Žene otkrile najgore primere muškog pametovanja

Nedelja, 20.06.2021.

16:29

Izvor: index.hr

Žene otkrile najgore primere muškog pametovanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

ha ha

pre 2 godine

Koja gomila gluposti. Narocito ovo pod 3. Mislim, kada treba da obavite operaciju, obavezno je da zahtevate da vas operise samo lekar koji je takodje bio operisan na isti nacin.

E luzeri

pre 2 godine

(look up, 21. jun 2021 03:40)
Evo ga jedan koji bi da mu se zene doveka zahvaljuju za civilizacijska postignuca nekih drugih, zaista vrhunskih muskaraca kojih nije ni promil.
Sta si ti otkrio, naizmenicnu struju, masinu za ves, stamparsku masinu pa da ti zahvaljujemo?

Aule

pre 2 godine

Koja mizoginija u komentarima...
(Apatrid, 21. jun 2021 07:16)

Bice je sve vise, u srazmeri sa "osnazivanjem" zena (stagod to znacilo i cemu god sluzilo), to ispiranje mozga se smucilo svakom normalnom coveku, koji su ipak u vecini i koji nikada u zivotu zenu nisu tretirali kao ljudsko bice drugog reda, a opet su konstantno izlozeni neoliberalnom trabunjanju, i krivi su za nesto vec svaki dan.

Aule

pre 2 godine

Nije mi jasno zasto svi pricaju da zene pametuju daleko vise, ja nemam tih problema, naucio sam da ih ne slusam cim otvore usta, iskljucim se, i da vidite kako je zivot lepsi.
Ionako nema sta pametno da se cuje od njih, sve sto su imale da kazu i urade shvati se do 25.godine.
Zamislite da terate sebe da slusate busilicu svaki dan i nabedjujete sebe da volite taj zvuk.
Ignorisanje i iskrena nezainteresovanost su kljuc, oduzmite im nacin da manipulisu Vama i shvaticete koliko su priprosti organizmi.

Gruja

pre 2 godine

Ovi sto salju zene u kuhinju, nisu upoznali moju zenu. Pre bi gladni ostali nego pojeli to sto ona zna da spremi. S druge strane s njom i nisam zato sto mi je trebala kuvarica vec zato sto je nikad ne boli glava i sto ume da me zasmeje u bilo kojoj prilici. Ima doktorat, a izgleda kao avion. Jedino zna da me iznervira kad na BMW-u dugim noktima zagrebe lak iza rucke suvozacevih vrata i ako sam joj bezbroj puta pokazao kako da otvori vrata a da ne zapara lak. Sta ces, niko nije savrsen.

pedra

pre 2 godine

Alo bre kad nadjete pravu osobu nista vise nije vazno ,moze pricati satima ,zvocati ,imati pms !!! Sve je ok ako je to nprava osoba :-))

BB

pre 2 godine

U moru muških mana pametovanje je ubedljivo najgora.Odmah se setim one Andrićeve pripovetke "Zlostavljanje",to je taj rad.Odvratni su i nepodnošljivi kad krenu da pametuju.

mmm

pre 2 godine

Volim da radim zajedno sa dragim i da ucim od njega sta zna bolje. Nisam tip koji voli da drzi lekcije ili se svadja, radije bih u krevet na mazenje i sto sta. Mada vecina muskaraca koje sam upoznala obozava da izaziva svadju. Da oni to vole. Kad je sve mirno i ok, oni se ne snalaze, dosadno im je. Oni vole dramu i frik zenske, veciti decaci ocekuju veciti provod - igru, a kad zene nisu takve- znam retkost sam, onda ih naprave frikovima ili pobegnu nekima koje jesu. Zato ih i izbegavam u zadnje vreme, unistavaju mi dusevni mir, dodju praznih ruku, samo drama u glavi, a odnesu sve. I jos te krive nakon svega. More.. idi nekoj koja te zasluzuje. Ja sam za bolje i sigurnije muskarce, hvala.

Francuski kljuc

pre 2 godine

ne podcenjujem zene vec samo hocu kazem muskarci su u tim vodama od kad progovore
Pa ti si smesan. Na teorijskoj obuci za vozace pre nekoliko dana, nas 11, od toga cetiri devojke. Oznaka za mesto gde se nalazi automehanicarska radnja. Nasalio se predavac, kaze - pitanje samo za muskarce sta predstavlja simbol na slici - tajac. Odgovorila je precizno samo jedna devojka (ima doduse brata mehanicara, ali ta teorija cim je alat muskarci po automatizmu bolje znaju to prosto nije tacno).

.111

pre 2 godine

@(Realno, 21. jun 2021 04:15)

Upravo, previše smo različiti i šteta je što nije moguće da se fizički razdvojimo, da žene imaju svoje zajednice, muškarci svoje. Ovako kako ide nije nemoguće da će biti rata polova u skorijoj ili daljoj budućnosti.

"Važno je da se volimo"

pre 2 godine

Kad popravljate nesto i dođe žena da vam pametuje kako ona zna sta treba da se uradi, da je to lose kako radite i sl.

Samo joj kazete:"Draga, izvoli". Bez nerviranja. Posle 5-6 puta kad napravi više štete nego koristi i debelo platite majstorima da poprave svu štetu koju je napravila, da vidite kako ce manje da se mesa.

Znaci samo kad krene, totalno opušteno joj kažete:"Draga, izvoli." 👍

прле

pre 2 godine

Пале се ко шибице, опуштено женски роде! Ви сте лепши у већини случајева паметнији и одмеренији пол!
Али драмите некад више што треба а доста мушкараца баш жели ту реакцију !

Vagica

pre 2 godine

Meni je jedan podigao ručnu kad smo stigli na parking (dok sam ja vozila). Kaže, da mi pomogne. Jedan mi je rekao da ne ostavljam zatvorena vrata od mašine za pranje sudova jer je unutra vlažno xD
To su gluposti, ali iritiraju kada se svakodnevno ponavljaju.

Ima svakakvih pametnjakovića, većina njih živi sa nekim smotanim ženama (majke, supruge, sestre, devojke) i to ne treba uzumati lično. Navikli su tako, razmaženi su, tako su vaspitani, štagod.

Staresinstvo

pre 2 godine

Iz svega recenog namece se zakljucak da muskarci i zene jedni drugima samo smetaju. Najbolje je da svi budu sami, slobodni i nesputani. Uzivajmo u sebi, sopstvenoj savrsenosti i nepogresivisti bez ikoga ko bi vam kvario mir i harmoniju. Ziveli!

look up

pre 2 godine

Nema ničeg iritantnijeg od opšteženskog pametovanja o porođajnom bolu koji ukupno traje nekoliko sati, a na različite načine ga naplaćuju ceo život. Naši bolovi, drage dame, ne prolaze do smrti, dok zvocate sedeći na našim leđima i uživajući plodove naše pameti, rada i muke. Nije problem što živite u svetu u kome je svaka sitnica s naše strane stvorena, problem je što više nemate ni pristojnosti da nam kažete hvala.

mmm

pre 2 godine

(//=, 20. jun 2021 20:19)

Zvuci kao anterogradna amnezija pre nego demencija? Nisam doktor, ali konsultuj se ti za svaki slucaj sa strucnjacima. Podvuku se sitne greske tu i tamo.

Milica

pre 2 godine

Dragi je u rikverc udario u stub i zguzvala se gepek vrata i staklo se razbilo.
Majstor je naravno bio pun razumevanja kada smo dovezli auto, jer eto sasvim je logicno da ce zensko da udari auto pa me je sve vreme zadirkivao i delio savete. Bilo mi zao da mu rusim sneska, bar smo povoljno prosli za popravku.

NY

pre 2 godine

A kad ti žena kaže "ajde da se vratimo u srbiju", jel to pametno (iz bilo koje zemlje)????
(autošovinista, 20. jun 2021 22:08)

Ta ti je nešto debelo zaglibila na poslu ili privatno pa sad pokušava da ode odatle. Preispitaj to malo bolje.

Sve žene na svetu žive i razmišljaju po neutvrđenom šablonu. Vremenom naučiš da prepoznaš ponašanje i doneseš zaključke.

vrana

pre 2 godine

nesvacena@

aj kad se razumes objasni sta je bregasta sta je zupcasti kais

ili sta radis kad zalomis sraf kako ga izvadis??

ne podcenjujem zene vec samo hocu kazem muskarci su u tim vodama od kad progovore

kao sto zene gledaju tasne cipele sminku muskarci gledaju alate razne uredjaje itd.

hvala bogu nismo isti.

Јабучило

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.
(ls, 20. jun 2021 21:21)

Оно када се балван сам од себе истакне.

Јелена

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.
(ls, 20. jun 2021 21:21)

Идиоте.

Ime

pre 2 godine

Moj dobri muz je preminuo pre 9 godina...verujte da se jos nisam snasla u nekim situacijama...i da mi je mnooogo tesko. Prema tome...budite srecni kad ima ko da vas posavetuje...i ne smatrajte to zvozanjem i pametovanjem...ima milion gorih stvari u zivotu.
(biljana, 20. jun 2021 22:18)

Nazalost do vas je. I moj otac je preminuo pre 3 godine, ali hvala Bogu mama moze sve sama.
Nije to nista protiv mog oca jednostavno majka je sposobna zena a i meni je bitno da znam da moze da se snadje u svakoj situaciji.

Marijana

pre 2 godine

Generalno niko ne voli pametovanje, ni muško, ni žensko, pa se treba suzdržati od toga. Verujte psiha je važnija od svega, to treba čuvati.

daTiObjasnim

pre 2 godine

Baš strašno, od ovoga mogu da ostanu traume za ceo život. Inače je opšte poznato da žene nikada ne daju beskorisne savete ili pričaju o stvarima u koje se ne razumeju, to rade samo muškarci. Smoriše više svi ovi koji u svakoj sitnici traže razlog da budu uvređeni, bez obzira na pol.
(Talion, 20. jun 2021 18:46)

Sestra radi kao menadzer zaduzen za rad nekoliko pisaca za blogovanje, email marketing, drustvene mreze itd. Od oko 150 ljudi koji su prosli kroz njen tim za ovih 5 godina (malo placaju pa se ne zadrze dugo nazalost) SAMO I ISKLJUCIVO MUSKARCI su se bunili kako su joj instrukcije nerazumljive.
Bukvalno su zenu koja se jezila feminizma, pretvorili u okorelu feministkinju hahah

Ivan

pre 2 godine

Montiram neke prekidace i kazem zeni da mi ne dolazi dok ne zavrsim jer radim sa strujom,i treba da se skoncentrisem na zice, ona dodje kod zadnjeg prekidaca i krene da pametuje kako treba da se uradi, te nije dobar taj srafciger, te njen otac to radi drugacije, te ja sam nesposoban , te ona je mislila da ce to da bude brze uradjeno, te ruzni su joj prekidaci i jos sto gluposti....nisam ni postavio taj zadnji prekidac, otiso u park na sat vremena... bas me zanima da li bi joj se svidelo da poredim njeno kuvanje sa mojom mamom i dokle bi stigli tako

pero

pre 2 godine

Bas juce vozide auto i vidim ne koci iako sa moje strane nema prepreka. I ja sta cu zakocim njemu da prođe i auto uspori na 10 km/s i ubaci se i nikako da prođe to parkirano auto ja gledamim uzom cestom i sa lijeve strane je parkirano neko auto pola na trotuar i pola na cestu, oz suprotne strane koji q kad zena vozi i neki lik pored nje dize ruku izvinjava se, reko brte sve ti je oprosteno

Grizli Adams

pre 2 godine

Problem je u tome sto je vecina zena jako uvredljiva. Iz toga proizilazi da su svaka rec, savet ili primedba, pametovanje. A nisu.

biljana

pre 2 godine

Moj dobri muz je preminuo pre 9 godina...verujte da se jos nisam snasla u nekim situacijama...i da mi je mnooogo tesko. Prema tome...budite srecni kad ima ko da vas posavetuje...i ne smatrajte to zvozanjem i pametovanjem...ima milion gorih stvari u zivotu.

Eto

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni, jer sam ja bila u agoniji pa nisam bila svesna svega sto se desavalo, a on jeste.

goranh

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni...
(Eto, 20. jun 2021 22:15)

Prisustvuje crnogorac porođaju, pojavi se glava deteta i on padne u nesvest. Budi si pita: - Šta je - Žensko. - E hvala Bogu da nije muško da se mora mučit ovako ko ja.

Lola

pre 2 godine

1. i 3. ajde i nekako

5. je samoubistvo.

Zensko je zensko, musko je musko, nema tu nikakve ravnopravnosti. Ni zene to nece samo odlepile feministkinje (ruzne zene prevedeno na srpski) na internetu to forsiraju.

qantas

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni, jer sam ja bila u agoniji pa nisam bila svesna svega sto se desavalo, a on jeste.
(Eto, 20. jun 2021 22:15)

Mučenik, šta ga snadje....

neshvacena

pre 2 godine

@Aleks: Ista stvar sestro slatka, vozim zato sto volim da vozim, promenila sam preko 20 automobila (sve pare na to potrosim a tasnu npr. u zivotu nisam kupila) imam dozvolu jos malo pa toliko godina, vozim brdske trke, imam polozeno i za C kategoriju, ma dzaba. Zensko sam - nemam pojma. Da sam musko, bila bih mehanicar jer bas volim automobile a ovako neka hvala. I onako niko ne bi hteo da mu ja popravlja kola jer mi je 'mesto u kuhinji' :(

ls

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.

Kale

pre 2 godine

Što kaže jedan moj prijatelj: “pre nego što sam se oženio stajao sam u autu satima na semaforu. Nisam imao nikog da mi kaže da krenem kad je zeleno.”
(KleinRadojica, 20. jun 2021 20:37)


Hahahahahaha.. Sve su iste!

Pera Kojot Stariji

pre 2 godine

"Ja sam dementan, zaboravim sta je bilo prije 2 min, jesam li popio lijek... a onog sto je bilo prije 50 g sjecam se do najsitnijih detalja...Vasa kolegica mi rece da ae trudim da zapamtim. Nisam bio bijesan nego se nasmijao i naravno kod nje vise nisam otisao."
//=, 20. jun 2021 20:19

I mnogo ste pogrešili! Vidite da je žena bila u pravu: zapamtili ste to što vam je rekla! Dakle - pomaže... I ja bih vam dao par saveta, ali bojim se da ćete zaboraviti. Šala. Potpuno vas razumem. Moj otac je bolovao od demencije, u najmanju ruku vrlo neprijatna stvar.

//=

pre 2 godine

5. "Psihijatar sam, tačnije specijalizirala sam se za demenciju. Jednom mi je student rekao da moram imati na umu da je demencija bolest koja utiče na pamćenje. Pogledala sam ga s besom u očima."

Ja sam dementan, zaboravim sta je bilo prije 2 min, jesam li popio lijek... a onog sto je bilo prije 50 g sjecam se do najsitnijih detalja...Vasa kolegica
mi rece da ae trudim da zapamtim. Nisam bio bijesan nego se nasmijao i naravno
kod nje vise nisam otisao.

KleinRadojica

pre 2 godine

Što kaže jedan moj prijatelj: “pre nego što sam se oženio stajao sam u autu satima na semaforu. Nisam imao nikog da mi kaže da krenem kad je zeleno.”

chupavi

pre 2 godine

A sta cemo sa suprugama koje ne prestaju da dele savete o stvarima koje su gledale jedino od svojih muzeva kako se rade?!

Sto rece neko vec, kad su u PMSu bezi negde, kupi camac i idi pecaj...

Dosadnjaković

pre 2 godine

Thats it? 5 stvari? Iskreno sam očekivao daleko dužu i daleko interesantniju listu. Što se ženskog pametovanja tiče samo moja supruga ima bezbroj primera.
Ja uzeo da popravljam slivnik od lavaboa, čep se zaglavio. Moja supruga upada u kupatilo, vidi čime se bavim, uzima najveći šrafciger koji je stajao medju alatom, bez da me bilo šta pita uzima da grebe sa tim šrafcigerom po slivniku i po zaglavljenom čepu. Kada je uvidela potpunu beskorisnost svog truda bacila je nazad šrafciger, rekla "Ne može da se izvadi" i otišla. Za sve to vreme ja sam samo gledao šta radi. Kad je otišla ja sam prstima izvadio čep i oslobodio slivnik. Ogrebotine na lavabou su ostale i dan danas.

Aleks

pre 2 godine

Piiii**im od dobronamernih saveta muskih vozaca o tome kako se vozi...imam vozacku 12godina,vozila sam i pre toga bez vozacke,obozavam automobile i sve vezano za njih..i vozim vrhunski,ne kazem to ja nego svako ko se ikada vozio sa mnom...jer obicno od lepe i zgodne zene ocekuju da ne zna ni gumu da zameni a ne da vozi,...i to nije ni bitno mnogo,koliko moj muz koji je izjavio 'nemij ti da ides kod majstora ja cu,tebe ce nego da zajebe zensko si'...na kraju su njega zajebali,a ja sam se fino nasladjivala..od tad svoj auto vozim sama kod majstora,i razumem se u svaki deo auto i nema teorije da me zajebe...jer sedim i pijuckam kafu dok on popravlja...

Talion

pre 2 godine

Baš strašno, od ovoga mogu da ostanu traume za ceo život. Inače je opšte poznato da žene nikada ne daju beskorisne savete ili pričaju o stvarima u koje se ne razumeju, to rade samo muškarci. Smoriše više svi ovi koji u svakoj sitnici traže razlog da budu uvređeni, bez obzira na pol.

Roxy

pre 2 godine

6. Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...

Talion

pre 2 godine

Baš strašno, od ovoga mogu da ostanu traume za ceo život. Inače je opšte poznato da žene nikada ne daju beskorisne savete ili pričaju o stvarima u koje se ne razumeju, to rade samo muškarci. Smoriše više svi ovi koji u svakoj sitnici traže razlog da budu uvređeni, bez obzira na pol.

KleinRadojica

pre 2 godine

Što kaže jedan moj prijatelj: “pre nego što sam se oženio stajao sam u autu satima na semaforu. Nisam imao nikog da mi kaže da krenem kad je zeleno.”

biljana

pre 2 godine

Moj dobri muz je preminuo pre 9 godina...verujte da se jos nisam snasla u nekim situacijama...i da mi je mnooogo tesko. Prema tome...budite srecni kad ima ko da vas posavetuje...i ne smatrajte to zvozanjem i pametovanjem...ima milion gorih stvari u zivotu.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Thats it? 5 stvari? Iskreno sam očekivao daleko dužu i daleko interesantniju listu. Što se ženskog pametovanja tiče samo moja supruga ima bezbroj primera.
Ja uzeo da popravljam slivnik od lavaboa, čep se zaglavio. Moja supruga upada u kupatilo, vidi čime se bavim, uzima najveći šrafciger koji je stajao medju alatom, bez da me bilo šta pita uzima da grebe sa tim šrafcigerom po slivniku i po zaglavljenom čepu. Kada je uvidela potpunu beskorisnost svog truda bacila je nazad šrafciger, rekla "Ne može da se izvadi" i otišla. Za sve to vreme ja sam samo gledao šta radi. Kad je otišla ja sam prstima izvadio čep i oslobodio slivnik. Ogrebotine na lavabou su ostale i dan danas.

Kale

pre 2 godine

Što kaže jedan moj prijatelj: “pre nego što sam se oženio stajao sam u autu satima na semaforu. Nisam imao nikog da mi kaže da krenem kad je zeleno.”
(KleinRadojica, 20. jun 2021 20:37)


Hahahahahaha.. Sve su iste!

Eto

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni, jer sam ja bila u agoniji pa nisam bila svesna svega sto se desavalo, a on jeste.

Roxy

pre 2 godine

6. Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...

chupavi

pre 2 godine

A sta cemo sa suprugama koje ne prestaju da dele savete o stvarima koje su gledale jedino od svojih muzeva kako se rade?!

Sto rece neko vec, kad su u PMSu bezi negde, kupi camac i idi pecaj...

neshvacena

pre 2 godine

@Aleks: Ista stvar sestro slatka, vozim zato sto volim da vozim, promenila sam preko 20 automobila (sve pare na to potrosim a tasnu npr. u zivotu nisam kupila) imam dozvolu jos malo pa toliko godina, vozim brdske trke, imam polozeno i za C kategoriju, ma dzaba. Zensko sam - nemam pojma. Da sam musko, bila bih mehanicar jer bas volim automobile a ovako neka hvala. I onako niko ne bi hteo da mu ja popravlja kola jer mi je 'mesto u kuhinji' :(

//=

pre 2 godine

5. "Psihijatar sam, tačnije specijalizirala sam se za demenciju. Jednom mi je student rekao da moram imati na umu da je demencija bolest koja utiče na pamćenje. Pogledala sam ga s besom u očima."

Ja sam dementan, zaboravim sta je bilo prije 2 min, jesam li popio lijek... a onog sto je bilo prije 50 g sjecam se do najsitnijih detalja...Vasa kolegica
mi rece da ae trudim da zapamtim. Nisam bio bijesan nego se nasmijao i naravno
kod nje vise nisam otisao.

Ivan

pre 2 godine

Montiram neke prekidace i kazem zeni da mi ne dolazi dok ne zavrsim jer radim sa strujom,i treba da se skoncentrisem na zice, ona dodje kod zadnjeg prekidaca i krene da pametuje kako treba da se uradi, te nije dobar taj srafciger, te njen otac to radi drugacije, te ja sam nesposoban , te ona je mislila da ce to da bude brze uradjeno, te ruzni su joj prekidaci i jos sto gluposti....nisam ni postavio taj zadnji prekidac, otiso u park na sat vremena... bas me zanima da li bi joj se svidelo da poredim njeno kuvanje sa mojom mamom i dokle bi stigli tako

goranh

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni...
(Eto, 20. jun 2021 22:15)

Prisustvuje crnogorac porođaju, pojavi se glava deteta i on padne u nesvest. Budi si pita: - Šta je - Žensko. - E hvala Bogu da nije muško da se mora mučit ovako ko ja.

Aleks

pre 2 godine

Piiii**im od dobronamernih saveta muskih vozaca o tome kako se vozi...imam vozacku 12godina,vozila sam i pre toga bez vozacke,obozavam automobile i sve vezano za njih..i vozim vrhunski,ne kazem to ja nego svako ko se ikada vozio sa mnom...jer obicno od lepe i zgodne zene ocekuju da ne zna ni gumu da zameni a ne da vozi,...i to nije ni bitno mnogo,koliko moj muz koji je izjavio 'nemij ti da ides kod majstora ja cu,tebe ce nego da zajebe zensko si'...na kraju su njega zajebali,a ja sam se fino nasladjivala..od tad svoj auto vozim sama kod majstora,i razumem se u svaki deo auto i nema teorije da me zajebe...jer sedim i pijuckam kafu dok on popravlja...

qantas

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni, jer sam ja bila u agoniji pa nisam bila svesna svega sto se desavalo, a on jeste.
(Eto, 20. jun 2021 22:15)

Mučenik, šta ga snadje....

Marijana

pre 2 godine

Generalno niko ne voli pametovanje, ni muško, ni žensko, pa se treba suzdržati od toga. Verujte psiha je važnija od svega, to treba čuvati.

ls

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.

Pera Kojot Stariji

pre 2 godine

"Ja sam dementan, zaboravim sta je bilo prije 2 min, jesam li popio lijek... a onog sto je bilo prije 50 g sjecam se do najsitnijih detalja...Vasa kolegica mi rece da ae trudim da zapamtim. Nisam bio bijesan nego se nasmijao i naravno kod nje vise nisam otisao."
//=, 20. jun 2021 20:19

I mnogo ste pogrešili! Vidite da je žena bila u pravu: zapamtili ste to što vam je rekla! Dakle - pomaže... I ja bih vam dao par saveta, ali bojim se da ćete zaboraviti. Šala. Potpuno vas razumem. Moj otac je bolovao od demencije, u najmanju ruku vrlo neprijatna stvar.

Јабучило

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.
(ls, 20. jun 2021 21:21)

Оно када се балван сам од себе истакне.

Јелена

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.
(ls, 20. jun 2021 21:21)

Идиоте.

Milica

pre 2 godine

Dragi je u rikverc udario u stub i zguzvala se gepek vrata i staklo se razbilo.
Majstor je naravno bio pun razumevanja kada smo dovezli auto, jer eto sasvim je logicno da ce zensko da udari auto pa me je sve vreme zadirkivao i delio savete. Bilo mi zao da mu rusim sneska, bar smo povoljno prosli za popravku.

Staresinstvo

pre 2 godine

Iz svega recenog namece se zakljucak da muskarci i zene jedni drugima samo smetaju. Najbolje je da svi budu sami, slobodni i nesputani. Uzivajmo u sebi, sopstvenoj savrsenosti i nepogresivisti bez ikoga ko bi vam kvario mir i harmoniju. Ziveli!

Grizli Adams

pre 2 godine

Problem je u tome sto je vecina zena jako uvredljiva. Iz toga proizilazi da su svaka rec, savet ili primedba, pametovanje. A nisu.

daTiObjasnim

pre 2 godine

Baš strašno, od ovoga mogu da ostanu traume za ceo život. Inače je opšte poznato da žene nikada ne daju beskorisne savete ili pričaju o stvarima u koje se ne razumeju, to rade samo muškarci. Smoriše više svi ovi koji u svakoj sitnici traže razlog da budu uvređeni, bez obzira na pol.
(Talion, 20. jun 2021 18:46)

Sestra radi kao menadzer zaduzen za rad nekoliko pisaca za blogovanje, email marketing, drustvene mreze itd. Od oko 150 ljudi koji su prosli kroz njen tim za ovih 5 godina (malo placaju pa se ne zadrze dugo nazalost) SAMO I ISKLJUCIVO MUSKARCI su se bunili kako su joj instrukcije nerazumljive.
Bukvalno su zenu koja se jezila feminizma, pretvorili u okorelu feministkinju hahah

Ime

pre 2 godine

Moj dobri muz je preminuo pre 9 godina...verujte da se jos nisam snasla u nekim situacijama...i da mi je mnooogo tesko. Prema tome...budite srecni kad ima ko da vas posavetuje...i ne smatrajte to zvozanjem i pametovanjem...ima milion gorih stvari u zivotu.
(biljana, 20. jun 2021 22:18)

Nazalost do vas je. I moj otac je preminuo pre 3 godine, ali hvala Bogu mama moze sve sama.
Nije to nista protiv mog oca jednostavno majka je sposobna zena a i meni je bitno da znam da moze da se snadje u svakoj situaciji.

Lola

pre 2 godine

1. i 3. ajde i nekako

5. je samoubistvo.

Zensko je zensko, musko je musko, nema tu nikakve ravnopravnosti. Ni zene to nece samo odlepile feministkinje (ruzne zene prevedeno na srpski) na internetu to forsiraju.

Francuski kljuc

pre 2 godine

ne podcenjujem zene vec samo hocu kazem muskarci su u tim vodama od kad progovore
Pa ti si smesan. Na teorijskoj obuci za vozace pre nekoliko dana, nas 11, od toga cetiri devojke. Oznaka za mesto gde se nalazi automehanicarska radnja. Nasalio se predavac, kaze - pitanje samo za muskarce sta predstavlja simbol na slici - tajac. Odgovorila je precizno samo jedna devojka (ima doduse brata mehanicara, ali ta teorija cim je alat muskarci po automatizmu bolje znaju to prosto nije tacno).

E luzeri

pre 2 godine

(look up, 21. jun 2021 03:40)
Evo ga jedan koji bi da mu se zene doveka zahvaljuju za civilizacijska postignuca nekih drugih, zaista vrhunskih muskaraca kojih nije ni promil.
Sta si ti otkrio, naizmenicnu struju, masinu za ves, stamparsku masinu pa da ti zahvaljujemo?

"Važno je da se volimo"

pre 2 godine

Kad popravljate nesto i dođe žena da vam pametuje kako ona zna sta treba da se uradi, da je to lose kako radite i sl.

Samo joj kazete:"Draga, izvoli". Bez nerviranja. Posle 5-6 puta kad napravi više štete nego koristi i debelo platite majstorima da poprave svu štetu koju je napravila, da vidite kako ce manje da se mesa.

Znaci samo kad krene, totalno opušteno joj kažete:"Draga, izvoli." 👍

NY

pre 2 godine

A kad ti žena kaže "ajde da se vratimo u srbiju", jel to pametno (iz bilo koje zemlje)????
(autošovinista, 20. jun 2021 22:08)

Ta ti je nešto debelo zaglibila na poslu ili privatno pa sad pokušava da ode odatle. Preispitaj to malo bolje.

Sve žene na svetu žive i razmišljaju po neutvrđenom šablonu. Vremenom naučiš da prepoznaš ponašanje i doneseš zaključke.

Vagica

pre 2 godine

Meni je jedan podigao ručnu kad smo stigli na parking (dok sam ja vozila). Kaže, da mi pomogne. Jedan mi je rekao da ne ostavljam zatvorena vrata od mašine za pranje sudova jer je unutra vlažno xD
To su gluposti, ali iritiraju kada se svakodnevno ponavljaju.

Ima svakakvih pametnjakovića, većina njih živi sa nekim smotanim ženama (majke, supruge, sestre, devojke) i to ne treba uzumati lično. Navikli su tako, razmaženi su, tako su vaspitani, štagod.

прле

pre 2 godine

Пале се ко шибице, опуштено женски роде! Ви сте лепши у већини случајева паметнији и одмеренији пол!
Али драмите некад више што треба а доста мушкараца баш жели ту реакцију !

pero

pre 2 godine

Bas juce vozide auto i vidim ne koci iako sa moje strane nema prepreka. I ja sta cu zakocim njemu da prođe i auto uspori na 10 km/s i ubaci se i nikako da prođe to parkirano auto ja gledamim uzom cestom i sa lijeve strane je parkirano neko auto pola na trotuar i pola na cestu, oz suprotne strane koji q kad zena vozi i neki lik pored nje dize ruku izvinjava se, reko brte sve ti je oprosteno

Aule

pre 2 godine

Nije mi jasno zasto svi pricaju da zene pametuju daleko vise, ja nemam tih problema, naucio sam da ih ne slusam cim otvore usta, iskljucim se, i da vidite kako je zivot lepsi.
Ionako nema sta pametno da se cuje od njih, sve sto su imale da kazu i urade shvati se do 25.godine.
Zamislite da terate sebe da slusate busilicu svaki dan i nabedjujete sebe da volite taj zvuk.
Ignorisanje i iskrena nezainteresovanost su kljuc, oduzmite im nacin da manipulisu Vama i shvaticete koliko su priprosti organizmi.

mmm

pre 2 godine

Volim da radim zajedno sa dragim i da ucim od njega sta zna bolje. Nisam tip koji voli da drzi lekcije ili se svadja, radije bih u krevet na mazenje i sto sta. Mada vecina muskaraca koje sam upoznala obozava da izaziva svadju. Da oni to vole. Kad je sve mirno i ok, oni se ne snalaze, dosadno im je. Oni vole dramu i frik zenske, veciti decaci ocekuju veciti provod - igru, a kad zene nisu takve- znam retkost sam, onda ih naprave frikovima ili pobegnu nekima koje jesu. Zato ih i izbegavam u zadnje vreme, unistavaju mi dusevni mir, dodju praznih ruku, samo drama u glavi, a odnesu sve. I jos te krive nakon svega. More.. idi nekoj koja te zasluzuje. Ja sam za bolje i sigurnije muskarce, hvala.

pedra

pre 2 godine

Alo bre kad nadjete pravu osobu nista vise nije vazno ,moze pricati satima ,zvocati ,imati pms !!! Sve je ok ako je to nprava osoba :-))

vrana

pre 2 godine

nesvacena@

aj kad se razumes objasni sta je bregasta sta je zupcasti kais

ili sta radis kad zalomis sraf kako ga izvadis??

ne podcenjujem zene vec samo hocu kazem muskarci su u tim vodama od kad progovore

kao sto zene gledaju tasne cipele sminku muskarci gledaju alate razne uredjaje itd.

hvala bogu nismo isti.

BB

pre 2 godine

U moru muških mana pametovanje je ubedljivo najgora.Odmah se setim one Andrićeve pripovetke "Zlostavljanje",to je taj rad.Odvratni su i nepodnošljivi kad krenu da pametuju.

Gruja

pre 2 godine

Ovi sto salju zene u kuhinju, nisu upoznali moju zenu. Pre bi gladni ostali nego pojeli to sto ona zna da spremi. S druge strane s njom i nisam zato sto mi je trebala kuvarica vec zato sto je nikad ne boli glava i sto ume da me zasmeje u bilo kojoj prilici. Ima doktorat, a izgleda kao avion. Jedino zna da me iznervira kad na BMW-u dugim noktima zagrebe lak iza rucke suvozacevih vrata i ako sam joj bezbroj puta pokazao kako da otvori vrata a da ne zapara lak. Sta ces, niko nije savrsen.

Aule

pre 2 godine

Koja mizoginija u komentarima...
(Apatrid, 21. jun 2021 07:16)

Bice je sve vise, u srazmeri sa "osnazivanjem" zena (stagod to znacilo i cemu god sluzilo), to ispiranje mozga se smucilo svakom normalnom coveku, koji su ipak u vecini i koji nikada u zivotu zenu nisu tretirali kao ljudsko bice drugog reda, a opet su konstantno izlozeni neoliberalnom trabunjanju, i krivi su za nesto vec svaki dan.

look up

pre 2 godine

Nema ničeg iritantnijeg od opšteženskog pametovanja o porođajnom bolu koji ukupno traje nekoliko sati, a na različite načine ga naplaćuju ceo život. Naši bolovi, drage dame, ne prolaze do smrti, dok zvocate sedeći na našim leđima i uživajući plodove naše pameti, rada i muke. Nije problem što živite u svetu u kome je svaka sitnica s naše strane stvorena, problem je što više nemate ni pristojnosti da nam kažete hvala.

.111

pre 2 godine

@(Realno, 21. jun 2021 04:15)

Upravo, previše smo različiti i šteta je što nije moguće da se fizički razdvojimo, da žene imaju svoje zajednice, muškarci svoje. Ovako kako ide nije nemoguće da će biti rata polova u skorijoj ili daljoj budućnosti.

mmm

pre 2 godine

(//=, 20. jun 2021 20:19)

Zvuci kao anterogradna amnezija pre nego demencija? Nisam doktor, ali konsultuj se ti za svaki slucaj sa strucnjacima. Podvuku se sitne greske tu i tamo.

ha ha

pre 2 godine

Koja gomila gluposti. Narocito ovo pod 3. Mislim, kada treba da obavite operaciju, obavezno je da zahtevate da vas operise samo lekar koji je takodje bio operisan na isti nacin.

ls

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.

Roxy

pre 2 godine

6. Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...

Ime

pre 2 godine

Moj dobri muz je preminuo pre 9 godina...verujte da se jos nisam snasla u nekim situacijama...i da mi je mnooogo tesko. Prema tome...budite srecni kad ima ko da vas posavetuje...i ne smatrajte to zvozanjem i pametovanjem...ima milion gorih stvari u zivotu.
(biljana, 20. jun 2021 22:18)

Nazalost do vas je. I moj otac je preminuo pre 3 godine, ali hvala Bogu mama moze sve sama.
Nije to nista protiv mog oca jednostavno majka je sposobna zena a i meni je bitno da znam da moze da se snadje u svakoj situaciji.

pero

pre 2 godine

Bas juce vozide auto i vidim ne koci iako sa moje strane nema prepreka. I ja sta cu zakocim njemu da prođe i auto uspori na 10 km/s i ubaci se i nikako da prođe to parkirano auto ja gledamim uzom cestom i sa lijeve strane je parkirano neko auto pola na trotuar i pola na cestu, oz suprotne strane koji q kad zena vozi i neki lik pored nje dize ruku izvinjava se, reko brte sve ti je oprosteno

Talion

pre 2 godine

Baš strašno, od ovoga mogu da ostanu traume za ceo život. Inače je opšte poznato da žene nikada ne daju beskorisne savete ili pričaju o stvarima u koje se ne razumeju, to rade samo muškarci. Smoriše više svi ovi koji u svakoj sitnici traže razlog da budu uvređeni, bez obzira na pol.

Aleks

pre 2 godine

Piiii**im od dobronamernih saveta muskih vozaca o tome kako se vozi...imam vozacku 12godina,vozila sam i pre toga bez vozacke,obozavam automobile i sve vezano za njih..i vozim vrhunski,ne kazem to ja nego svako ko se ikada vozio sa mnom...jer obicno od lepe i zgodne zene ocekuju da ne zna ni gumu da zameni a ne da vozi,...i to nije ni bitno mnogo,koliko moj muz koji je izjavio 'nemij ti da ides kod majstora ja cu,tebe ce nego da zajebe zensko si'...na kraju su njega zajebali,a ja sam se fino nasladjivala..od tad svoj auto vozim sama kod majstora,i razumem se u svaki deo auto i nema teorije da me zajebe...jer sedim i pijuckam kafu dok on popravlja...

look up

pre 2 godine

Nema ničeg iritantnijeg od opšteženskog pametovanja o porođajnom bolu koji ukupno traje nekoliko sati, a na različite načine ga naplaćuju ceo život. Naši bolovi, drage dame, ne prolaze do smrti, dok zvocate sedeći na našim leđima i uživajući plodove naše pameti, rada i muke. Nije problem što živite u svetu u kome je svaka sitnica s naše strane stvorena, problem je što više nemate ni pristojnosti da nam kažete hvala.

daTiObjasnim

pre 2 godine

Baš strašno, od ovoga mogu da ostanu traume za ceo život. Inače je opšte poznato da žene nikada ne daju beskorisne savete ili pričaju o stvarima u koje se ne razumeju, to rade samo muškarci. Smoriše više svi ovi koji u svakoj sitnici traže razlog da budu uvređeni, bez obzira na pol.
(Talion, 20. jun 2021 18:46)

Sestra radi kao menadzer zaduzen za rad nekoliko pisaca za blogovanje, email marketing, drustvene mreze itd. Od oko 150 ljudi koji su prosli kroz njen tim za ovih 5 godina (malo placaju pa se ne zadrze dugo nazalost) SAMO I ISKLJUCIVO MUSKARCI su se bunili kako su joj instrukcije nerazumljive.
Bukvalno su zenu koja se jezila feminizma, pretvorili u okorelu feministkinju hahah

Kale

pre 2 godine

Što kaže jedan moj prijatelj: “pre nego što sam se oženio stajao sam u autu satima na semaforu. Nisam imao nikog da mi kaže da krenem kad je zeleno.”
(KleinRadojica, 20. jun 2021 20:37)


Hahahahahaha.. Sve su iste!

chupavi

pre 2 godine

A sta cemo sa suprugama koje ne prestaju da dele savete o stvarima koje su gledale jedino od svojih muzeva kako se rade?!

Sto rece neko vec, kad su u PMSu bezi negde, kupi camac i idi pecaj...

biljana

pre 2 godine

Moj dobri muz je preminuo pre 9 godina...verujte da se jos nisam snasla u nekim situacijama...i da mi je mnooogo tesko. Prema tome...budite srecni kad ima ko da vas posavetuje...i ne smatrajte to zvozanjem i pametovanjem...ima milion gorih stvari u zivotu.

Lola

pre 2 godine

1. i 3. ajde i nekako

5. je samoubistvo.

Zensko je zensko, musko je musko, nema tu nikakve ravnopravnosti. Ni zene to nece samo odlepile feministkinje (ruzne zene prevedeno na srpski) na internetu to forsiraju.

Aule

pre 2 godine

Nije mi jasno zasto svi pricaju da zene pametuju daleko vise, ja nemam tih problema, naucio sam da ih ne slusam cim otvore usta, iskljucim se, i da vidite kako je zivot lepsi.
Ionako nema sta pametno da se cuje od njih, sve sto su imale da kazu i urade shvati se do 25.godine.
Zamislite da terate sebe da slusate busilicu svaki dan i nabedjujete sebe da volite taj zvuk.
Ignorisanje i iskrena nezainteresovanost su kljuc, oduzmite im nacin da manipulisu Vama i shvaticete koliko su priprosti organizmi.

neshvacena

pre 2 godine

@Aleks: Ista stvar sestro slatka, vozim zato sto volim da vozim, promenila sam preko 20 automobila (sve pare na to potrosim a tasnu npr. u zivotu nisam kupila) imam dozvolu jos malo pa toliko godina, vozim brdske trke, imam polozeno i za C kategoriju, ma dzaba. Zensko sam - nemam pojma. Da sam musko, bila bih mehanicar jer bas volim automobile a ovako neka hvala. I onako niko ne bi hteo da mu ja popravlja kola jer mi je 'mesto u kuhinji' :(

vrana

pre 2 godine

nesvacena@

aj kad se razumes objasni sta je bregasta sta je zupcasti kais

ili sta radis kad zalomis sraf kako ga izvadis??

ne podcenjujem zene vec samo hocu kazem muskarci su u tim vodama od kad progovore

kao sto zene gledaju tasne cipele sminku muskarci gledaju alate razne uredjaje itd.

hvala bogu nismo isti.

KleinRadojica

pre 2 godine

Što kaže jedan moj prijatelj: “pre nego što sam se oženio stajao sam u autu satima na semaforu. Nisam imao nikog da mi kaže da krenem kad je zeleno.”

Grizli Adams

pre 2 godine

Problem je u tome sto je vecina zena jako uvredljiva. Iz toga proizilazi da su svaka rec, savet ili primedba, pametovanje. A nisu.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Thats it? 5 stvari? Iskreno sam očekivao daleko dužu i daleko interesantniju listu. Što se ženskog pametovanja tiče samo moja supruga ima bezbroj primera.
Ja uzeo da popravljam slivnik od lavaboa, čep se zaglavio. Moja supruga upada u kupatilo, vidi čime se bavim, uzima najveći šrafciger koji je stajao medju alatom, bez da me bilo šta pita uzima da grebe sa tim šrafcigerom po slivniku i po zaglavljenom čepu. Kada je uvidela potpunu beskorisnost svog truda bacila je nazad šrafciger, rekla "Ne može da se izvadi" i otišla. Za sve to vreme ja sam samo gledao šta radi. Kad je otišla ja sam prstima izvadio čep i oslobodio slivnik. Ogrebotine na lavabou su ostale i dan danas.

Aule

pre 2 godine

Koja mizoginija u komentarima...
(Apatrid, 21. jun 2021 07:16)

Bice je sve vise, u srazmeri sa "osnazivanjem" zena (stagod to znacilo i cemu god sluzilo), to ispiranje mozga se smucilo svakom normalnom coveku, koji su ipak u vecini i koji nikada u zivotu zenu nisu tretirali kao ljudsko bice drugog reda, a opet su konstantno izlozeni neoliberalnom trabunjanju, i krivi su za nesto vec svaki dan.

Vagica

pre 2 godine

Meni je jedan podigao ručnu kad smo stigli na parking (dok sam ja vozila). Kaže, da mi pomogne. Jedan mi je rekao da ne ostavljam zatvorena vrata od mašine za pranje sudova jer je unutra vlažno xD
To su gluposti, ali iritiraju kada se svakodnevno ponavljaju.

Ima svakakvih pametnjakovića, većina njih živi sa nekim smotanim ženama (majke, supruge, sestre, devojke) i to ne treba uzumati lično. Navikli su tako, razmaženi su, tako su vaspitani, štagod.

Gruja

pre 2 godine

Ovi sto salju zene u kuhinju, nisu upoznali moju zenu. Pre bi gladni ostali nego pojeli to sto ona zna da spremi. S druge strane s njom i nisam zato sto mi je trebala kuvarica vec zato sto je nikad ne boli glava i sto ume da me zasmeje u bilo kojoj prilici. Ima doktorat, a izgleda kao avion. Jedino zna da me iznervira kad na BMW-u dugim noktima zagrebe lak iza rucke suvozacevih vrata i ako sam joj bezbroj puta pokazao kako da otvori vrata a da ne zapara lak. Sta ces, niko nije savrsen.

//=

pre 2 godine

5. "Psihijatar sam, tačnije specijalizirala sam se za demenciju. Jednom mi je student rekao da moram imati na umu da je demencija bolest koja utiče na pamćenje. Pogledala sam ga s besom u očima."

Ja sam dementan, zaboravim sta je bilo prije 2 min, jesam li popio lijek... a onog sto je bilo prije 50 g sjecam se do najsitnijih detalja...Vasa kolegica
mi rece da ae trudim da zapamtim. Nisam bio bijesan nego se nasmijao i naravno
kod nje vise nisam otisao.

NY

pre 2 godine

A kad ti žena kaže "ajde da se vratimo u srbiju", jel to pametno (iz bilo koje zemlje)????
(autošovinista, 20. jun 2021 22:08)

Ta ti je nešto debelo zaglibila na poslu ili privatno pa sad pokušava da ode odatle. Preispitaj to malo bolje.

Sve žene na svetu žive i razmišljaju po neutvrđenom šablonu. Vremenom naučiš da prepoznaš ponašanje i doneseš zaključke.

"Važno je da se volimo"

pre 2 godine

Kad popravljate nesto i dođe žena da vam pametuje kako ona zna sta treba da se uradi, da je to lose kako radite i sl.

Samo joj kazete:"Draga, izvoli". Bez nerviranja. Posle 5-6 puta kad napravi više štete nego koristi i debelo platite majstorima da poprave svu štetu koju je napravila, da vidite kako ce manje da se mesa.

Znaci samo kad krene, totalno opušteno joj kažete:"Draga, izvoli." 👍

прле

pre 2 godine

Пале се ко шибице, опуштено женски роде! Ви сте лепши у већини случајева паметнији и одмеренији пол!
Али драмите некад више што треба а доста мушкараца баш жели ту реакцију !

Eto

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni, jer sam ja bila u agoniji pa nisam bila svesna svega sto se desavalo, a on jeste.

.111

pre 2 godine

@(Realno, 21. jun 2021 04:15)

Upravo, previše smo različiti i šteta je što nije moguće da se fizički razdvojimo, da žene imaju svoje zajednice, muškarci svoje. Ovako kako ide nije nemoguće da će biti rata polova u skorijoj ili daljoj budućnosti.

Ivan

pre 2 godine

Montiram neke prekidace i kazem zeni da mi ne dolazi dok ne zavrsim jer radim sa strujom,i treba da se skoncentrisem na zice, ona dodje kod zadnjeg prekidaca i krene da pametuje kako treba da se uradi, te nije dobar taj srafciger, te njen otac to radi drugacije, te ja sam nesposoban , te ona je mislila da ce to da bude brze uradjeno, te ruzni su joj prekidaci i jos sto gluposti....nisam ni postavio taj zadnji prekidac, otiso u park na sat vremena... bas me zanima da li bi joj se svidelo da poredim njeno kuvanje sa mojom mamom i dokle bi stigli tako

BB

pre 2 godine

U moru muških mana pametovanje je ubedljivo najgora.Odmah se setim one Andrićeve pripovetke "Zlostavljanje",to je taj rad.Odvratni su i nepodnošljivi kad krenu da pametuju.

Јелена

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.
(ls, 20. jun 2021 21:21)

Идиоте.

Јабучило

pre 2 godine

Kad jednom u mesec dana uzme da On napravi rucak, i u ta dva sata, samo prica i prica i prica, kao da je najbolji kuvar na svetu i daje mi savete i pravi se pametan jer je u sustini on to video na nekom klipu ili procitao na netu...
(Roxy, 20. jun 2021 18:51)

Budi srecna da te ne tuce kobilo.
(ls, 20. jun 2021 21:21)

Оно када се балван сам од себе истакне.

E luzeri

pre 2 godine

(look up, 21. jun 2021 03:40)
Evo ga jedan koji bi da mu se zene doveka zahvaljuju za civilizacijska postignuca nekih drugih, zaista vrhunskih muskaraca kojih nije ni promil.
Sta si ti otkrio, naizmenicnu struju, masinu za ves, stamparsku masinu pa da ti zahvaljujemo?

mmm

pre 2 godine

Volim da radim zajedno sa dragim i da ucim od njega sta zna bolje. Nisam tip koji voli da drzi lekcije ili se svadja, radije bih u krevet na mazenje i sto sta. Mada vecina muskaraca koje sam upoznala obozava da izaziva svadju. Da oni to vole. Kad je sve mirno i ok, oni se ne snalaze, dosadno im je. Oni vole dramu i frik zenske, veciti decaci ocekuju veciti provod - igru, a kad zene nisu takve- znam retkost sam, onda ih naprave frikovima ili pobegnu nekima koje jesu. Zato ih i izbegavam u zadnje vreme, unistavaju mi dusevni mir, dodju praznih ruku, samo drama u glavi, a odnesu sve. I jos te krive nakon svega. More.. idi nekoj koja te zasluzuje. Ja sam za bolje i sigurnije muskarce, hvala.

Pera Kojot Stariji

pre 2 godine

"Ja sam dementan, zaboravim sta je bilo prije 2 min, jesam li popio lijek... a onog sto je bilo prije 50 g sjecam se do najsitnijih detalja...Vasa kolegica mi rece da ae trudim da zapamtim. Nisam bio bijesan nego se nasmijao i naravno kod nje vise nisam otisao."
//=, 20. jun 2021 20:19

I mnogo ste pogrešili! Vidite da je žena bila u pravu: zapamtili ste to što vam je rekla! Dakle - pomaže... I ja bih vam dao par saveta, ali bojim se da ćete zaboraviti. Šala. Potpuno vas razumem. Moj otac je bolovao od demencije, u najmanju ruku vrlo neprijatna stvar.

Francuski kljuc

pre 2 godine

ne podcenjujem zene vec samo hocu kazem muskarci su u tim vodama od kad progovore
Pa ti si smesan. Na teorijskoj obuci za vozace pre nekoliko dana, nas 11, od toga cetiri devojke. Oznaka za mesto gde se nalazi automehanicarska radnja. Nasalio se predavac, kaze - pitanje samo za muskarce sta predstavlja simbol na slici - tajac. Odgovorila je precizno samo jedna devojka (ima doduse brata mehanicara, ali ta teorija cim je alat muskarci po automatizmu bolje znaju to prosto nije tacno).

Staresinstvo

pre 2 godine

Iz svega recenog namece se zakljucak da muskarci i zene jedni drugima samo smetaju. Najbolje je da svi budu sami, slobodni i nesputani. Uzivajmo u sebi, sopstvenoj savrsenosti i nepogresivisti bez ikoga ko bi vam kvario mir i harmoniju. Ziveli!

ha ha

pre 2 godine

Koja gomila gluposti. Narocito ovo pod 3. Mislim, kada treba da obavite operaciju, obavezno je da zahtevate da vas operise samo lekar koji je takodje bio operisan na isti nacin.

Milica

pre 2 godine

Dragi je u rikverc udario u stub i zguzvala se gepek vrata i staklo se razbilo.
Majstor je naravno bio pun razumevanja kada smo dovezli auto, jer eto sasvim je logicno da ce zensko da udari auto pa me je sve vreme zadirkivao i delio savete. Bilo mi zao da mu rusim sneska, bar smo povoljno prosli za popravku.

pedra

pre 2 godine

Alo bre kad nadjete pravu osobu nista vise nije vazno ,moze pricati satima ,zvocati ,imati pms !!! Sve je ok ako je to nprava osoba :-))

goranh

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni...
(Eto, 20. jun 2021 22:15)

Prisustvuje crnogorac porođaju, pojavi se glava deteta i on padne u nesvest. Budi si pita: - Šta je - Žensko. - E hvala Bogu da nije muško da se mora mučit ovako ko ja.

Marijana

pre 2 godine

Generalno niko ne voli pametovanje, ni muško, ni žensko, pa se treba suzdržati od toga. Verujte psiha je važnija od svega, to treba čuvati.

mmm

pre 2 godine

(//=, 20. jun 2021 20:19)

Zvuci kao anterogradna amnezija pre nego demencija? Nisam doktor, ali konsultuj se ti za svaki slucaj sa strucnjacima. Podvuku se sitne greske tu i tamo.

qantas

pre 2 godine

Moj muz je tvrdi da je njemu bilo mnogo teze na mom porodjaju nego meni, jer sam ja bila u agoniji pa nisam bila svesna svega sto se desavalo, a on jeste.
(Eto, 20. jun 2021 22:15)

Mučenik, šta ga snadje....