slobodno vreme provode uživajući u sitnicama, sa prijateljima i radeći na sebi

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Da nije rodne korektnosti i cenzura saznali bi ste da se žene potpuno razlikuju biološki i mentalno od muškaraca.
  Njima kolaju sasvim drugačiji hormoni.
  Žene su površna bića i njih zadovoljavaju drugačije stvari nego nas muške. Poziranje je njihova hrana.Poza,foliranje i zavodjenje.
  I ako smo mi muški našim znanjem stvorili digitalno doba, zapravo smo pucali sebi u nogu.
  Njima smo dali sve što im treba, poziranje, žensko telo i lice kao najveću vrednost, oslobodili smo ih kompleksa porno filmovima. (Npr ranije ogromna većina devojaka ne bi ni pomislila da se utegne na ulici a što je ovih dana masa pojava.
  Duga je to priča,većina vas nema blage veze o čemu se tu zapravo radi.
  Znajte samo da mi njima sve manje trebamo.
  (Dr sci, 10. maj 2021 21:48)

  # Link komentara

 2. @kraljica

  ,,Evo, samo jedan eksperiment da napravite, otvorite neki ženski profil na društvenoj mreži samo na par sati, pa pročitajte poruke koje ćete vam slati razni likovi. Baš me zanima šta biste tad pomislili.''

  За те такве типове постоји блокирање, а ако су много нападни, постоји и полиција. Ипак, колико год то било непријатно, у крајњој линији то је потврда да је жена привлачна, ма колико било простачки. И управо на друштвеним мрежама сасвим просечна девојка добија пажњу коју реално не заслужује. Са друге стране, просечан момак доживљава ситуацију да мора да се помири са тим да стартује 4-5 девојака, па да можда са једном нешто буде, да гледа како га одбијају или се нећкају девојке које су можда и горе од њега и остало.
  (Бацач пламена, 10. maj 2021 21:28)

  # Link komentara

 3. (kraljica, 10. maj 2021 14:04)

  Sve statistike o nasilju, makar kad su u pitanju zemlje severne hemisfere, u koje spadamo i mi, govore o tome da su muškarci nešto više izloženi nasilju i da češće stradaju na nasilan način od žena. U to spadaju ubistva ali naročito i samoubistva. Otimanje dece je kad jedan roditelj dobije starateljestvo i onda na svaki način pokušava da otuđi dete od drugog roditelja i blokira mu pristup. Svi znamo da to većinski rade žene i da se to dešava jako često. To je pogotovo tragično kad se uzme u obzir da deca najčešće žele da imaju podjednak kontakt sa oba roditelja. Međutim, većina žena sprovodi osvetu nad bišim mužem upravo preko otimanja dece, uzimanja imovine i alimentacije koja prevazilazi realne potrebe deteta dok istovremeno bivšem mužu uz pomoć socijalnog i suda oduzima ono što mu je najvrednije u životu. Ja ne dozvoljavam da me emocije vode, ja nisam žensko. Pričam isključivo na osnovu ličnog iskustva, iskustva brojnih poznanika, ali naročito na osnovu statističkih i analitičkih podatka. Nisi detaljno pročitala šta sam napisao o eksperimentu već si opet vešto izmanipulisala i iskrivila ono što sam ja napisao. Ja nisam pisao samo o seksu. Mi NE ZNAMO kako je biti žensko, ali ti ZNAŠ kako je biti muško? Ja nemam nikakvih problema da prihvatim da žene češće imaju neke probleme nego muškarci i da su u proseku nešto više zaslužne na nekim poljima. Međutim, žene očigledno nisu u stanju da urade isto kad su muškarci u pitanju.
  (Dragan, 10. maj 2021 18:03)

  # Link komentara

 4. (kraljica, 9. maj 2021 18:48)

  Već sam poslao jedan odgovor na ovo ali administratori B92 mi nisu objavili odgovor iz samo njima znanih razloga. Da probam ponovo. Ja sam u nekoliko navrata snosio legalne posledice zbog lažnih optužbi moje bivše žene i nikom ništa. Nikog u sudu i policiji nije briga iako svi znaju istinu. Eksperiment koji spominješ sam igrom slučaja već sproveo pre jedno desetak godina sa društvom, čisto zezanja radi. Napravili smo lažni ženski profil na jednom sajtu za upoznavanje i jedino što sam otkrio jeste to da je ženama hiljadu puta lakše da nađu partnera za seks i makar deset puta lakše da nađu nekog za ozbiljnu vezu nego što je nama. Sve nepristojne ponude se mogu prosto ignorisati. Ovo pitanje koje si meni postavila treba da postaviš sebi i ostalim ženama. Vas nije briga za našu stranu priče, uvek gledate samo da nas ocrnite, nikad ne želite da priznate da mi možda imamo veće zasluge za nešto već odmah okrećete priču kako je to tako jer ste bile potlačene sa naše strane i slično. Niste u stanu da prepoznate svoje biološke i društvene privilegije ali ste zato ekstremno osetljive na muške privilegije. Nije vas briga za ono što muškarci istinski osećaju i za njihove prave probleme, nikakvu kritiku na svoj račun ne prihvatate. Zato je teško uspostaviti međusobni dijalog.
  (Dragan, 10. maj 2021 14:17)

  # Link komentara

 5. (Dragan, 10. maj 2021 00:19)
  Odakle ti da nasilje nije tako često kako žene tvrde? Imaš li za to pouzdan izvor? Ja izvor za podatke o nasilju imam, naučno verifikovane, pouzdane i validne, za čitav region. Vašu imovinu i pare vam žene ne mogu uzeti, naprotiv, osim što imaju pravo na polovinu onoga što je zajedno u braku stečeno. Što se tiče otimanja djece, vrlo mali procenat roditelja (i očeva i majki) zaista tako nešto uradi (ne može se povjeravanje djece na staranje koje rade sudovi smatrati otimanjem). Ali to ovdje nije konkretna tema, kako rekoh, pa tako ni za šta si ti konkretno kažnjen i šta se desilo, ali barem je jasnije odakle tvoj stav i mislim da je on nepromjenjiv. Ukopan je u emotivnu stranu priče sa bivšom ženom i ništa što mi ovdje napišemo tebe neće pomjeriti ni za milimetar.
  Ti si iz eksperimenta sa profilom samo uočio da je ženama lako da dođu do seksa, odnosno ono što vas muškarce žulja. Nama je to ama baš zadnja briga, ali zato uočavamo da smo stalno u opasnosti od raznih manijaka na dnevnoj bazi, među kojima ima i pravih siledžija. U tome je razlika i zato sam rekla NE ZNATE kako je biti žensko.
  (kraljica, 10. maj 2021 14:04)

  # Link komentara

 6. @kolektivno ludilo:
  Stvarno? To ti je neki argument na ono što sam napisala? :D
  Pa nisam ja došla na neki MGTOW, incel ili muški sajt i mušku rubriku da tamo dižem bunu. Stvarno ste hit.
  (kraljica, 10. maj 2021 09:02)

  # Link komentara

 7. (kraljica, 9. maj 2021 18:48)

  Nasilje nad ženama nije toliko česta pojava koliko bi većina žena to htela da predstavi. A o nasilju nad muškarcima, psihičkom i fizičkom, otimanju dece i imovine od strane bivših žena niko ne sme ni da zucne. Ja sam doživeo da u nekoliko navrata budem lažno optužen od strane bivše supruge i sve te optužbe su prošle na sudu i morao sam da plaćam kazne i snosim druge posledice. Jedva sam na kraju uspeo da se zaštitim od toga, mada nikad nisam sasvim siguran. Eksperiment koji si spomenula sam igrom slučaja napravio pre jedno desetak godina sa nekim društvom iz čiste zafrkancije. Napravili smo lažni ženski profil na jednom sajtu za upoznavanje. I šta sam mogao da vidim? Ono što sam već znao od svoje sedme godine, a to je da je ženi 1000 puta lakše da nađe partnera za seks ali i za ozbiljnu vezu nego muškarcu. Žena na tim mrežama ne mora da radi bukvalno ništa osim da čeka da se javi onaj koji joj odgovara, a sve ostalo, uključujući i nepristojne i vulgarne ponude, može prosto da ignoriše. Čak i prosečna žena tamo ima 100 veće šanse od nadprosečnog muškarca. Slično je i u realnom životu. Žena uglavnom prepušta neprijatnu obavezu prvog prilaska muškarcu i zadovoljava se pasivnom ulogom probirača. To najbolje pokazuje ko je istinski superioran a ko potčinjen u tom odnosu. O tome ko finansijski više ulaže u vezu bolje i da ne pričam. Možda je tačno da u proseku muškarac više zarađuje ali veliki deo toga što zaradi daje upravo ženi.
  (Dragan, 10. maj 2021 00:19)

  # Link komentara

 8. Da muškarac izrekne kritiku ženi i zakonski odgovara za to, gdje to ima uopšte? Jeste li realni? Odgovaraju prekršajno ili novčano kad ih redovno mlate, o ubistvima da ne govorim, kazne su mizerne. Ali da ne ulazim u to sad, nije tema.
  Da odgovorim na komentar. Razumjela sam vaše frustracije i nezadovoljstvo. Da li zaista smatrate da je taj vaš način dobar, da vam daje neki rezultat? Očito nije, jer ženama je dosta nipodaštavanja, predugo su bile u takvoj poziciji. Niste bili u našoj koži i NE ZNATE kako je biti žensko. Evo, samo jedan eksperiment da napravite, otvorite neki ženski profil na društvenoj mreži samo na par sati, pa pročitajte poruke koje ćete vam slati razni likovi. Baš me zanima šta biste tad pomislili.
  Dakle, da li vi želite neki rezultat u smislu da vas žene shvate šta želite da kažete ili da odbijete žene od sebe što dalje? Ako je ovo prvo, onda to mora drugačije, evo kao ovaj sad tvoj komentar koji je prvi takav gdje imamo neki dijalog. Ako je ovo drugo, samo nastavite, nije ni to kraj svijeta, mnogima ne odgovara da žive sa ženama i to je sasvim OK.
  (kraljica, 9. maj 2021 18:48

  Mene jedino zanima kome se ti svetiš? I šta misliš da ćeš dobiti nakon te osvete.
  (kolektivno ludilo, 9. maj 2021 21:18)

  # Link komentara

 9. (Dragan, 9. maj 2021 11:25)
  Da muškarac izrekne kritiku ženi i zakonski odgovara za to, gdje to ima uopšte? Jeste li realni? Odgovaraju prekršajno ili novčano kad ih redovno mlate, o ubistvima da ne govorim, kazne su mizerne. Ali da ne ulazim u to sad, nije tema.
  Da odgovorim na komentar. Razumjela sam vaše frustracije i nezadovoljstvo. Da li zaista smatrate da je taj vaš način dobar, da vam daje neki rezultat? Očito nije, jer ženama je dosta nipodaštavanja, predugo su bile u takvoj poziciji. Niste bili u našoj koži i NE ZNATE kako je biti žensko. Evo, samo jedan eksperiment da napravite, otvorite neki ženski profil na društvenoj mreži samo na par sati, pa pročitajte poruke koje ćete vam slati razni likovi. Baš me zanima šta biste tad pomislili.
  Dakle, da li vi želite neki rezultat u smislu da vas žene shvate šta želite da kažete ili da odbijete žene od sebe što dalje? Ako je ovo prvo, onda to mora drugačije, evo kao ovaj sad tvoj komentar koji je prvi takav gdje imamo neki dijalog. Ako je ovo drugo, samo nastavite, nije ni to kraj svijeta, mnogima ne odgovara da žive sa ženama i to je sasvim OK.
  (kraljica, 9. maj 2021 18:48)

  # Link komentara

 10. (kraljica, 8. maj 2021 13:05)

  Muškarci koji zaista mrze žene se jako retko ovde javljaju u komentarima. Na drugoj strani, ima mnogo onih koji iznose iskreno svoja negativna iskustva i kritiku. To što oni kažu vi žene doživljavate kao mržnju jer sve što nisu hvalospeve o vama vi doživljavate kao mizogeniju. Naravno, nikad vam ne bi palo na pamet da sve teške uvrede i optužbe koje iznosite na naš račun ikad okarakterišete kao mizandriju. Muškarci ovde jedini istinski pokušavaju da diskutiju tako što otvaraju bolne i teške teme dok žene sve vreme uvređeno podižu nos. Sve je to dodatno smešno kad se uzme u obzir da su upravo žene te koje insistiraju na komunikaciji, iskazivanju osećanja i slično. Upravo zbog ovakvih stvari muškarci izbegavaju preterano emotivno otvaranje pred ženama. Znamo da ćemo odmah biti napadnuti i okarakterisani na najgori mogući način. Verovatno zbog toga mnogi od nas imaju želju da kažu nešto na ovakvim portalima pošto bismo hteli da žene znaju šta osećamo, šta nam smeta i šta nas boli, a to ne smemo da radimo javno na način na koji to rade žene. Žena bukvalno može da napiše javni status na svom Instagram profilu u kojem poziva na istrebljenje svih muškaraca i niko neće ni okom trepnuti zbog toga niti će se naročito potresti. Muškarac koji izrekne makar i najmanju kritiku na račun žena rizikuje da bude obeležen na najgori mogući način a možda čak i zakonski da odgovara.
  (Dragan, 9. maj 2021 11:25)

  # Link komentara

 11. @(kraljica, 8. maj 2021 13:05) Ne ubedjujemo mi vas da ne valjate nego samo iznosimo činjenice kojih vi očigledno niste svesne
  (Cinjenice, 9. maj 2021 07:19)

  # Link komentara

 12. @(U, 5. maj 2021 20:48) 1. One same sve gledaju kroz novac (šta dečko ima od škole, šta radi, gde radi, koliko je ambiciozan, da li je situiran, koji auto vozi, itd.). 2. U stvarnom životu i te kako umem da odbrusim i da im odgovorim. Često slušam o snazi žena i njihovoj ravnopravnosti, pa ih samo društvu pitam kada su poslednji put častile dečka, platile stan u kom stanuju, obaveze, kupile auto i dale dečku na korišćenje,... One samo naprave facu i gledaju me kao crva kog treba zgaziti, jer ne treba puno da se njihovim momcima prošire vidici i shvate neke stvari. 3. Bacač plamena nikog ne mrzi nego samo iznosi činjenice. Problem je zapravo u tome što se devojke ponašaju tako kako se ponašaju, a ne u tome što on to "primećuje" i što je spreman da iznese sve nelogičnosti na koje se one pozivaju a koje ni same ne primećuju. Veoma licemerno. Npr. ako devojke žele ravnopravnost, neka otvore novčanik i plate sve troškove zajedničkog života, troškove goriva, registracije, ručkove,... To je ozbiljan pristup i dokaz zrelosti, a ne šarmiranje muškaraca. Sve su sređene i doterane, pa u brak ulaze potpuno dekintirane, a od dečka očekuju sve.
  Kao mlađi sam obožavao devojke i žene, divio im se zbog mnogih stvari, ali kad sam malo uključio mozak i video šta se sve dešava i koliko daleko su spremne da idu u svojim manipulacijama, i da to sve fino zamaskiraju, situacija se drastično promenila.
  (Budjenje, 8. maj 2021 22:13)

  # Link komentara

 13. (Graficar, 7. maj 2021 16:14)
  Pa ok ako su i one nesrecne a lazu, da li bi tebi bilo lakse u zivotu? Da zanemarimo muskarce koji se javljaju a nemaju probleme sa zenama verovatno i oni lazu. Jer prosto zene su sve lose i svi normalni muskarci imaju iste probleme sa njima. U tom slucaju ti nemas nikakav problem.
  (hm, 8. maj 2021 14:16)

  # Link komentara

 14. Da li bi neko od komentatora bio ljubazan da nam objasni zašto svoje frustracije u vezi sa ženama iznose na Superženi? Zašto nas ubjeđujete da ne valjamo? Čemu vam to služi uopšte? Sigurno vam nije do diskusije i razmjene mišljenja, do sagledavanja druge strane ili volje da makar malo promislite je li baš sve to tako ili nije. Stoga, koja je svrha?
  (kraljica, 8. maj 2021 13:05)

  # Link komentara

 15. Tako je najbolje. Sa ženama ne treba imati vezu, nego seks. Svingerke su carice.
  (Čiča Ristić, 7. maj 2021 16:23)

  # Link komentara

 16. @ (hm, 7. maj 2021 11:54)

  Tu i tamo se poneka pozali na oca, koji, ako nije mrtav ima verovatno 100 godina - i onda su ovi danasnji, muskarci, rodjeni '70, '80, '90 itd., koji, bar oni iole pismenije, padaju na nos rintajuci i na poslu i kod kuce i capnu sa 45 od pritiska i srcke, krivi sto je taj otac, tamo neggde oko sarajvske olimpijade, dolazio kuci, izvaljivao se na kauc i gledao majku kako skapava od posla dok on gleda tekmu i mrljavi rucak koji mu je prinesen.

  Ove ostale sve imaju fantasticne muzeve, koji su jel'te izuzetak medju "balkanjerosima", " jadarama" i "goljama", a i one same su vise nego pozeljne i u svemu uspesne ali im je , iz nekog razloga, smisao zivota da dodju na ovu stranicu i "skresu u brk" muskim komentatorima inace svima odreda zlim zenomsrscima.

  Ako ti je to sve zajedno logicno svaka ti cast, samo cepaj.
  (Graficar, 7. maj 2021 16:14)

  # Link komentara

 17. Ok, neka je tako - komentatori ovde i ne kriju da se u real life-u imali ili imaju problema sa zenama. S druge strane komentatorke su u fantasticnim ljubavima, sa predivnim muskarcima a i inace im sa muskarcima ide super, uzivaju u svakom pogledu, vode ispunjene i srecne zivote. Sta onda rade ovde? Zasto kampuju na ovom portalu i jedva cekaju da kontriraju svakom muskom komentaru?
  (Marakuja, 6. maj 2021 10:49)
  Gde i koje komentatorke pisu tako o svom zivotu?
  Nego biste da pljujete bez kontriranja i bez prisustva zena na ni manje ni vise nego Superzena portalu. Cuj sta rade ovde...one kampuju na portalu...
  (hm, 7. maj 2021 11:54)

  # Link komentara

 18. @Marakuja

  Odavno zdraviji, razumniji, logicniji, racionalniji komentar nisam procitao.

  Svaka ti dala :)
  (zdrav razum, 6. maj 2021 22:47)

  # Link komentara

 19. @U

  На погрешној си адреси, не треба мени да се обраћаш. Ја сам на озбиљно болестан коментар само одговорио. Госпођ(иц)а је мало превише полетела на крилима мизандрије, па сам их поткресао, чисто да види какве све могућности који пол има. Она је напала цео мушки род, а ја само жене попут ње. Њој се обрати, а ако си се препознала у мом коментару, шта да ти радим.
  Не знам колико аутистичан треба да будеш да не схваташ коме треба да се обратиш.
  (Бацач пламена, 6. maj 2021 13:22)

  # Link komentara

 20. Kakve kerefeke u mozgu, kakvi disbalansi...(U, 5. maj 2021 20:48)

  Stvarno. Kakav problem moras da imas da bi se u komentarima predstavljala kao nesto sto nisi.

  Ovo ostalo su opsta mesta svih besnih komentatorki ovde, milion puta dosada raskrinkana tako da je blesavo odgovarati.

  Nego ostaje ono pitanje - ovde dolaze besni, isfrustrirani, nesrecni muskarci da istresu svoje frustracije. Ok, neka je tako - komentatori ovde i ne kriju da se u real life-u imali ili imaju problema sa zenama. S druge strane komentatorke su u fantasticnim ljubavima, sa predivnim muskarcima a i inace im sa muskarcima ide super, uzivaju u svakom pogledu, vode ispunjene i srecne zivote. Sta onda rade ovde? Zasto kampuju na ovom portalu i jedva cekaju da kontriraju svakom muskom komentaru? Zar ne bi trebalo da su negde u svojim prelepo uredjenim kucama i vode ljubav sa svojim predobrim i prelepim partnerima a posle toga da ispijaju koktele sa svojim drugricama - koje su, podrazumeva se, sve odreda fantasticne, ako ni zbog ceg drugog ono zato sto su zene. Mislim, zasto tako divne i pozeljne, uopste obracaju paznju na sacicu luzera koji komentarisu ovde?
  (Marakuja, 6. maj 2021 10:49)

  # Link komentara

 21. (U, 5. maj 2021 20:48)

  A ova ja pa ja je oličenje ljubavi žena prema muškarcima, to ne komentarišeš, jel. Gledaj svoja posla i pusti šta ko komentariše.
  (fukara ne odlučuje, 6. maj 2021 09:32)

  # Link komentara

 22. hahahahahaha Lepsi im zivot bez truta, ali ako moze trut da placa :))))) jao jao zene, ko vas ne zna - skupo bi vas platio
  (plakyyyy, 5. maj 2021 22:34)
  Pa sto placas?
  Ne placaj nista moze i tako, nego jurite sponzorusice i mladje a takve vas nece bez placanja mogu bez placanja da nadju i zgodnijeg
  (Ne placaj i tacka, 6. maj 2021 09:18)

  # Link komentara

 23. "Žene traže društvene kontakte i vole da se druže s različitim ljudima, dok se muškarci za društvo uglavnom oslanjaju na svoje partnerke i njihov krug ljudi."

  Ovo je stvarno najveca neistina ikada koju sam procitao na bilo koju temu. Ali stvarno.

  @ja,pa ja

  hahahahahaha Lepsi im zivot bez truta, ali ako moze trut da placa :))))) jao jao zene, ko vas ne zna - skupo bi vas platio
  (plakyyyy, 5. maj 2021 22:34)

  # Link komentara

 24. Niko nas nije SLAGAO. To je prosto tako. Jedan posto(ako i toliko) žena u brak unese svoju imovinu. Ja zapravo ne poznajem niti jednu jedinu. Najveći, ogroman broj njih dođe na gotovo. Tužno je to. Tužne su naše žene, jadne.
  (Misionar, 5. maj 2021 07:30)
  Ahaha pa prosto je, te koje imaju imovinu nece ni da se udaju, koji ce joj muz, da mu sluzi?
  A sta ce tebi zena? Jadan si kad si sam ili sta? Ko je tu jadan?
  (Smesni ste, 5. maj 2021 22:23)

  # Link komentara

 25. @Trut
  Bezveznjaci se ne trude da nekome ulepšaju život. Zato i imate bezvezne žene.
  Teško mi je da poverujem da ima toliko mupkaraca koji sve mere u dinarima, koji samo gledaju da eskiviraju svoje obaveze, koji su zvocalice i tetkice. Zašto ćutite u stvarnom životu, ne smete da beknete, samo istresate frustracije po portalima.
  @Misionar
  Sve i da ne donese ni dinara, donose nam decu na svet, to nema cenu u dinarima. O onome što rade oko nas (bar moja radi, trudi se, voli me). Do dana današnjeg se u Srbiji imovina ostavlja sinovima, sinovima se nalaze poslovi, ćerke rade i ulažu u porodičnu kuću one nevidljive troškove za koje ste slepi.
  @Bacač plamena
  OK, batice, ne treba ti žena. Može se sasvim lepo živeti i sam, isključivo u muškom društvu. Tvoji postovi su već ozbiljno bolesni, samo pratiš tekstove i čekaš gde ćeš da omalovažiš bilo koju ženu. To je patologija i treba da se leči.
  Ako ti već ne trebaju u životu, čemu postovi sa toliko teksta, čemu tolika razmišljanja. Kada čitam od vas par šta pišete, ne znam šta vam se moglo desiti pa ste toliko omrzli žene. Kakve kerefeke u mozgu, kakvi disbalansi.
  Imam dovoljno godina da vidim da se dobri muškarci uvek spare. Čak se i loši spare. Jedino oni najgori, koji mrze i sebe i ceo svet ostaju sami i besni.
  Rešenja su dva:
  1. Prestanete da mislite o ženama i lepo živite
  2. Idete kod nekog lekara da se lečite

  Mržnja uvek ubija onog koji mrzi.

  Čaj i gejeve mogu da razumem jer oni vole, žele, imaju neku pozitivnu strast, a ženomrsce ne mogu, oni nemaju ni zericu ljubavi u sebi.
  (U, 5. maj 2021 20:48)

  # Link komentara

 26. zena se opametila.Vidis,pcele izbace truta iz kosnice kad oplodi maticu.Nema dzaba lebac da je.E,to su zene konacno skontale.Lepsi im zivot bez truta.Za koju godinu izbacice muske sasvim iz upotrebe.I onako samo smrde,prde,locu pivo i gledaju utakmice ...Uostalom,zene mogu da se razmnozavaju i partenogenezom,opet bez muskih,dok muski to ne mogu.Oces,neces sudbina muskih je zapecacena...(ja,pa ja, 4. maj 2021 19:07)

  Super.A, jel' moze za pocetak da placate ono sto popijete i pojedete u kafani?

  Misim, kad je pre par nedelja buo clanak na tu temu, zene su vrlo slozno branile ideju da muskarac treba da prvi pridje, placa sve, pridrzi kaput i sve ostalo...

  Ovo o tome da se same razmnozvate...ne treba ti partenogeneza, dovoljna je banka sperme ili slucajni prolaznik u vreme ovulacije. Al' nesto ne vidim da se polomiste da radjate i odgajate decu same, nego posle godinu-dve veze vec pocinju pritisci "da uzobiljimo ovo nase", "sta cekamo - da plafon padne" itd.

  Mada, kapiram da bi ti licno vise volela da svega toga nema i da i u zivotima drugih zena, muskarci postoje samo kao prolazna scenografija sa kojom se ne ostvaruje nikakav kontakt.

  Ukratko, daleko je Engleska.
  (Trut, 5. maj 2021 10:32)

  # Link komentara

 27. Tako je i bolje. Shvatiće i muškarci da je život bez žene bolji, ima u životu dovoljno razloga da se čovek nervira, ne treba ti jedan više u sopstvenom domu : )
  (daj mi razlog, 5. maj 2021 10:00)

  # Link komentara

 28. ko vas je slagao da muskarac MORA? :)
  (Maja, 04. maj 2021 20:47)

  Niko nas nije SLAGAO. To je prosto tako. Jedan posto(ako i toliko) žena u brak unese svoju imovinu. Ja zapravo ne poznajem niti jednu jedinu. Najveći, ogroman broj njih dođe na gotovo. Tužno je to. Tužne su naše žene, jadne.
  (Misionar, 5. maj 2021 07:30)

  # Link komentara

 29. A u istraživanju se navodi da otkrivaju drugu vrstu ljubavi - ljubav prema sebi.
  __________

  Slatko se nasmejah.
  Da se ne radi o najgorim egoistima na planeti mozda bih ovo i uzeo za ozbiljno.
  Cuj, naknadno otkrivaju ljubav prema sebi, jedino za tu ljubav i znaju i nijedna druga ih ne interesuje.
  Bezlicne imitatorke bez karaktera, koje se ocajnicki drze drustvenih konvencija i okvira jer su bez istih nesposobne da funkcionisu i ne mogu da sprovode svoju omiljenu disciplinu - sporo ispijanje tudje zivotnene energije.

  Sto dalje od njih i njihovog beskicmenjackog sebicluka.
  (Rooze, 5. maj 2021 04:27)

  # Link komentara

 30. @ja,pa ja

  Постоји и ектогенеза, односно вештачке материце. Заменљиве сте и ви. Једино што се мушкарци партеногенезе очигледно не боје, нити постоје било какве мушке иницијативе против тога.
  Са друге стране, феминстикиње се буне против вештачких материца, кажу да ће жене наводно бити потпуно заменљиве, иако иста та заменљивост постоји и са мушкарцима партеногенезом, али, рекох, мушкарцима то не смета.
  Изгледа да су те феминисткиње и њима сличне очигледно свесне да као особе и као жене не вреде две банке, и да је потреба за репродукцијом једини начин којим могу да вежу мушкарца за себе, а касније и њиме да манипулишу. Наравно да ће се бунити кад се мушкарцима обезбеди алтернатива.
  (Бацач пламена, 5. maj 2021 01:04)

  # Link komentara

 31. zena se opametila.Vidis,pcele izbace truta iz kosnice kad oplodi maticu.Nema dzaba lebac da je.E,to su zene konacno skontale.Lepsi im zivot bez truta.Za koju godinu izbacice muske sasvim iz upotrebe.I onako samo smrde,prde,locu pivo i gledaju utakmice ...Uostalom,zene mogu da se razmnozavaju i partenogenezom,opet bez muskih,dok muski to ne mogu.Oces,neces sudbina muskih je zapecacena...
  (ja,pa ja, 4. maj 2021 19:07)
  Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

  Komentar godine, umirem od smeha!
  (Dragicka, 5. maj 2021 01:03)

  # Link komentara

 32. @ Misionar - ko vas je slagao da muskarac MORA? :)
  (Maja, 4. maj 2021 20:47)

  # Link komentara

 33. zena se opametila.Vidis,pcele izbace truta iz kosnice kad oplodi maticu.Nema dzaba lebac da je.E,to su zene konacno skontale.Lepsi im zivot bez truta.Za koju godinu izbacice muske sasvim iz upotrebe.I onako samo smrde,prde,locu pivo i gledaju utakmice ...Uostalom,zene mogu da se razmnozavaju i partenogenezom,opet bez muskih,dok muski to ne mogu.Oces,neces sudbina muskih je zapecacena...
  (ja,pa ja, 4. maj 2021 19:07)

  # Link komentara

 34. Realno, da hoce da se udaju udale bi se, da hoce decu imale bi ih, da treba nekog da trpe u svom stanu ne treba.
  (Ajmo Jovo nanovo, 04. maj 2021 14:00)

  A zašto onda muškarac MORA?
  (Misionar, 4. maj 2021 16:27)

  # Link komentara

 35. @Pera realno,

  Realno, da hoce da se udaju udale bi se, da hoce decu imale bi ih, da treba nekog da trpe u svom stanu ne treba.
  (Ajmo Jovo nanovo, 4. maj 2021 14:00)

  # Link komentara

 36. Kad su omatorele za decu, neće sad da nekog trpe u svom stanu.
  (Pera Realno, 4. maj 2021 13:16)
  Ni decu nisu htele da trpe zato ih i nemaju.
  (Prosto, 4. maj 2021 13:49)

  # Link komentara

 37. Finansijski nezavisna zena je takva, samo avantura kad joj se pozeli.
  (Dott, 4. maj 2021 13:43)

  # Link komentara

 38. Kad su omatorele za decu, neće sad da nekog trpe u svom stanu.
  (Pera Realno, 4. maj 2021 13:16)

  # Link komentara