Zašto muškarce privlače određene žene

Subota, 25.09.2021.

14:25

Izvor: zena.hr

Zašto muškarce privlaèe odreðene žene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

laki

pre 2 godine

(gledaj svoja posla, 27. septembar 2021 09:48)
Tvoj komentar starijem od tebe upravo pokazuje koliko si mukica promasen kao osoba i da ti nema leka

gledaj svoja posla

pre 2 godine

(Silvester, 26. septembar 2021 22:13

Haha jeste matori, znam ja gomilu vas što ste bili alfe...u mislima. Ženama ništa i ne nudim a tebi mogu da ponudim nešto što verovatno ne bi hteo.

Silvester

pre 2 godine

Deda nemoj da se praviš pametan, ne ide ti baš.
(gledaj svoja posla, 26. septembar 2021 14:18)

Dao Bog sinko da ti prođeš dedin put, ali je to nemoguće. Deda je uvek bio alfa i to sa velikim A, a takve kao ti su bete, sigme ili muškarci žnj kategorije, pa su im žene krive, jer nisu u stanju da ih zadovolje ni fizički, ni emocionalno. Pomiri si se sinak, jednoj ženi koja drži do sebe, koja nije krpa i seksualni objekt, na kome bi se ti i takvi iživljavali, jednostavno nemaš šta da ponudiš.

Užas

pre 2 godine

@(Onako samo usput, 26. septembar 2021 07:52) Sve potpisujem, od prvog do poslednjeg slova. I kod mene je tako, kao i desetine drugih muškaraca koje poznajem. Sve fini, pristojni, kulturni, obrazovani, ambiciozni, sposobni, treniraju, lepo se oblače, brinu o sebi, svom zdravlju, druže se, kreću, aktivni su,... Ali šta vredi, devojke ih ne fermaju ni 5%. Džaba im i stan i sve. Neki od njih su počeli da se ponašaju kao sirovine, drski, bezobrazni, kupili skuplje automobile, itd. i eto devojaka, sada se same lome oko njih, jure ih, čekaju, trpe poniženja (a čini mi se i da uživaju u tom poniženju i bolu koje im muškarci nanose).
Još kad krene truba od strane devojaka kako nema finih i pristojnih muškaraca, kako su svi balkanoidi, kako sve njih zanimaju isti tipovi devojaka,... a sa druge strane su momci neprimetni u očima devojaka dok ne krenu tako da se ponašaju. Ma uuuuzaaaaas.

Skoro sam pričao sa nekim drugaricama na ovu i slične teme, na njihovu inicijativu, i same su rekle da ne mogu da razumeju takvo ponašanje devojaka, da im se gade itd., ali da ih istovremeno "podržavaju" zato što su i one zene, a ženska solidarnosti je jača od svakog lanca.

taki p

pre 2 godine

Ogromna vecina muskaraca se lozi na napucane i starlete iskljucivo fizicki,kao neki fetish,sirovo i grubo,raskalasno,kao sto i zene imaju slicne fantazije.Problem nemaju losi momci,niti sirovine,vec normalni,pristojni,kulturni.Gde je problem;kao sto vi zene zelite da birate onog koji vam se zaista dopada,tako i mi hocemo onu koja nam se svidja,nazalost cesto bude "daj sta das" posto nemamo puno izbora.Posle idu price da dobrih nema,da su dosadni,neprimetni,vecina devojaka "progleda" tamo posle 25-te,do tada oni muski koji se nisu promenili su vec razgrabljeni od namazanih,kuckastih,koje znaju kako sa njima,previse eksperimentisu danasnje devojke,mnogi momci su im neprimetni dok ne dodju do vremena za brak,onda se naprasno zainteresuju za njih,a do tada frendzona,ne ide to tako.

IntruderBrokoli

pre 2 godine

Muskarci bez obrazovanja i nepoznavanja rada na sebi a, ocito, bez prebijene pare u dzepu pisu o tome kako se mi, zene, pocupasmo oko TVOG novcanika!

Iskusno..

pre 2 godine

Miris zene odnosna ta kompatibilnost da sa lakocom dobijete zdravo potomstvo. To je u osnovi privlacnosti a onda trendovi diktiraju spoljasnje kvalitete pa sada recimo vecina muskaraca ceni vece pozadine, ranije su bile grudi u prvom planu itd... Naravno ljudske vrednosti su uvek jako bitne ali se tesko probiju od napred navedenog.

Silvester

pre 2 godine

Nađite sliku Nikol Kidmen iz mlađih dana, crvenokosa lepotica, riđokosa napast. E ja imam njenu kopiju, njeni najbogatiji u gradu, ja tada bio ko crkveni miš. Evo 30 godina smo zajedno, dočekali unuke. Nije sve u parama, kad počnete da se ponašate kao muškarci, žene će vas više ceniti. Muško treba znati stići i uteći, na strašnom mestu postojati, da ume da rešava životne probleme u hodu i najvažnije je da svoju ženu, voli čisto i svim srcem. Moje srce nije autobus i nema mesta za više žena, nego samo za jednu. Današnji muškarci u farmericama sa likrom, više su žene nego muškarci. Feminizirani i iskompleksirani niste ni sposobni da volite. Shvatite, žena je vaše ogledalo, koliko joj pružite toliko će vam vratiti.

D

pre 2 godine

Nema univerzalnog recepta za privlačenje.I uvek isto-novac.Novac SVIMA treba,samo neko zarađuje sam,a neko se kači drugom o vrat.Muškarci koji imaju novac se ne trude uopšte i kupuju usluge žena.Nit ih interesuje ko su,šta su,platio i dobija šta treba.Takvih je i brakova koliko hoćeš.Nema ljubavi,nema vernosti,razgovora...Ovi što imaju manje novca čežnjivo gledaju i žale što nisu na mestu tog sa parama.Meni lično nije normalno ni jedno ni drugo.Čovek treba da bude sposoban da zaradi za pristojan život i da nađe sebi istog takvog partnera.Novac imam,al nemam osobu za nežnost,razgovor,putovanje,emociju.Jer nisam na prodaju,a ni ne kupujem.

I sta je tu čudno?

pre 2 godine

@Najvise udvaraca imaju prosecne zene,muskarci se plase lepih zena...mislim da cak prosecne i one manje lepe zene vise varaju partnere jer se muskarci lakse usudjuju da ih muvaju.
(Realno, 25. septembar 2021 23:27)

Pa to je u neku ruku normalno. Postoje različite vrste strahova, recimo strah od odbijanja, njene prošlosti (puno devojaka se bavi nekim oblikom prostitucije i sponzorstva), da nije u vezi sa nekim mangupom, budalom, krimosem (veoma verovatno se zabavlja sa tako nekim koji može da nam upropasti ceo život), da ćemo biti povređeni i ostavljeni ako uspemo da uđemo u vezu, da će igrati igrice i psihički nas maltretirati, da će imati visoke ciljeve i zahteve (da ne kaže prose**vati), da će nas ostaviti zbog prvog uspesnijeg/bogatijeg, da neće hteti da se trudi oko dece/porodice/posla/prihoda... spisku nema kraja i svi su veoma verovatni.

I vi biste se isto tako osecale kada biste upoznale nekog super mega dasu, recimo nekog fudbalera, manekena, pevača,... Odmah bi proradio crv sumnje šta on očekuje od vas po većini ovih osnova. Zašto baš vas gleda, koje su mu namere, juče ga je vaša drugarica videla sa drugom, posla dva dana prestaje da se javlja, šta ako je bio sa desetinama curki i sad hoće bas vas da oženi, da li laže ili iskreno misli, zašto tako, da li je stvarno otišao tamo gde je otišao, zašto kasni,... I na kraju krajeva, da li Vam baš sve to treba?

Aca

pre 2 godine

Ko se kome sviđa je MNOGO individualno. Skoro svaka žena koja je meni bila neshvatljivo lepa, za moje drugare je bila "onako". Isto je važilo i obrnuto.

Kocka

pre 2 godine

@Realno
Sto se tice broja udvaraca sigurno ne ali imaju veci broj potencijalnog izbora jer vecina muskaraca nije imucnijeg stanja pa nemaju prolaz kod lepih zena ,kako za kombinaciju tako i za brak. Da, ima i lepih koje nisu sa bogatim kao i bogatih sa zenama prosecnog izgleda ali to je retkost i izuzetak a ne pravilo.

B. P

pre 2 godine

Ne razumem, kada kaze na njene bokove, sta ce one zene Koje su prekrivene salom? Kako se njihovi bokovi uopste I vide?
Zapamtite, danas je sve interes, ali sve.
Sigurno tu koja je prekrivena salom I nista joj se ne vidi, sigurno njenog partnera nisu privukki njeni bokovi, vec odredjeni interes. Da li je u pitanju strah od samoce, nemogucnost da se najdne neka bolja partnerka, da li neki drugi interes, ali tako je. Nazalost, zivimo u ekstremno materijalnom svetu gde se samo gleda licni interes, nista drugo.

B. P

pre 2 godine

Ne razumem, kada kaze na njene bokove, sta ce one zene Koje su prekrivene salom? Kako se njihovi bokovi uopste I vide?
Zapamtite, danas je sve interes, ali sve.
Sigurno tu koja je prekrivena salom I nista joj se ne vidi, sigurno njenog partnera nisu privukki njeni bokovi, vec odredjeni interes. Da li je u pitanju strah od samoce, nemogucnost da se najdne neka bolja partnerka, da li neki drugi interes, ali tako je. Nazalost, zivimo u ekstremno materijalnom svetu gde se samo gleda licni interes, nista drugo.

Srdjan

pre 2 godine

Lova pa lova! Svašta. Da li bi nekom lenjivcu palo na pamet OBRAZOVANJE?!
Gledam jednog debelog i niskog u KC, a svi PROFESORE PROFESORE. Saleću ga.
(Teško zagrejati stolicu, 25. septembar 2021 23:01)

Ahaha, pa ne saleću tog profesora u KC zbog obrazovanja vec zbog šanse da kroz kombinacije sa njim steknu što bolje i jače pozicije na poslu.
Gde ti živiš....

MM

pre 2 godine

Meni je muž rekao da ga najviše privlači moj miris, a da je tek posle dva deteta moje telo savršenih proporcija. A ja budala još uvek patim za svojom kilažom od pre deset godina.

Onako samo usput

pre 2 godine

Eto, obrazovan sam, duhovit, umetnik, otkačen u pozitivnom smislu, ali nešto baš i nisam imao devojaka. A nisam ni ružan, dok su mnogi momci bili ljubomorni na mene kad sam u društvu nekih devojaka. Za razliku od mene, oni koji su se razbacivalli parama u kafićima, ili oni koji su bili na nekim bitnim položajima, ili ako su bili iz inostranstva,imali su devojaka kao pleve. Naravno, nisu sve devojke takve, ali 90% njih jesu, 9 % završi u dobrim vezama ili sa budalama, a ona 1% nije baš lako naći. I posle, muškarci izbirljivi...

Zadnja klupa

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.
(gaga, 25. septembar 2021 21:14)

To veze nema sa istinom. Te "obične", kako ih nazivaš, htele bi sve zgodnog bogataša, ali takvi ih ili ne gledaju, ili iskoriste i odbace kao staru krpu. Posle kukate da su svi muškarci isti, a mi "obični" ne znamo gde smo pogrešili. Nekako smo tu u mat poziciji.

Zadnja klupa

pre 2 godine

Samo ne gledajte porno filmove i svaka zena koju vidite na ulici ce vam biti lepa....
(Sakal, 25. septembar 2021 21:43)

Ne znam koliko godina imaš, ali me gledamo te filmove zbog toga.

Šola

pre 2 godine

Realno inteligentan, pristojan, duhovit i ostvaren, ne bogat nego ostvaren u svom poslu šta god to bilo ima šanse kod skoro svake slobodne i nezaljubljene žene. Dosadnjakovići i životni gubitnici licnim izborom misle da je sve do žena i da sve žele samo novac. Ti dečko teško da možeš i da platiš ženu, a i mnogo gledaš zadrugu.
(lion, 25. septembar 2021 22:12)

Da, to važi u svetu snova. Realnost te demantuje. Samo kinta, jer na to se lepe lepotice.

ElectroBlue

pre 2 godine

Mene, jedna mršavica, cvikerašica, ima 36 godina, ali i onaj glasić kao dečiji... Kad skine cvike, ne sviđaju joj se njene oči, meni su, melem, za moje (iako realno imam lepše oči).

Mladen

pre 2 godine

Ne verujem da neke placaju da dolaze do ovakvih genericnih zakljucaka koji veze sa zivotom nemaju. Ispada da svi vole zene sa strukom kad se nasminkaju lol da je to tako jednostavno. Ti nazovi naucnici veze nemaju. Sta je meni "super riba" i lozi me nekom drugom je slatka ili prosek i obrnuto verovatno je isto i kod zena za muskarce. I jos nema neko konkretno objasnjenje zasto je to tako.

Cinik

pre 2 godine

Svaki drugi dan tema odnos muskaraca i zena, kako vam vise ne dojadi?
Tu nema nikakve misterije, muskarci generalno vole lepe, zgodne i ne preterano pametne zene, dok kod zena lepota i izgled muskarca nisu presudni, mnogo je vazniji status tog muskarca u drustvu, sto je muskarac mocniji, to je zenama privlacniji, ako uz to jos ide i novac, utoliko bolje po muskarca!
Zene vole osecaj sigurnosti, to je jednostavno nesto sto je zenama urođeno od nastanka coveka, a ta sigurnost podrazumeva materijalnu i fizicku sigurnost i ko ce to zeni bolje priustiti od muskarca koji ima moc?
Svako od nas zna za gomilu primera gde se lepe zene zabavljaju sa nekim bezveznim likovima sto se tice izgleda, sa nekim matorim tipovima, podgojenim, ruznim,..., a onda kad se raspitas ko su ti likovi, oni su neki mafijasi, direktori, politicari, generali, inspektori,..., znaci muskarci koji imaju moc!
Nikada necete videti gomilu lepotica oko nekog cobanina, pa makar on bio lep kao Apolon, ali zato oko nekog narko dilera ili direktora neke kompanije, a mogu biti pravi akrepi, mozes ih videti koliko god hoces! I to je prosto tako, to je urođena narav zena, nisu one tome krive, prosto je to tako i muskarci to moraju da shvate i prihvate!
Naravno, ogromna vecina zena na kraju zavrsi sa nekim bezveznjakom, nekim uciteljem, vozacem, kondukterom, trgovcem, mehanicarem,.., jer na svetu ne postoji dovoljan broj mafijasa, direktora i politicara na polozaju!
One su uglavnom nesrecne i zato ima toliko razvoda!

P76-er

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.
(gaga, 25. septembar 2021 21:14)

Grešiš, silno grešiš...

Mi generalno gledano volimo one koje znaju i koje hoće da daju...

Džaba da daje ako nema pojma, tu joj ni tri plastična hirurga ne pomažu...

Valdens

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)
Večita priča o lovi. Ako imaš bilo koji muški kvalitet - lep, duhovit, puno društva - ne treba ti lova! Saletaće te devojke. Ako nemaš ništa, e onda ti je lova jedina šansa.
(grgur, 25. septembar 2021 22:36)

Ако имаш лову не треба ти ништа од тога и ти се питаш. Мислим дај будимо реални. Окрени се око себе. Добре рибе се лепе на паре. Не кажем да овога другог нема, наравно да има, али некако је правило да уз мушкарце који имају лову иду добре рибе. То само значи да се они питају и сигуран сам да их салећу.

Teško zagrejati stolicu

pre 2 godine

Lova pa lova! Svašta. Da li bi nekom lenjivcu palo na pamet OBRAZOVANJE?!
Gledam jednog debelog i niskog u KC, a svi PROFESORE PROFESORE. Saleću ga.

Negativni

pre 2 godine

Ja najvise gledam usne, to prosto obara s nogu.Lep osmeh je najbitniji i lepe oci.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:08)
Zaboravio si staviti muske usne?

Realno

pre 2 godine

Najvise udvaraca imaju prosecne zene,muskarci se plase lepih zena...mislim da cak prosecne i one manje lepe zene vise varaju partnere jer se muskarci lakse usudjuju da ih muvaju.

Nina

pre 2 godine

Međutim moram da priznam da su me najviše privukle dve od kojih se ne zna koja ima jaču dijagnozu. Ja ne mogu sebi to da objasnim, jesu obe stvarno jako zgodne i lepe, ja na drugoj strani nisam bahat trudim se da vodim miran i normalan život.. Sta se to dešava u glavi ne znam, osim možda potvrda da je ljubav slepa.
(axon, 25. septembar 2021 22:24)

Vi sto poludite za zgodnim ludacama ste ista kategorija sa onim zenama koje polude za 'losim momcima'. Dijagnoza kod vas je psiholoski mazohizam.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Evo mene kao muskarca privlace iskljucivo muskarci, a nigde nema takvih tekstova.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:02)

Podrzavam te 100% u trolovanju mene, ja se ne ljutim, ako je tebi tako lakse.Bolje se brini za pripadnike te organizacije koje stalno pominjes.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 22:19)
Ko je sad ovaj sto koristi moj nick i podrzava me?

lion

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)

Realno inteligentan, pristojan, duhovit i ostvaren, ne bogat nego ostvaren u svom poslu šta god to bilo ima šanse kod skoro svake slobodne i nezaljubljene žene. Dosadnjakovići i životni gubitnici licnim izborom misle da je sve do žena i da sve žele samo novac. Ti dečko teško da možeš i da platiš ženu, a i mnogo gledaš zadrugu.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Evo mene kao muskarca privlace iskljucivo muskarci, a nigde nema takvih tekstova.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:02)

Podrzavam te 100% u trolovanju mene, ja se ne ljutim, ako je tebi tako lakse.Bolje se brini za pripadnike te organizacije koje stalno pominjes.

axon

pre 2 godine

Razveo sam se pre 5 godina i prošlo je kroz taj period popriličan broj svakakvih, najviše pristojnih žena. Međutim moram da priznam da su me najviše privukle dve od kojih se ne zna koja ima jaču dijagnozu. Ja ne mogu sebi to da objasnim, jesu obe stvarno jako zgodne i lepe, ja na drugoj strani nisam bahat trudim se da vodim miran i normalan život.. Sta se to dešava u glavi ne znam, osim možda potvrda da je ljubav slepa.

grgur

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)
Večita priča o lovi. Ako imaš bilo koji muški kvalitet - lep, duhovit, puno društva - ne treba ti lova! Saletaće te devojke. Ako nemaš ništa, e onda ti je lova jedina šansa.

gaga

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.

Aron

pre 2 godine

Muškarce privlače one koje ih hoće. Malo se mi tu pitamo, idemo nabacujemo se pa koja hoće, daj šta daš. To "biranje" je elitisticka stvar i odnosi se na oko 10% muškaraca, bogate, zgodne ili harizmaticne. Ja mislim da u mnogim slučajevima ne uhvati ona "na bebu" već muškarac namerno ne pazi da bi on nju "uhvatio na bebu". On je imao sreće da ona uopšte bude sa njim pa sad preko deteta želi da osigura sebi partnerku. Ko zna da li će ikada više imati priliku da nadje neku.

Patak

pre 2 godine

Posle cigare, najodbojnije mi je kad žena nosi crveni karmin, i generalno neki jarke i jake boje, al pogotovo mi je crveni odbojan. Baš ne mogu da ga smislim.

Hitklif

pre 2 godine

Znao sam od prvog momenta kada sam je ugledao.
Nije to bila ona ljubav na prvi pogled, više je bilo, pa to si ti, zauvek ćeš to biti ti.

Hitklif

pre 2 godine

Znao sam od prvog momenta kada sam je ugledao.
Nije to bila ona ljubav na prvi pogled, više je bilo, pa to si ti, zauvek ćeš to biti ti.

Nina

pre 2 godine

Međutim moram da priznam da su me najviše privukle dve od kojih se ne zna koja ima jaču dijagnozu. Ja ne mogu sebi to da objasnim, jesu obe stvarno jako zgodne i lepe, ja na drugoj strani nisam bahat trudim se da vodim miran i normalan život.. Sta se to dešava u glavi ne znam, osim možda potvrda da je ljubav slepa.
(axon, 25. septembar 2021 22:24)

Vi sto poludite za zgodnim ludacama ste ista kategorija sa onim zenama koje polude za 'losim momcima'. Dijagnoza kod vas je psiholoski mazohizam.

Aron

pre 2 godine

Muškarce privlače one koje ih hoće. Malo se mi tu pitamo, idemo nabacujemo se pa koja hoće, daj šta daš. To "biranje" je elitisticka stvar i odnosi se na oko 10% muškaraca, bogate, zgodne ili harizmaticne. Ja mislim da u mnogim slučajevima ne uhvati ona "na bebu" već muškarac namerno ne pazi da bi on nju "uhvatio na bebu". On je imao sreće da ona uopšte bude sa njim pa sad preko deteta želi da osigura sebi partnerku. Ko zna da li će ikada više imati priliku da nadje neku.

lion

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)

Realno inteligentan, pristojan, duhovit i ostvaren, ne bogat nego ostvaren u svom poslu šta god to bilo ima šanse kod skoro svake slobodne i nezaljubljene žene. Dosadnjakovići i životni gubitnici licnim izborom misle da je sve do žena i da sve žele samo novac. Ti dečko teško da možeš i da platiš ženu, a i mnogo gledaš zadrugu.

gaga

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.

Realno

pre 2 godine

Najvise udvaraca imaju prosecne zene,muskarci se plase lepih zena...mislim da cak prosecne i one manje lepe zene vise varaju partnere jer se muskarci lakse usudjuju da ih muvaju.

grgur

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)
Večita priča o lovi. Ako imaš bilo koji muški kvalitet - lep, duhovit, puno društva - ne treba ti lova! Saletaće te devojke. Ako nemaš ništa, e onda ti je lova jedina šansa.

Teško zagrejati stolicu

pre 2 godine

Lova pa lova! Svašta. Da li bi nekom lenjivcu palo na pamet OBRAZOVANJE?!
Gledam jednog debelog i niskog u KC, a svi PROFESORE PROFESORE. Saleću ga.

Silvester

pre 2 godine

Nađite sliku Nikol Kidmen iz mlađih dana, crvenokosa lepotica, riđokosa napast. E ja imam njenu kopiju, njeni najbogatiji u gradu, ja tada bio ko crkveni miš. Evo 30 godina smo zajedno, dočekali unuke. Nije sve u parama, kad počnete da se ponašate kao muškarci, žene će vas više ceniti. Muško treba znati stići i uteći, na strašnom mestu postojati, da ume da rešava životne probleme u hodu i najvažnije je da svoju ženu, voli čisto i svim srcem. Moje srce nije autobus i nema mesta za više žena, nego samo za jednu. Današnji muškarci u farmericama sa likrom, više su žene nego muškarci. Feminizirani i iskompleksirani niste ni sposobni da volite. Shvatite, žena je vaše ogledalo, koliko joj pružite toliko će vam vratiti.

Valdens

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)
Večita priča o lovi. Ako imaš bilo koji muški kvalitet - lep, duhovit, puno društva - ne treba ti lova! Saletaće te devojke. Ako nemaš ništa, e onda ti je lova jedina šansa.
(grgur, 25. septembar 2021 22:36)

Ако имаш лову не треба ти ништа од тога и ти се питаш. Мислим дај будимо реални. Окрени се око себе. Добре рибе се лепе на паре. Не кажем да овога другог нема, наравно да има, али некако је правило да уз мушкарце који имају лову иду добре рибе. То само значи да се они питају и сигуран сам да их салећу.

Aca

pre 2 godine

Ko se kome sviđa je MNOGO individualno. Skoro svaka žena koja je meni bila neshvatljivo lepa, za moje drugare je bila "onako". Isto je važilo i obrnuto.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Evo mene kao muskarca privlace iskljucivo muskarci, a nigde nema takvih tekstova.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:02)

Podrzavam te 100% u trolovanju mene, ja se ne ljutim, ako je tebi tako lakse.Bolje se brini za pripadnike te organizacije koje stalno pominjes.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 22:19)
Ko je sad ovaj sto koristi moj nick i podrzava me?

axon

pre 2 godine

Razveo sam se pre 5 godina i prošlo je kroz taj period popriličan broj svakakvih, najviše pristojnih žena. Međutim moram da priznam da su me najviše privukle dve od kojih se ne zna koja ima jaču dijagnozu. Ja ne mogu sebi to da objasnim, jesu obe stvarno jako zgodne i lepe, ja na drugoj strani nisam bahat trudim se da vodim miran i normalan život.. Sta se to dešava u glavi ne znam, osim možda potvrda da je ljubav slepa.

Srdjan

pre 2 godine

Lova pa lova! Svašta. Da li bi nekom lenjivcu palo na pamet OBRAZOVANJE?!
Gledam jednog debelog i niskog u KC, a svi PROFESORE PROFESORE. Saleću ga.
(Teško zagrejati stolicu, 25. septembar 2021 23:01)

Ahaha, pa ne saleću tog profesora u KC zbog obrazovanja vec zbog šanse da kroz kombinacije sa njim steknu što bolje i jače pozicije na poslu.
Gde ti živiš....

D

pre 2 godine

Nema univerzalnog recepta za privlačenje.I uvek isto-novac.Novac SVIMA treba,samo neko zarađuje sam,a neko se kači drugom o vrat.Muškarci koji imaju novac se ne trude uopšte i kupuju usluge žena.Nit ih interesuje ko su,šta su,platio i dobija šta treba.Takvih je i brakova koliko hoćeš.Nema ljubavi,nema vernosti,razgovora...Ovi što imaju manje novca čežnjivo gledaju i žale što nisu na mestu tog sa parama.Meni lično nije normalno ni jedno ni drugo.Čovek treba da bude sposoban da zaradi za pristojan život i da nađe sebi istog takvog partnera.Novac imam,al nemam osobu za nežnost,razgovor,putovanje,emociju.Jer nisam na prodaju,a ni ne kupujem.

MM

pre 2 godine

Meni je muž rekao da ga najviše privlači moj miris, a da je tek posle dva deteta moje telo savršenih proporcija. A ja budala još uvek patim za svojom kilažom od pre deset godina.

IntruderBrokoli

pre 2 godine

Muskarci bez obrazovanja i nepoznavanja rada na sebi a, ocito, bez prebijene pare u dzepu pisu o tome kako se mi, zene, pocupasmo oko TVOG novcanika!

Patak

pre 2 godine

Posle cigare, najodbojnije mi je kad žena nosi crveni karmin, i generalno neki jarke i jake boje, al pogotovo mi je crveni odbojan. Baš ne mogu da ga smislim.

I sta je tu čudno?

pre 2 godine

@Najvise udvaraca imaju prosecne zene,muskarci se plase lepih zena...mislim da cak prosecne i one manje lepe zene vise varaju partnere jer se muskarci lakse usudjuju da ih muvaju.
(Realno, 25. septembar 2021 23:27)

Pa to je u neku ruku normalno. Postoje različite vrste strahova, recimo strah od odbijanja, njene prošlosti (puno devojaka se bavi nekim oblikom prostitucije i sponzorstva), da nije u vezi sa nekim mangupom, budalom, krimosem (veoma verovatno se zabavlja sa tako nekim koji može da nam upropasti ceo život), da ćemo biti povređeni i ostavljeni ako uspemo da uđemo u vezu, da će igrati igrice i psihički nas maltretirati, da će imati visoke ciljeve i zahteve (da ne kaže prose**vati), da će nas ostaviti zbog prvog uspesnijeg/bogatijeg, da neće hteti da se trudi oko dece/porodice/posla/prihoda... spisku nema kraja i svi su veoma verovatni.

I vi biste se isto tako osecale kada biste upoznale nekog super mega dasu, recimo nekog fudbalera, manekena, pevača,... Odmah bi proradio crv sumnje šta on očekuje od vas po većini ovih osnova. Zašto baš vas gleda, koje su mu namere, juče ga je vaša drugarica videla sa drugom, posla dva dana prestaje da se javlja, šta ako je bio sa desetinama curki i sad hoće bas vas da oženi, da li laže ili iskreno misli, zašto tako, da li je stvarno otišao tamo gde je otišao, zašto kasni,... I na kraju krajeva, da li Vam baš sve to treba?

Mladen

pre 2 godine

Ne verujem da neke placaju da dolaze do ovakvih genericnih zakljucaka koji veze sa zivotom nemaju. Ispada da svi vole zene sa strukom kad se nasminkaju lol da je to tako jednostavno. Ti nazovi naucnici veze nemaju. Sta je meni "super riba" i lozi me nekom drugom je slatka ili prosek i obrnuto verovatno je isto i kod zena za muskarce. I jos nema neko konkretno objasnjenje zasto je to tako.

Cinik

pre 2 godine

Svaki drugi dan tema odnos muskaraca i zena, kako vam vise ne dojadi?
Tu nema nikakve misterije, muskarci generalno vole lepe, zgodne i ne preterano pametne zene, dok kod zena lepota i izgled muskarca nisu presudni, mnogo je vazniji status tog muskarca u drustvu, sto je muskarac mocniji, to je zenama privlacniji, ako uz to jos ide i novac, utoliko bolje po muskarca!
Zene vole osecaj sigurnosti, to je jednostavno nesto sto je zenama urođeno od nastanka coveka, a ta sigurnost podrazumeva materijalnu i fizicku sigurnost i ko ce to zeni bolje priustiti od muskarca koji ima moc?
Svako od nas zna za gomilu primera gde se lepe zene zabavljaju sa nekim bezveznim likovima sto se tice izgleda, sa nekim matorim tipovima, podgojenim, ruznim,..., a onda kad se raspitas ko su ti likovi, oni su neki mafijasi, direktori, politicari, generali, inspektori,..., znaci muskarci koji imaju moc!
Nikada necete videti gomilu lepotica oko nekog cobanina, pa makar on bio lep kao Apolon, ali zato oko nekog narko dilera ili direktora neke kompanije, a mogu biti pravi akrepi, mozes ih videti koliko god hoces! I to je prosto tako, to je urođena narav zena, nisu one tome krive, prosto je to tako i muskarci to moraju da shvate i prihvate!
Naravno, ogromna vecina zena na kraju zavrsi sa nekim bezveznjakom, nekim uciteljem, vozacem, kondukterom, trgovcem, mehanicarem,.., jer na svetu ne postoji dovoljan broj mafijasa, direktora i politicara na polozaju!
One su uglavnom nesrecne i zato ima toliko razvoda!

Negativni

pre 2 godine

Ja najvise gledam usne, to prosto obara s nogu.Lep osmeh je najbitniji i lepe oci.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:08)
Zaboravio si staviti muske usne?

Kaiser Roger

pre 2 godine

Evo mene kao muskarca privlace iskljucivo muskarci, a nigde nema takvih tekstova.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:02)

Podrzavam te 100% u trolovanju mene, ja se ne ljutim, ako je tebi tako lakse.Bolje se brini za pripadnike te organizacije koje stalno pominjes.

Onako samo usput

pre 2 godine

Eto, obrazovan sam, duhovit, umetnik, otkačen u pozitivnom smislu, ali nešto baš i nisam imao devojaka. A nisam ni ružan, dok su mnogi momci bili ljubomorni na mene kad sam u društvu nekih devojaka. Za razliku od mene, oni koji su se razbacivalli parama u kafićima, ili oni koji su bili na nekim bitnim položajima, ili ako su bili iz inostranstva,imali su devojaka kao pleve. Naravno, nisu sve devojke takve, ali 90% njih jesu, 9 % završi u dobrim vezama ili sa budalama, a ona 1% nije baš lako naći. I posle, muškarci izbirljivi...

Zadnja klupa

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.
(gaga, 25. septembar 2021 21:14)

To veze nema sa istinom. Te "obične", kako ih nazivaš, htele bi sve zgodnog bogataša, ali takvi ih ili ne gledaju, ili iskoriste i odbace kao staru krpu. Posle kukate da su svi muškarci isti, a mi "obični" ne znamo gde smo pogrešili. Nekako smo tu u mat poziciji.

Užas

pre 2 godine

@(Onako samo usput, 26. septembar 2021 07:52) Sve potpisujem, od prvog do poslednjeg slova. I kod mene je tako, kao i desetine drugih muškaraca koje poznajem. Sve fini, pristojni, kulturni, obrazovani, ambiciozni, sposobni, treniraju, lepo se oblače, brinu o sebi, svom zdravlju, druže se, kreću, aktivni su,... Ali šta vredi, devojke ih ne fermaju ni 5%. Džaba im i stan i sve. Neki od njih su počeli da se ponašaju kao sirovine, drski, bezobrazni, kupili skuplje automobile, itd. i eto devojaka, sada se same lome oko njih, jure ih, čekaju, trpe poniženja (a čini mi se i da uživaju u tom poniženju i bolu koje im muškarci nanose).
Još kad krene truba od strane devojaka kako nema finih i pristojnih muškaraca, kako su svi balkanoidi, kako sve njih zanimaju isti tipovi devojaka,... a sa druge strane su momci neprimetni u očima devojaka dok ne krenu tako da se ponašaju. Ma uuuuzaaaaas.

Skoro sam pričao sa nekim drugaricama na ovu i slične teme, na njihovu inicijativu, i same su rekle da ne mogu da razumeju takvo ponašanje devojaka, da im se gade itd., ali da ih istovremeno "podržavaju" zato što su i one zene, a ženska solidarnosti je jača od svakog lanca.

Silvester

pre 2 godine

Deda nemoj da se praviš pametan, ne ide ti baš.
(gledaj svoja posla, 26. septembar 2021 14:18)

Dao Bog sinko da ti prođeš dedin put, ali je to nemoguće. Deda je uvek bio alfa i to sa velikim A, a takve kao ti su bete, sigme ili muškarci žnj kategorije, pa su im žene krive, jer nisu u stanju da ih zadovolje ni fizički, ni emocionalno. Pomiri si se sinak, jednoj ženi koja drži do sebe, koja nije krpa i seksualni objekt, na kome bi se ti i takvi iživljavali, jednostavno nemaš šta da ponudiš.

ElectroBlue

pre 2 godine

Mene, jedna mršavica, cvikerašica, ima 36 godina, ali i onaj glasić kao dečiji... Kad skine cvike, ne sviđaju joj se njene oči, meni su, melem, za moje (iako realno imam lepše oči).

Šola

pre 2 godine

Realno inteligentan, pristojan, duhovit i ostvaren, ne bogat nego ostvaren u svom poslu šta god to bilo ima šanse kod skoro svake slobodne i nezaljubljene žene. Dosadnjakovići i životni gubitnici licnim izborom misle da je sve do žena i da sve žele samo novac. Ti dečko teško da možeš i da platiš ženu, a i mnogo gledaš zadrugu.
(lion, 25. septembar 2021 22:12)

Da, to važi u svetu snova. Realnost te demantuje. Samo kinta, jer na to se lepe lepotice.

Kocka

pre 2 godine

@Realno
Sto se tice broja udvaraca sigurno ne ali imaju veci broj potencijalnog izbora jer vecina muskaraca nije imucnijeg stanja pa nemaju prolaz kod lepih zena ,kako za kombinaciju tako i za brak. Da, ima i lepih koje nisu sa bogatim kao i bogatih sa zenama prosecnog izgleda ali to je retkost i izuzetak a ne pravilo.

Zadnja klupa

pre 2 godine

Samo ne gledajte porno filmove i svaka zena koju vidite na ulici ce vam biti lepa....
(Sakal, 25. septembar 2021 21:43)

Ne znam koliko godina imaš, ali me gledamo te filmove zbog toga.

B. P

pre 2 godine

Ne razumem, kada kaze na njene bokove, sta ce one zene Koje su prekrivene salom? Kako se njihovi bokovi uopste I vide?
Zapamtite, danas je sve interes, ali sve.
Sigurno tu koja je prekrivena salom I nista joj se ne vidi, sigurno njenog partnera nisu privukki njeni bokovi, vec odredjeni interes. Da li je u pitanju strah od samoce, nemogucnost da se najdne neka bolja partnerka, da li neki drugi interes, ali tako je. Nazalost, zivimo u ekstremno materijalnom svetu gde se samo gleda licni interes, nista drugo.

taki p

pre 2 godine

Ogromna vecina muskaraca se lozi na napucane i starlete iskljucivo fizicki,kao neki fetish,sirovo i grubo,raskalasno,kao sto i zene imaju slicne fantazije.Problem nemaju losi momci,niti sirovine,vec normalni,pristojni,kulturni.Gde je problem;kao sto vi zene zelite da birate onog koji vam se zaista dopada,tako i mi hocemo onu koja nam se svidja,nazalost cesto bude "daj sta das" posto nemamo puno izbora.Posle idu price da dobrih nema,da su dosadni,neprimetni,vecina devojaka "progleda" tamo posle 25-te,do tada oni muski koji se nisu promenili su vec razgrabljeni od namazanih,kuckastih,koje znaju kako sa njima,previse eksperimentisu danasnje devojke,mnogi momci su im neprimetni dok ne dodju do vremena za brak,onda se naprasno zainteresuju za njih,a do tada frendzona,ne ide to tako.

P76-er

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.
(gaga, 25. septembar 2021 21:14)

Grešiš, silno grešiš...

Mi generalno gledano volimo one koje znaju i koje hoće da daju...

Džaba da daje ako nema pojma, tu joj ni tri plastična hirurga ne pomažu...

Iskusno..

pre 2 godine

Miris zene odnosna ta kompatibilnost da sa lakocom dobijete zdravo potomstvo. To je u osnovi privlacnosti a onda trendovi diktiraju spoljasnje kvalitete pa sada recimo vecina muskaraca ceni vece pozadine, ranije su bile grudi u prvom planu itd... Naravno ljudske vrednosti su uvek jako bitne ali se tesko probiju od napred navedenog.

gledaj svoja posla

pre 2 godine

(Silvester, 26. septembar 2021 22:13

Haha jeste matori, znam ja gomilu vas što ste bili alfe...u mislima. Ženama ništa i ne nudim a tebi mogu da ponudim nešto što verovatno ne bi hteo.

B. P

pre 2 godine

Ne razumem, kada kaze na njene bokove, sta ce one zene Koje su prekrivene salom? Kako se njihovi bokovi uopste I vide?
Zapamtite, danas je sve interes, ali sve.
Sigurno tu koja je prekrivena salom I nista joj se ne vidi, sigurno njenog partnera nisu privukki njeni bokovi, vec odredjeni interes. Da li je u pitanju strah od samoce, nemogucnost da se najdne neka bolja partnerka, da li neki drugi interes, ali tako je. Nazalost, zivimo u ekstremno materijalnom svetu gde se samo gleda licni interes, nista drugo.

laki

pre 2 godine

(gledaj svoja posla, 27. septembar 2021 09:48)
Tvoj komentar starijem od tebe upravo pokazuje koliko si mukica promasen kao osoba i da ti nema leka

Patak

pre 2 godine

Posle cigare, najodbojnije mi je kad žena nosi crveni karmin, i generalno neki jarke i jake boje, al pogotovo mi je crveni odbojan. Baš ne mogu da ga smislim.

gaga

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.

Aron

pre 2 godine

Muškarce privlače one koje ih hoće. Malo se mi tu pitamo, idemo nabacujemo se pa koja hoće, daj šta daš. To "biranje" je elitisticka stvar i odnosi se na oko 10% muškaraca, bogate, zgodne ili harizmaticne. Ja mislim da u mnogim slučajevima ne uhvati ona "na bebu" već muškarac namerno ne pazi da bi on nju "uhvatio na bebu". On je imao sreće da ona uopšte bude sa njim pa sad preko deteta želi da osigura sebi partnerku. Ko zna da li će ikada više imati priliku da nadje neku.

Valdens

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)
Večita priča o lovi. Ako imaš bilo koji muški kvalitet - lep, duhovit, puno društva - ne treba ti lova! Saletaće te devojke. Ako nemaš ništa, e onda ti je lova jedina šansa.
(grgur, 25. septembar 2021 22:36)

Ако имаш лову не треба ти ништа од тога и ти се питаш. Мислим дај будимо реални. Окрени се око себе. Добре рибе се лепе на паре. Не кажем да овога другог нема, наравно да има, али некако је правило да уз мушкарце који имају лову иду добре рибе. То само значи да се они питају и сигуран сам да их салећу.

Šola

pre 2 godine

Realno inteligentan, pristojan, duhovit i ostvaren, ne bogat nego ostvaren u svom poslu šta god to bilo ima šanse kod skoro svake slobodne i nezaljubljene žene. Dosadnjakovići i životni gubitnici licnim izborom misle da je sve do žena i da sve žele samo novac. Ti dečko teško da možeš i da platiš ženu, a i mnogo gledaš zadrugu.
(lion, 25. septembar 2021 22:12)

Da, to važi u svetu snova. Realnost te demantuje. Samo kinta, jer na to se lepe lepotice.

Cinik

pre 2 godine

Svaki drugi dan tema odnos muskaraca i zena, kako vam vise ne dojadi?
Tu nema nikakve misterije, muskarci generalno vole lepe, zgodne i ne preterano pametne zene, dok kod zena lepota i izgled muskarca nisu presudni, mnogo je vazniji status tog muskarca u drustvu, sto je muskarac mocniji, to je zenama privlacniji, ako uz to jos ide i novac, utoliko bolje po muskarca!
Zene vole osecaj sigurnosti, to je jednostavno nesto sto je zenama urođeno od nastanka coveka, a ta sigurnost podrazumeva materijalnu i fizicku sigurnost i ko ce to zeni bolje priustiti od muskarca koji ima moc?
Svako od nas zna za gomilu primera gde se lepe zene zabavljaju sa nekim bezveznim likovima sto se tice izgleda, sa nekim matorim tipovima, podgojenim, ruznim,..., a onda kad se raspitas ko su ti likovi, oni su neki mafijasi, direktori, politicari, generali, inspektori,..., znaci muskarci koji imaju moc!
Nikada necete videti gomilu lepotica oko nekog cobanina, pa makar on bio lep kao Apolon, ali zato oko nekog narko dilera ili direktora neke kompanije, a mogu biti pravi akrepi, mozes ih videti koliko god hoces! I to je prosto tako, to je urođena narav zena, nisu one tome krive, prosto je to tako i muskarci to moraju da shvate i prihvate!
Naravno, ogromna vecina zena na kraju zavrsi sa nekim bezveznjakom, nekim uciteljem, vozacem, kondukterom, trgovcem, mehanicarem,.., jer na svetu ne postoji dovoljan broj mafijasa, direktora i politicara na polozaju!
One su uglavnom nesrecne i zato ima toliko razvoda!

Zadnja klupa

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.
(gaga, 25. septembar 2021 21:14)

To veze nema sa istinom. Te "obične", kako ih nazivaš, htele bi sve zgodnog bogataša, ali takvi ih ili ne gledaju, ili iskoriste i odbace kao staru krpu. Posle kukate da su svi muškarci isti, a mi "obični" ne znamo gde smo pogrešili. Nekako smo tu u mat poziciji.

axon

pre 2 godine

Razveo sam se pre 5 godina i prošlo je kroz taj period popriličan broj svakakvih, najviše pristojnih žena. Međutim moram da priznam da su me najviše privukle dve od kojih se ne zna koja ima jaču dijagnozu. Ja ne mogu sebi to da objasnim, jesu obe stvarno jako zgodne i lepe, ja na drugoj strani nisam bahat trudim se da vodim miran i normalan život.. Sta se to dešava u glavi ne znam, osim možda potvrda da je ljubav slepa.

grgur

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)
Večita priča o lovi. Ako imaš bilo koji muški kvalitet - lep, duhovit, puno društva - ne treba ti lova! Saletaće te devojke. Ako nemaš ništa, e onda ti je lova jedina šansa.

lion

pre 2 godine

Realno, nista se mi ne pitamo nego samo one. Jedino ako dodjemo do neke ozbiljne love.
(Kocka, 25. septembar 2021 20:38)

Realno inteligentan, pristojan, duhovit i ostvaren, ne bogat nego ostvaren u svom poslu šta god to bilo ima šanse kod skoro svake slobodne i nezaljubljene žene. Dosadnjakovići i životni gubitnici licnim izborom misle da je sve do žena i da sve žele samo novac. Ti dečko teško da možeš i da platiš ženu, a i mnogo gledaš zadrugu.

Onako samo usput

pre 2 godine

Eto, obrazovan sam, duhovit, umetnik, otkačen u pozitivnom smislu, ali nešto baš i nisam imao devojaka. A nisam ni ružan, dok su mnogi momci bili ljubomorni na mene kad sam u društvu nekih devojaka. Za razliku od mene, oni koji su se razbacivalli parama u kafićima, ili oni koji su bili na nekim bitnim položajima, ili ako su bili iz inostranstva,imali su devojaka kao pleve. Naravno, nisu sve devojke takve, ali 90% njih jesu, 9 % završi u dobrim vezama ili sa budalama, a ona 1% nije baš lako naći. I posle, muškarci izbirljivi...

taki p

pre 2 godine

Ogromna vecina muskaraca se lozi na napucane i starlete iskljucivo fizicki,kao neki fetish,sirovo i grubo,raskalasno,kao sto i zene imaju slicne fantazije.Problem nemaju losi momci,niti sirovine,vec normalni,pristojni,kulturni.Gde je problem;kao sto vi zene zelite da birate onog koji vam se zaista dopada,tako i mi hocemo onu koja nam se svidja,nazalost cesto bude "daj sta das" posto nemamo puno izbora.Posle idu price da dobrih nema,da su dosadni,neprimetni,vecina devojaka "progleda" tamo posle 25-te,do tada oni muski koji se nisu promenili su vec razgrabljeni od namazanih,kuckastih,koje znaju kako sa njima,previse eksperimentisu danasnje devojke,mnogi momci su im neprimetni dok ne dodju do vremena za brak,onda se naprasno zainteresuju za njih,a do tada frendzona,ne ide to tako.

Užas

pre 2 godine

@(Onako samo usput, 26. septembar 2021 07:52) Sve potpisujem, od prvog do poslednjeg slova. I kod mene je tako, kao i desetine drugih muškaraca koje poznajem. Sve fini, pristojni, kulturni, obrazovani, ambiciozni, sposobni, treniraju, lepo se oblače, brinu o sebi, svom zdravlju, druže se, kreću, aktivni su,... Ali šta vredi, devojke ih ne fermaju ni 5%. Džaba im i stan i sve. Neki od njih su počeli da se ponašaju kao sirovine, drski, bezobrazni, kupili skuplje automobile, itd. i eto devojaka, sada se same lome oko njih, jure ih, čekaju, trpe poniženja (a čini mi se i da uživaju u tom poniženju i bolu koje im muškarci nanose).
Još kad krene truba od strane devojaka kako nema finih i pristojnih muškaraca, kako su svi balkanoidi, kako sve njih zanimaju isti tipovi devojaka,... a sa druge strane su momci neprimetni u očima devojaka dok ne krenu tako da se ponašaju. Ma uuuuzaaaaas.

Skoro sam pričao sa nekim drugaricama na ovu i slične teme, na njihovu inicijativu, i same su rekle da ne mogu da razumeju takvo ponašanje devojaka, da im se gade itd., ali da ih istovremeno "podržavaju" zato što su i one zene, a ženska solidarnosti je jača od svakog lanca.

Negativni

pre 2 godine

Ja najvise gledam usne, to prosto obara s nogu.Lep osmeh je najbitniji i lepe oci.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:08)
Zaboravio si staviti muske usne?

P76-er

pre 2 godine

muskarce u srbiji iskljucivo privlace one sa napucenim usnama,dobrom izazivnom pozadinom,obucene ko starlete,atraktivne i spremne na sve.obicne zene nisu zanimljive.takve zaobilaze u sirokom luku.i posle im djavo kriv.
(gaga, 25. septembar 2021 21:14)

Grešiš, silno grešiš...

Mi generalno gledano volimo one koje znaju i koje hoće da daju...

Džaba da daje ako nema pojma, tu joj ni tri plastična hirurga ne pomažu...

Teško zagrejati stolicu

pre 2 godine

Lova pa lova! Svašta. Da li bi nekom lenjivcu palo na pamet OBRAZOVANJE?!
Gledam jednog debelog i niskog u KC, a svi PROFESORE PROFESORE. Saleću ga.

Realno

pre 2 godine

Najvise udvaraca imaju prosecne zene,muskarci se plase lepih zena...mislim da cak prosecne i one manje lepe zene vise varaju partnere jer se muskarci lakse usudjuju da ih muvaju.

ElectroBlue

pre 2 godine

Mene, jedna mršavica, cvikerašica, ima 36 godina, ali i onaj glasić kao dečiji... Kad skine cvike, ne sviđaju joj se njene oči, meni su, melem, za moje (iako realno imam lepše oči).

gledaj svoja posla

pre 2 godine

(Silvester, 26. septembar 2021 22:13

Haha jeste matori, znam ja gomilu vas što ste bili alfe...u mislima. Ženama ništa i ne nudim a tebi mogu da ponudim nešto što verovatno ne bi hteo.

Silvester

pre 2 godine

Nađite sliku Nikol Kidmen iz mlađih dana, crvenokosa lepotica, riđokosa napast. E ja imam njenu kopiju, njeni najbogatiji u gradu, ja tada bio ko crkveni miš. Evo 30 godina smo zajedno, dočekali unuke. Nije sve u parama, kad počnete da se ponašate kao muškarci, žene će vas više ceniti. Muško treba znati stići i uteći, na strašnom mestu postojati, da ume da rešava životne probleme u hodu i najvažnije je da svoju ženu, voli čisto i svim srcem. Moje srce nije autobus i nema mesta za više žena, nego samo za jednu. Današnji muškarci u farmericama sa likrom, više su žene nego muškarci. Feminizirani i iskompleksirani niste ni sposobni da volite. Shvatite, žena je vaše ogledalo, koliko joj pružite toliko će vam vratiti.

Zadnja klupa

pre 2 godine

Samo ne gledajte porno filmove i svaka zena koju vidite na ulici ce vam biti lepa....
(Sakal, 25. septembar 2021 21:43)

Ne znam koliko godina imaš, ali me gledamo te filmove zbog toga.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Evo mene kao muskarca privlace iskljucivo muskarci, a nigde nema takvih tekstova.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:02)

Podrzavam te 100% u trolovanju mene, ja se ne ljutim, ako je tebi tako lakse.Bolje se brini za pripadnike te organizacije koje stalno pominjes.

Srdjan

pre 2 godine

Lova pa lova! Svašta. Da li bi nekom lenjivcu palo na pamet OBRAZOVANJE?!
Gledam jednog debelog i niskog u KC, a svi PROFESORE PROFESORE. Saleću ga.
(Teško zagrejati stolicu, 25. septembar 2021 23:01)

Ahaha, pa ne saleću tog profesora u KC zbog obrazovanja vec zbog šanse da kroz kombinacije sa njim steknu što bolje i jače pozicije na poslu.
Gde ti živiš....

B. P

pre 2 godine

Ne razumem, kada kaze na njene bokove, sta ce one zene Koje su prekrivene salom? Kako se njihovi bokovi uopste I vide?
Zapamtite, danas je sve interes, ali sve.
Sigurno tu koja je prekrivena salom I nista joj se ne vidi, sigurno njenog partnera nisu privukki njeni bokovi, vec odredjeni interes. Da li je u pitanju strah od samoce, nemogucnost da se najdne neka bolja partnerka, da li neki drugi interes, ali tako je. Nazalost, zivimo u ekstremno materijalnom svetu gde se samo gleda licni interes, nista drugo.

IntruderBrokoli

pre 2 godine

Muskarci bez obrazovanja i nepoznavanja rada na sebi a, ocito, bez prebijene pare u dzepu pisu o tome kako se mi, zene, pocupasmo oko TVOG novcanika!

MM

pre 2 godine

Meni je muž rekao da ga najviše privlači moj miris, a da je tek posle dva deteta moje telo savršenih proporcija. A ja budala još uvek patim za svojom kilažom od pre deset godina.

B. P

pre 2 godine

Ne razumem, kada kaze na njene bokove, sta ce one zene Koje su prekrivene salom? Kako se njihovi bokovi uopste I vide?
Zapamtite, danas je sve interes, ali sve.
Sigurno tu koja je prekrivena salom I nista joj se ne vidi, sigurno njenog partnera nisu privukki njeni bokovi, vec odredjeni interes. Da li je u pitanju strah od samoce, nemogucnost da se najdne neka bolja partnerka, da li neki drugi interes, ali tako je. Nazalost, zivimo u ekstremno materijalnom svetu gde se samo gleda licni interes, nista drugo.

Iskusno..

pre 2 godine

Miris zene odnosna ta kompatibilnost da sa lakocom dobijete zdravo potomstvo. To je u osnovi privlacnosti a onda trendovi diktiraju spoljasnje kvalitete pa sada recimo vecina muskaraca ceni vece pozadine, ranije su bile grudi u prvom planu itd... Naravno ljudske vrednosti su uvek jako bitne ali se tesko probiju od napred navedenog.

Silvester

pre 2 godine

Deda nemoj da se praviš pametan, ne ide ti baš.
(gledaj svoja posla, 26. septembar 2021 14:18)

Dao Bog sinko da ti prođeš dedin put, ali je to nemoguće. Deda je uvek bio alfa i to sa velikim A, a takve kao ti su bete, sigme ili muškarci žnj kategorije, pa su im žene krive, jer nisu u stanju da ih zadovolje ni fizički, ni emocionalno. Pomiri si se sinak, jednoj ženi koja drži do sebe, koja nije krpa i seksualni objekt, na kome bi se ti i takvi iživljavali, jednostavno nemaš šta da ponudiš.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Evo mene kao muskarca privlace iskljucivo muskarci, a nigde nema takvih tekstova.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 21:02)

Podrzavam te 100% u trolovanju mene, ja se ne ljutim, ako je tebi tako lakse.Bolje se brini za pripadnike te organizacije koje stalno pominjes.
(Kaiser Roger, 25. septembar 2021 22:19)
Ko je sad ovaj sto koristi moj nick i podrzava me?

D

pre 2 godine

Nema univerzalnog recepta za privlačenje.I uvek isto-novac.Novac SVIMA treba,samo neko zarađuje sam,a neko se kači drugom o vrat.Muškarci koji imaju novac se ne trude uopšte i kupuju usluge žena.Nit ih interesuje ko su,šta su,platio i dobija šta treba.Takvih je i brakova koliko hoćeš.Nema ljubavi,nema vernosti,razgovora...Ovi što imaju manje novca čežnjivo gledaju i žale što nisu na mestu tog sa parama.Meni lično nije normalno ni jedno ni drugo.Čovek treba da bude sposoban da zaradi za pristojan život i da nađe sebi istog takvog partnera.Novac imam,al nemam osobu za nežnost,razgovor,putovanje,emociju.Jer nisam na prodaju,a ni ne kupujem.

Nina

pre 2 godine

Međutim moram da priznam da su me najviše privukle dve od kojih se ne zna koja ima jaču dijagnozu. Ja ne mogu sebi to da objasnim, jesu obe stvarno jako zgodne i lepe, ja na drugoj strani nisam bahat trudim se da vodim miran i normalan život.. Sta se to dešava u glavi ne znam, osim možda potvrda da je ljubav slepa.
(axon, 25. septembar 2021 22:24)

Vi sto poludite za zgodnim ludacama ste ista kategorija sa onim zenama koje polude za 'losim momcima'. Dijagnoza kod vas je psiholoski mazohizam.

I sta je tu čudno?

pre 2 godine

@Najvise udvaraca imaju prosecne zene,muskarci se plase lepih zena...mislim da cak prosecne i one manje lepe zene vise varaju partnere jer se muskarci lakse usudjuju da ih muvaju.
(Realno, 25. septembar 2021 23:27)

Pa to je u neku ruku normalno. Postoje različite vrste strahova, recimo strah od odbijanja, njene prošlosti (puno devojaka se bavi nekim oblikom prostitucije i sponzorstva), da nije u vezi sa nekim mangupom, budalom, krimosem (veoma verovatno se zabavlja sa tako nekim koji može da nam upropasti ceo život), da ćemo biti povređeni i ostavljeni ako uspemo da uđemo u vezu, da će igrati igrice i psihički nas maltretirati, da će imati visoke ciljeve i zahteve (da ne kaže prose**vati), da će nas ostaviti zbog prvog uspesnijeg/bogatijeg, da neće hteti da se trudi oko dece/porodice/posla/prihoda... spisku nema kraja i svi su veoma verovatni.

I vi biste se isto tako osecale kada biste upoznale nekog super mega dasu, recimo nekog fudbalera, manekena, pevača,... Odmah bi proradio crv sumnje šta on očekuje od vas po većini ovih osnova. Zašto baš vas gleda, koje su mu namere, juče ga je vaša drugarica videla sa drugom, posla dva dana prestaje da se javlja, šta ako je bio sa desetinama curki i sad hoće bas vas da oženi, da li laže ili iskreno misli, zašto tako, da li je stvarno otišao tamo gde je otišao, zašto kasni,... I na kraju krajeva, da li Vam baš sve to treba?

Kocka

pre 2 godine

@Realno
Sto se tice broja udvaraca sigurno ne ali imaju veci broj potencijalnog izbora jer vecina muskaraca nije imucnijeg stanja pa nemaju prolaz kod lepih zena ,kako za kombinaciju tako i za brak. Da, ima i lepih koje nisu sa bogatim kao i bogatih sa zenama prosecnog izgleda ali to je retkost i izuzetak a ne pravilo.

Hitklif

pre 2 godine

Znao sam od prvog momenta kada sam je ugledao.
Nije to bila ona ljubav na prvi pogled, više je bilo, pa to si ti, zauvek ćeš to biti ti.

Mladen

pre 2 godine

Ne verujem da neke placaju da dolaze do ovakvih genericnih zakljucaka koji veze sa zivotom nemaju. Ispada da svi vole zene sa strukom kad se nasminkaju lol da je to tako jednostavno. Ti nazovi naucnici veze nemaju. Sta je meni "super riba" i lozi me nekom drugom je slatka ili prosek i obrnuto verovatno je isto i kod zena za muskarce. I jos nema neko konkretno objasnjenje zasto je to tako.

Aca

pre 2 godine

Ko se kome sviđa je MNOGO individualno. Skoro svaka žena koja je meni bila neshvatljivo lepa, za moje drugare je bila "onako". Isto je važilo i obrnuto.

laki

pre 2 godine

(gledaj svoja posla, 27. septembar 2021 09:48)
Tvoj komentar starijem od tebe upravo pokazuje koliko si mukica promasen kao osoba i da ti nema leka