Ivana Španović promenila prezime

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, koja se juče udala za svog partnera Marka Vuletu, uzela je njegovo prezime i na njenom dresu će od sada pisati Vuleta umesto Španović.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. I ime i prezime su nam dati.Nekada su Srblji davali jos jedno ime, pravo, koje je znala samo porodica, jer znati necije ime znacilo je moci baciti vradzbine.Imena su bila opasna stvar.Nominalisti i realisti su se ubijali, bukvalno, zbog pitanja sta ona oznacavaju.Sve u svemu, u nasoj tradiciji samo zena moze da bira. Da li time postaje neko drugi, tesko je reci, jer su joj i ime i prezime samo dati.
  (Lepa Brena, 29. septembar 2021 05:54)

  # Link komentara

 2. Ivana Španović je čist dokaz koliko je ženama važan fizički izgled muškarca. Iako je generalno mišljenje da je on važniji muškarcima, to apsolutno nije tačno. Muškarci se prime na lepu ženu, prokomentarišu, probaju, ako prođe, prođe, ako ne ide sledeća. Žene se u blizini lepog muškarca rastope, izgube pamet i svi njihovi principi za njega ne važe (ako žena, uopšte, i zna šta je princip).
  (Monden, 28. septembar 2021 18:38)

  # Link komentara

 3. Zašto neka osoba postigne ovoliko i opet potpadne pod patrijarhat i promeni prezime? Loša poruka za sve žene, Ivana.
  (Libertad, 27. septembar 2021 11:43)

  Zato sto je taj tip alfa-muzjak. Pogledaj ga. Ogromna vecina zena ne samo da bi pristale da uzmu njegovo prezime, nego bi pristale da mu budu doslovno robinje, da mu ispunjavaju sve zelje, pristajale bi na svaku vrstu ponizavanja i matretiranja, i to sve na dobrovoljnoj bazi, bez ikakve prisile i uz visok nivo uzivanja i satisfakcije.
  (Odgovor Libertadu, 28. septembar 2021 18:33)

  # Link komentara

 4. Ivana Španović je čist dokaz koliko je ženama važan fizički izgled muškarca. Iako je generalno mišljenje da je on važniji muškarcima, to apsolutno nije tačno. Muškarci se prime na lepu ženu, prokomentarišu, probaju, ako prođe, prođe, ako ne ide sledeća. Žene se u blizini lepog muškarca rastope, izgube pamet i svi njihovi principi za njega ne važe (ako žena, uopšte, i zna šta je princip).
  (Monden, 28. septembar 2021 17:32)

  # Link komentara

 5. Ne razumete, koliko god se moji sinovi lepo ponasali, nije dovoljno dobro, sve dok ne izgube crte muzevnosti svog identiteta, to je problem o kome govorim, a te cerke koje spominjete se ponasaju sve gore i gore, i stice se utisak da im je sve dozvoljeno, na ustrb drugih, pa nismo li se upravo protiv toga borili? Pol je, draga moja, itekako bitan, gotovo presudan. Samo se sve okrenulo za sto osamdeset stepeni.
  To sto u tome ne vidite problem govori da ste zaslepljena zena, dvolicni oportunista, i vrlo jednodimenzionalni.
  (Urian Prince, 28. septembar 2021 15:02)

  to sto se devojcice sve gore ponasaju to vam je cist znak da ce se ravnopravnost postici i ovako i onako. Ili cete nauciti sinove da budu pristojni ili ce tudje cerke postati agresivnije, neprisojnije itd. U svakom slucaju ravnopravnost ce se postici. Zene ce tretirati vas isto kkao i vi njih a vas je izborhoce li to biti fino ili lose.
  (joj, 28. septembar 2021 16:46)

  # Link komentara

 6. (Zagor, 27. septembar 2021 15:44)

  Pa kaze: Zvezda tjera mjeseca, Zagoru ga zatjera... :)
  (Šupak Meraklija, 28. septembar 2021 16:20)

  # Link komentara

 7. Tačno je, Vaši sinovi će morati da se ponašaju lepše nego što bi pre dva veka moglo da im prođe, ali zato će mnoge ćerke ovog sveta imati lepši život i bolje šanse i prava. To što u svemu tome vidite problem tj. malignitet društva samo govori koliko ste loš čovek. Pol nije bitan.
  (Mila, 28. septembar 2021 13:33)

  Ne razumete, koliko god se moji sinovi lepo ponasali, nije dovoljno dobro, sve dok ne izgube crte muzevnosti svog identiteta, to je problem o kome govorim, a te cerke koje spominjete se ponasaju sve gore i gore, i stice se utisak da im je sve dozvoljeno, na ustrb drugih, pa nismo li se upravo protiv toga borili? Pol je, draga moja, itekako bitan, gotovo presudan. Samo se sve okrenulo za sto osamdeset stepeni.
  To sto u tome ne vidite problem govori da ste zaslepljena zena, dvolicni oportunista, i vrlo jednodimenzionalni.
  (Urian Prince, 28. septembar 2021 15:02)

  # Link komentara

 8. Nije Ivana Maja Berović.
  (a, 28. septembar 2021 14:12)

  # Link komentara

 9. (Urian Prince, 28. septembar 2021 12:29)

  Uh gospođo, vi baš niste srećni Vašim životom i izborima koje ste pravili čim ovoliko besa i frustracije sejete po random internet portalima iz tog dalekog sveta. Tako da, bolje pustite druge da žive kako žele, dobre su šanse da će sebi srećniji život urediti uz staro/novo/dvojno prezime, progresivno ili tradicionalno, binarno ili nebinarno.

  Tačno je, Vaši sinovi će morati da se ponašaju lepše nego što bi pre dva veka moglo da im prođe, ali zato će mnoge ćerke ovog sveta imati lepši život i bolje šanse i prava. To što u svemu tome vidite problem tj. malignitet društva samo govori koliko ste loš čovek. Pol nije bitan.
  (Mila, 28. septembar 2021 13:33)

  # Link komentara

 10. A sta je uradila na oi
  (Milos, 28. septembar 2021 13:16)

  # Link komentara

 11. U nerazvijenim društvima poput našeg, većina žena gleda na feminizam kao na malignu izraslinu današnjeg društva. Tako da niste manjina, naprotiv, na Balkanu ste ubedljiva većina. Da bi se shvatio feminizam, u svim svojim "izraslinama", i malignim i benignim, ipak je potrebno nekoliko vekova pismenosti, vladavine zakona i kulture svakodnevnog života.
  U društvu u kojem je nasilje nad ženama ( i ne samo nad ženama) opšte mesto i pojava bez adekvatnog odgovora institucija i javnog mnjenja, potpuno je deplasirano govoriti o feminizmu, jer iz takvih stavova uglavnom izbija površnost, samodopadljivost i neznanje.
  Neznanje je najmalignija "izraslina" našeg društva, gospodjo.
  (Mali Hijavata, 28. septembar 2021 08:52)

  Slazem se sa Vama glede neznanja, to jeste veliki problem, uz povrsnost i konzumerizam.
  No kao neko ko ne zivi u Srbiji, moj komentar se vise odnosio na drustvena stremljenja u citavoj Evropi, ne samo Srbiji.
  Polozaj zena nikada nije bio bolji, zene su, moglo bi se reci, po mnogo cemu i povlascene, a samo zaslepljen covek moze da tvrdi da se klatno rodne ravnopravnosti nije previse zanjihalo i u drugu stranu, progresivna Evropa poprima odlike totalitarnog drustva zbog preterane politicke korektnosti, feministickog narativa u maniru "Crvenih Brigada", promovisanja LGBTQ pokreta kao vrhunca drustvene evolucije, kao i preterane rasne osetljivosti po najtrivijalnijim osnovama.
  Amerika je, po tom pitanju, jos dalje otisla, a ja, kao majka dva sina, uopste ne gledam na to blagonaklono.
  I ne zavaravajte se, taj sterilni totalitarizam pocinje da pomalja svoju ruznu glavu i u Srbiji, i doci ce u svom najgorem obliku, verujte mi na rec, ako mozete, da sa neke distance, provevsi neki broj godina na Zapadu, kada uporedim "leve progresivce" sa "zatucanim tradicionalistima", ipak cu birati tradiciju, ovi "levi" sve vise podsecaju na totalitarne robote, u svilenim rukavicama i sa osmehom.
  (Urian Prince, 28. septembar 2021 12:29)

  # Link komentara

 12. Podrška za Ivanu i svaku njenu odluku...srećno
  (Vanja, 28. septembar 2021 11:34)

  # Link komentara

 13. Znate, postoje i zene koje gledaju na feminizam kao na malignu izraslinu danasnjeg drustva, i izvinjavam se ukoliko je moj potpis izazvao zabunu.
  (Urian Prince, 27. septembar 2021 23:38)

  U nerazvijenim društvima poput našeg, većina žena gleda na feminizam kao na malignu izraslinu današnjeg društva. Tako da niste manjina, naprotiv, na Balkanu ste ubedljiva većina. Da bi se shvatio feminizam, u svim svojim "izraslinama", i malignim i benignim, ipak je potrebno nekoliko vekova pismenosti, vladavine zakona i kulture svakodnevnog života.
  U društvu u kojem je nasilje nad ženama ( i ne samo nad ženama) opšte mesto i pojava bez adekvatnog odgovora institucija i javnog mnjenja, potpuno je deplasirano govoriti o feminizmu, jer iz takvih stavova uglavnom izbija površnost, samodopadljivost i neznanje.
  Neznanje je najmalignija "izraslina" našeg društva, gospodjo.
  (Mali Hijavata, 28. septembar 2021 08:52)

  # Link komentara

 14. Ne znam da li će im brak uspeti pošto je ovde izneto toliko oprečnih mišljenja.
  (49, 27. septembar 2021 23:57)

  Ja ziv nisam.
  (Goran, 28. septembar 2021 07:51)

  # Link komentara

 15. Da se ja pitam zabranio bih da zena treba da uzme prezima od muza. U cemu je poenta? To si sada moja i ima da se prezivas kao i ja? Najprimitivnija stvar.
  (Milosav, 28. septembar 2021 00:35)

  # Link komentara

 16. Kad muskarac insistira na tome da zena uzme njegovo prezime je podjednako bedno kao i kad mu je strahotno vazno da ima musko dete. Primitivno i nazadno i kad bolje razmislim, drago mi je sto u svom okruzenju mahom nemam takve spodobe.
  (Mika, 27. septembar 2021 23:59)

  # Link komentara

 17. Ne znam da li će im brak uspeti pošto je ovde izneto toliko oprečnih mišljenja.
  (49, 27. septembar 2021 23:57)

  # Link komentara

 18. Joj, uzas. Izgradis ime na ovom svetu i onda se sakrijes iza nekog sonje anonimusa, umesto da on stane u stav mirno kad te vidi. Katastrofa. Aj, zelim joj da potraje, da bude srecno i dugovecno.
  (Ivana, 27. septembar 2021 23:54)

  # Link komentara

 19. Najgluplja stvar je misljenje da zena mora da se preziva kao i njena deca. Sta, manje si im majka ako se prezivas drukcije?! Moja majka je posle razvoda zadrzala prezime mog oca upravo zbog toga. Potpuno nepotrebno. Isto bi nas volela i pazila i bez obracanja paznje na formu.
  (Mika, 27. septembar 2021 23:48)

  # Link komentara

 20. Muskarci koji su nesigurni slabici smatraju da je vrlo bitno da zena uzme njihovo prezime, kao da su plave krvi! Koga briga! Samouverenom i ostvarenom muskarcu to nimalo nije vazno. Licno sam dodala muzevljevo prezime svom. Udala se iz ljubavi, nisam bila trudna, a nije imao ni prebijene pare. I dalje ga volim kao i tad. Imam svoje prezime, odn. svog oca, svoje porodice, ali sam zelela da nosim i muzevljevo. Eto, ja razmisljam tako, a svako neka radi kako misli da treba.
  (Yeke, 27. septembar 2021 23:45)

  # Link komentara

 21. Nazdravili su sa čašom proteina, a posle su drmnuli po jednu kraću amino kiselinu.
  (Srdjan, 27. septembar 2021 23:43)

  # Link komentara

 22. (Urian Prince, 27. septembar 2021 18:54)
  Fascinantna je tvoja fasciniranost jednom ovakvom odlukom i kovanjem u zvezde osobe zbog toga. Muski narcizam je cudo.
  Ja ipak vise cenim zene koje sebe cene i bez silikonskih grudi i usana a prezime manje vise.
  Hajde da vidimo da li ce ova "mudrost" da obezbedi dugovecnost i kvalitet braka. Bas me zanima.
  (Kakvo lozenje, 27. septembar 2021 21:48)

  Moram Vas ispraviti.. vidite, u mom slucaju moze biti samo zenski narcizam, ako se, naravno, slazete sa tim da je potpuno u redu sto se izjasnjavam kao zensko. Najobicnije, "binarno" zensko, nadam se da Vas to ne vredja.
  Znate, postoje i zene koje gledaju na feminizam kao na malignu izraslinu danasnjeg drustva, i izvinjavam se ukoliko je moj potpis izazvao zabunu.
  (Urian Prince, 27. septembar 2021 23:38)

  # Link komentara

 23. Postovanje Ivani za ovakvu odluku, nije morala naravno, ali je ovim potezom pokazala mudrost i postovanje nekih vrednosti koje daleko nadilaze bilo kakvo ideolosko smece koje nam se danas gura niz grlo.
  Ovakva zena se postuje, stiti, voli, i za nju se vredi i zrtvovati, sto se ne moze reci za danasnje progresivne prikaze koje nisu vredne nicijeg truda.
  Pozdrav i svim zapenjenim feministkinjama i njihovim simpovima bez trunke samopostovanja koji trenutno verovatno bece svoje oci i zube, nemocni pred vekovnom mudroscu kojom je podstaknuta ova harmonica odluka, zastanite malo pred ovim cinom pre nego sto od svojih kceri napravite neinspirativne materijalisticke harpije, a od sinova neharizmaticne slabice.
  (Urian Prince, 27. septembar 2021 18:54)

  A da se udala za stranca i uze;a njegovo prezime prvi bi je pljuvali
  (uhbas, 27. septembar 2021 23:22)

  # Link komentara

 24. Zena treba da nosi prezime izvedeno od imena svoje majke.
  (e, 27. septembar 2021 23:06)

  # Link komentara

 25. (Urian Prince, 27. septembar 2021 18:54)
  Fascinantna je tvoja fasciniranost jednom ovakvom odlukom i kovanjem u zvezde osobe zbog toga. Muski narcizam je cudo.
  Ja ipak vise cenim zene koje sebe cene i bez silikonskih grudi i usana a prezime manje vise.
  Hajde da vidimo da li ce ova "mudrost" da obezbedi dugovecnost i kvalitet braka. Bas me zanima.
  (Kakvo lozenje, 27. septembar 2021 21:48)

  # Link komentara

 26. Đokovićev najveći rival se zapravo zove Rafael Nadal Parera. Drugo prezime je majčino devojačko i to je praksa i običaj u svim "latino" zemljama. Mi kao i većina Evrope imamo neke druge običaje, koliko je bitno da ih se držimo ili ne, to je stvar ubeđenja svakog pojedinca. Šta god da je Ivana izabrala to je njena stvar i nema mi tu šta da pametujemo.
  (markus1975, 27. septembar 2021 21:30)

  # Link komentara

 27. Nego ne napisaste da li je i on promenio prezime i uzeo njeno?
  (Donglai Pei, 27. septembar 2021 21:27)

  # Link komentara

 28. Lepše zvuči Ivana Španović nego Ivana Vuleta. Ako ništa, njoj je prezime asociralo na Španiju, sada joj asocira na biciklističku trku kroz Španiju, iliti Vueltu
  (NikolaKG80, 27. septembar 2021 16:26)
  Mene je asociralo samo na "španovanje", a Ivana i izgleda uvek "našpanovana" kao struna. Tojest još uvek tako izgleda.
  (Bumbar, 27. septembar 2021 20:49)

  # Link komentara

 29. Bravo za Ivanu i naseg krajisnika, ipak je i Ivana poreklom iz tih krajeva.
  Meni su moji roditelji svojevremeno rekli nikako za srbijanku, naravno da ih nisam tada slusao i bilo mi je smesno, ali na kraju ipak ozenih igrom slucajeva nasu iz krajine(bosanske). Ispalo da su roditelji bili u pravu.
  (kimi, 27. septembar 2021 20:37)

  # Link komentara

 30. U suprotnom pljuje po svom poreklu i ne nosi prezime svog poroda, dakle mora oba prezimena. A ova je uzela prezime koje je kao in, a sve što završava na ić je demode, jasno ko dan. Mada je i to ok, druge trče masovno za strancima i kao nacija nestajemo.
  (mile, 27. septembar 2021 16:49)

  Pišeš gluposti, kroz istoriju su žene uzimale muževljeva prezimena jer je to smatrano vernošću i da je muškarac zaštitnik tog ognjišta. Taj trend da komplikujete ženama život s dva prezimena je bezvezan potpuno i kosi se s tradicijom. Hoće li sutra njena ćerka kad se udaje imati tri prezimena?
  (Joni, 27. septembar 2021 19:09)

  # Link komentara

 31. Marijana Mateus je prešla igricu.
  (Vuk, 27. septembar 2021 19:02)

  # Link komentara

 32. Postovanje Ivani za ovakvu odluku, nije morala naravno, ali je ovim potezom pokazala mudrost i postovanje nekih vrednosti koje daleko nadilaze bilo kakvo ideolosko smece koje nam se danas gura niz grlo.
  Ovakva zena se postuje, stiti, voli, i za nju se vredi i zrtvovati, sto se ne moze reci za danasnje progresivne prikaze koje nisu vredne nicijeg truda.
  Pozdrav i svim zapenjenim feministkinjama i njihovim simpovima bez trunke samopostovanja koji trenutno verovatno bece svoje oci i zube, nemocni pred vekovnom mudroscu kojom je podstaknuta ova harmonica odluka, zastanite malo pred ovim cinom pre nego sto od svojih kceri napravite neinspirativne materijalisticke harpije, a od sinova neharizmaticne slabice.
  (Urian Prince, 27. septembar 2021 18:54)

  # Link komentara

 33. Zagore, zagore, ručak ti zagore!
  Ti kad nađeš neku lepšu od Španovićke, lepša muzika ima da ti svira...
  (Marex, 27. septembar 2021 18:54)

  # Link komentara

 34. Zamislite kad dobiju decu, odmah ce da izadju misicavi ?
  Sala mala, sve najbolje!
  (pera, 27. septembar 2021 18:39)

  # Link komentara

 35. Marko, cuvaj nam to zlatno bice. Srecno!
  (Si, 27. septembar 2021 18:39)

  # Link komentara

 36. pokajace se
  (mravorad, 27. septembar 2021 18:38)

  # Link komentara

 37. Njena stvar. Ako hoće da uzme super, ako on hoće njeno i to je ok. Bitno da su srećni zajedno. Moja žena je uzela moje prezime iako se nećkala da ga samo pridoda jer već ima izgrađenu karijeru, ali se zbog dece i svega odlučila samo za moje. To je individualna stvar koja apsolutno ništa ne menja. Niti sam ja tu nešto bitniji, nije je ona izbrisala ono što jeste. Volimo se, poštujemo i to je to. Mladencima sve najbolje.
  (Jim Beam, 27. septembar 2021 16:02)

  Jedini normalan komentar ovde. Neverovatno.

  Njen život, njeno prezime, njena stvar.

  Najtužnije je da svi ovi što ste zapenili i sa jedne i sa druge strane ("kad bi moja ćerka uzela muževljevo prezime, ja bih je se odrekao" vs. "kad ne bi htela da uzme moje prezime, ne bih je ni oženio") ne shvatate da ste 100% isti. Ne vidite dalje od nosa.
  (Milutin, 27. septembar 2021 18:24)

  # Link komentara

 38. Po ovom pitanju, bitno da je žena dosledna svom izboru i/ili dogovoru sa budućim mužem, bez pritiska okoline/rodbine/kompleksa/…
  Inače, i mom tati su “pucala leđa” 90-tih po ratištima bivše Jugoslavije gde je poslat da bezbedno vrati srpske vojnike iz hrvatskih kasarni, i nakon toga kada je godinama radio sedam dana u nedelji da odškoluje brata i mene - stoga ponosno nosim i njegovo (moje) prezime, uz suprugovo. Svako po svojim principima.
  (bombonica, 27. septembar 2021 18:20)

  # Link komentara

 39. ja ne bi dao prezime Spanovic ni Miku Dzegeru kada bi rekao da me zeni ! Lepo drzis samo svoje prezime a ovaj neka sebi dopisivaje sta oce !
  (asfalt tango, 27. septembar 2021 18:15)

  # Link komentara

 40. "Goste je zabavljala pevačica Edita Aradinović." Mislio sam da Španović ili sad Vuleta ima više stila. Ali verovatno su bili i ciganski trubači, tako da je ipak sve na svom mestu. Ne mora da joj peva Adele, ali taj šabanizam će da nas uništi. I ne mislim tu isključivo na Rome, nego na taj način prikazivanje seljačkog mentaliteta.
  (Zagor, zvezdarski, 27. septembar 2021 18:13)

  # Link komentara

 41. Iz mog iskustva, najopasnije i najnezgodnije žene su one sa dva prezimena, nisam neki ljubitelj istih

  Kojih istih...!? Žena ili prezimena... Opismeni se prvo, čoveče... Kao da si učio školu u policijskoj stanici... Istih... Jbt!
  (Čiča Miloje, 27. septembar 2021 18:05)

  # Link komentara

 42. vest u službi neo marksisticke propagande. nešto što je najnormalnije vekovima se sad kao nešto ispituje.... kad bi mi rekla da neće moje prezime, bilo bi Cao zdravo.
  (DaLanik, 27. septembar 2021 17:00)

  Ok ali da ti finansiras sve za porodicu posto si takav baja i glava kuce. Ali hej pa to necete jer niste ni sposobni.
  Zna se sta je glava porodice i zasto je to bilo tako. Danas ko moze i ume svaka cast ko ne nek se pokrije usima i deli sve, pa i prezime.
  A ova sto je uzela prezime pa je sad kujete u zvezde, ne znaci to da ce brak potrajati. Dajem im pet godina max i onda slede tuzne price...
  (Talibani zdravo, 27. septembar 2021 18:03)

  # Link komentara

 43. Ma dajte, posle komentara o krempiti je valjalo zakljucati komentare. Apsolutna pobeda i srz.

  Mada, kad sam vec tu da ko svaki Srbin iosporim njen izbor i recem da joj je los izbor čovek koji je po zanimanju personalni trener. Jerbo, osim sto to znaci manje vise: jedno nista, uz takve likove cesto idu bezvezve crte karaktera. Ali ajde , mozda je ovaj neki ultra zanimjiv lik, sirokog duha, zainteresovan za stosta, zna stosta, nimalo narcis i tako to. Ali tesko.
  (nevolem, 27. septembar 2021 18:02)

  # Link komentara

 44. Stvar prezimena je sasvim jasna za ženu koja se udaje iz iskrenih pobuda.
  Takva žena uzima muževljevo prezime i tu nema nikakvog spora. Tako je od pamtivekai,čak se ni ne pregovara o tome.
  Ona koja hoće da pridoda muževljevo prezime svome,ili da zadrži svoje,sasvim je jasno o kakvoj se ženi radi i prosto ne mogu da verujem da postoje "muškarci" koji prihvate takvu egzibiciju sa svojim dostojanstvom. Oko nekih stvari jednostavno nema diskusije,a i nisu prirodne. To je kao i mnoge druge stvari koje su uništile muško ženske odnose, feministička podvala. Ivana sada već bivša Španović me je veoma prijatno iznenadila ovim svojim prelepim gestom, pokazavši da je lepo vaspitana žena i da poštuje čoveka za kog se udala. To je nešto što se nosi iz kuće,i iako je ona veoma popularna i prilično poznata,a njen muž nije,ona je ipak uzela njegovo prezime pokazavši svoju iskrenu nameru ulaska u brak sa njim,a pre svega ispravno kućno vaspitanje.
  (Kikilišur, 27. septembar 2021 18:02)

  # Link komentara

 45. Kakvo je to prezime Vuleta...? Jel srpsko, zna li neko?
  (Čiča Miloje, 27. septembar 2021 18:01)

  # Link komentara

 46. Jednom sam uzela prezime od muža i više nikad. Em je bilo ružnije i čudno svima, em sam posle razvoda morala da menjam sva dokumenta zbog gospodina. A on isto tako klasični srbenda mora žena da uzme njegovo prezime, a brak ne poštuje. Tako da pamet u glavu i meni i drugim devojkama želim.
  (jelena, 27. septembar 2021 17:53)

  # Link komentara

 47. I ako Ivani želim sve najbolje ovaj kicoš mi ne deluje da će dugo biti uz nju... 21. vek a zanimanje ti lični trener... Daj sine nađi neki posao od kog možeš porodicu da podižeš... Čim vidim nekog sa urađenim telom a da nije profesionalni sportista odmah se zapitam koliko li taj momak/devojka ima vremena za bleju i lezilebovanje kad može toliko da visi u teretani...
  (Zagor, 27. septembar 2021 15:44)

  haha, bravo care, isto razmisljamo!
  (bezanija, 27. septembar 2021 17:44)

  # Link komentara

 48. (DaLanik, 27. septembar 2021 17:00)

  Je l bi vratio Inkviziciju npr. zato sto je NEKAD u istoriji bila prihvatljiva?
  (anima, 27. septembar 2021 17:37)

  # Link komentara

 49. (mile, 27. septembar 2021 16:49)

  Bravo. Davno sam procitala negde da dodatkom prezimena spajas svoju proslost i buducnost u jedno bez brisanja svih uspeha na kojima se naporno radilo do tog momenta, ali izgleda da je u Srbiji najveci greh imati 2 prezimena posto se vise pljuju te zene nego one sto su samo zadrzale svoje.
  (anima, 27. septembar 2021 17:35)

  # Link komentara

 50. Feminaci i leftardski beskicmenjaci su zbog ove vesti na aparatima, iako ne simpatisem Ivanu toliko, svaka joj cast!

  Inace, poruka za leftardski talog:
  Tradicija je prezivela i Turke, i naciste, i komuniste, prezivece i vas, zavrsicete na smetlistu istorije kao i svi gorenavedeni, a zene ce i dalje uzimati muzevljevo prezime i vecina ljudi ce i dalje verovati na ovaj ili onaj nacin u Boga.
  (Aule, 27. septembar 2021 17:33)

  # Link komentara

 51. DaLanik, 27. septembar 2021 17:00)

  A to li je sr(B)ski običaj ???
  Zatucan si prijatelju, do bola ?
  (Petar, 27. septembar 2021 17:29)

  # Link komentara

 52. (trp, 27. septembar 2021 12:08)

  Znaci ako ti ne uzmes zenino onda, nisi je zapravo nikad ni voleo.
  (anima, 27. septembar 2021 17:21)

  # Link komentara

 53. vest u službi neo marksisticke propagande. nešto što je najnormalnije vekovima se sad kao nešto ispituje.... kad bi mi rekla da neće moje prezime, bilo bi Cao zdravo.
  (DaLanik, 27. septembar 2021 17:00)

  # Link komentara

 54. Sve cool, mada je možda mogla da zadrži svoje i da doda njegovo... Samo iz razloga jer je pod svojim stekla sav uspeh i slavu.
  (Japanski car, 27. septembar 2021 16:59)

  # Link komentara

 55. Čemu promena prezimena? Imam ćerku i rekao sam joj da kad nadje nekog za udaju obavezno zadrzi svoje prezime i prikači prezime muža. U suprotnom pljuje po svom poreklu i ne nosi prezime svog poroda, dakle mora oba prezimena. A ova je uzela prezime koje je kao in, a sve što završava na ić je demode, jasno ko dan. Mada je i to ok, druge trče masovno za strancima i kao nacija nestajemo.
  (mile, 27. septembar 2021 16:49)

  # Link komentara

 56. Svi ćemo otvarati vesti u čudu kad osvoji nešto, pitajući se ko je to.
  (Homer, 27. septembar 2021 16:41)

  # Link komentara

 57. Vas sto se zalite u komentarima niko nece da ozeni lol
  (Marko, 27. septembar 2021 14:34)

  E mnogo su propustile da znas...
  (Udata, 27. septembar 2021 16:31)

  # Link komentara

 58. Vas sto se zalite u komentarima niko nece da ozeni lol
  (Marko, 27. septembar 2021 14:34)

  E mnogo su propustile, nisu svesne.
  (Udata, 27. septembar 2021 16:30)

  # Link komentara

 59. Lepše zvuči Ivana Španović nego Ivana Vuleta. Ako ništa, njoj je prezime asociralo na Španiju, sada joj asocira na biciklističku trku kroz Španiju, iliti Vueltu
  (NikolaKG80, 27. septembar 2021 16:26)

  # Link komentara

 60. @Sudija
  Pa koren većina ratova je taj patrijahalni način razmišljanja. Muškarci i započinju ratove, red je i da najviše ginu. Pošto im je prezime toliko bitno neka i ginu zbog njega. Zašto bi žena ginula (a na žalost gine) kad se odrekla svog prezimena? Čuj, da ženi bude čast što je uzela muževljevo prezime :) Može samo da pogine zbog njega, ni kriva ni dužna.
  (Prst na čelo, 27. septembar 2021 16:19)

  # Link komentara

 61. Ima stara poslovica-koja žena neće da promeni prezime, ta neće ni mužu noge prati! Mladi momci, bežite od takvih glavom bez obzira!
  (Niksićki Donžuan, 27. septembar 2021 16:14)

  # Link komentara

 62. Njena stvar. Ako hoće da uzme super, ako on hoće njeno i to je ok. Bitno da su srećni zajedno. Moja žena je uzela moje prezime iako se nećkala da ga samo pridoda jer već ima izgrađenu karijeru, ali se zbog dece i svega odlučila samo za moje. To je individualna stvar koja apsolutno ništa ne menja. Niti sam ja tu nešto bitniji, nije je ona izbrisala ono što jeste. Volimo se, poštujemo i to je to. Mladencima sve najbolje.
  (Jim Beam, 27. septembar 2021 16:02)

  # Link komentara

 63. Srećno mladenci!
  (Pera Srbin, 27. septembar 2021 15:53)

  # Link komentara

 64. eto cimanja i troška kad se razvede
  (žuri8, 27. septembar 2021 15:50)

  # Link komentara

 65. Žena kada voli i poštuje muškarca uzima njegovo prezime kada ne onda zadržava svoje...
  Ako devojka neće tvoje prezime to je ogroman red flag to povlači sa sobom dosta stvari i možeš da saznaš sa kim imaš posla. Moraš da znaš da te sigurno ne voli i poštuje.
  Muškarac nikada ne bi smeo da bude sa ženom koja želi da sadrži svoje prezime i mora da joj pokaže vrata.
  (trp, 27. septembar 2021 12:08)

  Moj muz je uzeo moje prezime i deca nam se prezivaju kao ja. Moj muz je u nasoj kuci kao sultan, u svakom smislu, voljen i postovan. Deca ga obozavaju kao i ja. Prezime? Nebitno. Manite se prezimena, niste aristokrate, nikoga ne boli uvo za prezime koje u vecini slucajeva nosi pola Srbije. Ja sam htela da uzmem njegovo, on je odabrao moje iz nekih svojih razloga i sta? Manje se volimo? Ne postujem ga? Smesno.
  (da da, 27. septembar 2021 15:49)

  # Link komentara

 66. I ako Ivani želim sve najbolje ovaj kicoš mi ne deluje da će dugo biti uz nju... 21. vek a zanimanje ti lični trener... Daj sine nađi neki posao od kog možeš porodicu da podižeš... Čim vidim nekog sa urađenim telom a da nije profesionalni sportista odmah se zapitam koliko li taj momak/devojka ima vremena za bleju i lezilebovanje kad može toliko da visi u teretani...
  (Zagor, 27. septembar 2021 15:44)

  # Link komentara

 67. Ostavi verenika i duzu vezu zbog ovoga na slici. Ovaj me podseca na ove strlete.
  (Zoran, 27. septembar 2021 15:38)

  # Link komentara

 68. Kakva agresija onih "neagresivnih". Kakvo odbacivanje onih koji su (kao za) inkluziju. Kakva mržnja prema normalnosti. Šta je sad - nema više "neki su ovakvi neki su onakvi"? Eto koliko je trajala vaša "tolerantnost" - par godina. Dok niste ono "izašli iz ormana". Ili postale "borkinje". Ali čim ste se pojavili na svetlosti odmah ste ono što ste: netolerantna agresivna zlonamerna rulja. Sami po sebi, bez da vas iko "ugrožava" ili daleko bilo "zlostavlja". A zašto ste takvi - pogotovu prema mladim, zdravim, kvalitetnim i radosnim ljudima? Porazgovarajte o tome sa ogledalom.

  Srećno mladenci!
  (Helios, 27. septembar 2021 15:37)

  # Link komentara

 69. Iz mog iskustva, najopasnije i najnezgodnije žene su one sa dva prezimena, nisam neki ljubitelj istih. Mislim da je prirodno da porodica ima jedno prezime, a sada da li će biti muškarca ili žene nije ni važno. Ja bih izabrao ono koje mi je lepše. :)
  (Dubioza, 27. septembar 2021 15:29)

  # Link komentara

 70. @Kristl

  Kada i gde rekoh da je njima u tim uzasnim trenucima vrhunski, lako i bezopasno? Posto insinuiras nesto sto se podrazumeva.

  Poenta je bila da je u poslednje vreme toliko lazne emancipacije i pogresnih vrednosti koje se promovisu dok praznoglavi ne primecuju da istovremeno pljuju i ne postuju svoje majke i bake, koje su bile dame i tri puta snaznije od danasnjih pokondirenih tikvi koje su prve u redu da ih vredjaju jer su, zaboga, uzele necije prezime. Da li se sada bolje razumemo?
  (Sudija, 27. septembar 2021 15:15)

  # Link komentara

 71. U šoku sam, ne mogu da verujem !?
  (Boris Banović, 27. septembar 2021 15:15)

  # Link komentara

 72. Sudeći po prezimenu, muž joj je Hrvat. Sada će i Ivana Vuleta zvučati vrlo hrvatski.
  (Vuleta, 27. septembar 2021 15:09)

  # Link komentara

 73. trp@ Možda si prespavao civilizacijske promene, 19. vek je davno prošao!
  (Albert, 27. septembar 2021 14:48)

  # Link komentara

 74. Vas sto se zalite u komentarima niko nece da ozeni lol
  (Marko, 27. septembar 2021 14:34)

  # Link komentara

 75. Sa srecom...
  (BobmarkSRB "kojekude", 27. septembar 2021 14:33)

  # Link komentara

 76. Svasta
  (nemanja, 27. septembar 2021 14:29)

  # Link komentara

 77. @ Sudija
  Misliš li da u ratovima nema žena? Žene siluju u ratovima, žene muče, žene su fizički slabije i na njima i na deci se iskaljuje bes. Žene čuvaju kuću, zarađuju, prehranjuju, brinu o porodici dok muškarac nije tu. Svaki dan je strah da ne jave sa ratišta tužne vesti da ne upadnu neprijatelji u kuću da uspem da sakrijem i sačuvam bar decu. Kao neko ko je prošao rat, ko ima iskustva i godina, kažem da u ratu nikome nije lako, ni muškarcima ni ženama ni deci. Znate li koliko je dece na neki način učestvovalo u ratu? Jako ste bezobrazni sa time da su u ratu samo muškarci.
  Sramota jeste biti takav muškarac koji omalovažava i žene i decu. Bilo koje ljudsko biće.
  (Kristl, 27. septembar 2021 14:25)

  # Link komentara

 78. Kakve ima veze ako je promenila prezime? Nece dozivotno skakati u dalj dolaze godine porodicnog zivota kada se prioriteti menjaju. Sigurno je niko nije primoravao da promeni prezime uostalom to je veoma cest slucaj kod nas. Mladencima cestitamo i zelimo srecu.
  (Kockasta si ti takav sam i ja..., 27. septembar 2021 14:10)

  # Link komentara

 79. Doticnu bas i ne gotivim, ali veliki respekt za promenu prezimena. Naravno, ne zato sto mislim da je to morala. da uradi, vec zato sto je, iz ljubavi i postovanja prema muzu, to zelela.
  To je jedna vrsta tradicije na ovim prostorima i nikako ne smatram da se time zena stavlja u podredjeni polozaj. Naprotiv, jedan vrlo zenstven gest, kojim takodje pokazuje da nije iskompleksirana i da ne prihvata nametnute trendove zdavo za gotovo.
  (Grizli Adams, 27. septembar 2021 14:07)

  # Link komentara

 80. Koji paćenički komentari. Od svega su najgore blajhane plavuše sredovečne i tunjave, koje popunjavaju državni aparat, a imaju dva prezimena. Koliko njihova deca treba da imaju prezimena - četiri?
  Vama je očito teško da shvatite a tek da prihvatite to čudo: žena, niko je nije silovao, voli nekoga, nema problem sa tradicijom niti joj je borba protiv nje jedini identitet. Šta je sad - ništa inkluzija, a?
  Ona je bolesna, svakako. Bolesna je za vas bolesne. A to što je inače je ne zdrava nego super, e to vas tek razbija.
  (joja, 27. septembar 2021 14:01)

  # Link komentara

 81. O cemu vi ljudi pricate, ako vec ocete da ostavite komentar na ovu vest pozelite ljudima srecu i sve najbolje i to je to. Nas ce na zalost zaostali mentalitet ubiti.
  (Marko, 27. septembar 2021 13:58)

  # Link komentara

 82. 9531

  Menja prezime! Da je moja ćerka, odrekao bi je se. Sramota za 21. vek.
  (Milorad, 27. septembar 2021 12:04)

  A da ti je ćerka lezbejka, bio bi ponosan na nju...gradjanine 21.veka
  (hop cup, 27. septembar 2021 13:57)

  # Link komentara

 83. (BB, 27. septembar 2021 12:31)

  Pa ko je nju terao da menja prezime? Evo moja zena ima svoje prezime i cak nije ni slavna ni poznata…
  (Aleksandar I, 27. septembar 2021 13:56)

  # Link komentara

 84. Jednom će I ta glupost oko promene prezimena da se promeni. I svako će da se zove isto celog života.
  (mamakoka, 27. septembar 2021 13:55)

  # Link komentara

 85. Šteta što je odlučila da se odrekne svog prezimena,meni je to nekako tužno? Ne razumem zašto se još uvek to očekuje od žena.Pogotovo kad je žena ovako uspešna i slavna kao ona.Da sam ja Ivana Španović nema te sile koja bi me naterala da promenim prezime? U svakom slučaju,nek joj je sa srećom i sve najbolje!

  Hoce zena da nosi porodicno prezime, dakle njene buduce porordice, prezime svoje buduce dece... Sta je tu cudno?!
  Jeste, sve je ona primorana da menja prezime... O Boze...
  (dr, 27. septembar 2021 13:50)

  # Link komentara

 86. Žena kada voli i poštuje muškarca uzima njegovo prezime kada ne onda zadržava svoje...
  Ako devojka neće tvoje prezime to je ogroman red flag to povlači sa sobom dosta stvari i možeš da saznaš sa kim imaš posla. Moraš da znaš da te sigurno ne voli i poštuje.
  Muškarac nikada ne bi smeo da bude sa ženom koja želi da sadrži svoje prezime i mora da joj pokaže vrata.
  (trp, 27. septembar 2021 12:08)

  A sto ti ne uzmeš ženino? Što je njeno manje vredno? Od žene u Srbiji se svašta očekuje, a posle vi muškarci kukate. Mog muza volim, i ne bih se udala za njega da ga nisam volela. Uzela sam prezime samo zbog glupe papirologije koja bi nas čekala zbog dece. I nije baš tako jednostavno kada imate različita prezimena. Najveća glupost, da ne kažem dokaz ljubavi za tebe je uzeti muževo prezime. Voimja oca!
  (Qwerty, 27. septembar 2021 13:50)

  # Link komentara

 87. Е хвалим те Боже, неко нормално чељаде у Србији.
  (Искра, 27. septembar 2021 13:46)

  # Link komentara

 88. Šteta što je odlučila da se odrekne svog prezimena,meni je to nekako tužno? Ne razumem zašto se još uvek to očekuje od žena.Pogotovo kad je žena ovako uspešna i slavna kao ona.Da sam ja Ivana Španović nema te sile koja bi me naterala da promenim prezime? U svakom slučaju,nek joj je sa srećom i sve najbolje!
  (BB, 27. septembar 2021 12:31)

  Ti radi kako hoćeš, ovo je njena odluka. Niko je nije prisilio ne vidim zašto toliko tugovanja. Znam puno žena koje su zadržale svoje prezime a uopšte nisu javne ličnosti. Osim toga svakoga posebno pitaju za prezime prilikom venčanja.
  (putnik, 27. septembar 2021 13:36)

  # Link komentara

 89. Svaka cast curo, postala si prava zena. Sve u duhu srpskog naroda i tradicije. Kad smo se toga poceli odricati upali smo u ovu situaciju. Citam ovih par komentara i ne mogu reci da sam razocaran, jer nisam, ocekujem svasta, ali da sam zabrinut, jesam. Jer sa ovakvom stokom treba zivjeti i odgajati djecu, a to je teska misija...
  (Inspektor Kluzo, 27. septembar 2021 13:36)

  # Link komentara

 90. Prirodnije bi bilo da je on uzeo njeno prezime.
  Nju zna ceo svet, a njega realno i bez ljutnje ni u kucnom savetu.
  (got, 27. septembar 2021 13:36)

  # Link komentara

 91. Нека јој је са срећом у браку. Њена каријера је обележена презименом Шпановић. Са новим презименом - с обзиром на њене година - не очекујем превелике успехе, али волео бих да грешим. Навијам за Ивану Вулету!
  (А. Петров, 27. septembar 2021 13:35)

  # Link komentara

 92. Da sam ja Ivana Španović nema te sile koja bi me naterala da promenim prezime
  BB, 27. septembar 2021 12:31)

  Можда баш зато ниси Ивана Шпановић.
  Срећно венчање Ивани Вулети.
  (Ђенерал, 27. septembar 2021 13:35)

  # Link komentara

 93. Zašto neka osoba postigne ovoliko i opet potpadne pod patrijarhat i promeni prezime? Loša poruka za sve žene, Ivana.
  (Libertad, 27. septembar 2021 11:43)

  Da li znaš (a da ne tražiš na guglu) devojačka prezimena Hilari Klinton, Kamale Heris, Džil Bajden, Melanije Tramp, Mekenzi Bezos ili Melinde Gejts?
  (XP, 27. septembar 2021 13:32)

  # Link komentara

 94. neznam sta bih radio da nisam cuo tu vest.
  (boban, 27. septembar 2021 13:32)

  # Link komentara

 95. bas je kraljica jer je promenila svoje cuveno prezime. puno govori o njoj i o ljubavi prema muzu. bravo carice
  (Modesti, 27. septembar 2021 13:25)

  # Link komentara

 96. Jbt, baš su lep par! Želim im sreću!
  (Dušožder, 27. septembar 2021 13:23)

  # Link komentara

 97. a sto imaju iste pantalone i kosulje?
  (analitičar više stručne spreme, 27. septembar 2021 13:16)

  # Link komentara

 98. neeeeee
  (analitičar više stručne spreme, 27. septembar 2021 13:15)

  # Link komentara

 99. Ja sam odluku svoje žene o promeni prezimena saznao pred matičarem. Eto koliko mi je bilo bitno da li će promeniti prezime ili ne! Totalno nevažna stvar.
  (dulex, 27. septembar 2021 13:13)

  # Link komentara

 100. bez da uvredim nekog, ali po kom kriterijumu je dotična "naibolja Sroska atletičarka"?
  (rules, 27. septembar 2021 13:13)

  # Link komentara

 101. Vidi se da je baš zaljubljena u njega. Devojke kod nas kad napune 30 razmišljaju samo o udaji.
  (Prodavac magle, 27. septembar 2021 13:05)

  # Link komentara

 102. Zašto neka osoba postigne ovoliko i opet potpadne pod patrijarhat i promeni prezime? Loša poruka za sve žene, Ivana.
  (Libertad, 27. septembar 2021 11:43)

  Postoji zakon koji reguliše način promene prezimena a postoji i dogovor među supružnicima. Ti verovatno spadaš u kategoriju onih koje i dalje čekaju princa na belom konju a četrdeseta je blizu ili već uveliko teče. Srećno, u svakom slučaju.
  (Bgd, 27. septembar 2021 13:05)

  # Link komentara

 103. Bravo! Meni je jako ruzno kada zena ne uzme muzevljevo prezime ili svom doda njegovo, to bude u brakovima gde zena jase muza.
  (Iva, 27. septembar 2021 12:59)

  # Link komentara

 104. kakva vest auuuu
  (mile, 27. septembar 2021 12:59)

  # Link komentara

 105. Žena kada voli i poštuje muškarca uzima njegovo prezime kada ne onda zadržava svoje...
  Ako devojka neće tvoje prezime to je ogroman red flag to povlači sa sobom dosta stvari i možeš da saznaš sa kim imaš posla. Moraš da znaš da te sigurno ne voli i poštuje.
  Muškarac nikada ne bi smeo da bude sa ženom koja želi da sadrži svoje prezime i mora da joj pokaže vrata.
  (trp, 27. septembar 2021 12:08)

  Auuu.. . Druže...
  (aalborg, 27. septembar 2021 12:56)

  # Link komentara

 106. Ja sam mojoj zeni rekao da bira prezime jer je to retka prilika kad moze da bira. Sama je uzela moje. Nisam insistirao, niti sam neko kome je stalo do toga. Jel to znaci da je ona podpala pod patrijarhat? Mladencima sve najlepse zelim u zajednickom zivotu.
  (Dragan, 27. septembar 2021 12:50)

  # Link komentara

 107. Она узела његово презиме, а он је љуби са руком у џепу.
  (“Правда ће победити” - Зуба Бојић, 27. septembar 2021 12:49)

  # Link komentara

 108. Misljenje o njoj mi je ionako dovoljno nisko. Tako da eto joj ga jos jedan minus

  Dosta bre vise primitivizma
  (samo kazem, 27. septembar 2021 12:42)

  # Link komentara

 109. Inace ranc Concept je poznat i po tome sto se Ivana Spanovic udala
  na njemu.
  (6Ar, 27. septembar 2021 12:41)

  # Link komentara

 110. Šteta što je odlučila da se odrekne svog prezimena,meni je to nekako tužno☹ Ne razumem zašto se još uvek to očekuje od žena.Pogotovo kad je žena ovako uspešna i slavna kao ona.Da sam ja Ivana Španović nema te sile koja bi me naterala da promenim prezime😄 U svakom slučaju,nek joj je sa srećom i sve najbolje!
  (BB, 27. septembar 2021 12:31)

  # Link komentara

 111. @Libertad,

  zato sto je ova zemlja davala po polovinu zivota svojih muskaraca u ratovima da zastite svoje zene, majke i decu, ne dao Bog da imas sina pa da to shvatis i da 21. vek bude miran jer odavanje respekta ocigledno ne razumes, niko nije ukrao njen identitet ukoliko preuzme prezime, naprotiv, to je cast.
  Vidim da ti termin "Zene i deca prvo" nije poznat i sta stoji iza toga.

  Emancipacija je dobra stvar ali za 30ak godina lagodnijeg zivota je toliko smeksala ljude da su zaboravili cija kicma vise puca kada dogori do lakata ili dodje do neke katastrofe i opasnosti, postace sramota biti muskarac za koju godinu.
  (Sudija, 27. septembar 2021 12:24)

  # Link komentara

 112. Zašto neka osoba postigne ovoliko i opet potpadne pod patrijarhat i promeni prezime? Loša poruka za sve žene, Ivana.
  (Libertad, 27. septembar 2021 11:43)

  Da nije postigla toliko u zivotu, inda je opravdano?
  (Molo, 27. septembar 2021 12:23)

  # Link komentara

 113. Ранч? Само још фале и каубоји...
  (Стрелац, 27. septembar 2021 12:23)

  # Link komentara

 114. Žena kada voli i poštuje muškarca uzima njegovo prezime kada ne onda zadržava svoje...
  Ako devojka neće tvoje prezime to je ogroman red flag to povlači sa sobom dosta stvari i možeš da saznaš sa kim imaš posla. Moraš da znaš da te sigurno ne voli i poštuje.
  Muškarac nikada ne bi smeo da bude sa ženom koja želi da sadrži svoje prezime i mora da joj pokaže vrata.
  (trp, 27. septembar 2021 12:08)

  # Link komentara

 115. Bravo. Unazadila Srpkinje za tren oka.
  (Pera, 27. septembar 2021 12:05)

  # Link komentara

 116. Libertad

  To je u tradiciji našeg naroda i ako ona to želi, zašto bi bilo loše?
  Loša poruka je da ne promeni, ako želi, samo zato što je to novi trend koji nameću "jake žene".
  (badem, 27. septembar 2021 12:04)

  # Link komentara

 117. Menja prezime! Da je moja ćerka, odrekao bi je se. Sramota za 21. vek.
  (Milorad, 27. septembar 2021 12:04)

  # Link komentara

 118. Šta znam, za nekoga ko je s prethodnim prezimenom napravio značajnu karijeru, ovo nije baš OK. Mislim da je njen suprug trebalo da insistira na tome da ostavi svoje prethodno prezime, ili bar da samo doda novo. Tako bi pokazao da mu ona zaista znači. Ovako... Ne znam, njihov život, ali meni se ne sviđa.
  (Masariko, 27. septembar 2021 12:02)

  # Link komentara

 119. Nisam znao da su Umčarimu Emiratima. Predgradje Dubajija, lol? Jbt. prave iste štale k'o kod mog dede.
  (La la iz Banata, 27. septembar 2021 11:47)

  # Link komentara

 120. Zašto neka osoba postigne ovoliko i opet potpadne pod patrijarhat i promeni prezime? Loša poruka za sve žene, Ivana.
  (Libertad, 27. septembar 2021 11:43)

  # Link komentara

 121. Srećno….strani reporteri će lakše izgovarati novo prezime… može i da ih zbuni pa… da ne znaju ko je…sama činjenica da uspešna žena sa poznatim prezimenom menja isto mnogo govori o njoj u pozitivnom smislu… želim joj sve najbolje u životu..,
  (Minja Stojanović, 27. septembar 2021 11:35)

  # Link komentara

 122. Ovaj brak propada ako jedan od supruznika prekrsi dijetu i pojede krempitu.
  (iva, 27. septembar 2021 11:28)

  # Link komentara