Ko nas sve vara: Studentkinji astrolog uzeo 500 evra za "energetsko čišćenje" i nestao

Finansije, zdravlje, ljubav, posao. Pitajte astrologa koji ima već više od 50.000 zadovoljnih klijenata, a srediće i vaš život. Tako otprilike glasi oglas za proricanje budućnosti na koji su mnogi od nas "kliknuli".

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Posledice dejstva interneta i drustvenih mreza na mlade generacije su katastrofalne.
  (Seljanka, 12. jun 2021 07:43)

  # Link komentara

 2. Secam kako je 90-tih Micko Ljubicic iz Indexovog pozorista uzivo na radiju tumacio "indijski horoskop" i "proricao buducnost":
  "Imacete jedan manji gubitak u bliskoj buducnosti"
  "Stvarno?"
  "Da, izgubicete 10 maraka, jer ovaj tretman kosta 10 maraka".
  Ovo je samo evoluiralo, sad se uzima vise, a sto rece moj kum budala i krivih drva nikad ne fali...
  (B, 5. jun 2021 08:13)

  # Link komentara

 3. A ime tog "poznatog" prevaranta?!
  (b92 prso kao i Bg, 4. jun 2021 20:45)

  # Link komentara

 4. Ovakvim likovima bih presudjivao da su prevareni ali uz prethodno obavezno proglašavanje pravne nesposobnosti ili kako se to već zove. Jednostavno ovakvi ne smeju potpisivati ugovore i moraju imati staratelja i posle 18.
  (Ivan BG, 3. jun 2021 20:09)

  # Link komentara

 5. Astrolog je prevario??? Nemoguce!!!
  (Z, 3. jun 2021 19:17)

  # Link komentara

 6. Danas studira onaj koji ima pare, godina na faksu izađe više nego godišnja plata mnogih.
  (Daniel, 3. jun 2021 18:35)

  # Link komentara

 7. "Ova studentkinja iz Beograda javila se astrologu nakon rizične estetske intervencije. Poznavali su se dve godine i bio je neko kome može da veruje"

  E moja gusko! Bolje da si se javila psihologu ili psihijatru PRE te rizične estetske intervencije, pa ti ista verovatno ne bi ni "trebala", jer bi doktor otkrio sta ti fali, pa to pokusavas njome da "popravis".
  Pa jos da si otisla kod drzavnog lekara, samo bi participaciju platila!
  Ovako, sad sedi i zgrazavaj se nad sopstvenom gluposcu!
  (Blago glu*ima, 3. jun 2021 18:21)

  # Link komentara

 8. @T A zasto? TV je uzviseno mesto i prostor za nauku, kulturu i dobre primere, ktitiku?? Ne budite smesni gosn T, nego se brzo vratite u realnost.
  (Brain, 3. jun 2021 17:05)

  # Link komentara

 9. A Amerikance ne uzimajte u usta, tamo je sistem takav da ključna mesta u razvoju zemlje vode najbolji studenti, a zakon je takav da oni polupismeni ne mogu da terorišu ostale. U tome je stvar. Mi smo krivi!
  (Mali Hijavata, 3. jun 2021 10:50)
  Možda je tako (i jeste) bilo u Americi pre neku deceniju, a sad je baš ovako - polupismeni (i ostali talog) teroriše ostale. Gore je nego kod nas, ali se mi svojski trudimo da ih ispratimo.
  Inače, u "moje vreme" student je značio mnogo više nego sada, samim tim što nas je bilo 2-3 puta manje i ipak nije bilo ni približno toliko lažnih fakulteta kao danas. A bilo ih je, nije da nije. Opet, u vreme mojih roditelja, e tad je student značio nešto što se sada ne može ni zamisliti, od cele generacije fakultet ili višu školu je upisivalo možda 5% najboljih. Danas toliko ide na "doktorske" studije. Tako da ne možeš baš relativizovati toliko. Studentom se danas zove i bar 25% njih koji ne bi mogli naći zgradu svog fakulteta (ako je uopšte ima) ni da im život zavisi od toga.
  (Ekspo, 3. jun 2021 16:35)

  # Link komentara

 10. Marija je napumpala usne jer su studije rizična opcija ..
  (Tramuntana, 3. jun 2021 14:39)

  # Link komentara

 11. U svetu u kome su lekari lesinari, psiholozi sarlatani, farmakomafija vlada, porodice rasturene i otudjene... mladi i nemaju kome da se obrate.

  Zato je meni potpuno jasno zasto su ljudi ocajni i lako ih je prevariti. Moramo se drzati zajedno, a ne pljuvati jedni druge!
  (Ana, 3. jun 2021 14:08)

  # Link komentara

 12. Sta je bre ovo, invazija strsljena po Srbiji? I to ubadaju samo zene u usne.
  BTW, studentkinja, intelektualna elita zemlje, prosvecena i edukovana ide da se "energetski cisti" kod astrologa.
  (O Tempora, o mores, 3. jun 2021 11:01)

  sta fali?
  pa toliko "intelektualaca" placa u evrima popove za raznorazne religijske obrede, u cemu je razlika izmedju "osvestavanja" i "energetskog ciscenja" za pare?

  mozda u tome sto su religiozne bajke malo starija i bolje utemeljena prevara od kvazi astrologije?
  (wer, 3. jun 2021 13:23)

  # Link komentara

 13. izgleda evolucija ubacila u rikverc....
  (saletoxic, 3. jun 2021 11:52)

  # Link komentara

 14. Evo ja ću pomognem studentkinji , dobio sam preko interneta nekoliko stotina hiljada dolara na lutriji i molbu poglavice plemena iz Nigerije da mi uplati nasledstvo koje je dobio !
  (ispijač piva ispred dragstora, 3. jun 2021 11:03)

  # Link komentara

 15. Sta je bre ovo, invazija strsljena po Srbiji? I to ubadaju samo zene u usne.
  BTW, studentkinja, intelektualna elita zemlje, prosvecena i edukovana ide da se "energetski cisti" kod astrologa.
  (O Tempora, o mores, 3. jun 2021 11:01)

  # Link komentara

 16. Morate da shvatite da u svetu danas ne može, nego baš svako zaista i studira. Nama pune decenijama glave kako je kod nas malo visokoobrazovanih, i da moramo da stignemo Amerikance gde je, ne znam, 35% visokoobrazovanih. A taj procenat dostižete samo ako srozate visoko obrazovanje na američki nivo (naravno, ne mislim na onih par desetina vrhunskih univerziteta, već na onih 90% očajnih državnih nazovi-univerziteta). Ovde bih vam rado postavio linkove na neke klipove, da vidite na šta liči prosečan "student" u SAD, kako se izražava i kakve stavove ima. E, to je ono čemu mi težimo, i šta "dostižemo" kad nam ovakve likuše predstavljaju kao "studentkinje". Mnogi još žive u vremenu kad sam ja studirao (pre 20-25 godina) ili još starijem, kad je pojam "student" stvarno značio, u najvećoj meri, nekog ko se izdvaja od većine intelektom, znanjem, stručnošću, marljivošću... Danas to nema nikakve veze, jer fakulteta i "fakulteta" ima na hiljade, po svakom većem selu su otvorili odeljenja, ne studira samo ko neće.
  (Ekspo, 2. jun 2021 23:53)

  Ma nije valjda? A šta je tada pojam "student" značio? Značio je apsolutnu nulu, kao i danas, dokaz za to je u kakvom nam je stanju zemlja. Nisu ova deca kriva što smo vi i ja, bivši studenti, dozvolili ovakav sistem vrednosti u kome živimo.
  A Amerikance ne uzimajte u usta, tamo je sistem takav da ključna mesta u razvoju zemlje vode najbolji studenti, a zakon je takav da oni polupismeni ne mogu da terorišu ostale. U tome je stvar. Mi smo krivi!
  (Mali Hijavata, 3. jun 2021 10:50)

  # Link komentara

 17. Mene bi bilo sramota da ovako nesto javno priznam na televiziji.
  (T, 3. jun 2021 10:47)

  # Link komentara

 18. odradio joj energetsko i finansijsko čišćenje.
  (malisa, 3. jun 2021 10:16)

  # Link komentara

 19. Ovo je apelna vlasti da kod nas otvore fakultet za astrologiju, pa da studenti uzimaju pare.
  (Milojko, 3. jun 2021 09:13)

  # Link komentara

 20. Za komentatora koji je napusao studentkinja iz provincije, da pročita tekst koji se vidi u snimku i piše da je iz Beograda, pošto smo mi provincijalci krivi za sve (mesto rođenja je nebitno, ali Beograđani koji se hvale time su stvarno jadni). Devojka je glupo postupila, ali niko nema pravo da vara ljude, a da država ćuti. To što devojke i mladići podležu nekim trendovima nije novina, novina je da su današnji trendovi jezivi, ili bar jeziviji od natapirane kose i naramenica. Trend dođe i prođe, blejzer sa naramenicama bacite, kosu ošišate, ali estetske operacije ne možete zbacite sa sebe tako lako.
  (Ivana, 3. jun 2021 08:00)

  # Link komentara

 21. Uhapsiti ga i osuditi na robiju jer je premalo naplatio, trebao je uzeti 2000e.. Ova se obraca astrologu kao slamci spasa.. uzas
  (luminor, 3. jun 2021 07:53)

  # Link komentara

 22. Kao što možete da vidite iz priloženog, ovo se dešava i dešavaće se sve više jer vi ,roditelji, dopuštate deci da ih grand i ostala bagra školuje i uči od malena!

  Poučite mlade do čega vodi taj degradacioni program koristeći ovu dotičnu i slične kao primer.
  (24yo student, 3. jun 2021 07:09)

  # Link komentara

 23. kuda ide ovaj svet???
  (andjelija, 3. jun 2021 00:13)

  # Link komentara

 24. Trebao je da joj uzne 1000. Da je veselnica oprala prozore i sredila kuću nebi joj trebalo energetsko čišćenje. Potrošila bi energiju na nešto korisno.
  (Kole, 2. jun 2021 23:57)

  # Link komentara

 25. Srčana čakra? Joj, gde baš ta najskuplja!
  (Dušan, 2. jun 2021 23:57)

  # Link komentara

 26. Morate da shvatite da u Srbiji moze bukvalno bilo ko da studira. Sve je srozano.
  Dobar deo studentkinja iz provincije je doslo da se uda ili se bavi .....
  (Cemu cudjenje, 2. jun 2021 19:22)
  Morate da shvatite da u svetu danas ne može, nego baš svako zaista i studira. Nama pune decenijama glave kako je kod nas malo visokoobrazovanih, i da moramo da stignemo Amerikance gde je, ne znam, 35% visokoobrazovanih. A taj procenat dostižete samo ako srozate visoko obrazovanje na američki nivo (naravno, ne mislim na onih par desetina vrhunskih univerziteta, već na onih 90% očajnih državnih nazovi-univerziteta). Ovde bih vam rado postavio linkove na neke klipove, da vidite na šta liči prosečan "student" u SAD, kako se izražava i kakve stavove ima. E, to je ono čemu mi težimo, i šta "dostižemo" kad nam ovakve likuše predstavljaju kao "studentkinje". Mnogi još žive u vremenu kad sam ja studirao (pre 20-25 godina) ili još starijem, kad je pojam "student" stvarno značio, u najvećoj meri, nekog ko se izdvaja od većine intelektom, znanjem, stručnošću, marljivošću... Danas to nema nikakve veze, jer fakulteta i "fakulteta" ima na hiljade, po svakom većem selu su otvorili odeljenja, ne studira samo ko neće.
  (Ekspo, 2. jun 2021 23:53)

  # Link komentara

 27. Glupost ne poznaje granice, a ni pokvarenost. Često se druže.
  (56, 2. jun 2021 23:16)

  # Link komentara

 28. Ipak najveću grešku je napravio baja koji je uzeo tih 500 evra. Izgleda da je i on neki "student" kao ona. Umesto da joj je napravio tu natalnu kartu (postoji gomila programa za to na netu) i otišao jedan dan kod nje sa tim rašljama i jedno sat vremena bajao nešto nad njom on je nestao. Da je to uradio ona ne bi imala nikakvo pravo da ga tuži jer bi morala da dokazuje da tretman nije bio uspešan ;). Ovako može da ga tuži jer je uzeo novac za uslugu koju nije pružio. Izgleda da za svaku budalu postoji još veća budala.
  (Korvin, 2. jun 2021 23:07)

  # Link komentara

 29. Одакле студенткињи 500 еура.
  (Александар, 2. jun 2021 21:52)

  A zasto studentkinja ne moze da ima 27 godina? I botoksirane usne ...
  (Bre!, 2. jun 2021 22:58)

  # Link komentara

 30. Ja na ovakve i slicne prevare gledam kao kada odrasla osoba igra basket 1 na 1 protiv deteta, i igra svom snagom. Isto tako prevaranti nalaze ljude sa ne toliko visokom inteligencijom i varaju ih. Nije lepo prevariti intelektualno inferiornu osobu, isto kao sto nije lepo pobediti dete u basketu.
  (Macko, 02. jun 2021 15:27)
  ******
  Pa i nije baš tako. Sa svojim nećakom počeo sam da igram basket kad je imao 10-11 godina i nisam ga nimalo štedeo. Zato je on bio prinuđen da nauči kako da me dribla i izbegava da bi dao koš. Sada ima 15 godina, viši je od mene skoro deset cm i naravno razbija me, ali isto tako razbija i svoje vršnjake kojima je jedino znanje u košarci to što su visoki.
  Poenta je da decu ne treba puštati da pobede samo zato što su deca jer inače neće ništa naučiti.
  A budala i ovaca je uvek bilo i biće i treba ih šišati ako ne shvate posle prve greške.
  (Korvin, 2. jun 2021 22:43)

  # Link komentara

 31. Kakav amater, naletela mu je ovca za šišanje ekstra klase i umesto da joj je uzimao svaki mesec po 500e za razna čišćenja i kojekakve savete (tipa mazanje majoneza po tv-u) on uzeo 500e i nestao. Umesto kao raznorazni advokati i doktrori da muzu lagano, on nestao. Tužna si Srbijo ni prevaranti nisu kao što su nekad bili.
  (Džontra, 2. jun 2021 22:28)

  # Link komentara

 32. Одакле студенткињи 500 еура.
  (Александар, 2. jun 2021 21:52)

  # Link komentara

 33. Pa, ako veruješ u "energetsko čišćenje" i slične New Age budalaštine - Mada bi se moglo reći i Old Age budalaština, budući da su te stvari sastavni deo nekih prilično starih organizirnaih religija. - onda i zaslužuješ da te neki preduzimljivi Prodavac Magle™ - Snake oil salesman, što bi rekli na Zapadu. - oslobodi viška efektive. Just saying.
  (Low Key Lyesmith, 2. jun 2021 21:42)

  # Link komentara

 34. Kakvi su profesori, takva je i studentkinja.I ceo sistem srpski je zasnovan na praznovjerju i besmislicama.Srpska crkva i ostali moralni autoriteti iz sveta estrade i rilijatija dovode do ovakvih primera
  (mile, 2. jun 2021 21:40)

  # Link komentara

 35. A sto ju je naucio vaznu lekciju, valjda i to nesto kosta?
  (Mile, 2. jun 2021 20:08)

  # Link komentara

 36. Sela na panj sa stršljenima.
  (sladoledsmesom, 2. jun 2021 20:05)

  # Link komentara

 37. Morate da shvatite da u Srbiji moze bukvalno bilo ko da studira. Sve je srozano.
  Dobar deo studentkinja iz provincije je doslo da se uda ili se bavi .....
  (Cemu cudjenje, 02. jun 2021 19:22)

  ...prostitucijom. Slobodno reci. Treba stvari nazvati pravim imenom.
  (sladoledsmesom, 2. jun 2021 20:04)

  # Link komentara

 38. Ova je prvo otišla kod one "kozmetičarke", pa kod ove na čišćenje čakri. Gospođica je zrela za "nagradna otimanja".
  (sladoledsmesom, 2. jun 2021 19:58)

  # Link komentara

 39. Pa dobila si čišćenje - novčanika.
  (sladoledsmesom, 2. jun 2021 19:55)

  # Link komentara

 40. Mogao je da joj kaze da je otac Makarije 😂😂😂😂 Smejem se od jutros ovim budalastinama! Hvala Vam😋
  (IntruderBrokoli, 2. jun 2021 19:27)

  # Link komentara

 41. Ako je
  (Mića, 2. jun 2021 19:25)

  # Link komentara

 42. Morate da shvatite da u Srbiji moze bukvalno bilo ko da studira. Sve je srozano.
  Dobar deo studentkinja iz provincije je doslo da se uda ili se bavi .....
  (Cemu cudjenje, 2. jun 2021 19:22)

  # Link komentara

 43. Ovde samo egzorcizam nikakvi astrolozi
  (mile, 2. jun 2021 18:29)

  # Link komentara

 44. Marija, ne brini. Nakon ovog danas sigurno ulaziš u Zadrugu.
  (PatriJota za tastaturom, 2. jun 2021 17:53)

  # Link komentara

 45. Ja sam kao student živio godinu dana od 500€, a ova kao student te pare da astrologu da joj pomogne nakon loše estetske intervencije??? I sad treba da ju žalimo?
  (jaka struja, 2. jun 2021 17:40)

  # Link komentara

 46. E,jaka mi je ona studentkinja, ako je dala 500 evra astrologu! Pa ne bih na njenom mestu ni besplatne astrosavete gledala.....
  (Ana56, 2. jun 2021 17:21)

  # Link komentara

 47. Pa jel ona dala 500 evrica dejvidu koperfildu ili astrologu? Ne razumem?!?
  (nyc_resident, 2. jun 2021 17:18)

  # Link komentara

 48. Raslje i srcana cakra?? Pa ovo nije nikakva prevara vec obavezna taksa za bolest u glavi.
  (MN, 2. jun 2021 17:04)

  # Link komentara

 49. Dok je ovaca,bice i vune.
  (Savo sep.94/95, 2. jun 2021 16:38)

  # Link komentara

 50. Ja verujem da joj je rasljama na daljinu ocistio sve cakre a ne samo tu jednu i da je ona njemu duzna po 500E po cakri.

  a ona neka na sudu dokaze da su jos cakre jos uvek zapusene tj da on nuije dobro obavio posao
  (rasljar, 2. jun 2021 16:35)

  # Link komentara

 51. Prvo uradila ovo sa licem. Pa isla kod astrologa da joj to resava. Studentkinja. E moja Srbija vec si puna nestrucnih beskicmenjaka. Jos kad ove gare stasaju...
  (nevolem, 2. jun 2021 16:34)

  # Link komentara

 52. STUDENTKINJA!!!?????
  (milan, 2. jun 2021 16:03)

  # Link komentara

 53. Zbog naivnosti mogao je i nju da pročisti
  (ss, 2. jun 2021 15:53)

  # Link komentara

 54. Šta reći o dotičnoj, njena usta sve govore...
  (Rokabili, 2. jun 2021 15:51)

  # Link komentara

 55. Serbistan, cakrice, znaci covek je car!
  (Ko, ja, 2. jun 2021 15:49)

  # Link komentara

 56. Kakvog li ce mucenika ovo da "usreci?"
  (Valkarin, 2. jun 2021 15:47)

  # Link komentara

 57. Мало јој је узео
  (Quint, 2. jun 2021 15:47)

  # Link komentara

 58. Pa zašto se buni? (P)očistio je, za sve pare. Čega je ona studentkinja, kada se pali na takve gluposti? Ah da, na tom faksu se uči da je zemlja ravna ploča, da se vakcinama čipuju ljudi, da 5g mreža seje smrt a uzput i covid virus...
  (Snorke, 2. jun 2021 15:47)

  # Link komentara

 59. Tako joj i treba..trebao joj je vise uzeti...energetsko ciscenje, svasta.
  (vlada, 2. jun 2021 15:46)

  # Link komentara

 60. У застоју јој је мождана чакра.
  (Mozak, 2. jun 2021 15:46)

  # Link komentara

 61. Studentkinja? Budući akademski gtađani se energetski čiste, idu kod rašljara, baba vangi...
  Definitivno smo na dnu.
  (Markoni, 2. jun 2021 15:44)

  # Link komentara

 62. Dok ima ovaca, bice i vune...
  (Џонзи, 2. jun 2021 15:43)

  # Link komentara

 63. Planirao sam da palim preko bare, da se oprobam, nikad ne znas, mozda da zivim kao na filmu, ali ne... pa ja zivim u filmu. Steta sto je horror. ...posle neuspele estetske intervencije?- Samo jos da si rekla da si bila kod dr.Save a onda na oporavak kod Olgice Markanovic na Senjaku i da ceo film bude potpun. Budi Bog s’ nama, kad bih mogao da se probudim iz ove nocne more.
  (El Loco, 2. jun 2021 15:40)

  # Link komentara

 64. Pa dobila je baš što je i trebalo da dobije za 500 evra: ništa!
  (Danger, 2. jun 2021 15:39)

  # Link komentara

 65. Ako joj je uzeo za energetsko ciscenje, i ako je!
  (stojko, 2. jun 2021 15:39)

  # Link komentara

 66. Ovce su za šišanje...mislim "energetsko čišćenje".
  (Darkside, 2. jun 2021 15:39)

  # Link komentara

 67. Ma more trebo ti je uzeti i 5000! I svima vama glupima koji placate za to! Jos im daju prostor na tv! Ko vas vuce za usi za tako nesto, dal je bre neko normalan tu uopste??
  (Gojko/PFC, 2. jun 2021 15:38)

  # Link komentara

 68. Kod tebe je izgleda bila u zastoju mozdana cakra
  (Neron, 2. jun 2021 15:38)

  # Link komentara

 69. Akademski obrazovana osoba ide kod astrologa !?!?.... i treba da je oglobi !!!!..... nadam se samo da nije studentkinja medEcine, arhiteTure....ili sliĆnog
  (NS oldtajmer, 2. jun 2021 15:36)

  # Link komentara

 70. Zasluženo, porez na glupost - "srcana cakra"
  (rango_unchained, 2. jun 2021 15:36)

  # Link komentara

 71. Pokušavam sebe da nateram da se bar na kratko sažalim ali mi nikako ne ide.
  (sladoledsmesom, 2. jun 2021 15:35)

  # Link komentara

 72. Studentkinja koja traži savet od astrologa? Džabe tebi faks sestro, zaslužila si da ti uzme i više od toga.
  (Seneka, 2. jun 2021 15:32)

  # Link komentara

 73. O Boze da li je moguce da neko poveruje u ovakve budalastine? I to mladja osoba, nije penzioner koji je na pragu demencije. Ljudi moji sta vam je?
  (Hmm, 2. jun 2021 15:32)

  # Link komentara

 74. Nadam se da neće završiti studije. Nije se ni postidela.
  (Zoran, 2. jun 2021 15:32)

  # Link komentara

 75. Rizična operacija pumpanje gorne usne, izgleda mi.
  Tako je to kad u mozak ne može ništa da se upumpa
  (BDj, 2. jun 2021 15:31)

  # Link komentara

 76. Некад сам мислио да ћемо за свагда протерати видовите Зорке, Перке, Клеопатре и остале преваранте и да ћемо као нација кренути напред, али овде се точак историје окренуо уназад..
  (Адвокат, 2. jun 2021 15:31)

  # Link komentara

 77. Ja na ovakve i slicne prevare gledam kao kada odrasla osoba igra basket 1 na 1 protiv deteta, i igra svom snagom. Isto tako prevaranti nalaze ljude sa ne toliko visokom inteligencijom i varaju ih. Nije lepo prevariti intelektualno inferiornu osobu, isto kao sto nije lepo pobediti dete u basketu.
  (Macko, 2. jun 2021 15:27)

  # Link komentara

 78. Ако су нам студенти тако глупи, шта рећи за оне друге...
  (dakle.., 2. jun 2021 15:27)

  # Link komentara

 79. Nije on njoj ništa UZEO nego je ona njemu te pare DALA. Što ne uzme meni!? Postoje ljudi koji prosto "vape" za tim da postanu plen prevaranata. Ovo je klasičan primer.
  (pobeći negde..., 2. jun 2021 15:26)

  # Link komentara

 80. Prvo prevarante pohapsiti. Drugo očigledno je oštećena vrlo podložna nadrilekarstvu, kao i drugim pametnim intervencijama što se vidi po jagodicama, usnama, nosu i količini bespotrebno ubrizganih supstanci. Neko bi rekao da sa hemijom nije mogla da nadje sponzora pa pokušala sa zvezdama da rešava.
  (neutralan, 2. jun 2021 15:22)

  # Link komentara

 81. Dal smo najgluplja nacija na svetu hahahahahaha
  (djidji, 2. jun 2021 15:21)

  # Link komentara

 82. Malo si mu dala trebala si 5000 EUR
  (dsb, 2. jun 2021 15:21)

  # Link komentara

 83. Za sta sve necemo dati pare kad osecamo da nemamo kontrolu u svom zivotu.
  (razmislindva puta, 2. jun 2021 15:21)

  # Link komentara

 84. Pa ovo je sjajno..... Al srcana cakra.... Bam
  (djokica, 2. jun 2021 15:19)

  # Link komentara

 85. Uzeo joj i "plasticar" za usnicu, dobro je ona i prosla.
  (lol, 2. jun 2021 15:18)

  # Link komentara

 86. Ovoj studentkinji kad vidis facu sve ti je jasno ko je i kakav je to psiholoski profil devojke. A ima izreka koju svi znamo i to je dovoljno za komentar,a to je da dokle god ima ovaca za sisanje,bice i vune.
  (Vlada, 2. jun 2021 15:18)

  # Link komentara

 87. Cekaj, cekaj. Unakazila se na estetskoj korekciji pa isla kod astrologa da joj pomogne!?! Devojko, tebi treba psihijatar, pod hitno!!!Ili teska radna terapija u vidu rintanja na njivi ili u nekom seoskom domacinstvu, a moze i u sopstvenoj kuci, samo da ti mozak nema vremena za nove ideje. Pa ako ti slucajno padne na pamet da 'radis na sebi' kako to nase pevaljke i ostale starlete zovu, ti opet na rmbanje dok ne zaboravis na tu ideju! Majko mila, kolko su ljudi, a ponajvise dokone i povrsne zene u zadnje vreme prsle ovo je za ozbiljno ispitivanje.
  (teacher, 2. jun 2021 15:17)

  # Link komentara

 88. Trebao je vise da joj uzme
  (marko, 2. jun 2021 15:14)

  # Link komentara

 89. Ajnštajn,
  svemir,
  beskonačnost,
  glupost.
  (gost, 2. jun 2021 15:14)

  # Link komentara

 90. Pa postavlja se pitanje da li je ovo prevara, da nije on to bi uradio vec neko drugi... Sve u svemu ljudi, cuvajte se farmakomafije a ovi drugi ako vas nekad i prevare nije strasno.
  (Pera, 2. jun 2021 15:11)

  # Link komentara

 91. Ovo nije slucaj prevarene devojke vec slucaj za psihijatriju.
  (realno, 2. jun 2021 15:10)

  # Link komentara

 92. Astrolog vam uzme podatke i napravi natalnu kartu, ovo nije astrolog već prevarant, kakvo čišćenje kakve gluposti, ja ne znam šta se to dešava sa ljudima danas, uključite malo mozak.
  (nikos, 2. jun 2021 15:10)

  # Link komentara

 93. Draga studentkinjo, batali ti fakultet. Umesto diplome uzmi fotku Alana Čumaka i samo napred. Nekad je pojam student značio mnogo toga. Buduća intelektualna elita društva.
  (Jare u mleku, 2. jun 2021 15:08)

  # Link komentara

 94. Ahhahahaha realno ako je. Mi smo nebeski narod.
  (ниџааааа, 2. jun 2021 15:03)

  # Link komentara

 95. Док је оваце, биће и вуне.
  (комша, 2. jun 2021 15:02)

  # Link komentara

 96. Malo joj je uzeo...
  (predrag, 2. jun 2021 15:01)

  # Link komentara

 97. Pa nije joj ukrao iz dzepa. Dok je ovaca...
  (hero, 2. jun 2021 14:59)

  # Link komentara

 98. To se zove porez za budale. Često ga naplaćuju i u kladionicama.
  (Aki, 2. jun 2021 14:59)

  # Link komentara

 99. Hahahahah ona bi ciscenje od silikona e pa ne ide sestro
  (Vf, 2. jun 2021 14:58)

  # Link komentara

 100. Trebao je da joj uzme 5000 a ne samo 500.
  (Gost, 2. jun 2021 14:56)

  # Link komentara

 101. Је ло ово измишљено или стварно?
  (Тартар, 2. jun 2021 14:56)

  # Link komentara

 102. i treba.
  a otkud njoj 500 evra za gluposti?
  (Aca,dreser jaguara., 2. jun 2021 14:55)

  # Link komentara

 103. Cestitam covjeku! Glupost se oduvjek naplacivala.
  (Bones, 2. jun 2021 14:52)

  # Link komentara

 104. student? i ona ce sutra da bude ili odlucuje o nekom, a nema mozak...mislim?! gde ide ovaj svet..
  (građanin opasnih namera, 2. jun 2021 14:52)

  # Link komentara

 105. Svako ko da 500 evra za "astrolosko ciscenje" i slicne budalastine i treba da ostane bez njih.
  (Milan, 2. jun 2021 14:51)

  # Link komentara

 106. Bolje pitanje je šta je devojci u glavi da da astrologu 500 evra za ”energetsko čišćenje"
  (Strahinja, 2. jun 2021 14:50)

  # Link komentara

 107. Ако јој је узо . Студент с 500€ . Та није за студије .
  (Pera, 2. jun 2021 14:48)

  # Link komentara

 108. Nemam srca da prokomentarisem vest😏
  (Joj, 2. jun 2021 14:46)

  # Link komentara

 109. Оваквим паметницама мало је да узме и 10 000 евра, алонароде опамети се!!!!!!!!!!
  (Багзи, 2. jun 2021 14:45)

  # Link komentara

 110. I jos je nije sramota da izadje u javnost sa ovim!?!?
  (laki, 2. jun 2021 14:44)

  # Link komentara

 111. Pa dobila si energetsko ciscenje za 500e, vidis kako ti je sad lakse.
  (Ljuta Krajina, 2. jun 2021 14:44)

  # Link komentara

 112. E to je student, zavrne ga astrolog, pa majku mu..
  (lala, 2. jun 2021 14:44)

  # Link komentara

 113. Nekako, da coveku ne bude ni zao kad je neko ovoliko glup...
  (pa da, 2. jun 2021 14:43)

  # Link komentara