Italijan na šipci u štiklama, već ljubio momke iz benda VIDEO FOTO

Ponedeljak, 24.05.2021.

18:52

Izvor: super zena

Italijan na šipci u štiklama, veæ ljubio momke iz benda VIDEO FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Aman vise

pre 2 godine

Ali najjači su mi ovi što kome god se ne dopada ovaj italijan, oni mu zalepe epitet "zatucani".
Jeste li retardirani ili šta se desilo, šta nije jasno u tome da se nekome ne dopada?!?!?

Zemo

pre 2 godine

Odlicno, moze li onda neko da javno velica ustastvo, cetnistvo, partizanstinu I da se to dozivljava kao scenski nastup, pomjeranje granica, osvjezenje na sceni, itd? Mislim, kad ste tako liberalni

mm

pre 2 godine

" Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom."

atraktivan je kao civiluk za kapute
(Ivan, 24. maj 2021 21:33)

Više ti se sviđaju mišićavi momci?

Slovenac

pre 2 godine

U SRB 90% samo zatucanih ostalo? Jer ovde u SLO su Srbi koji su masovno dosli zadnjih fgodina, bas kul. Vama zatucanima jedan savet: bolje pricajte o guslama i kako se stavi sto vec krst na grudi, manite se necega, sto ne razumete.

Slovenac

pre 2 godine

Boljeg i markantnijeg frontmena Evropa odavno nije videla. A seljacici i dalje ispijajte brlju, pecite prasad medju sljivama, i cekajte, da Rusija pobedi truli Zapad. To vam je ionako smisao zivota. I nemojte da pomislite, da bi nesrto oko kuce ikad uradili, lepse i autenticnije je sve u poluraspadnutom stanju.

Вук Караџић

pre 2 godine

Ја увек навијам за клинце. Поготово за симпатичне клинце.
(Najcrnji, 24. maj 2021 20:59)

само се ти држи што даље од деце, нешто си ми сумњив

Bnm

pre 2 godine

@S, 24. maj 2021 22:36
E slicno mislim i kao muskarac. Za eurovision odlicna stvar lik je simpa klaun a npr jednom frediju merkjuriju mogao bi samo flasice na binu da donosi.

qq

pre 2 godine

Ok ja zelim malo ljudskih prava za moj stomak....gadi mi se i ovaj tip i njegov stajling, a njegov privatan zivot me uopste ne zanima....a rulja koja bi mi prigovorila da moze da mi se prevrce stomak u moja 4 zida neka porazmisle malo da li ljudska prava vaze samo za ugrozene vrste ili za sve. Pandu i delfine ne ubijati ali prasetinu i kokos jedem svaki dan, licemerno malo, ne? Pesma mi je ok ili cak odlicna..... Ipak moj stomak se prevrce od svega ostalog sto veze sa muzikom nema, niko se nije odusevio njime zato sto se oblaci kao trandza, da se tako obukao i zavrsio 15-ti, niko ga zapazio ne bi. Zapazen je jer je uspesan, kod zena narocito, da je pobedio svajcarac, zene bi odlepile i za onim nedonoshcetom.

samo kazem

pre 2 godine

Nema nista privlacnije od osobe toliko sigurne u ono sto jeste i radi, ma sta to bilo... Nema nista jadnije od osobe toliko nesigurne u ono sto jeste i sto radi da samo sedi i iz prikrajka gundja i hejutuje u stilu - ceo svet poludeo, samo ja normalan i hoce da uniste nas "normalne". Zato je ovaj lik super skoro svim zenama, bez obzira koje je seksualne orjentacije

jest

pre 2 godine

Evo sad sam ih pogledao I poslušao. Ovi klinci su pravo osveženje I na euoroviziji ali i globalnoj sceni popularne muzike. Klinci sviraju! Sasvim pristojan rock. Odličan im je i scenski nastup.

U komentarima dosta potomaka dedova, koji bi takve unuke nekad terali iz sela...

pre 2 godine

Ovo su naši dedovi terali iz sela, sad nam visi po kućama SVIMA preko tv i portala!!!

Doduše slobode još ima da se prebaci kanal ili preskoči vest, da ne budemo pametnjakovići najveći, ali kao gaće prljave da slikaš i onda kačiš na tv i protal... to je taj (ne)ukus naprednog dopa, trulijeg i smrdljivijeg nego kuga kad je harala i guba!

Nego bih ja da dodam onu čuvenu izreku Laze Lazarevića:
"Poenta Evrovizije jeste da se pogodi ko je na njoj žensko, a ko muško."

Djoksa

pre 2 godine

E da... Sad je sve leglo na svoje mesto. Nosi šminku, lakira nokte, nosi čizme sa visokim štiklama, ljubi muškarce, maše LGBT zastavom... I zamislite još u Srbiji ima ljudi, i to ne malo, koji su ubeđeni da samo ako pošaljemo kvalitetnu pesmu uz dobrog izvođača i sjajan scenski nastup odnosimo pobedu sigurno. Za one mnogo zaboravne podsetio bih da je Marija Šerifović bila u tim LGBT vodama te 2007 godine. Beše to neka Italijanka ili su se provodili u Italiji, nebitno... Čak postoji i dokumentarac ("Ispovest" se zove, čini mi se) gde je ona u glavnoj ulozi i gde na kraju na direktno pitanje voditelja da li je u lezbejskoj vezi nije htela da odgovori. Nemojmo se zavaravati ljudi, ta manifestacija sigurno ne služi promociji muzike već za nešto posve drugo.

S

pre 2 godine

Meni sve ok i pesma i nastup i oni, pravi pravcati show, ali ne mogu da verujem da bi neka žena 25+ mogla da smatra njega za frajera i top muškarca :/
Dakle slika gde je našminkan, sa nalakiranim noktima i penom za brijanje butina ?
Meni je recimo simpatičan, ali nikad ga ne bih poželela na taj način.

Nat

pre 2 godine

Setite se malo Olivera Mandića i njegovih štikli.

Bend je super, vokal odličan. Nastup možda nije po svačijem ukusu ali mali je u ovom klipu imao tipa 19 godina a odiše takvom samouverenošću kao da su deceniju na sceni. Rodjeni su za binu.

A pevač je na instagramu i sam objavio fotku ispod koje je napisao: Ne shvatajte toliko ozbiljno.

Bebi

pre 2 godine

Jao crni komentatori... vi ne mozete ni da pogledate jedan zabavan showbiznis nastup a da ne padne moralno zgrazavanje kao za vreme inkvizicije.
Odma vidite neke satanizme, LGBT, reptile, ugrozene porodicne vrednosti..ni malo da se opustite ponekad, stalno neka sekiracija.
Ovaj lik nije gej ni malo ja vam kazem, iako radi sve sto radi. I verujte kao zeni, vrlo mi je privlacan. Sama cinjenica da je spreman na ovo govori da je bez predrasuda, da je car i otvorenog uma a to su meni najprivlacnije osobine kod muskarca.
Nesto kao Prince koji je sa stiklama i ajlajnerom smuvao pola riba po Holivudu

Stalker

pre 2 godine

Pa samo se ovo i promovise i favorizuje... Plus satanizam protkan kroz sve... Samo sto dalje od normalnog...
(johnny, 24. maj 2021 19:27)

Da, da, da vidiš dobro si ti to uočio. Bukvalno je protkan kroz sve, gledam sad neki babin vez i sve mi se nešto manta dok ga nisam bacio iz ruke. A vez ostade u ruci. Kako je to ona protkala tako nenormalno đavo će ga znati ali ima nešto. Svaka čast na dobrom zapažanju. Bukvalno to je to. Volim kad se javi neko inteligentan sa tako širokim pogledom, obrazovan i spreman da pomogne i otvori oči ljudima. A i da ne tupi mnogo nego odmah u meso, hiruški precizno, jasno. Bam, bam, bam , daga, daga, daga, satanizam, nenormalno, promocija i ćao, odjava. Hvala ti puno, prosvetlio si me. Jao baba šta ću da ti radim. Satanizam ni majci ne opraštam pa neka je i protkan!

Ivan

pre 2 godine

" Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom."

atraktivan je kao civiluk za kapute

auto lajfkoučing

pre 2 godine

(Celeste Vega, 24. maj 2021 20:16)

Znači moram da budem bolji slikar od Pikasa da bih imao prava da kritikujem nečiji rad? Ti bi žarko želela da budeš kulturna ali tvoji komentari otkrivaju pravu stranu tvoje ličnosti.

Opušteno

pre 2 godine

Komentari žena su uglavnom dobri, pozitivni, a muškarci su pošizeli. Znači, nikad ovako nisu odlepili od hejta, a ono bend čine takoreći deca od 22, 23, 25 godina... Ma cirkus, stvarno.

Najcrnji

pre 2 godine

Нема бизниса до шоу бизниса. Зашто би само метузалеми као нпр. Боб Дилан узимали грдне паре јашући на таласу бунта и аутентичности. Ја увек навијам за клинце. Поготово за симпатичне клинце.

ja7

pre 2 godine

Decko i ceo bend su pravo osveženje za Evropu, godinama unazad pobedjuju zalopojke. Kad se unese malo života u pesmu, ni to ne valja. I da je gej, pa sta, da li je veci ili manji čovek zbog svoje seksualnosti? Pritom ima dugogodišnju devojku. To sto se to dovodi u pitanje radi jednog poljupca sa muskarcem i zabave za široke mase je neshvatljivo. Vidi se zasto smo zatvorenija sredina. Omladina Evrope smatra da je jako kul i progresivan bend, a svako iole malo obrazovaniji ili otvoreniji razume sta to znaci. Liberalno, nek se ljudi vole, kakve god seksualnosti bili. U krajnjem slučaju, veoma nebitno pored energije koje ima bend,preslusajte malo druge pesme osim ove pobednicke!

Celeste Vega

pre 2 godine

@Lajt, 24. maj 2021 19:53

Daj me, molim te, prosvetli, kako to ti doprinosis ovom drustvu i njegovoj kulturi? Imas npr. band koji stvara bolju muziku i pise kvalitetnije tekstove? Rado bih ga preslusala... ili sta god drugo cime se bavis.

dva sveta

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.
(Celeste Vega, 24. maj 2021 19:17)

Kod nas se još uvek deca vaspitavaju "za tuču" jer se Balkanski ratovi nisu završili, kao što je slučaj i na Bliskom istoku i Rusiji. Tako da tu muško mora biti muško, žensko poslušno žensko... Na zapadu imaju sreće da su oformili granice i izašli iz Srednjeg veka, dok mi još uvek trebamo biti "junaci". To ni sami roditelji ne shvataju. Štikla neće ubiti nikoga, ali nije mudro ni tako vaspitavati danas ovde sina, imaće problem. Junaka kog proizvedete će prvi sledeći ludi vođa da pošalje u svoj rat, pa ni to nije premudro...

Новак

pre 2 godine

Zašto je pogrešno reći da ti se lično takve stvari gade? Jel pogrešno biti heteroseksualan, imati decu i živeti kako su živeli hiljadama godina pre nas?
Ne podstičem nikoga, budite šta želite, samo nemoj tako javno...

Celeste Vega

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.

Lajt

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.
(Celeste Vega, 24. maj 2021 19:17)

Blago tebi i sutra tvojoj deci,pa time i kulturi i drustvu.

Duca

pre 2 godine

Nekada je bradata žena bila cirkuska atrakcija, a zatim evrovizijska. Drugim rečima to je sada novi cirkus, za mlađe naraštaje koji su prihvatili indoktrinaciju punim plućima. Ovaj je dobar cirkuzant, a neke iole vrednije muzike nema već dugo i neće je biti, uostalom kada je još cirkuska muzika bila nešto drugo osim muzičke pratnje akrobata i klovnova.

Smuleco

pre 2 godine

Pa dobro, šta fali, oni su meni, slatki momčiči i devojčad:)
Ko koga voli i ljubi, zar je bitno, svi su autentična pojava, posebno Damiano, koji je PRAVI šoumen! :)))

Celeste Vega

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.

Bebi

pre 2 godine

Jao crni komentatori... vi ne mozete ni da pogledate jedan zabavan showbiznis nastup a da ne padne moralno zgrazavanje kao za vreme inkvizicije.
Odma vidite neke satanizme, LGBT, reptile, ugrozene porodicne vrednosti..ni malo da se opustite ponekad, stalno neka sekiracija.
Ovaj lik nije gej ni malo ja vam kazem, iako radi sve sto radi. I verujte kao zeni, vrlo mi je privlacan. Sama cinjenica da je spreman na ovo govori da je bez predrasuda, da je car i otvorenog uma a to su meni najprivlacnije osobine kod muskarca.
Nesto kao Prince koji je sa stiklama i ajlajnerom smuvao pola riba po Holivudu

Smuleco

pre 2 godine

Pa dobro, šta fali, oni su meni, slatki momčiči i devojčad:)
Ko koga voli i ljubi, zar je bitno, svi su autentična pojava, posebno Damiano, koji je PRAVI šoumen! :)))

Opušteno

pre 2 godine

Komentari žena su uglavnom dobri, pozitivni, a muškarci su pošizeli. Znači, nikad ovako nisu odlepili od hejta, a ono bend čine takoreći deca od 22, 23, 25 godina... Ma cirkus, stvarno.

Nat

pre 2 godine

Setite se malo Olivera Mandića i njegovih štikli.

Bend je super, vokal odličan. Nastup možda nije po svačijem ukusu ali mali je u ovom klipu imao tipa 19 godina a odiše takvom samouverenošću kao da su deceniju na sceni. Rodjeni su za binu.

A pevač je na instagramu i sam objavio fotku ispod koje je napisao: Ne shvatajte toliko ozbiljno.

Stalker

pre 2 godine

Pa samo se ovo i promovise i favorizuje... Plus satanizam protkan kroz sve... Samo sto dalje od normalnog...
(johnny, 24. maj 2021 19:27)

Da, da, da vidiš dobro si ti to uočio. Bukvalno je protkan kroz sve, gledam sad neki babin vez i sve mi se nešto manta dok ga nisam bacio iz ruke. A vez ostade u ruci. Kako je to ona protkala tako nenormalno đavo će ga znati ali ima nešto. Svaka čast na dobrom zapažanju. Bukvalno to je to. Volim kad se javi neko inteligentan sa tako širokim pogledom, obrazovan i spreman da pomogne i otvori oči ljudima. A i da ne tupi mnogo nego odmah u meso, hiruški precizno, jasno. Bam, bam, bam , daga, daga, daga, satanizam, nenormalno, promocija i ćao, odjava. Hvala ti puno, prosvetlio si me. Jao baba šta ću da ti radim. Satanizam ni majci ne opraštam pa neka je i protkan!

Lajt

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.
(Celeste Vega, 24. maj 2021 19:17)

Blago tebi i sutra tvojoj deci,pa time i kulturi i drustvu.

Duca

pre 2 godine

Nekada je bradata žena bila cirkuska atrakcija, a zatim evrovizijska. Drugim rečima to je sada novi cirkus, za mlađe naraštaje koji su prihvatili indoktrinaciju punim plućima. Ovaj je dobar cirkuzant, a neke iole vrednije muzike nema već dugo i neće je biti, uostalom kada je još cirkuska muzika bila nešto drugo osim muzičke pratnje akrobata i klovnova.

Ivan

pre 2 godine

" Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom."

atraktivan je kao civiluk za kapute

Celeste Vega

pre 2 godine

@Lajt, 24. maj 2021 19:53

Daj me, molim te, prosvetli, kako to ti doprinosis ovom drustvu i njegovoj kulturi? Imas npr. band koji stvara bolju muziku i pise kvalitetnije tekstove? Rado bih ga preslusala... ili sta god drugo cime se bavis.

Djoksa

pre 2 godine

E da... Sad je sve leglo na svoje mesto. Nosi šminku, lakira nokte, nosi čizme sa visokim štiklama, ljubi muškarce, maše LGBT zastavom... I zamislite još u Srbiji ima ljudi, i to ne malo, koji su ubeđeni da samo ako pošaljemo kvalitetnu pesmu uz dobrog izvođača i sjajan scenski nastup odnosimo pobedu sigurno. Za one mnogo zaboravne podsetio bih da je Marija Šerifović bila u tim LGBT vodama te 2007 godine. Beše to neka Italijanka ili su se provodili u Italiji, nebitno... Čak postoji i dokumentarac ("Ispovest" se zove, čini mi se) gde je ona u glavnoj ulozi i gde na kraju na direktno pitanje voditelja da li je u lezbejskoj vezi nije htela da odgovori. Nemojmo se zavaravati ljudi, ta manifestacija sigurno ne služi promociji muzike već za nešto posve drugo.

samo kazem

pre 2 godine

Nema nista privlacnije od osobe toliko sigurne u ono sto jeste i radi, ma sta to bilo... Nema nista jadnije od osobe toliko nesigurne u ono sto jeste i sto radi da samo sedi i iz prikrajka gundja i hejutuje u stilu - ceo svet poludeo, samo ja normalan i hoce da uniste nas "normalne". Zato je ovaj lik super skoro svim zenama, bez obzira koje je seksualne orjentacije

ja7

pre 2 godine

Decko i ceo bend su pravo osveženje za Evropu, godinama unazad pobedjuju zalopojke. Kad se unese malo života u pesmu, ni to ne valja. I da je gej, pa sta, da li je veci ili manji čovek zbog svoje seksualnosti? Pritom ima dugogodišnju devojku. To sto se to dovodi u pitanje radi jednog poljupca sa muskarcem i zabave za široke mase je neshvatljivo. Vidi se zasto smo zatvorenija sredina. Omladina Evrope smatra da je jako kul i progresivan bend, a svako iole malo obrazovaniji ili otvoreniji razume sta to znaci. Liberalno, nek se ljudi vole, kakve god seksualnosti bili. U krajnjem slučaju, veoma nebitno pored energije koje ima bend,preslusajte malo druge pesme osim ove pobednicke!

Najcrnji

pre 2 godine

Нема бизниса до шоу бизниса. Зашто би само метузалеми као нпр. Боб Дилан узимали грдне паре јашући на таласу бунта и аутентичности. Ја увек навијам за клинце. Поготово за симпатичне клинце.

S

pre 2 godine

Meni sve ok i pesma i nastup i oni, pravi pravcati show, ali ne mogu da verujem da bi neka žena 25+ mogla da smatra njega za frajera i top muškarca :/
Dakle slika gde je našminkan, sa nalakiranim noktima i penom za brijanje butina ?
Meni je recimo simpatičan, ali nikad ga ne bih poželela na taj način.

jest

pre 2 godine

Evo sad sam ih pogledao I poslušao. Ovi klinci su pravo osveženje I na euoroviziji ali i globalnoj sceni popularne muzike. Klinci sviraju! Sasvim pristojan rock. Odličan im je i scenski nastup.

dva sveta

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.
(Celeste Vega, 24. maj 2021 19:17)

Kod nas se još uvek deca vaspitavaju "za tuču" jer se Balkanski ratovi nisu završili, kao što je slučaj i na Bliskom istoku i Rusiji. Tako da tu muško mora biti muško, žensko poslušno žensko... Na zapadu imaju sreće da su oformili granice i izašli iz Srednjeg veka, dok mi još uvek trebamo biti "junaci". To ni sami roditelji ne shvataju. Štikla neće ubiti nikoga, ali nije mudro ni tako vaspitavati danas ovde sina, imaće problem. Junaka kog proizvedete će prvi sledeći ludi vođa da pošalje u svoj rat, pa ni to nije premudro...

Slovenac

pre 2 godine

Boljeg i markantnijeg frontmena Evropa odavno nije videla. A seljacici i dalje ispijajte brlju, pecite prasad medju sljivama, i cekajte, da Rusija pobedi truli Zapad. To vam je ionako smisao zivota. I nemojte da pomislite, da bi nesrto oko kuce ikad uradili, lepse i autenticnije je sve u poluraspadnutom stanju.

mm

pre 2 godine

" Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom."

atraktivan je kao civiluk za kapute
(Ivan, 24. maj 2021 21:33)

Više ti se sviđaju mišićavi momci?

U komentarima dosta potomaka dedova, koji bi takve unuke nekad terali iz sela...

pre 2 godine

Ovo su naši dedovi terali iz sela, sad nam visi po kućama SVIMA preko tv i portala!!!

Doduše slobode još ima da se prebaci kanal ili preskoči vest, da ne budemo pametnjakovići najveći, ali kao gaće prljave da slikaš i onda kačiš na tv i protal... to je taj (ne)ukus naprednog dopa, trulijeg i smrdljivijeg nego kuga kad je harala i guba!

Nego bih ja da dodam onu čuvenu izreku Laze Lazarevića:
"Poenta Evrovizije jeste da se pogodi ko je na njoj žensko, a ko muško."

Новак

pre 2 godine

Zašto je pogrešno reći da ti se lično takve stvari gade? Jel pogrešno biti heteroseksualan, imati decu i živeti kako su živeli hiljadama godina pre nas?
Ne podstičem nikoga, budite šta želite, samo nemoj tako javno...

Slovenac

pre 2 godine

U SRB 90% samo zatucanih ostalo? Jer ovde u SLO su Srbi koji su masovno dosli zadnjih fgodina, bas kul. Vama zatucanima jedan savet: bolje pricajte o guslama i kako se stavi sto vec krst na grudi, manite se necega, sto ne razumete.

auto lajfkoučing

pre 2 godine

(Celeste Vega, 24. maj 2021 20:16)

Znači moram da budem bolji slikar od Pikasa da bih imao prava da kritikujem nečiji rad? Ti bi žarko želela da budeš kulturna ali tvoji komentari otkrivaju pravu stranu tvoje ličnosti.

qq

pre 2 godine

Ok ja zelim malo ljudskih prava za moj stomak....gadi mi se i ovaj tip i njegov stajling, a njegov privatan zivot me uopste ne zanima....a rulja koja bi mi prigovorila da moze da mi se prevrce stomak u moja 4 zida neka porazmisle malo da li ljudska prava vaze samo za ugrozene vrste ili za sve. Pandu i delfine ne ubijati ali prasetinu i kokos jedem svaki dan, licemerno malo, ne? Pesma mi je ok ili cak odlicna..... Ipak moj stomak se prevrce od svega ostalog sto veze sa muzikom nema, niko se nije odusevio njime zato sto se oblaci kao trandza, da se tako obukao i zavrsio 15-ti, niko ga zapazio ne bi. Zapazen je jer je uspesan, kod zena narocito, da je pobedio svajcarac, zene bi odlepile i za onim nedonoshcetom.

Вук Караџић

pre 2 godine

Ја увек навијам за клинце. Поготово за симпатичне клинце.
(Najcrnji, 24. maj 2021 20:59)

само се ти држи што даље од деце, нешто си ми сумњив

Aman vise

pre 2 godine

Ali najjači su mi ovi što kome god se ne dopada ovaj italijan, oni mu zalepe epitet "zatucani".
Jeste li retardirani ili šta se desilo, šta nije jasno u tome da se nekome ne dopada?!?!?

Bnm

pre 2 godine

@S, 24. maj 2021 22:36
E slicno mislim i kao muskarac. Za eurovision odlicna stvar lik je simpa klaun a npr jednom frediju merkjuriju mogao bi samo flasice na binu da donosi.

Zemo

pre 2 godine

Odlicno, moze li onda neko da javno velica ustastvo, cetnistvo, partizanstinu I da se to dozivljava kao scenski nastup, pomjeranje granica, osvjezenje na sceni, itd? Mislim, kad ste tako liberalni

Celeste Vega

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.

Lajt

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.
(Celeste Vega, 24. maj 2021 19:17)

Blago tebi i sutra tvojoj deci,pa time i kulturi i drustvu.

Ivan

pre 2 godine

" Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom."

atraktivan je kao civiluk za kapute

Duca

pre 2 godine

Nekada je bradata žena bila cirkuska atrakcija, a zatim evrovizijska. Drugim rečima to je sada novi cirkus, za mlađe naraštaje koji su prihvatili indoktrinaciju punim plućima. Ovaj je dobar cirkuzant, a neke iole vrednije muzike nema već dugo i neće je biti, uostalom kada je još cirkuska muzika bila nešto drugo osim muzičke pratnje akrobata i klovnova.

Новак

pre 2 godine

Zašto je pogrešno reći da ti se lično takve stvari gade? Jel pogrešno biti heteroseksualan, imati decu i živeti kako su živeli hiljadama godina pre nas?
Ne podstičem nikoga, budite šta želite, samo nemoj tako javno...

U komentarima dosta potomaka dedova, koji bi takve unuke nekad terali iz sela...

pre 2 godine

Ovo su naši dedovi terali iz sela, sad nam visi po kućama SVIMA preko tv i portala!!!

Doduše slobode još ima da se prebaci kanal ili preskoči vest, da ne budemo pametnjakovići najveći, ali kao gaće prljave da slikaš i onda kačiš na tv i protal... to je taj (ne)ukus naprednog dopa, trulijeg i smrdljivijeg nego kuga kad je harala i guba!

Nego bih ja da dodam onu čuvenu izreku Laze Lazarevića:
"Poenta Evrovizije jeste da se pogodi ko je na njoj žensko, a ko muško."

S

pre 2 godine

Meni sve ok i pesma i nastup i oni, pravi pravcati show, ali ne mogu da verujem da bi neka žena 25+ mogla da smatra njega za frajera i top muškarca :/
Dakle slika gde je našminkan, sa nalakiranim noktima i penom za brijanje butina ?
Meni je recimo simpatičan, ali nikad ga ne bih poželela na taj način.

Smuleco

pre 2 godine

Pa dobro, šta fali, oni su meni, slatki momčiči i devojčad:)
Ko koga voli i ljubi, zar je bitno, svi su autentična pojava, posebno Damiano, koji je PRAVI šoumen! :)))

Bebi

pre 2 godine

Jao crni komentatori... vi ne mozete ni da pogledate jedan zabavan showbiznis nastup a da ne padne moralno zgrazavanje kao za vreme inkvizicije.
Odma vidite neke satanizme, LGBT, reptile, ugrozene porodicne vrednosti..ni malo da se opustite ponekad, stalno neka sekiracija.
Ovaj lik nije gej ni malo ja vam kazem, iako radi sve sto radi. I verujte kao zeni, vrlo mi je privlacan. Sama cinjenica da je spreman na ovo govori da je bez predrasuda, da je car i otvorenog uma a to su meni najprivlacnije osobine kod muskarca.
Nesto kao Prince koji je sa stiklama i ajlajnerom smuvao pola riba po Holivudu

auto lajfkoučing

pre 2 godine

(Celeste Vega, 24. maj 2021 20:16)

Znači moram da budem bolji slikar od Pikasa da bih imao prava da kritikujem nečiji rad? Ti bi žarko želela da budeš kulturna ali tvoji komentari otkrivaju pravu stranu tvoje ličnosti.

qq

pre 2 godine

Ok ja zelim malo ljudskih prava za moj stomak....gadi mi se i ovaj tip i njegov stajling, a njegov privatan zivot me uopste ne zanima....a rulja koja bi mi prigovorila da moze da mi se prevrce stomak u moja 4 zida neka porazmisle malo da li ljudska prava vaze samo za ugrozene vrste ili za sve. Pandu i delfine ne ubijati ali prasetinu i kokos jedem svaki dan, licemerno malo, ne? Pesma mi je ok ili cak odlicna..... Ipak moj stomak se prevrce od svega ostalog sto veze sa muzikom nema, niko se nije odusevio njime zato sto se oblaci kao trandza, da se tako obukao i zavrsio 15-ti, niko ga zapazio ne bi. Zapazen je jer je uspesan, kod zena narocito, da je pobedio svajcarac, zene bi odlepile i za onim nedonoshcetom.

Вук Караџић

pre 2 godine

Ја увек навијам за клинце. Поготово за симпатичне клинце.
(Najcrnji, 24. maj 2021 20:59)

само се ти држи што даље од деце, нешто си ми сумњив

Djoksa

pre 2 godine

E da... Sad je sve leglo na svoje mesto. Nosi šminku, lakira nokte, nosi čizme sa visokim štiklama, ljubi muškarce, maše LGBT zastavom... I zamislite još u Srbiji ima ljudi, i to ne malo, koji su ubeđeni da samo ako pošaljemo kvalitetnu pesmu uz dobrog izvođača i sjajan scenski nastup odnosimo pobedu sigurno. Za one mnogo zaboravne podsetio bih da je Marija Šerifović bila u tim LGBT vodama te 2007 godine. Beše to neka Italijanka ili su se provodili u Italiji, nebitno... Čak postoji i dokumentarac ("Ispovest" se zove, čini mi se) gde je ona u glavnoj ulozi i gde na kraju na direktno pitanje voditelja da li je u lezbejskoj vezi nije htela da odgovori. Nemojmo se zavaravati ljudi, ta manifestacija sigurno ne služi promociji muzike već za nešto posve drugo.

Celeste Vega

pre 2 godine

@Lajt, 24. maj 2021 19:53

Daj me, molim te, prosvetli, kako to ti doprinosis ovom drustvu i njegovoj kulturi? Imas npr. band koji stvara bolju muziku i pise kvalitetnije tekstove? Rado bih ga preslusala... ili sta god drugo cime se bavis.

Zemo

pre 2 godine

Odlicno, moze li onda neko da javno velica ustastvo, cetnistvo, partizanstinu I da se to dozivljava kao scenski nastup, pomjeranje granica, osvjezenje na sceni, itd? Mislim, kad ste tako liberalni

Nat

pre 2 godine

Setite se malo Olivera Mandića i njegovih štikli.

Bend je super, vokal odličan. Nastup možda nije po svačijem ukusu ali mali je u ovom klipu imao tipa 19 godina a odiše takvom samouverenošću kao da su deceniju na sceni. Rodjeni su za binu.

A pevač je na instagramu i sam objavio fotku ispod koje je napisao: Ne shvatajte toliko ozbiljno.

Bnm

pre 2 godine

@S, 24. maj 2021 22:36
E slicno mislim i kao muskarac. Za eurovision odlicna stvar lik je simpa klaun a npr jednom frediju merkjuriju mogao bi samo flasice na binu da donosi.

Stalker

pre 2 godine

Pa samo se ovo i promovise i favorizuje... Plus satanizam protkan kroz sve... Samo sto dalje od normalnog...
(johnny, 24. maj 2021 19:27)

Da, da, da vidiš dobro si ti to uočio. Bukvalno je protkan kroz sve, gledam sad neki babin vez i sve mi se nešto manta dok ga nisam bacio iz ruke. A vez ostade u ruci. Kako je to ona protkala tako nenormalno đavo će ga znati ali ima nešto. Svaka čast na dobrom zapažanju. Bukvalno to je to. Volim kad se javi neko inteligentan sa tako širokim pogledom, obrazovan i spreman da pomogne i otvori oči ljudima. A i da ne tupi mnogo nego odmah u meso, hiruški precizno, jasno. Bam, bam, bam , daga, daga, daga, satanizam, nenormalno, promocija i ćao, odjava. Hvala ti puno, prosvetlio si me. Jao baba šta ću da ti radim. Satanizam ni majci ne opraštam pa neka je i protkan!

Opušteno

pre 2 godine

Komentari žena su uglavnom dobri, pozitivni, a muškarci su pošizeli. Znači, nikad ovako nisu odlepili od hejta, a ono bend čine takoreći deca od 22, 23, 25 godina... Ma cirkus, stvarno.

dva sveta

pre 2 godine

WoW! Skandal!!! Lik je cool i dobro se zeza. Ne bih imala nista protiv da imam takvog decka, ili, jednog dana, sina. Jos mi je drazi sto ce sad masa sabana da krene da se zgrazava ili postavlja pitanj u stilu - a kako da "to" (sta, showbiz?) objasne svojoj deci. Kao da im je David kriv sto su ograniceni.
(Celeste Vega, 24. maj 2021 19:17)

Kod nas se još uvek deca vaspitavaju "za tuču" jer se Balkanski ratovi nisu završili, kao što je slučaj i na Bliskom istoku i Rusiji. Tako da tu muško mora biti muško, žensko poslušno žensko... Na zapadu imaju sreće da su oformili granice i izašli iz Srednjeg veka, dok mi još uvek trebamo biti "junaci". To ni sami roditelji ne shvataju. Štikla neće ubiti nikoga, ali nije mudro ni tako vaspitavati danas ovde sina, imaće problem. Junaka kog proizvedete će prvi sledeći ludi vođa da pošalje u svoj rat, pa ni to nije premudro...

Aman vise

pre 2 godine

Ali najjači su mi ovi što kome god se ne dopada ovaj italijan, oni mu zalepe epitet "zatucani".
Jeste li retardirani ili šta se desilo, šta nije jasno u tome da se nekome ne dopada?!?!?

Slovenac

pre 2 godine

Boljeg i markantnijeg frontmena Evropa odavno nije videla. A seljacici i dalje ispijajte brlju, pecite prasad medju sljivama, i cekajte, da Rusija pobedi truli Zapad. To vam je ionako smisao zivota. I nemojte da pomislite, da bi nesrto oko kuce ikad uradili, lepse i autenticnije je sve u poluraspadnutom stanju.

ja7

pre 2 godine

Decko i ceo bend su pravo osveženje za Evropu, godinama unazad pobedjuju zalopojke. Kad se unese malo života u pesmu, ni to ne valja. I da je gej, pa sta, da li je veci ili manji čovek zbog svoje seksualnosti? Pritom ima dugogodišnju devojku. To sto se to dovodi u pitanje radi jednog poljupca sa muskarcem i zabave za široke mase je neshvatljivo. Vidi se zasto smo zatvorenija sredina. Omladina Evrope smatra da je jako kul i progresivan bend, a svako iole malo obrazovaniji ili otvoreniji razume sta to znaci. Liberalno, nek se ljudi vole, kakve god seksualnosti bili. U krajnjem slučaju, veoma nebitno pored energije koje ima bend,preslusajte malo druge pesme osim ove pobednicke!

Slovenac

pre 2 godine

U SRB 90% samo zatucanih ostalo? Jer ovde u SLO su Srbi koji su masovno dosli zadnjih fgodina, bas kul. Vama zatucanima jedan savet: bolje pricajte o guslama i kako se stavi sto vec krst na grudi, manite se necega, sto ne razumete.

samo kazem

pre 2 godine

Nema nista privlacnije od osobe toliko sigurne u ono sto jeste i radi, ma sta to bilo... Nema nista jadnije od osobe toliko nesigurne u ono sto jeste i sto radi da samo sedi i iz prikrajka gundja i hejutuje u stilu - ceo svet poludeo, samo ja normalan i hoce da uniste nas "normalne". Zato je ovaj lik super skoro svim zenama, bez obzira koje je seksualne orjentacije

Najcrnji

pre 2 godine

Нема бизниса до шоу бизниса. Зашто би само метузалеми као нпр. Боб Дилан узимали грдне паре јашући на таласу бунта и аутентичности. Ја увек навијам за клинце. Поготово за симпатичне клинце.

jest

pre 2 godine

Evo sad sam ih pogledao I poslušao. Ovi klinci su pravo osveženje I na euoroviziji ali i globalnoj sceni popularne muzike. Klinci sviraju! Sasvim pristojan rock. Odličan im je i scenski nastup.

mm

pre 2 godine

" Atraktivni pevač u koreografiji za pesmu "Kiss this" pleše na šipci u svojim visokim crnim čizmama s crvenim đonom."

atraktivan je kao civiluk za kapute
(Ivan, 24. maj 2021 21:33)

Više ti se sviđaju mišićavi momci?