Kako je živeti sa partnerom koji ima nezasitu potrebu za seksom

"Kad sam pitala ljude za njihove lične priče o tome kako je živeti s izrazito seksualnom osobom, dobila sam puno komentara u stilu "Da bar...". Zato, razjasnimo stvar odmah u početku: jak, zdrav polni nagon je dobra stvar! Ali, velika želja za seksom mora da bude povezana s empatijom i obzirnošću prema partneru, ako se želi da ostvari unutar veze", kaže seksualna terapeutkinja Trejsi Koks.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Jedan moj bivši kolega nije silazio sa svoje supruge. Voli čovek, pa to ti je. Elem, jednog dana joj je pukao film, i rekla mu je: "Idi nadji sebi neku, ja više ne mogu." Ostali su u braku.

  Čuo sam i za jednu tragičnu situaciju koja se desila "prijatelju mog prijatelja". Muškarac oženio puno mladju ženu, i svaki dan su imali seks. Ujutru i uveče. Svaki. Dan. To je trajalo skoro 3 godine dok jednog jutra ona nije otišla u kuhinju, uzela nož i zabila mu ga u grudi do drške. On je umro, ona je uhapšena ali ju je sud osudio najminimalnije moguće (uslovna) , jer je uzeo u obzir psihičko maltretiranje sa neprekidnim seksom.
  (Dosadnjaković, 17. septembar 2021 15:45)

  # Link komentara

 2. SUPER!
  Nije mi potrebno traziti drugu zenu jer sam uveren da kod svoje mogu
  imati seks uvek kad to pozelim.
  (Srecan muskarac, 15. septembar 2021 16:55)

  # Link komentara

 3. Poslednja rečenica: "Užasno je živeti s nekim ko ne želi sa proba da kontroliše svoje seksualne potrebe..." - oslikava izuzetno sebičnu osobu, koja misli isključivo na svoje d... Istina je da je užasno živeti sa osobom koja nema bar približno slične seksualne potrebe!
  (bole - Niki..., NIkola - nisam ti ja majka!, 15. septembar 2021 15:53)

  # Link komentara

 4. Mali broj komentara?!Bas cudno...izgleda da ovde svi imaju prekomerni seksualni nagon i cekaju komentare onih koji imaju slabiji libido ;-)
  (Djura, 15. septembar 2021 13:32)

  # Link komentara

 5. Moja supruga mene smatra seksualnim manijakom, jer insistiram da vodimo ljubav tri puta godišnje. Moraću da idem u drajzerovu na odvikavanje.
  (zavisni ovisnik, 15. septembar 2021 10:27)

  # Link komentara

 6. Kod žene se to zove nimfomanija a kod muškaraca satirijazam.
  (mare, 15. septembar 2021 06:55)

  # Link komentara

 7. E bas sam to hteo da cujem…da vidim kako je to iz ugla progonjenih.
  (sasa the king, 14. septembar 2021 20:01)

  # Link komentara