Hrvati raspravljaju gde se nalaze najlepše žene sveta: Rusija, Kolumbija, Srbija...

Sreda, 08.09.2021.

08:00

Izvor: vecernji.hr

Hrvati raspravljaju gde se nalaze najlepše žene sveta: Rusija, Kolumbija, Srbija... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

ab

pre 2 godine

(nn, 8. septembar 2021 20:53)


Istopite se vi srpske muškarčine u prisutvu Zagrepčanki, Dalmatinki i ostalih Hrvatica malo više nego što treba pa dobijemo Dražene Petroviće, Aleksandre od Severine krštene u katoličkoj crkvi, Crocap-e itd.
Tako da negde je feler, ili one nisu tako nežene, ili vi niste takvi neprikosnoveni alfa mužjaci!

Bora iz Bora

pre 2 godine

Bugarke
(xyz, 8. septembar 2021 12:26)
Ne znam da li se zezaš, jer Bugarke su nekad bile sinonim za ružno. Realno, opravdano. Utoliko je moje iznenađenje bilo veće kada sam nedavno, ustvari ima tome 4-5 godina, video nove generacije Bugarki, neki novi soj, hibrid valjda. Lepša od lepše, retko koja gojazna, ma sve najbolje. Bio sam zaprepašten koliko se taj ženski svet promenio na bolje. Pritom ne govorim o večernjim izlascima kada se sve nacifraju, a one ružne sede kod kuće, nego o ženama i devojkama pod dnevnim svetlom.

Lana Kane

pre 2 godine

(RealnaPrica, 8. septembar 2021 09:33)

Nemoj tako, budi strpljiv, dace Bog, skinuces i ti mrak pa ima svi zajedno ovde na forumu da slavimo!
A stvarno ne razumem toliki hejt, Srpkinje su mnogo stvari, neke dobre, neke lose, ali ruzne nismo.
Ne zivim u Srbiji, i svaki put kad dodjem primetim koliko su upadljivo lepse devojke kod nas. I tu naravno ne pricam o silikonima i ostalim glupostima kojih ste se uhvatili kao pijan plota, vec o prirodnoj lepoti. Jer te devojke kad su lepe, nisu slatke i lepuskaste, vec lepotice za kojima se svako okrene. A to nije tako cesta pojava kao sto mislite.

Clear

pre 2 godine

(Zagor, zvezdarski, 8. septembar 2021 12:07)
E, pričaš nešto a nisi upućen, vidi se. Možda nije lako razlikovati Srpkinju i Hrvaticu iz Dalmacije, ali iz Slavonije jeste i te kako lako. Srpkinje iz Slavonije su generalno znatno više i zgodnije od Šokica, dok su ove druge oniže, ali nešto lepše u licu (doduše, i tu je sad pitanje ukusa).

...

pre 2 godine

@(klas, 9. septembar 2021 09:56) pa ako ćemo tako, ti si licemerni jad zato što me nisi razumela. Prvo što trpaš sve muškarce u isti koš. Ako sam ja nešto napisao, to može biti samo moje mišljenje i ničije više. Ne mora da znači da svi tako misle. A nije ni loše da našim muškarcima malo proširim vidike i da budu svesni svoje vrednosti, kada nas već vi pljujete na svakom koraku. Drugo, Mađarice nisu seksualno vatrene (kao što si ti mislila) nego su vatrenog duha, dakle energične, opuštene, vesele, pozitivne, nasmejane, prijatne, radne, vredne, sposobne,... I ko kaze da litvanke izgube želju za seksom posle trećeg meseca? Mora da si ti vodila neko istraživanje, pa si detaljno upoznata....
A sto se tiče tvoje poslednje rečenice, sa nekim srbinom možda i može da se zavrne neka strankinja, ali će zato većina stranaca sigurno da se zavrne sa srpkinjama. Odnos ulozeno/dobijeno sa vama je užasan a poređenje vaših želja u pogledu muškaraca i onoga što vi možete da ponudite je u najmanju ruku smešno. I još se borite za ravnopravnost. Zato se toliko i sređujete, to vam je najjači adut. Da nije toga, ne biste bile ništa bolje od prosečne strankinje, a kao takve ni zanimljive strancima.

lili

pre 2 godine

Tvrditi da su Beograđanke pune šminke i silikona je vrlo pogrešno. To znači da posmatraš samo devojke sa splavova. Ima mnogo prelepih prirodnih devojaka samo ne izlaze na takva mesta. Udjite na fakultete i videćete pametne prirodne i lepe devojke.

klas

pre 2 godine

@… Vi muskarci ste licemerni jadovi, sto tvoj komentar potvrdjuje - svidjaju ti se vatrene Madjarice, ali bi ozenio Litvanku jer mislis da je konzervativna. Pa odluci se sta hoces?! Nije madjarica vatrena jer sedi skrstenih nogu, i nemoj posle da se zalis sto sa Litvanom nema sexa u braku posle tri meseca. A sto se Srpkinja tice, ne brini za nas, siroko ti polje i tebi slicnima. Ko vas ne zna, srpske muskarce, mozda moze da se nasanka.

Onaj koji zna

pre 2 godine

Kriteriji lepote snižavaju se s porastom količine testosterona . To je jedina istina. Kad sam je vidio drugo jutro, često sam pitao: pa kako sam mogao....

Dante

pre 2 godine

Slazem ze sa Ruskinje, stvarno najljepse i najprirodnije. Na drugom mjestu Madjarice i Cehinje/Slovakinje, tu je bukvalno egal.

Skandinavke su kao Belgijske jagode - odokativno izgledaju super ali kad ih probas, bljak - bez ukusa, kao voda. :)

Ante Zrinski

pre 2 godine

Srpkinje iz Srbije i Hrvatice iz Dalmacije su daleko najljepse Balkanke i mogu se po ljepoti usporedjivati sa lijepim zenama iz bilo kog dijela svijeta.

...

pre 2 godine

Za mene mađarice i litvanke. Mađarice su vatrene, energicne i snažne žene. "Sarenolikog" izgleda, tako da u gradu možeš sresti ispeglanu plavušu, kovrdzastu ridjokosu i pegavu crnku, i to jednu iza druge.
Sa druge strane, mislim da su litvanke najbolje za brak. Lepo izgledaju, svetle su puti, svetlije boje kose, plavih i toplih smedjih očiju, lepih crta lica, zgodne, fine i glatke kože, blagog temperamenta. Ne treba im puno šminke i garderobe da bi izgledale vrhunski. Napisao sam da su za brak zato što su okrenute normalnim i dugoročnim vrednostima, bez "prljave" istorije, seksualnih fantazija, avantura,... To ih prosto ne privlači zato što imaju svoj cilj. Naši muškarci se saaaavrseno uklapaju sa njima.
Nase su mi se smucile zbog svojih taktika, igrica, kompleksa, frustracija, nesigurnosti i strahova. Primera ima nebrojano. Čak toliko da se pitam kako iko moze da se zabavlja sa srpkinjom. Čak i sa 30-35 godina imaju strašne komplekse i frustracije.

nn

pre 2 godine

bez da uvredim ikoga,Zagrebcanke su najneznije i najzenstvenije.Nase su previse okrenute sebi,umisljene,pocesto sa nosom u nebesima,trazeci valjda nebeske Srbe.Kad mi se Zagrbcanka osmene ja se istopim .Govorim,naravno,o unutrasnjoj lepoti,ona je neprolazna...

belgrado

pre 2 godine

ne ide da svoja iskustva stavljate na prvo mesto?!
ja sam pre 2 god upoznao nemicu,savrsenstvo bozje i sad da pricam da su nemice najlepse?!
glupost..

slazem se sa vecinom da su slovenske zene(rusija,poljska,ceska..)
najlepse,plus balkan i nordijke..
tamnijeg tena,venecuela i argentina..
dodao bi i liban,verovali ili ne :d

ps.nase su lepe,ali senzualnost i zenstvenost pripada hrvaticama ,bez ljutnje :d

Hr

pre 2 godine

Dosta sam prosao, svasta vidio, isprobao.. Zena mi je strankinja.
Rang lista:
1.Rumunjke
2.Madjarice
3.Srbijanke

Ne vrijedi objasnjavati zasto, a i o ukusima se ne raspravlja.

u magnovenju

pre 2 godine

Iz ličnog opažanja sa mojih putovanja:
Nove generacije Grkinja su mnogo, mnogo lepše od onih 10ak godina starijih u istim godinama. Primetna je takva promena na "lepše" i kod nas (govorim isključivo o fizičkoj lepoti), ali kod Grkinja je to baš drastično, posebno što se lica tiče. Sa njima je problem kad pređu 30, onda se uglavnom zdebljaju.
Skandinavke su lepe dok su mlade, ali jako brzo (i nekako ružno) stare u licu, mada im telo i dalje ostaje za poželeti.
Francuskinje imaju većinom lepu figuru, ali im nedostaje lepota u licu.
Azijatkinje dosta dugo izgledaju mladoliko, maltene da nema razlike između 20-ogodišnjakinja i onih od 40-ak.
A drugar iz Meksika mi je rekao da je video više lepih devojaka u busu u Beogradu, nego u celom Meksiko Sitiju.
Po ovim izrazito turističkim mestima tipa Budimpešta, Barselona, jako je teško u šetnji gradom razlučiti ko je turista a ko lokalac, tako da je teško i formirati neko relevantno mišljenje.

samo_kazem

pre 2 godine

@Sir Oliver

Slazem se Olivere, ali delimicno... Zene nece juriti prosecne muskarce, vec samo one pri vrhu ( top 20 % - 10% ), to su cinjenice. Isto tako, da bi dosao do nekog nivoa u zivotu, treba mnogo vremena, odricanja, rada na sebi... A dok ne dodjes do nekog nivoa, lepo je provoditi slobodno vreme sa zenama, a da bi te zene primetile ( dok jos uvek nisi pri vrhu ), moras da se posteno iscimas, ja bih voleo da ovo nije istina ali tako stvari funkcionisu.

Evo primera iz prve ruke - upoznao sam devojku ( neko zajednicko drustvo ) koja je sa mnom igrala igrice ( toplo - hladno, hocu te - necu te ), a provereno znam da je dolazila kod jednog poznanika u stan ( bez dejtova, cimanja, bukvalno razmena par poruka ), ali taj decko ima ozbiljan drustveni status, vrlo je popularan i ima jaku poledjinu ( imucna i uticajna porodica mu cuva ledja ). Naravno, vremenom je skontala da sam dobra prilika, ali ja sam vrlo brzo izgubio interesovanje jer igrice su prvenstveno namenjene deci...

svega ovde ima

pre 2 godine

U Srbiji lepe žene ne možete naći ni na TV-u a kamoli na ulici. Dinarska rasa koja je zastupljena u Srbiji daje ženama oštre crte lica, velike glave i tamniji ten. Najlepše su žene čistog slovenskog porekla poput Ruskinja, Čehinja, Ukrajinki. One imaju zenstvene, nežne crte lica i svetao fenotip.
(Maja, 8. septembar 2021 11:56)
Aha znaci tamniji ten je ruzan. Evo meni je npr svetao ten ruzan i osobe koje ne mogu da pocrne nego samo crvene. O plavim trepavicama necu ni da trosim reci. I tamnija deca su mi lepsa od one zute providne.

Mastrangello

pre 2 godine

Ni u sopstvenoj palanci jos nezaplovij u seksualne vode, a neki vec imaju internacionalno iskustvo i mogu da vrse poredjenje po kontinentima...

Ubijte me odma'...

@mafijaš aco "...ziveo sam godinama na Karibiku i J Americi i tvrdim da nije tako. Temperamet im je lud i lake su na seks. Odmah je sve na izvolte i pune perverzija..."
Ju, strasno, strasno...Uzasno...
Cuj ga, lake su na sex... A, ne, nego treba da trazi da je zenis i cekas godinu dana do vencanja...
Ti si zreo za godinu dana mog prokletstva, pa se ne bi bio tako ohol i bahat...

Trazi odstetu za patnju koju si pretrpeo tamo...

нс бој

pre 2 godine

@Маја Динарска раса је у Србији на другом месту,на првом је Панонска,као и у Русији нпр.Има логике у томе што причаш баш зато су Војвођанке (Панонке) најлепше Српкиње,много су женственије него Црногорке или Херцеговке.

Kanadjanka

pre 2 godine

Neko je dole napisao: "Korea, Japan, Kina", sto me je dobro zasmejalo.. Setila sam se jednog mog kolege iz davnih dana, Kineza koji je rekao: "Kad god vidis neku lepu Korejku, znaj da je Kineskinja. Uzese nam sve lepe Kineskinje kao njihove misice, jer su Korejke male i glavate." To je bilo njegovo misljenje. Licno me uvek bilo briga za te gluposti tipa "lepa-lepsa-najlepsa". Sve dok sam najlepsa svojoj "staroj majci" od 70+ godina, dobro je; za ostale cemo "lako", hahahahaha.

Samo ruskinje, a zatim.....

pre 2 godine

Nisam hrvat, ali za moj ukus ipak su najlepse Ruskinje (ne gledajte na babuske). Kad god idem na more u neku zemlju,
ruskinje zbilja nadmasuju sve druge zene po prirodnoj lepoti. Upravo sam se vratio iz Turske i u hotelu gde sam odsjeo
(5 zvezdi), okretao sam se samo za ruskinjama, koje sam odmah prepoznao. Naravno, da i u drugim zemljama ima lepih
zena, ali po broju, ipak su slavenke sa istoka mnogo, mnogo lepse od zapadnih zena (npr. svih EU zemamlja na zapadu).

Mladen

pre 2 godine

Nase zene nisu ni u prvih 100. Prosecna Srpkinja je ruznjikava neugledna bez ukusa ninasta ne lici a utripovana da posebna lepotica. Silikonske sponzoruse sa splava ni ne uzimam u obzir. Kad su ovde one tetke Micalovic kao lepe o cemu da pricamo.

Sale

pre 2 godine

Ne videh lepu Ruskinju, a živeo sam u Moskvi 12 godina. Sve su napunjene ali ne baš očigledno, dignut nos, ružnjikave sa čudnim njuškama (dok npr Mađarice imaju čudne i uglavnom masne debele noseve), odreda sve priglupe, naskakuju na muškarce sve redom (tu se valjda krije ta lepota u oku posmatrača). Zna se šta je lepota, sklad, elegancija, inteligencija, sređenost bez veštačkih delova. Znate, ako je žena ružnjikava, ne znači da nije ništa operisala. Jeste, ali je i dalje ružnjikava.
Naše su lepše od Ruskinja 200x.
Što ovaj batica dole kaže da su Čehinje lepe, pa hahaha, nisma nijednu video, to je strahota kakve su. Ako je glava lepuškasta, onda u telu ima 100 kg. Uglavnom tamo nema lepih ljudi jednostavno nema. Možda je tamo umočio pa mu bilo lepo, tako to ide. Jedu kao da sutra ne postoji, pa se onda nalivaju alkoholom. Kultura nula, retko ko je obrazovan jer im obrazovanje "ne treba".
Znate, žene sa Balkana jesu prelepe, a to što ih loše tretirate ne znači da nisu.

SMS

pre 2 godine

Stvar ukusa. Svuda u svetu ima zapuštenih. Siromaštvo ili nemar čine da od prirodno lepe zene postanu neprivlačne. Neko reče Rusija ili J Amerika ili Skandinavija. Nigde veze, garantovano da i u Kini, Africi ili Brunaju ima riba da ti stane mozak al dai se one baš svakom svidjaju to je stvar ukusa

Dosadnjaković

pre 2 godine

Na osnovu mog dosadašnjeg iskustva:

Najlepše u licu čehinje, ruskinje, ukrajinke
Najbolje telo brazilke (uh, kad se samo setim Rija...)
Najbolje u krevetu madjarice
Najviše se lickaju i kindjure ruskinje
Neostvarena želja mi je da imam hrvaticu
I za kraj
Najviše krvi su mi popile srpkinje

mafijaš aco

pre 2 godine

Južnoamerikanke pa 10 mesta prazno.
(Znam šta valja, 08. septembar 2021 12:54)
Nikako, ziveo sam godinama na Karibiku i J Americi i tvrdim da nije tako. Temperamet im je lud i lake su na seks. Odmah je sve na izvolte i pune perverzija koje jedan balkanac nemoze ni zamisliti ali nisu toliko lepe

Sir Oliver

pre 2 godine

@samo_kazem

Ako muskarac polazi od toga da "treba da se dokaze" nekoj zeni, pisi propalo odmah. Dosta devojaka ima taj stav. Kao ti mene impresioniraj, a ja cu da budem lepa (dosadna, bez tema, i ni po cemu interesantna, uglavnom, cast izuzecima). Samo rad na sebi u svakom smislu, pa kad vide da je tvoje vreme dragoceno, da vidis kako ce da postanu pristupacne i kako ce da nadju vremena

mm.

pre 2 godine

"Hrvatice, Srpkinje, Crnogorke odskaču prvenstveno visinom i ljepotom. Sve su više najmanje za glavu od Talijanki"
(Harwy, 
Da, jedino što odskaču visinom. U Milanu je koncentrat najlepših žena iz celog sveta, kad stigneš na Balkan, efekat je porazavajuci.

nn

pre 2 godine

Meni kao ženi, Ukrajinke su neprikosnovene, kad je u pitanju prirodna ljepota. Spoj istoka i zapada, neka nježnost, prefinjenost bar na prvi pogled. Stil, oblačenje, a često i manire ne bih komentarisala.

Amelia

pre 2 godine

Pet posto zena iz Juzne Amerike su lepe, obicno poticu iz bogatih porodica i onda mogu sebi da priuste da budu zdrave i negovane, da imaju lepe zube i kozu. Obicno su bele pute, preci su im iz Evrope. Preveliko siromastvo vlada tamo, i kad je stomak prazan, niko ne misli o lepoti. Po mom misljenju, najlepse su slovenske zene: Hrvatice i Ukrajinke, i zene persijskog porekla.

Top Lista

pre 2 godine

1. Ukrajinke (i Poljakinje)
2. Ruskinje
3. Šveđanke
4. Korea, Japan, Kina
5. Juzna Amerika
6. Balkan
7. Svi ostali imaju lijepih ali ne tako puno.

igok

pre 2 godine

u srbiji(i hrvatskoj verovatno) mozes dobru ribu videti i na auobuskoj stanici.to recimo u italiji mozes samo da sanjas.sve sto valja je na tv-u.talijanke su doteranije,sa vise ukusa generalno ali sto se samog gena tice,ex yu je ispred.govorim samo o genima,nista vise

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

"Meni je, recimo, očigledno kad je neka Slavonka, a neka Dalmatinka, a treća Srpkinja." napisao je neki Hrvat. A kako bi razlikovao Srpkinju iz Dalmacije ili Slavonije od Hrvatice? Ja tu ne vidim razliku. Pored toga naravno što su i Srpkinje Dalmatinke ili Slavonke ako su tamo rođene ili tamo žive. Ali dobro, mora Hrvat da deli naciju i geografsko poreklo devojke ili žene. To je u međuvremenu, cini mi se, nekako indoktrinirano.

samo_kazem

pre 2 godine

Imamo mi prelepih zena ali problem je sto nisu toliko pristupacne i opustene. U poslednje vreme devojke retko i prihvataju da odu sa tobom na kafu ( ne dolazak u stan, nego javno mesto, kafic ) osim ako im se nisi bas bas svideo, sto nije toliko realno jer se donosi povrsno misljenje o muskarcima, ne pruza im se prilika da se malo dokazu... I onda bukvalno ne stignes ni do frendzone.
Najvise se isplati da budes u top 10% - 20% muskaraca i onda ce one juriti tebe

Maja

pre 2 godine

U Srbiji lepe žene ne možete naći ni na TV-u a kamoli na ulici. Dinarska rasa koja je zastupljena u Srbiji daje ženama oštre crte lica, velike glave i tamniji ten. Najlepše su žene čistog slovenskog porekla poput Ruskinja, Čehinja, Ukrajinki. One imaju zenstvene, nežne crte lica i svetao fenotip.

Šrek

pre 2 godine

Poljakinje, prirodne, plave i generalno vecina je sa velikim prirodnim grudima, dok je kod nas ili plastika ili ih nema... Tuga.. Da ne govorim o tome koliko se nase nafrakaju šminkom dok je kod Poljakinja to retkost i to se primeti verovali ili ne bas se primeti.

DaLanik

pre 2 godine

ne postoje lepe nacije, ali postoje ružne. znaci Grčka i Francuska. boze kako odvratni ljudi. svi muškarci kao Bob Rok (francuska). Češka isto. samo sto su polugole pa zagorelim Balkancima izgeldaju ok. Cehinje su bezlične, zato i izgledaju dobro kad se našminkaju. kao prazno platno. mogu da rade sta hoće, za razliku od juznjakinja, koje imaju definisane crte lica. ruskinje... hmm neka hvala. to sve ima nizak IQ. ko voli glupave plavuše, super. Srpkinje su bile lepe ali ovo danas sama seljanija, od posle rata, sve normalno je otišlo u inostranstvo a u srbiju došle sa nekih planina, grupe fizionomije, tragedija. plus misle da su neke a pritom primitivne do bola.

Atreides

pre 2 godine

Kakva crna Srbija. Balticke zemlje zene top...Cehinje...Srpkinje nisu ni u top 10 u Evropi ali ajde mi vplimo.uvek da se przimo da smo naj. Najjaci muskarci,najleose zene,najcistije reke najzdravija hrana...a u stvarnosti to je daleko od istine

profesor

pre 2 godine

ovi sto hvale srpkinje definitivno bi mogli da ih zamole da skinu tone sminke i dodatke sa sebe pa da vidimo njihovu stvarnu 'lepotu'. a kad smo kod liste najlepsih, pored spomenutih cehinja, svedjanki, ruskinja, brazilki, venecuelanko, dodao bih neverovatne cileanke.

Wtf

pre 2 godine

Nase zene su veoma simpaticne ali na zalost suvise nervozne, iskompleksirane i uplasene. Uostalom iste kao i ovdasnji muskarci. Razumljivo s obzirom na okolnosti u kojima smo ziveli. Steta sto nismo mogli bolje.

Harwy

pre 2 godine

Sin mi je studirao u Milanu, Italija. Kad sam ga više puta posjetio na fakultetu vidio sam koja je ogromna razlika između djevojaka s Balkana i Talijanki. Hrvatice, Srpkinje, Crnogorke odskaču prvenstveno visinom i ljepotom. Sve su više najmanje za glavu od Talijanki

Dex

pre 2 godine

Šveđanke što se tiče aristokratskog izgleda a Venecuelanke latino. I to je to. Ovde govorim o prosečnoj lepoti na ulici. Ove dve nacije imaju ubedljivo prirodno najviše lepih žena.

natasa

pre 2 godine

@ Boris
ipak su te napucane i plasticne u manjini.
Sedi brale u kafic negde u BGD videces uvek bar 5 prelepih devojaka kako prodju.
JA kad se vratim od negde iz inostranstva kad vidim ovu nasu lepu celjad meni toplo oko srca nesto.

Tik0

pre 2 godine

Svedska! I tacka. Sto se izgleda tice kao da si u nekom filmu. Svaka brine o sebi, svaka u treningu, kosa sredjena do perfekcije, plave, vecina veoma lepa i u licu, a telo kod 50% bukvalno za naslovne strane. Ali to je spolja. A iznutra hladne, bezobrazne, sa muskim stavom i ponasanjem, nemaju zenstvenosti ni 2%. Pozdrav.

RealnaPrica

pre 2 godine

Najlepše žene su u latinskoj Americi. Mada prelepe su i Skandinavke i Ukrajinke. Pričamo o prirodno lepim zenama. Srpkinje su sve, samo lepe. Tona šminke, lažne trepavice, lažne obrve, ekstenzije kose, pushup grudnjaci, štednjaci, izuzetno prirodno maljave itd. Doslovce sve opozitno od žene. One definitivno jesu prve u nečemu, a to je jeftinoca, pogotovu za strance. Glume nedodirljive jer dobijaju milion lajkova od dece po instagramu koja ne kapiraju na šta one lice bez sve te šminke, filtera i photoshopa i to im diže ego u nebesa i same sebi podižu kriterijume na taj nacin. Nadobudne, agresivne i još mnogo toga.

Aron

pre 2 godine

Lepe su Ruskinje tu nema spora, zaista jedne od najlepših. Ja bih na prvo mesto ipak stavio Cehinje. One su stvarno prelepe, izgledaju kao lutke i vrlo prirode bez plastične hirurgije i preterane šminke. U Češkoj prosto nemozes da vidiš ružnu Čehinju. Temperaramen i karakter su im sjajni jer su vrlo šarmantne, suptilne, vesele, slobodne i opuštene. Naše su takođe lepe ali glavni problem je što stavljaju previše šminke i dosta imaju plastične operacije. Kao što Hrvati vole da kažu u šali za Beograd silikonska dolina. Drugi problem naših žena je karakter jer su nekako suviše grube a i dosta taktiziraju u odnosu sa muškarcima. Pogotovo su teške obrazovane devojke sa kojima da bi uspostavio komunikaciju nije dovoljno da imaš znanje. Moraš da pričaš tačno na određen način, ton i tempo. Ako joj to ne odgovara one odmah napuštaju razgovor iako je ti nisi uvredio nijednim svojim gestom.

srba

pre 2 godine

Srbija nije sigurno. Ovde su ili zapustene ili nabucane silikonom. Između nema. Isto važi i za muskarce. Ili su cupavi, neobrijani i debeli ili su pod konac sa istim frizurama pravo iz teretane. Nema individualnosti.

Boris

pre 2 godine

Retko i u Srbiji mozes da vidis prirodno lepu zenu, sve je to sada izveštačeno, nasminkano, usne majmuna, silikoni, iscrtane obrve. Nekad je zaista bilo drugacije. Bio sam u Moskvi par dana turisticki i tamo je druga prica skroz, mozda nisu sve prelepe ali sve su lepo gradjene, nisu debele, nisu vestacke i mozes da im pridjes u svakom trenutku. Druga dimenzija.

Harwy

pre 2 godine

Sin mi je studirao u Milanu, Italija. Kad sam ga više puta posjetio na fakultetu vidio sam koja je ogromna razlika između djevojaka s Balkana i Talijanki. Hrvatice, Srpkinje, Crnogorke odskaču prvenstveno visinom i ljepotom. Sve su više najmanje za glavu od Talijanki

RealnaPrica

pre 2 godine

Najlepše žene su u latinskoj Americi. Mada prelepe su i Skandinavke i Ukrajinke. Pričamo o prirodno lepim zenama. Srpkinje su sve, samo lepe. Tona šminke, lažne trepavice, lažne obrve, ekstenzije kose, pushup grudnjaci, štednjaci, izuzetno prirodno maljave itd. Doslovce sve opozitno od žene. One definitivno jesu prve u nečemu, a to je jeftinoca, pogotovu za strance. Glume nedodirljive jer dobijaju milion lajkova od dece po instagramu koja ne kapiraju na šta one lice bez sve te šminke, filtera i photoshopa i to im diže ego u nebesa i same sebi podižu kriterijume na taj nacin. Nadobudne, agresivne i još mnogo toga.

Wtf

pre 2 godine

Nase zene su veoma simpaticne ali na zalost suvise nervozne, iskompleksirane i uplasene. Uostalom iste kao i ovdasnji muskarci. Razumljivo s obzirom na okolnosti u kojima smo ziveli. Steta sto nismo mogli bolje.

natasa

pre 2 godine

@ Boris
ipak su te napucane i plasticne u manjini.
Sedi brale u kafic negde u BGD videces uvek bar 5 prelepih devojaka kako prodju.
JA kad se vratim od negde iz inostranstva kad vidim ovu nasu lepu celjad meni toplo oko srca nesto.

Boris

pre 2 godine

Retko i u Srbiji mozes da vidis prirodno lepu zenu, sve je to sada izveštačeno, nasminkano, usne majmuna, silikoni, iscrtane obrve. Nekad je zaista bilo drugacije. Bio sam u Moskvi par dana turisticki i tamo je druga prica skroz, mozda nisu sve prelepe ali sve su lepo gradjene, nisu debele, nisu vestacke i mozes da im pridjes u svakom trenutku. Druga dimenzija.

Atreides

pre 2 godine

Kakva crna Srbija. Balticke zemlje zene top...Cehinje...Srpkinje nisu ni u top 10 u Evropi ali ajde mi vplimo.uvek da se przimo da smo naj. Najjaci muskarci,najleose zene,najcistije reke najzdravija hrana...a u stvarnosti to je daleko od istine

Aron

pre 2 godine

Lepe su Ruskinje tu nema spora, zaista jedne od najlepših. Ja bih na prvo mesto ipak stavio Cehinje. One su stvarno prelepe, izgledaju kao lutke i vrlo prirode bez plastične hirurgije i preterane šminke. U Češkoj prosto nemozes da vidiš ružnu Čehinju. Temperaramen i karakter su im sjajni jer su vrlo šarmantne, suptilne, vesele, slobodne i opuštene. Naše su takođe lepe ali glavni problem je što stavljaju previše šminke i dosta imaju plastične operacije. Kao što Hrvati vole da kažu u šali za Beograd silikonska dolina. Drugi problem naših žena je karakter jer su nekako suviše grube a i dosta taktiziraju u odnosu sa muškarcima. Pogotovo su teške obrazovane devojke sa kojima da bi uspostavio komunikaciju nije dovoljno da imaš znanje. Moraš da pričaš tačno na određen način, ton i tempo. Ako joj to ne odgovara one odmah napuštaju razgovor iako je ti nisi uvredio nijednim svojim gestom.

srba

pre 2 godine

Srbija nije sigurno. Ovde su ili zapustene ili nabucane silikonom. Između nema. Isto važi i za muskarce. Ili su cupavi, neobrijani i debeli ili su pod konac sa istim frizurama pravo iz teretane. Nema individualnosti.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Na osnovu mog dosadašnjeg iskustva:

Najlepše u licu čehinje, ruskinje, ukrajinke
Najbolje telo brazilke (uh, kad se samo setim Rija...)
Najbolje u krevetu madjarice
Najviše se lickaju i kindjure ruskinje
Neostvarena želja mi je da imam hrvaticu
I za kraj
Najviše krvi su mi popile srpkinje

Tik0

pre 2 godine

Svedska! I tacka. Sto se izgleda tice kao da si u nekom filmu. Svaka brine o sebi, svaka u treningu, kosa sredjena do perfekcije, plave, vecina veoma lepa i u licu, a telo kod 50% bukvalno za naslovne strane. Ali to je spolja. A iznutra hladne, bezobrazne, sa muskim stavom i ponasanjem, nemaju zenstvenosti ni 2%. Pozdrav.

DaLanik

pre 2 godine

ne postoje lepe nacije, ali postoje ružne. znaci Grčka i Francuska. boze kako odvratni ljudi. svi muškarci kao Bob Rok (francuska). Češka isto. samo sto su polugole pa zagorelim Balkancima izgeldaju ok. Cehinje su bezlične, zato i izgledaju dobro kad se našminkaju. kao prazno platno. mogu da rade sta hoće, za razliku od juznjakinja, koje imaju definisane crte lica. ruskinje... hmm neka hvala. to sve ima nizak IQ. ko voli glupave plavuše, super. Srpkinje su bile lepe ali ovo danas sama seljanija, od posle rata, sve normalno je otišlo u inostranstvo a u srbiju došle sa nekih planina, grupe fizionomije, tragedija. plus misle da su neke a pritom primitivne do bola.

igok

pre 2 godine

u srbiji(i hrvatskoj verovatno) mozes dobru ribu videti i na auobuskoj stanici.to recimo u italiji mozes samo da sanjas.sve sto valja je na tv-u.talijanke su doteranije,sa vise ukusa generalno ali sto se samog gena tice,ex yu je ispred.govorim samo o genima,nista vise

Maja

pre 2 godine

U Srbiji lepe žene ne možete naći ni na TV-u a kamoli na ulici. Dinarska rasa koja je zastupljena u Srbiji daje ženama oštre crte lica, velike glave i tamniji ten. Najlepše su žene čistog slovenskog porekla poput Ruskinja, Čehinja, Ukrajinki. One imaju zenstvene, nežne crte lica i svetao fenotip.

Mladen

pre 2 godine

Nase zene nisu ni u prvih 100. Prosecna Srpkinja je ruznjikava neugledna bez ukusa ninasta ne lici a utripovana da posebna lepotica. Silikonske sponzoruse sa splava ni ne uzimam u obzir. Kad su ovde one tetke Micalovic kao lepe o cemu da pricamo.

mafijaš aco

pre 2 godine

Južnoamerikanke pa 10 mesta prazno.
(Znam šta valja, 08. septembar 2021 12:54)
Nikako, ziveo sam godinama na Karibiku i J Americi i tvrdim da nije tako. Temperamet im je lud i lake su na seks. Odmah je sve na izvolte i pune perverzija koje jedan balkanac nemoze ni zamisliti ali nisu toliko lepe

u magnovenju

pre 2 godine

Iz ličnog opažanja sa mojih putovanja:
Nove generacije Grkinja su mnogo, mnogo lepše od onih 10ak godina starijih u istim godinama. Primetna je takva promena na "lepše" i kod nas (govorim isključivo o fizičkoj lepoti), ali kod Grkinja je to baš drastično, posebno što se lica tiče. Sa njima je problem kad pređu 30, onda se uglavnom zdebljaju.
Skandinavke su lepe dok su mlade, ali jako brzo (i nekako ružno) stare u licu, mada im telo i dalje ostaje za poželeti.
Francuskinje imaju većinom lepu figuru, ali im nedostaje lepota u licu.
Azijatkinje dosta dugo izgledaju mladoliko, maltene da nema razlike između 20-ogodišnjakinja i onih od 40-ak.
A drugar iz Meksika mi je rekao da je video više lepih devojaka u busu u Beogradu, nego u celom Meksiko Sitiju.
Po ovim izrazito turističkim mestima tipa Budimpešta, Barselona, jako je teško u šetnji gradom razlučiti ko je turista a ko lokalac, tako da je teško i formirati neko relevantno mišljenje.

profesor

pre 2 godine

ovi sto hvale srpkinje definitivno bi mogli da ih zamole da skinu tone sminke i dodatke sa sebe pa da vidimo njihovu stvarnu 'lepotu'. a kad smo kod liste najlepsih, pored spomenutih cehinja, svedjanki, ruskinja, brazilki, venecuelanko, dodao bih neverovatne cileanke.

Sale

pre 2 godine

Ne videh lepu Ruskinju, a živeo sam u Moskvi 12 godina. Sve su napunjene ali ne baš očigledno, dignut nos, ružnjikave sa čudnim njuškama (dok npr Mađarice imaju čudne i uglavnom masne debele noseve), odreda sve priglupe, naskakuju na muškarce sve redom (tu se valjda krije ta lepota u oku posmatrača). Zna se šta je lepota, sklad, elegancija, inteligencija, sređenost bez veštačkih delova. Znate, ako je žena ružnjikava, ne znači da nije ništa operisala. Jeste, ali je i dalje ružnjikava.
Naše su lepše od Ruskinja 200x.
Što ovaj batica dole kaže da su Čehinje lepe, pa hahaha, nisma nijednu video, to je strahota kakve su. Ako je glava lepuškasta, onda u telu ima 100 kg. Uglavnom tamo nema lepih ljudi jednostavno nema. Možda je tamo umočio pa mu bilo lepo, tako to ide. Jedu kao da sutra ne postoji, pa se onda nalivaju alkoholom. Kultura nula, retko ko je obrazovan jer im obrazovanje "ne treba".
Znate, žene sa Balkana jesu prelepe, a to što ih loše tretirate ne znači da nisu.

Kanadjanka

pre 2 godine

Neko je dole napisao: "Korea, Japan, Kina", sto me je dobro zasmejalo.. Setila sam se jednog mog kolege iz davnih dana, Kineza koji je rekao: "Kad god vidis neku lepu Korejku, znaj da je Kineskinja. Uzese nam sve lepe Kineskinje kao njihove misice, jer su Korejke male i glavate." To je bilo njegovo misljenje. Licno me uvek bilo briga za te gluposti tipa "lepa-lepsa-najlepsa". Sve dok sam najlepsa svojoj "staroj majci" od 70+ godina, dobro je; za ostale cemo "lako", hahahahaha.

samo_kazem

pre 2 godine

@Sir Oliver

Slazem se Olivere, ali delimicno... Zene nece juriti prosecne muskarce, vec samo one pri vrhu ( top 20 % - 10% ), to su cinjenice. Isto tako, da bi dosao do nekog nivoa u zivotu, treba mnogo vremena, odricanja, rada na sebi... A dok ne dodjes do nekog nivoa, lepo je provoditi slobodno vreme sa zenama, a da bi te zene primetile ( dok jos uvek nisi pri vrhu ), moras da se posteno iscimas, ja bih voleo da ovo nije istina ali tako stvari funkcionisu.

Evo primera iz prve ruke - upoznao sam devojku ( neko zajednicko drustvo ) koja je sa mnom igrala igrice ( toplo - hladno, hocu te - necu te ), a provereno znam da je dolazila kod jednog poznanika u stan ( bez dejtova, cimanja, bukvalno razmena par poruka ), ali taj decko ima ozbiljan drustveni status, vrlo je popularan i ima jaku poledjinu ( imucna i uticajna porodica mu cuva ledja ). Naravno, vremenom je skontala da sam dobra prilika, ali ja sam vrlo brzo izgubio interesovanje jer igrice su prvenstveno namenjene deci...

Dex

pre 2 godine

Šveđanke što se tiče aristokratskog izgleda a Venecuelanke latino. I to je to. Ovde govorim o prosečnoj lepoti na ulici. Ove dve nacije imaju ubedljivo prirodno najviše lepih žena.

Sir Oliver

pre 2 godine

@samo_kazem

Ako muskarac polazi od toga da "treba da se dokaze" nekoj zeni, pisi propalo odmah. Dosta devojaka ima taj stav. Kao ti mene impresioniraj, a ja cu da budem lepa (dosadna, bez tema, i ni po cemu interesantna, uglavnom, cast izuzecima). Samo rad na sebi u svakom smislu, pa kad vide da je tvoje vreme dragoceno, da vidis kako ce da postanu pristupacne i kako ce da nadju vremena

belgrado

pre 2 godine

ne ide da svoja iskustva stavljate na prvo mesto?!
ja sam pre 2 god upoznao nemicu,savrsenstvo bozje i sad da pricam da su nemice najlepse?!
glupost..

slazem se sa vecinom da su slovenske zene(rusija,poljska,ceska..)
najlepse,plus balkan i nordijke..
tamnijeg tena,venecuela i argentina..
dodao bi i liban,verovali ili ne :d

ps.nase su lepe,ali senzualnost i zenstvenost pripada hrvaticama ,bez ljutnje :d

samo_kazem

pre 2 godine

Imamo mi prelepih zena ali problem je sto nisu toliko pristupacne i opustene. U poslednje vreme devojke retko i prihvataju da odu sa tobom na kafu ( ne dolazak u stan, nego javno mesto, kafic ) osim ako im se nisi bas bas svideo, sto nije toliko realno jer se donosi povrsno misljenje o muskarcima, ne pruza im se prilika da se malo dokazu... I onda bukvalno ne stignes ni do frendzone.
Najvise se isplati da budes u top 10% - 20% muskaraca i onda ce one juriti tebe

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

"Meni je, recimo, očigledno kad je neka Slavonka, a neka Dalmatinka, a treća Srpkinja." napisao je neki Hrvat. A kako bi razlikovao Srpkinju iz Dalmacije ili Slavonije od Hrvatice? Ja tu ne vidim razliku. Pored toga naravno što su i Srpkinje Dalmatinke ili Slavonke ako su tamo rođene ili tamo žive. Ali dobro, mora Hrvat da deli naciju i geografsko poreklo devojke ili žene. To je u međuvremenu, cini mi se, nekako indoktrinirano.

nn

pre 2 godine

bez da uvredim ikoga,Zagrebcanke su najneznije i najzenstvenije.Nase su previse okrenute sebi,umisljene,pocesto sa nosom u nebesima,trazeci valjda nebeske Srbe.Kad mi se Zagrbcanka osmene ja se istopim .Govorim,naravno,o unutrasnjoj lepoti,ona je neprolazna...

Samo ruskinje, a zatim.....

pre 2 godine

Nisam hrvat, ali za moj ukus ipak su najlepse Ruskinje (ne gledajte na babuske). Kad god idem na more u neku zemlju,
ruskinje zbilja nadmasuju sve druge zene po prirodnoj lepoti. Upravo sam se vratio iz Turske i u hotelu gde sam odsjeo
(5 zvezdi), okretao sam se samo za ruskinjama, koje sam odmah prepoznao. Naravno, da i u drugim zemljama ima lepih
zena, ali po broju, ipak su slavenke sa istoka mnogo, mnogo lepse od zapadnih zena (npr. svih EU zemamlja na zapadu).

Šrek

pre 2 godine

Poljakinje, prirodne, plave i generalno vecina je sa velikim prirodnim grudima, dok je kod nas ili plastika ili ih nema... Tuga.. Da ne govorim o tome koliko se nase nafrakaju šminkom dok je kod Poljakinja to retkost i to se primeti verovali ili ne bas se primeti.

svega ovde ima

pre 2 godine

U Srbiji lepe žene ne možete naći ni na TV-u a kamoli na ulici. Dinarska rasa koja je zastupljena u Srbiji daje ženama oštre crte lica, velike glave i tamniji ten. Najlepše su žene čistog slovenskog porekla poput Ruskinja, Čehinja, Ukrajinki. One imaju zenstvene, nežne crte lica i svetao fenotip.
(Maja, 8. septembar 2021 11:56)
Aha znaci tamniji ten je ruzan. Evo meni je npr svetao ten ruzan i osobe koje ne mogu da pocrne nego samo crvene. O plavim trepavicama necu ni da trosim reci. I tamnija deca su mi lepsa od one zute providne.

Amelia

pre 2 godine

Pet posto zena iz Juzne Amerike su lepe, obicno poticu iz bogatih porodica i onda mogu sebi da priuste da budu zdrave i negovane, da imaju lepe zube i kozu. Obicno su bele pute, preci su im iz Evrope. Preveliko siromastvo vlada tamo, i kad je stomak prazan, niko ne misli o lepoti. Po mom misljenju, najlepse su slovenske zene: Hrvatice i Ukrajinke, i zene persijskog porekla.

nn

pre 2 godine

Meni kao ženi, Ukrajinke su neprikosnovene, kad je u pitanju prirodna ljepota. Spoj istoka i zapada, neka nježnost, prefinjenost bar na prvi pogled. Stil, oblačenje, a često i manire ne bih komentarisala.

lili

pre 2 godine

Tvrditi da su Beograđanke pune šminke i silikona je vrlo pogrešno. To znači da posmatraš samo devojke sa splavova. Ima mnogo prelepih prirodnih devojaka samo ne izlaze na takva mesta. Udjite na fakultete i videćete pametne prirodne i lepe devojke.

SMS

pre 2 godine

Stvar ukusa. Svuda u svetu ima zapuštenih. Siromaštvo ili nemar čine da od prirodno lepe zene postanu neprivlačne. Neko reče Rusija ili J Amerika ili Skandinavija. Nigde veze, garantovano da i u Kini, Africi ili Brunaju ima riba da ti stane mozak al dai se one baš svakom svidjaju to je stvar ukusa

нс бој

pre 2 godine

@Маја Динарска раса је у Србији на другом месту,на првом је Панонска,као и у Русији нпр.Има логике у томе што причаш баш зато су Војвођанке (Панонке) најлепше Српкиње,много су женственије него Црногорке или Херцеговке.

...

pre 2 godine

Za mene mađarice i litvanke. Mađarice su vatrene, energicne i snažne žene. "Sarenolikog" izgleda, tako da u gradu možeš sresti ispeglanu plavušu, kovrdzastu ridjokosu i pegavu crnku, i to jednu iza druge.
Sa druge strane, mislim da su litvanke najbolje za brak. Lepo izgledaju, svetle su puti, svetlije boje kose, plavih i toplih smedjih očiju, lepih crta lica, zgodne, fine i glatke kože, blagog temperamenta. Ne treba im puno šminke i garderobe da bi izgledale vrhunski. Napisao sam da su za brak zato što su okrenute normalnim i dugoročnim vrednostima, bez "prljave" istorije, seksualnih fantazija, avantura,... To ih prosto ne privlači zato što imaju svoj cilj. Naši muškarci se saaaavrseno uklapaju sa njima.
Nase su mi se smucile zbog svojih taktika, igrica, kompleksa, frustracija, nesigurnosti i strahova. Primera ima nebrojano. Čak toliko da se pitam kako iko moze da se zabavlja sa srpkinjom. Čak i sa 30-35 godina imaju strašne komplekse i frustracije.

Mastrangello

pre 2 godine

Ni u sopstvenoj palanci jos nezaplovij u seksualne vode, a neki vec imaju internacionalno iskustvo i mogu da vrse poredjenje po kontinentima...

Ubijte me odma'...

@mafijaš aco "...ziveo sam godinama na Karibiku i J Americi i tvrdim da nije tako. Temperamet im je lud i lake su na seks. Odmah je sve na izvolte i pune perverzija..."
Ju, strasno, strasno...Uzasno...
Cuj ga, lake su na sex... A, ne, nego treba da trazi da je zenis i cekas godinu dana do vencanja...
Ti si zreo za godinu dana mog prokletstva, pa se ne bi bio tako ohol i bahat...

Trazi odstetu za patnju koju si pretrpeo tamo...

Ante Zrinski

pre 2 godine

Srpkinje iz Srbije i Hrvatice iz Dalmacije su daleko najljepse Balkanke i mogu se po ljepoti usporedjivati sa lijepim zenama iz bilo kog dijela svijeta.

Onaj koji zna

pre 2 godine

Kriteriji lepote snižavaju se s porastom količine testosterona . To je jedina istina. Kad sam je vidio drugo jutro, često sam pitao: pa kako sam mogao....

klas

pre 2 godine

@… Vi muskarci ste licemerni jadovi, sto tvoj komentar potvrdjuje - svidjaju ti se vatrene Madjarice, ali bi ozenio Litvanku jer mislis da je konzervativna. Pa odluci se sta hoces?! Nije madjarica vatrena jer sedi skrstenih nogu, i nemoj posle da se zalis sto sa Litvanom nema sexa u braku posle tri meseca. A sto se Srpkinja tice, ne brini za nas, siroko ti polje i tebi slicnima. Ko vas ne zna, srpske muskarce, mozda moze da se nasanka.

mm.

pre 2 godine

"Hrvatice, Srpkinje, Crnogorke odskaču prvenstveno visinom i ljepotom. Sve su više najmanje za glavu od Talijanki"
(Harwy, 
Da, jedino što odskaču visinom. U Milanu je koncentrat najlepših žena iz celog sveta, kad stigneš na Balkan, efekat je porazavajuci.

...

pre 2 godine

@(klas, 9. septembar 2021 09:56) pa ako ćemo tako, ti si licemerni jad zato što me nisi razumela. Prvo što trpaš sve muškarce u isti koš. Ako sam ja nešto napisao, to može biti samo moje mišljenje i ničije više. Ne mora da znači da svi tako misle. A nije ni loše da našim muškarcima malo proširim vidike i da budu svesni svoje vrednosti, kada nas već vi pljujete na svakom koraku. Drugo, Mađarice nisu seksualno vatrene (kao što si ti mislila) nego su vatrenog duha, dakle energične, opuštene, vesele, pozitivne, nasmejane, prijatne, radne, vredne, sposobne,... I ko kaze da litvanke izgube želju za seksom posle trećeg meseca? Mora da si ti vodila neko istraživanje, pa si detaljno upoznata....
A sto se tiče tvoje poslednje rečenice, sa nekim srbinom možda i može da se zavrne neka strankinja, ali će zato većina stranaca sigurno da se zavrne sa srpkinjama. Odnos ulozeno/dobijeno sa vama je užasan a poređenje vaših želja u pogledu muškaraca i onoga što vi možete da ponudite je u najmanju ruku smešno. I još se borite za ravnopravnost. Zato se toliko i sređujete, to vam je najjači adut. Da nije toga, ne biste bile ništa bolje od prosečne strankinje, a kao takve ni zanimljive strancima.

Lana Kane

pre 2 godine

(RealnaPrica, 8. septembar 2021 09:33)

Nemoj tako, budi strpljiv, dace Bog, skinuces i ti mrak pa ima svi zajedno ovde na forumu da slavimo!
A stvarno ne razumem toliki hejt, Srpkinje su mnogo stvari, neke dobre, neke lose, ali ruzne nismo.
Ne zivim u Srbiji, i svaki put kad dodjem primetim koliko su upadljivo lepse devojke kod nas. I tu naravno ne pricam o silikonima i ostalim glupostima kojih ste se uhvatili kao pijan plota, vec o prirodnoj lepoti. Jer te devojke kad su lepe, nisu slatke i lepuskaste, vec lepotice za kojima se svako okrene. A to nije tako cesta pojava kao sto mislite.

Hr

pre 2 godine

Dosta sam prosao, svasta vidio, isprobao.. Zena mi je strankinja.
Rang lista:
1.Rumunjke
2.Madjarice
3.Srbijanke

Ne vrijedi objasnjavati zasto, a i o ukusima se ne raspravlja.

Dante

pre 2 godine

Slazem ze sa Ruskinje, stvarno najljepse i najprirodnije. Na drugom mjestu Madjarice i Cehinje/Slovakinje, tu je bukvalno egal.

Skandinavke su kao Belgijske jagode - odokativno izgledaju super ali kad ih probas, bljak - bez ukusa, kao voda. :)

Bora iz Bora

pre 2 godine

Bugarke
(xyz, 8. septembar 2021 12:26)
Ne znam da li se zezaš, jer Bugarke su nekad bile sinonim za ružno. Realno, opravdano. Utoliko je moje iznenađenje bilo veće kada sam nedavno, ustvari ima tome 4-5 godina, video nove generacije Bugarki, neki novi soj, hibrid valjda. Lepša od lepše, retko koja gojazna, ma sve najbolje. Bio sam zaprepašten koliko se taj ženski svet promenio na bolje. Pritom ne govorim o večernjim izlascima kada se sve nacifraju, a one ružne sede kod kuće, nego o ženama i devojkama pod dnevnim svetlom.

ab

pre 2 godine

(nn, 8. septembar 2021 20:53)


Istopite se vi srpske muškarčine u prisutvu Zagrepčanki, Dalmatinki i ostalih Hrvatica malo više nego što treba pa dobijemo Dražene Petroviće, Aleksandre od Severine krštene u katoličkoj crkvi, Crocap-e itd.
Tako da negde je feler, ili one nisu tako nežene, ili vi niste takvi neprikosnoveni alfa mužjaci!

Top Lista

pre 2 godine

1. Ukrajinke (i Poljakinje)
2. Ruskinje
3. Šveđanke
4. Korea, Japan, Kina
5. Juzna Amerika
6. Balkan
7. Svi ostali imaju lijepih ali ne tako puno.

Clear

pre 2 godine

(Zagor, zvezdarski, 8. septembar 2021 12:07)
E, pričaš nešto a nisi upućen, vidi se. Možda nije lako razlikovati Srpkinju i Hrvaticu iz Dalmacije, ali iz Slavonije jeste i te kako lako. Srpkinje iz Slavonije su generalno znatno više i zgodnije od Šokica, dok su ove druge oniže, ali nešto lepše u licu (doduše, i tu je sad pitanje ukusa).

RealnaPrica

pre 2 godine

Najlepše žene su u latinskoj Americi. Mada prelepe su i Skandinavke i Ukrajinke. Pričamo o prirodno lepim zenama. Srpkinje su sve, samo lepe. Tona šminke, lažne trepavice, lažne obrve, ekstenzije kose, pushup grudnjaci, štednjaci, izuzetno prirodno maljave itd. Doslovce sve opozitno od žene. One definitivno jesu prve u nečemu, a to je jeftinoca, pogotovu za strance. Glume nedodirljive jer dobijaju milion lajkova od dece po instagramu koja ne kapiraju na šta one lice bez sve te šminke, filtera i photoshopa i to im diže ego u nebesa i same sebi podižu kriterijume na taj nacin. Nadobudne, agresivne i još mnogo toga.

Maja

pre 2 godine

U Srbiji lepe žene ne možete naći ni na TV-u a kamoli na ulici. Dinarska rasa koja je zastupljena u Srbiji daje ženama oštre crte lica, velike glave i tamniji ten. Najlepše su žene čistog slovenskog porekla poput Ruskinja, Čehinja, Ukrajinki. One imaju zenstvene, nežne crte lica i svetao fenotip.

Mladen

pre 2 godine

Nase zene nisu ni u prvih 100. Prosecna Srpkinja je ruznjikava neugledna bez ukusa ninasta ne lici a utripovana da posebna lepotica. Silikonske sponzoruse sa splava ni ne uzimam u obzir. Kad su ovde one tetke Micalovic kao lepe o cemu da pricamo.

srba

pre 2 godine

Srbija nije sigurno. Ovde su ili zapustene ili nabucane silikonom. Između nema. Isto važi i za muskarce. Ili su cupavi, neobrijani i debeli ili su pod konac sa istim frizurama pravo iz teretane. Nema individualnosti.

Sale

pre 2 godine

Ne videh lepu Ruskinju, a živeo sam u Moskvi 12 godina. Sve su napunjene ali ne baš očigledno, dignut nos, ružnjikave sa čudnim njuškama (dok npr Mađarice imaju čudne i uglavnom masne debele noseve), odreda sve priglupe, naskakuju na muškarce sve redom (tu se valjda krije ta lepota u oku posmatrača). Zna se šta je lepota, sklad, elegancija, inteligencija, sređenost bez veštačkih delova. Znate, ako je žena ružnjikava, ne znači da nije ništa operisala. Jeste, ali je i dalje ružnjikava.
Naše su lepše od Ruskinja 200x.
Što ovaj batica dole kaže da su Čehinje lepe, pa hahaha, nisma nijednu video, to je strahota kakve su. Ako je glava lepuškasta, onda u telu ima 100 kg. Uglavnom tamo nema lepih ljudi jednostavno nema. Možda je tamo umočio pa mu bilo lepo, tako to ide. Jedu kao da sutra ne postoji, pa se onda nalivaju alkoholom. Kultura nula, retko ko je obrazovan jer im obrazovanje "ne treba".
Znate, žene sa Balkana jesu prelepe, a to što ih loše tretirate ne znači da nisu.

Aron

pre 2 godine

Lepe su Ruskinje tu nema spora, zaista jedne od najlepših. Ja bih na prvo mesto ipak stavio Cehinje. One su stvarno prelepe, izgledaju kao lutke i vrlo prirode bez plastične hirurgije i preterane šminke. U Češkoj prosto nemozes da vidiš ružnu Čehinju. Temperaramen i karakter su im sjajni jer su vrlo šarmantne, suptilne, vesele, slobodne i opuštene. Naše su takođe lepe ali glavni problem je što stavljaju previše šminke i dosta imaju plastične operacije. Kao što Hrvati vole da kažu u šali za Beograd silikonska dolina. Drugi problem naših žena je karakter jer su nekako suviše grube a i dosta taktiziraju u odnosu sa muškarcima. Pogotovo su teške obrazovane devojke sa kojima da bi uspostavio komunikaciju nije dovoljno da imaš znanje. Moraš da pričaš tačno na određen način, ton i tempo. Ako joj to ne odgovara one odmah napuštaju razgovor iako je ti nisi uvredio nijednim svojim gestom.

Tik0

pre 2 godine

Svedska! I tacka. Sto se izgleda tice kao da si u nekom filmu. Svaka brine o sebi, svaka u treningu, kosa sredjena do perfekcije, plave, vecina veoma lepa i u licu, a telo kod 50% bukvalno za naslovne strane. Ali to je spolja. A iznutra hladne, bezobrazne, sa muskim stavom i ponasanjem, nemaju zenstvenosti ni 2%. Pozdrav.

DaLanik

pre 2 godine

ne postoje lepe nacije, ali postoje ružne. znaci Grčka i Francuska. boze kako odvratni ljudi. svi muškarci kao Bob Rok (francuska). Češka isto. samo sto su polugole pa zagorelim Balkancima izgeldaju ok. Cehinje su bezlične, zato i izgledaju dobro kad se našminkaju. kao prazno platno. mogu da rade sta hoće, za razliku od juznjakinja, koje imaju definisane crte lica. ruskinje... hmm neka hvala. to sve ima nizak IQ. ko voli glupave plavuše, super. Srpkinje su bile lepe ali ovo danas sama seljanija, od posle rata, sve normalno je otišlo u inostranstvo a u srbiju došle sa nekih planina, grupe fizionomije, tragedija. plus misle da su neke a pritom primitivne do bola.

Šrek

pre 2 godine

Poljakinje, prirodne, plave i generalno vecina je sa velikim prirodnim grudima, dok je kod nas ili plastika ili ih nema... Tuga.. Da ne govorim o tome koliko se nase nafrakaju šminkom dok je kod Poljakinja to retkost i to se primeti verovali ili ne bas se primeti.

svega ovde ima

pre 2 godine

U Srbiji lepe žene ne možete naći ni na TV-u a kamoli na ulici. Dinarska rasa koja je zastupljena u Srbiji daje ženama oštre crte lica, velike glave i tamniji ten. Najlepše su žene čistog slovenskog porekla poput Ruskinja, Čehinja, Ukrajinki. One imaju zenstvene, nežne crte lica i svetao fenotip.
(Maja, 8. septembar 2021 11:56)
Aha znaci tamniji ten je ruzan. Evo meni je npr svetao ten ruzan i osobe koje ne mogu da pocrne nego samo crvene. O plavim trepavicama necu ni da trosim reci. I tamnija deca su mi lepsa od one zute providne.

Boris

pre 2 godine

Retko i u Srbiji mozes da vidis prirodno lepu zenu, sve je to sada izveštačeno, nasminkano, usne majmuna, silikoni, iscrtane obrve. Nekad je zaista bilo drugacije. Bio sam u Moskvi par dana turisticki i tamo je druga prica skroz, mozda nisu sve prelepe ali sve su lepo gradjene, nisu debele, nisu vestacke i mozes da im pridjes u svakom trenutku. Druga dimenzija.

Atreides

pre 2 godine

Kakva crna Srbija. Balticke zemlje zene top...Cehinje...Srpkinje nisu ni u top 10 u Evropi ali ajde mi vplimo.uvek da se przimo da smo naj. Najjaci muskarci,najleose zene,najcistije reke najzdravija hrana...a u stvarnosti to je daleko od istine

Top Lista

pre 2 godine

1. Ukrajinke (i Poljakinje)
2. Ruskinje
3. Šveđanke
4. Korea, Japan, Kina
5. Juzna Amerika
6. Balkan
7. Svi ostali imaju lijepih ali ne tako puno.

Hr

pre 2 godine

Dosta sam prosao, svasta vidio, isprobao.. Zena mi je strankinja.
Rang lista:
1.Rumunjke
2.Madjarice
3.Srbijanke

Ne vrijedi objasnjavati zasto, a i o ukusima se ne raspravlja.

Amelia

pre 2 godine

Pet posto zena iz Juzne Amerike su lepe, obicno poticu iz bogatih porodica i onda mogu sebi da priuste da budu zdrave i negovane, da imaju lepe zube i kozu. Obicno su bele pute, preci su im iz Evrope. Preveliko siromastvo vlada tamo, i kad je stomak prazan, niko ne misli o lepoti. Po mom misljenju, najlepse su slovenske zene: Hrvatice i Ukrajinke, i zene persijskog porekla.

Dosadnjaković

pre 2 godine

Na osnovu mog dosadašnjeg iskustva:

Najlepše u licu čehinje, ruskinje, ukrajinke
Najbolje telo brazilke (uh, kad se samo setim Rija...)
Najbolje u krevetu madjarice
Najviše se lickaju i kindjure ruskinje
Neostvarena želja mi je da imam hrvaticu
I za kraj
Najviše krvi su mi popile srpkinje

mm.

pre 2 godine

"Hrvatice, Srpkinje, Crnogorke odskaču prvenstveno visinom i ljepotom. Sve su više najmanje za glavu od Talijanki"
(Harwy, 
Da, jedino što odskaču visinom. U Milanu je koncentrat najlepših žena iz celog sveta, kad stigneš na Balkan, efekat je porazavajuci.

Harwy

pre 2 godine

Sin mi je studirao u Milanu, Italija. Kad sam ga više puta posjetio na fakultetu vidio sam koja je ogromna razlika između djevojaka s Balkana i Talijanki. Hrvatice, Srpkinje, Crnogorke odskaču prvenstveno visinom i ljepotom. Sve su više najmanje za glavu od Talijanki

Zagor, zvezdarski

pre 2 godine

"Meni je, recimo, očigledno kad je neka Slavonka, a neka Dalmatinka, a treća Srpkinja." napisao je neki Hrvat. A kako bi razlikovao Srpkinju iz Dalmacije ili Slavonije od Hrvatice? Ja tu ne vidim razliku. Pored toga naravno što su i Srpkinje Dalmatinke ili Slavonke ako su tamo rođene ili tamo žive. Ali dobro, mora Hrvat da deli naciju i geografsko poreklo devojke ili žene. To je u međuvremenu, cini mi se, nekako indoktrinirano.

...

pre 2 godine

Za mene mađarice i litvanke. Mađarice su vatrene, energicne i snažne žene. "Sarenolikog" izgleda, tako da u gradu možeš sresti ispeglanu plavušu, kovrdzastu ridjokosu i pegavu crnku, i to jednu iza druge.
Sa druge strane, mislim da su litvanke najbolje za brak. Lepo izgledaju, svetle su puti, svetlije boje kose, plavih i toplih smedjih očiju, lepih crta lica, zgodne, fine i glatke kože, blagog temperamenta. Ne treba im puno šminke i garderobe da bi izgledale vrhunski. Napisao sam da su za brak zato što su okrenute normalnim i dugoročnim vrednostima, bez "prljave" istorije, seksualnih fantazija, avantura,... To ih prosto ne privlači zato što imaju svoj cilj. Naši muškarci se saaaavrseno uklapaju sa njima.
Nase su mi se smucile zbog svojih taktika, igrica, kompleksa, frustracija, nesigurnosti i strahova. Primera ima nebrojano. Čak toliko da se pitam kako iko moze da se zabavlja sa srpkinjom. Čak i sa 30-35 godina imaju strašne komplekse i frustracije.

Dex

pre 2 godine

Šveđanke što se tiče aristokratskog izgleda a Venecuelanke latino. I to je to. Ovde govorim o prosečnoj lepoti na ulici. Ove dve nacije imaju ubedljivo prirodno najviše lepih žena.

klas

pre 2 godine

@… Vi muskarci ste licemerni jadovi, sto tvoj komentar potvrdjuje - svidjaju ti se vatrene Madjarice, ali bi ozenio Litvanku jer mislis da je konzervativna. Pa odluci se sta hoces?! Nije madjarica vatrena jer sedi skrstenih nogu, i nemoj posle da se zalis sto sa Litvanom nema sexa u braku posle tri meseca. A sto se Srpkinja tice, ne brini za nas, siroko ti polje i tebi slicnima. Ko vas ne zna, srpske muskarce, mozda moze da se nasanka.

profesor

pre 2 godine

ovi sto hvale srpkinje definitivno bi mogli da ih zamole da skinu tone sminke i dodatke sa sebe pa da vidimo njihovu stvarnu 'lepotu'. a kad smo kod liste najlepsih, pored spomenutih cehinja, svedjanki, ruskinja, brazilki, venecuelanko, dodao bih neverovatne cileanke.

nn

pre 2 godine

bez da uvredim ikoga,Zagrebcanke su najneznije i najzenstvenije.Nase su previse okrenute sebi,umisljene,pocesto sa nosom u nebesima,trazeci valjda nebeske Srbe.Kad mi se Zagrbcanka osmene ja se istopim .Govorim,naravno,o unutrasnjoj lepoti,ona je neprolazna...

Mastrangello

pre 2 godine

Ni u sopstvenoj palanci jos nezaplovij u seksualne vode, a neki vec imaju internacionalno iskustvo i mogu da vrse poredjenje po kontinentima...

Ubijte me odma'...

@mafijaš aco "...ziveo sam godinama na Karibiku i J Americi i tvrdim da nije tako. Temperamet im je lud i lake su na seks. Odmah je sve na izvolte i pune perverzija..."
Ju, strasno, strasno...Uzasno...
Cuj ga, lake su na sex... A, ne, nego treba da trazi da je zenis i cekas godinu dana do vencanja...
Ti si zreo za godinu dana mog prokletstva, pa se ne bi bio tako ohol i bahat...

Trazi odstetu za patnju koju si pretrpeo tamo...

нс бој

pre 2 godine

@Маја Динарска раса је у Србији на другом месту,на првом је Панонска,као и у Русији нпр.Има логике у томе што причаш баш зато су Војвођанке (Панонке) најлепше Српкиње,много су женственије него Црногорке или Херцеговке.

natasa

pre 2 godine

@ Boris
ipak su te napucane i plasticne u manjini.
Sedi brale u kafic negde u BGD videces uvek bar 5 prelepih devojaka kako prodju.
JA kad se vratim od negde iz inostranstva kad vidim ovu nasu lepu celjad meni toplo oko srca nesto.

nn

pre 2 godine

Meni kao ženi, Ukrajinke su neprikosnovene, kad je u pitanju prirodna ljepota. Spoj istoka i zapada, neka nježnost, prefinjenost bar na prvi pogled. Stil, oblačenje, a često i manire ne bih komentarisala.

Samo ruskinje, a zatim.....

pre 2 godine

Nisam hrvat, ali za moj ukus ipak su najlepse Ruskinje (ne gledajte na babuske). Kad god idem na more u neku zemlju,
ruskinje zbilja nadmasuju sve druge zene po prirodnoj lepoti. Upravo sam se vratio iz Turske i u hotelu gde sam odsjeo
(5 zvezdi), okretao sam se samo za ruskinjama, koje sam odmah prepoznao. Naravno, da i u drugim zemljama ima lepih
zena, ali po broju, ipak su slavenke sa istoka mnogo, mnogo lepse od zapadnih zena (npr. svih EU zemamlja na zapadu).

samo_kazem

pre 2 godine

Imamo mi prelepih zena ali problem je sto nisu toliko pristupacne i opustene. U poslednje vreme devojke retko i prihvataju da odu sa tobom na kafu ( ne dolazak u stan, nego javno mesto, kafic ) osim ako im se nisi bas bas svideo, sto nije toliko realno jer se donosi povrsno misljenje o muskarcima, ne pruza im se prilika da se malo dokazu... I onda bukvalno ne stignes ni do frendzone.
Najvise se isplati da budes u top 10% - 20% muskaraca i onda ce one juriti tebe

Wtf

pre 2 godine

Nase zene su veoma simpaticne ali na zalost suvise nervozne, iskompleksirane i uplasene. Uostalom iste kao i ovdasnji muskarci. Razumljivo s obzirom na okolnosti u kojima smo ziveli. Steta sto nismo mogli bolje.

samo_kazem

pre 2 godine

@Sir Oliver

Slazem se Olivere, ali delimicno... Zene nece juriti prosecne muskarce, vec samo one pri vrhu ( top 20 % - 10% ), to su cinjenice. Isto tako, da bi dosao do nekog nivoa u zivotu, treba mnogo vremena, odricanja, rada na sebi... A dok ne dodjes do nekog nivoa, lepo je provoditi slobodno vreme sa zenama, a da bi te zene primetile ( dok jos uvek nisi pri vrhu ), moras da se posteno iscimas, ja bih voleo da ovo nije istina ali tako stvari funkcionisu.

Evo primera iz prve ruke - upoznao sam devojku ( neko zajednicko drustvo ) koja je sa mnom igrala igrice ( toplo - hladno, hocu te - necu te ), a provereno znam da je dolazila kod jednog poznanika u stan ( bez dejtova, cimanja, bukvalno razmena par poruka ), ali taj decko ima ozbiljan drustveni status, vrlo je popularan i ima jaku poledjinu ( imucna i uticajna porodica mu cuva ledja ). Naravno, vremenom je skontala da sam dobra prilika, ali ja sam vrlo brzo izgubio interesovanje jer igrice su prvenstveno namenjene deci...

igok

pre 2 godine

u srbiji(i hrvatskoj verovatno) mozes dobru ribu videti i na auobuskoj stanici.to recimo u italiji mozes samo da sanjas.sve sto valja je na tv-u.talijanke su doteranije,sa vise ukusa generalno ali sto se samog gena tice,ex yu je ispred.govorim samo o genima,nista vise

mafijaš aco

pre 2 godine

Južnoamerikanke pa 10 mesta prazno.
(Znam šta valja, 08. septembar 2021 12:54)
Nikako, ziveo sam godinama na Karibiku i J Americi i tvrdim da nije tako. Temperamet im je lud i lake su na seks. Odmah je sve na izvolte i pune perverzija koje jedan balkanac nemoze ni zamisliti ali nisu toliko lepe

belgrado

pre 2 godine

ne ide da svoja iskustva stavljate na prvo mesto?!
ja sam pre 2 god upoznao nemicu,savrsenstvo bozje i sad da pricam da su nemice najlepse?!
glupost..

slazem se sa vecinom da su slovenske zene(rusija,poljska,ceska..)
najlepse,plus balkan i nordijke..
tamnijeg tena,venecuela i argentina..
dodao bi i liban,verovali ili ne :d

ps.nase su lepe,ali senzualnost i zenstvenost pripada hrvaticama ,bez ljutnje :d

Lana Kane

pre 2 godine

(RealnaPrica, 8. septembar 2021 09:33)

Nemoj tako, budi strpljiv, dace Bog, skinuces i ti mrak pa ima svi zajedno ovde na forumu da slavimo!
A stvarno ne razumem toliki hejt, Srpkinje su mnogo stvari, neke dobre, neke lose, ali ruzne nismo.
Ne zivim u Srbiji, i svaki put kad dodjem primetim koliko su upadljivo lepse devojke kod nas. I tu naravno ne pricam o silikonima i ostalim glupostima kojih ste se uhvatili kao pijan plota, vec o prirodnoj lepoti. Jer te devojke kad su lepe, nisu slatke i lepuskaste, vec lepotice za kojima se svako okrene. A to nije tako cesta pojava kao sto mislite.

...

pre 2 godine

@(klas, 9. septembar 2021 09:56) pa ako ćemo tako, ti si licemerni jad zato što me nisi razumela. Prvo što trpaš sve muškarce u isti koš. Ako sam ja nešto napisao, to može biti samo moje mišljenje i ničije više. Ne mora da znači da svi tako misle. A nije ni loše da našim muškarcima malo proširim vidike i da budu svesni svoje vrednosti, kada nas već vi pljujete na svakom koraku. Drugo, Mađarice nisu seksualno vatrene (kao što si ti mislila) nego su vatrenog duha, dakle energične, opuštene, vesele, pozitivne, nasmejane, prijatne, radne, vredne, sposobne,... I ko kaze da litvanke izgube želju za seksom posle trećeg meseca? Mora da si ti vodila neko istraživanje, pa si detaljno upoznata....
A sto se tiče tvoje poslednje rečenice, sa nekim srbinom možda i može da se zavrne neka strankinja, ali će zato većina stranaca sigurno da se zavrne sa srpkinjama. Odnos ulozeno/dobijeno sa vama je užasan a poređenje vaših želja u pogledu muškaraca i onoga što vi možete da ponudite je u najmanju ruku smešno. I još se borite za ravnopravnost. Zato se toliko i sređujete, to vam je najjači adut. Da nije toga, ne biste bile ništa bolje od prosečne strankinje, a kao takve ni zanimljive strancima.

Kanadjanka

pre 2 godine

Neko je dole napisao: "Korea, Japan, Kina", sto me je dobro zasmejalo.. Setila sam se jednog mog kolege iz davnih dana, Kineza koji je rekao: "Kad god vidis neku lepu Korejku, znaj da je Kineskinja. Uzese nam sve lepe Kineskinje kao njihove misice, jer su Korejke male i glavate." To je bilo njegovo misljenje. Licno me uvek bilo briga za te gluposti tipa "lepa-lepsa-najlepsa". Sve dok sam najlepsa svojoj "staroj majci" od 70+ godina, dobro je; za ostale cemo "lako", hahahahaha.

Ante Zrinski

pre 2 godine

Srpkinje iz Srbije i Hrvatice iz Dalmacije su daleko najljepse Balkanke i mogu se po ljepoti usporedjivati sa lijepim zenama iz bilo kog dijela svijeta.

lili

pre 2 godine

Tvrditi da su Beograđanke pune šminke i silikona je vrlo pogrešno. To znači da posmatraš samo devojke sa splavova. Ima mnogo prelepih prirodnih devojaka samo ne izlaze na takva mesta. Udjite na fakultete i videćete pametne prirodne i lepe devojke.

Sir Oliver

pre 2 godine

@samo_kazem

Ako muskarac polazi od toga da "treba da se dokaze" nekoj zeni, pisi propalo odmah. Dosta devojaka ima taj stav. Kao ti mene impresioniraj, a ja cu da budem lepa (dosadna, bez tema, i ni po cemu interesantna, uglavnom, cast izuzecima). Samo rad na sebi u svakom smislu, pa kad vide da je tvoje vreme dragoceno, da vidis kako ce da postanu pristupacne i kako ce da nadju vremena

Clear

pre 2 godine

(Zagor, zvezdarski, 8. septembar 2021 12:07)
E, pričaš nešto a nisi upućen, vidi se. Možda nije lako razlikovati Srpkinju i Hrvaticu iz Dalmacije, ali iz Slavonije jeste i te kako lako. Srpkinje iz Slavonije su generalno znatno više i zgodnije od Šokica, dok su ove druge oniže, ali nešto lepše u licu (doduše, i tu je sad pitanje ukusa).

u magnovenju

pre 2 godine

Iz ličnog opažanja sa mojih putovanja:
Nove generacije Grkinja su mnogo, mnogo lepše od onih 10ak godina starijih u istim godinama. Primetna je takva promena na "lepše" i kod nas (govorim isključivo o fizičkoj lepoti), ali kod Grkinja je to baš drastično, posebno što se lica tiče. Sa njima je problem kad pređu 30, onda se uglavnom zdebljaju.
Skandinavke su lepe dok su mlade, ali jako brzo (i nekako ružno) stare u licu, mada im telo i dalje ostaje za poželeti.
Francuskinje imaju većinom lepu figuru, ali im nedostaje lepota u licu.
Azijatkinje dosta dugo izgledaju mladoliko, maltene da nema razlike između 20-ogodišnjakinja i onih od 40-ak.
A drugar iz Meksika mi je rekao da je video više lepih devojaka u busu u Beogradu, nego u celom Meksiko Sitiju.
Po ovim izrazito turističkim mestima tipa Budimpešta, Barselona, jako je teško u šetnji gradom razlučiti ko je turista a ko lokalac, tako da je teško i formirati neko relevantno mišljenje.

Dante

pre 2 godine

Slazem ze sa Ruskinje, stvarno najljepse i najprirodnije. Na drugom mjestu Madjarice i Cehinje/Slovakinje, tu je bukvalno egal.

Skandinavke su kao Belgijske jagode - odokativno izgledaju super ali kad ih probas, bljak - bez ukusa, kao voda. :)

SMS

pre 2 godine

Stvar ukusa. Svuda u svetu ima zapuštenih. Siromaštvo ili nemar čine da od prirodno lepe zene postanu neprivlačne. Neko reče Rusija ili J Amerika ili Skandinavija. Nigde veze, garantovano da i u Kini, Africi ili Brunaju ima riba da ti stane mozak al dai se one baš svakom svidjaju to je stvar ukusa

ab

pre 2 godine

(nn, 8. septembar 2021 20:53)


Istopite se vi srpske muškarčine u prisutvu Zagrepčanki, Dalmatinki i ostalih Hrvatica malo više nego što treba pa dobijemo Dražene Petroviće, Aleksandre od Severine krštene u katoličkoj crkvi, Crocap-e itd.
Tako da negde je feler, ili one nisu tako nežene, ili vi niste takvi neprikosnoveni alfa mužjaci!

Bora iz Bora

pre 2 godine

Bugarke
(xyz, 8. septembar 2021 12:26)
Ne znam da li se zezaš, jer Bugarke su nekad bile sinonim za ružno. Realno, opravdano. Utoliko je moje iznenađenje bilo veće kada sam nedavno, ustvari ima tome 4-5 godina, video nove generacije Bugarki, neki novi soj, hibrid valjda. Lepša od lepše, retko koja gojazna, ma sve najbolje. Bio sam zaprepašten koliko se taj ženski svet promenio na bolje. Pritom ne govorim o večernjim izlascima kada se sve nacifraju, a one ružne sede kod kuće, nego o ženama i devojkama pod dnevnim svetlom.

Onaj koji zna

pre 2 godine

Kriteriji lepote snižavaju se s porastom količine testosterona . To je jedina istina. Kad sam je vidio drugo jutro, često sam pitao: pa kako sam mogao....