Posle prvog sastanka se nikad nije javio: U čemu žene najčešće greše kada flertuju

Utorak, 18.01.2022.

19:00

Izvor: Dnevniavaz

Posle prvog sastanka se nikad nije javio: U èemu žene najèešæe greše kada flertuju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Goga

pre 2 godine

Svašta. Klasično infantilno ponašanje kome ne treba posvetiti p od pažnje. Svima sa kojima posle prvog dejta nisam htela ništa dalje rekla sam to bez imalo uvijanja. Ljudsko je biće, treba da zna na čemu je a ne da se zaludu nada.
Za devojku koja je momka čekala čuku vremena: daje se akademskih 15 min, pola sata ako ti se baš svideo - aj, možda je zaglavio negde u saobraćaju, mada ako bih zvala pa mi se ne javi tog sekunda bih se okrenula na potpetici i otišla. Taman da je od zlata.

AJA

pre 2 godine

Ja se upoznajem sa ribama 1 na 1 tek onda nema te opcije nije mi se svidela kada sam je prvi put video. Deco to se tako radi ! Ove vase tinder zajebancije mesa ko drva, ne hvala.

Istina je superiorna

pre 2 godine

Sto bi nasi vrli muskarci na ovakve teme rekli: Sve to?! Onda nista:)))))
Evo sta se meni desilo . Prvi sastanak sa likom koga sam upoznala preko zajednickih prijatelja. Izgledao je zaintresovano. Dodjem u zakazano vreme , prodje pola sata. , nema ga. Mislim o.k nisam zakeralo. Prodje sat. , poceh da se brinem. Zovem ga na broj koji mi je sam dao, ne javlja se.Pozovem tog naseg prijatelja i objasnim situaciju , covek zbunjen i sada i on uplasen. , kaze zvace da vidi o cemu se radi. Zove me nazad i sav smusen i nesto tuc, muc , vadi ga i ja vidim koliko je sati. Sutra me zovu prijatelji , coveku neprijatno (on je hteo da nas spoji) , kaze kada ga je pitao sta to bi ovaj mu ladno rekao da je hteo da vidi dokle cu ga cekati , jer njemu treba krotka i pokorna zena. Prijatelji poludeli:)))) Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.
(A zene ne znaju sta hoce, 19. januar 2022 07:45)

@Zato sto lik nije bas svoj u glavi, veruj mi ucinio ti je uslugu

Mastrangello

pre 2 godine

@A zene ne znaju sta hoce
Ako ja smem da imam misljenje...
Prvo, nisu sve stvari "objasnjive", neki slucajevi, kao taj decko, su nerazumne i neracionalne osobe. I bez takvih slucajeva, na obe trane, je vec dovoljno tesko razumeti drugu stranu kada se ne gleda iz njihove tacke gledista.

Koliko neko sa jedne strane ne moze da sagleda i razume stvari sa druge strane, setim se komentara jedne mlade dame ovde, koja je podelila njeno nerazumevanje ponasanja tadasnjeg decka, za koga je rekla da je bio lep, visok, zgodan, sarmantan, markantan, uredan... ali za 3 meseca veze nije ni pokusao da bude intiman sa njom. A kada bi ona pokusala da inicira nesto, nailazila je na otpor, izbegavanje i bila "odgurnuta". Njen zakljucaj je bio - njega verovatno i ne privlaci zenski pol.
A decko je samo, jedan kroz jedan, zrtva okrutne igre sudbine i ima micro organ. Sve drugo je dobio, samo je bas, bas zakinut na najvaznijem mestu.
Ali to drugoj strani izgleda ni ne moze da padne na pamet jer nemaju istu tacku gledista.
Sto se tebe i tvoje situacije tice, treba da budes presrecna, jer si ocigledno "izbegla metak".

Mikica

pre 2 godine

Nisam nikada bio u situaciji da se nikada ne javim posle prvog dejta...znao sam se javiti i reci da nije to sto sam mislio...ali mi se desavalo da me zene ignorisu nakon prvog dejta...smatram da je i to u redu...njima njihovo...samo treba biti pristojan

Sir Oliver

pre 2 godine

@deus

Ne znam sto si dobio ovoliko minusa, rekao si istinu. Žene odmah znaju šta hoće sa muškarcem, i ako se za 3, eventualno 4 sastanka nije doslo do seksa, neće nikad, gubite vreme sa njom. Takvi muškarci se koriste za davanje pažnje, dopisivanje i često, besplatne izlaske, dok oni misle da ako budu još "finiji" da će doći do cilja.
Što se tiče razloga da se muškarac ne javi posle prvog sastanka, situacija je kod nas jasna: ili nam se ne svidja fizički dovoljno ili ima harizmu pepeljare.

A zene ne znaju sta hoce

pre 2 godine

I u cemu je tacno problem? Ne prija ti sto si stavljena na test? Zene to stalno rade muskarcima i polako, ali sugurno, i mi prihvatamo igru.

Народ

pre 2 godine

Људи обожавам вас😂🤣😂🤣😂🤣 Коментари су комични😂😂😂. Имам ја једно смешно искуство. Дође човечац до мог бр. преко пријатеља и кренемо да се дописујемо. И дописивали се ми тако два месеца, сваки дан. Он сваки пут писао први да ја нисам ни стигла да се прва јавим(немам проблем да то радим) и када смо се видели он очекивао да се смувамо а лика ладно први пут видим😮.. Ја стварно не разумем како неко(оба пола) може да мисли да има неку посебну везу,конекцију виртуелним путем🤔.. Наглашавам да смо се први пут тада упознали, видели.. Можда сам ја старомодна али не могу да схватим како одрасли људи могу да живе тако.. Виртуелно, да мисле да имају нешто са неким а никад га/је нису видели.. Мени је то озбиљно упозорење за било какав однос..

Sanja

pre 2 godine

Seks i veze su precenjeni. Nekad poželim da sam sa nekim, da nisam sama, a onda se setim svih cimanja sa partnerom i brzo me prođe želja:)

boki

pre 2 godine

@ trp

Mogu da imam i 200, a iskreno, nemam 120. Imam mali višak, nikada nisam bila mršava, uvek guza i grudi, ali ipak tvoje mišljenje je sasvim nevazno i irelevantno. A i ne smatram te muškarcem. Volela bih da znam kako izgledaš kako bih te zaobilazia. Po mom mišljenju Rijana je seksepilna, kao i Keli Bruk i slične žene norm. Kome je to "120 kilograma", njegov problem.
(brineta, 18. januar 2022 22:00)

@brineta
S.se se ne važe ako si debela !

Nenad

pre 2 godine

 Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.
(A zene ne znaju sta hoce, 19. januar 2022 07:45)

Pa cini se da je sve vise tih sto se loze na drevna vremena kad se znalo ko vozi traktor ko otvara kapiju. Malo jer im se to servira, a malo jer tada nisu morali mnogo da se trude. Mogli su i ljubovnicu, i kafanu, i da udare ponekad "zna ona zasto". Sve je to lakse nego biti takav da je neko s tobom jer zeli da bude s tobom jer si pazljiv, razuman, cestit, a ne jer je taj neko pokoran. Pa kakva mi nama banja bila da su zene pokorne kao sto taj hoce. Realno, radis sta hoces, ona uvek tu. Raj. I salu na stranu, ali mnogo je muskaraca koji ne znaju sta i kako ako ona nije krotka. Otud frustracije i bes.

Idi na teme o muškarcima

pre 2 godine

Ne znam za vas, ali ja sam imala u srednjoj jednog druga i njegov dečko kasnije, posle faksa, se zvao Vlada. Ako je to taj Vlada, mislim da je bolje da ne komentariše osobe ženskog pola.

Dott

pre 2 godine

Muskarac ne propusta prilike, kako god se ponasali on u tome moze videti nesto. Ako ste previse slobodni, vidi materijal za seks, ako ste pak odmereni i rezervisani i sam ce tako prci i ici na vezu.

Marko

pre 2 godine

@A zene ne znaju - sad je jasno i tebi i prijateljima sto je tip sam :D.
Bar se vise nece pitati ovi oko njega "sto je tako fin, dobar i normalan momak sam".

Nikola M

pre 2 godine

Ne slusajte Deusa nema magicnog broja sastanaka posle kojeg treba spavati. Sa sadasnjom zenom spavao posle dva i po meseca aktivnih izlazaka. I sada kad se secamo muvanja, najlepse price i anegdote su nam iz tog perioda. Sex je bio fantastican kad se desio i dan danas je takav. Ne tvrdim da je ovo neki recept za sve, samo kazem da je mit o tri izlaska glupost teska i da zavisi od osobe do osobe

Kontroverzni posmatrač

pre 2 godine

Zašto se ne javljaju? Ako isključimo moderne "socijalne mreže" i iluzornost koje one nose sa sobom, jedini, doslovno jedini razlog je u vašem, ženskom, pogrešnopmk izboru onih sa kojima idete na taj "date" (susret, sastanak, izlazak, manite se više debilnih amerikanizacija, srpski - čitaj srpskohrvatski je dovoljno bogat i dovoljno star te ima dovoljno izraza, naziva za bilo koju od ljudskih aktivnosti. Nema potrebe da glumatate "amerikance").

Da, drage moje dame, vi dajete signale pogrešnima, a onima koji bi vam se i javili stavljate zidove. To što su ti vaši "favoriti" obučeni u dva tri broja manja odela, što maltene svi imaju frizuru ala Kim Il Džong, i "baš su dobri frajeri" ih ne sprečava da vas, tako samouverene "prelepotice" procene na istim osnovama na kojima vi procenjujete druge, i da nakon što utvrde da ne nosite ništa što vas izdvaja od drugih (uzalud vam i pozicija CEO za Human Resources u nekoj od Government Agencies), čak naprotiv, vas i ostavljaju bez vama tako očekivanog "odgovora".
Ponavljam, izbor koji pravite je uzrok. Oni koji bi se javili, jer se interesuju za vas kao osobe, su stavljeni na "restricted" listu.

Zato ne kmećite i ne postavljajte pitanja na koja su odgovori upravo u vama.

Ena

pre 2 godine

Očekivati da ti neko kaže u lice " e,drago mi je što smo se upoznali/videli, ali mislim da od ovog neće biti ništa" je potencijalno iskreniji pristup,ali ljudi izbegavaju direktne potencijalne konflikte..
Naravno da je to udar na ego, ali, Bože moj, mora čovek nekada da odraste..

Beba

pre 2 godine

@021

Jadnicak , mozda bi ti i poverovali da ovaj komentara nisi ostavio u ovoj rublici:)))))
Kao mladja sam ludela zbog takvih sovinista , sada samo shvatam da ste svi vi takvi ,samo kukavice a mozda i naginjete istom polu.
Srecom , ima jos pravih muskaraca.

Deus

pre 2 godine

shvatio da niste samo kres kombinacija. a to onda vodi ozbiljnoj vezi
----
Sa zenom koju niste odveli u krevet najkasnije posle treceg sastanka samo gubite vreme. Ako ste jos platili veceru investicija je potpuno promasena. Izuzetak su retke zaista zanimljive zene sa kojima super biti neka vrsta drugara. To je naravno samo medjufaza ka musko-zenskom odnosu tj vreme ispitivanja terena. Ako neka privlacnost postoji. Strogo drugarske odnose sa zenama je tesko odrzati. Bog nas nije napravio da budemo (samo) drugari. Decu ne donose rode niti se nalaze u kupusu.

A zene ne znaju sta hoce

pre 2 godine

Sto bi nasi vrli muskarci na ovakve teme rekli: Sve to?! Onda nista:)))))
Evo sta se meni desilo . Prvi sastanak sa likom koga sam upoznala preko zajednickih prijatelja. Izgledao je zaintresovano. Dodjem u zakazano vreme , prodje pola sata. , nema ga. Mislim o.k nisam zakeralo. Prodje sat. , poceh da se brinem. Zovem ga na broj koji mi je sam dao, ne javlja se.Pozovem tog naseg prijatelja i objasnim situaciju , covek zbunjen i sada i on uplasen. , kaze zvace da vidi o cemu se radi. Zove me nazad i sav smusen i nesto tuc, muc , vadi ga i ja vidim koliko je sati. Sutra me zovu prijatelji , coveku neprijatno (on je hteo da nas spoji) , kaze kada ga je pitao sta to bi ovaj mu ladno rekao da je hteo da vidi dokle cu ga cekati , jer njemu treba krotka i pokorna zena. Prijatelji poludeli:)))) Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.

Belmont

pre 2 godine

lazna profilna slika na tinderu, dosla polu pijana sa kesom čvaraka.
prica kao na struju, izmedju ostalog spomenula da hrče otkida.
u tom momentu nisam palio cigare mesec dana, cim sam se rastao s njom otisao sam do trafike po paklu.

Влада

pre 2 godine

Na prvom sastanku ladno je naručila bocu vina od 4 hiljade dinara. Kad me tada nije šlog strefio ...
(Mare, 18. januar 2022 23:58)

Бар си одмах знао на чему си. Добро си прошао. А веровазно би исто пила и смедеревку и не би приметила раулику.

ostavi broj telefona ako nisi mnogo ružna

pre 2 godine

Mogu li ja da kazem sta me odbija kao zenu, pa se ne javim?!

1. Ne razumemo se, razgovor je naporan;
2. Ja sam vece musko od njega ( volim kada osetim da on povlaci konce, makar prvi put da je organizacija u njegovim rukama);
3. Nesiguran je.
(Jolanda, 18. januar 2022 22:03)

Znači ništa seks samo priča a?

Iluminat

pre 2 godine

Zato što je skontao da izgleda potpuno drugačije u realnosti nego na fotkama na društvenim mrežama gde su se verovatno upoznali.

Muška Vaga

pre 2 godine

Pa zar ima to da se muskarac ne javi? Ja citala ovde da su muskarci svi kulturni, slifovani, vazda se jave, nego su zene te koje se ne javljaju, kazu zvacu te pa ne zovu...
Otkud sad to da se muskarac ne javi, a oni znaju svaki red?
(Manja, 18. januar 2022 22:04)

Ima. Nije kliknulo i ne želim da joj se javim više i da gubim vreme sa njom i pogrešnim devojkama čak ni na kres kombinacije, jer ću možda propustiti onu pravu...

Djoka

pre 2 godine

A zasto zene zele da se taj neko javi ponovo posle prvog sastanka? Jel se to mora!? To je isto kao i ocekivanje kod muskarca: da posle prvog sastanka padne sex. Pa se ne dogadja. Uglavnom, bilo je to zanimljivo provedenih sat-dva vremena i to je to. Pravac kuci i adio.

brineta

pre 2 godine

@ trp

Mogu da imam i 200, a iskreno, nemam 120. Imam mali višak, nikada nisam bila mršava, uvek guza i grudi, ali ipak tvoje mišljenje je sasvim nevazno i irelevantno. A i ne smatram te muškarcem. Volela bih da znam kako izgledaš kako bih te zaobilazia. Po mom mišljenju Rijana je seksepilna, kao i Keli Bruk i slične žene norm. Kome je to "120 kilograma", njegov problem.

Manja

pre 2 godine

Pa zar ima to da se muskarac ne javi? Ja citala ovde da su muskarci svi kulturni, slifovani, vazda se jave, nego su zene te koje se ne javljaju, kazu zvacu te pa ne zovu...
Otkud sad to da se muskarac ne javi, a oni znaju svaki red?

Jolanda

pre 2 godine

Mogu li ja da kazem sta me odbija kao zenu, pa se ne javim?!

1. Ne razumemo se, razgovor je naporan;
2. Ja sam vece musko od njega ( volim kada osetim da on povlaci konce, makar prvi put da je organizacija u njegovim rukama);
3. Nesiguran je.

Srdja

pre 2 godine

@Sio - a ne nego ces zeni (ili ona muzu, svejedno) posle 20g zivota u prostoru u koji ste zajedno ulagali sa kojom vrv imas i decu reci "aj ti sad mrs na ulicu"!

Jedno si ipak u pravu, biraj za sebe samo sex kombinacije i neces pogresiti

Šiternet

pre 2 godine

Zato što se upoznajemo preko interneta i doživimo šok kada se sretnemo u realnom okruženju. Lično se nisam više javio u preko 50% situacija. Ne hvalim se time. Baš suprotno. Dosta žena je i mene oduvalo posle prvog suočavanja. Ipak je najbolje muvanje uživo, samo što se to sve manje i manje radi :(

sio

pre 2 godine

shvatio da niste samo kres kombinacija. a to onda vodi ozbiljnoj vezi. koja vodi braku. koji vodi razvodu. a posto se ceo sistem 30 godina unazad urotio da pri tom bas sve bude na vasoj strani i ostane (pola) vama i ono sto ni on sam nije znao da ima (ni da ce steci u sledecih 20 godina), ucinio je jedinu logicnu stvar!

Radio GA GA

pre 2 godine

Sta znam, meni sve ovo navedeno ne smeta sem ove samouverenosti. Mada ni to, vec mislim na bahatost.
Uglavnom, vidim da nije to to i nastavim dalje, ne ocekujem da se neko menja zbog mene niti obrnuto. Kliknemo ili ne.
U svakom slucaju, zadovoljstvo je upoznati novu osobu pa kakva god da je.

Radio GA GA

pre 2 godine

Sta znam, meni sve ovo navedeno ne smeta sem ove samouverenosti. Mada ni to, vec mislim na bahatost.
Uglavnom, vidim da nije to to i nastavim dalje, ne ocekujem da se neko menja zbog mene niti obrnuto. Kliknemo ili ne.
U svakom slucaju, zadovoljstvo je upoznati novu osobu pa kakva god da je.

Šiternet

pre 2 godine

Zato što se upoznajemo preko interneta i doživimo šok kada se sretnemo u realnom okruženju. Lično se nisam više javio u preko 50% situacija. Ne hvalim se time. Baš suprotno. Dosta žena je i mene oduvalo posle prvog suočavanja. Ipak je najbolje muvanje uživo, samo što se to sve manje i manje radi :(

sio

pre 2 godine

shvatio da niste samo kres kombinacija. a to onda vodi ozbiljnoj vezi. koja vodi braku. koji vodi razvodu. a posto se ceo sistem 30 godina unazad urotio da pri tom bas sve bude na vasoj strani i ostane (pola) vama i ono sto ni on sam nije znao da ima (ni da ce steci u sledecih 20 godina), ucinio je jedinu logicnu stvar!

Jolanda

pre 2 godine

Mogu li ja da kazem sta me odbija kao zenu, pa se ne javim?!

1. Ne razumemo se, razgovor je naporan;
2. Ja sam vece musko od njega ( volim kada osetim da on povlaci konce, makar prvi put da je organizacija u njegovim rukama);
3. Nesiguran je.

A zene ne znaju sta hoce

pre 2 godine

Sto bi nasi vrli muskarci na ovakve teme rekli: Sve to?! Onda nista:)))))
Evo sta se meni desilo . Prvi sastanak sa likom koga sam upoznala preko zajednickih prijatelja. Izgledao je zaintresovano. Dodjem u zakazano vreme , prodje pola sata. , nema ga. Mislim o.k nisam zakeralo. Prodje sat. , poceh da se brinem. Zovem ga na broj koji mi je sam dao, ne javlja se.Pozovem tog naseg prijatelja i objasnim situaciju , covek zbunjen i sada i on uplasen. , kaze zvace da vidi o cemu se radi. Zove me nazad i sav smusen i nesto tuc, muc , vadi ga i ja vidim koliko je sati. Sutra me zovu prijatelji , coveku neprijatno (on je hteo da nas spoji) , kaze kada ga je pitao sta to bi ovaj mu ladno rekao da je hteo da vidi dokle cu ga cekati , jer njemu treba krotka i pokorna zena. Prijatelji poludeli:)))) Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.

Djoka

pre 2 godine

A zasto zene zele da se taj neko javi ponovo posle prvog sastanka? Jel se to mora!? To je isto kao i ocekivanje kod muskarca: da posle prvog sastanka padne sex. Pa se ne dogadja. Uglavnom, bilo je to zanimljivo provedenih sat-dva vremena i to je to. Pravac kuci i adio.

Manja

pre 2 godine

Pa zar ima to da se muskarac ne javi? Ja citala ovde da su muskarci svi kulturni, slifovani, vazda se jave, nego su zene te koje se ne javljaju, kazu zvacu te pa ne zovu...
Otkud sad to da se muskarac ne javi, a oni znaju svaki red?

Srdja

pre 2 godine

@Sio - a ne nego ces zeni (ili ona muzu, svejedno) posle 20g zivota u prostoru u koji ste zajedno ulagali sa kojom vrv imas i decu reci "aj ti sad mrs na ulicu"!

Jedno si ipak u pravu, biraj za sebe samo sex kombinacije i neces pogresiti

Belmont

pre 2 godine

lazna profilna slika na tinderu, dosla polu pijana sa kesom čvaraka.
prica kao na struju, izmedju ostalog spomenula da hrče otkida.
u tom momentu nisam palio cigare mesec dana, cim sam se rastao s njom otisao sam do trafike po paklu.

Istina je superiorna

pre 2 godine

Sto bi nasi vrli muskarci na ovakve teme rekli: Sve to?! Onda nista:)))))
Evo sta se meni desilo . Prvi sastanak sa likom koga sam upoznala preko zajednickih prijatelja. Izgledao je zaintresovano. Dodjem u zakazano vreme , prodje pola sata. , nema ga. Mislim o.k nisam zakeralo. Prodje sat. , poceh da se brinem. Zovem ga na broj koji mi je sam dao, ne javlja se.Pozovem tog naseg prijatelja i objasnim situaciju , covek zbunjen i sada i on uplasen. , kaze zvace da vidi o cemu se radi. Zove me nazad i sav smusen i nesto tuc, muc , vadi ga i ja vidim koliko je sati. Sutra me zovu prijatelji , coveku neprijatno (on je hteo da nas spoji) , kaze kada ga je pitao sta to bi ovaj mu ladno rekao da je hteo da vidi dokle cu ga cekati , jer njemu treba krotka i pokorna zena. Prijatelji poludeli:)))) Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.
(A zene ne znaju sta hoce, 19. januar 2022 07:45)

@Zato sto lik nije bas svoj u glavi, veruj mi ucinio ti je uslugu

Влада

pre 2 godine

Na prvom sastanku ladno je naručila bocu vina od 4 hiljade dinara. Kad me tada nije šlog strefio ...
(Mare, 18. januar 2022 23:58)

Бар си одмах знао на чему си. Добро си прошао. А веровазно би исто пила и смедеревку и не би приметила раулику.

brineta

pre 2 godine

@ trp

Mogu da imam i 200, a iskreno, nemam 120. Imam mali višak, nikada nisam bila mršava, uvek guza i grudi, ali ipak tvoje mišljenje je sasvim nevazno i irelevantno. A i ne smatram te muškarcem. Volela bih da znam kako izgledaš kako bih te zaobilazia. Po mom mišljenju Rijana je seksepilna, kao i Keli Bruk i slične žene norm. Kome je to "120 kilograma", njegov problem.

Muška Vaga

pre 2 godine

Pa zar ima to da se muskarac ne javi? Ja citala ovde da su muskarci svi kulturni, slifovani, vazda se jave, nego su zene te koje se ne javljaju, kazu zvacu te pa ne zovu...
Otkud sad to da se muskarac ne javi, a oni znaju svaki red?
(Manja, 18. januar 2022 22:04)

Ima. Nije kliknulo i ne želim da joj se javim više i da gubim vreme sa njom i pogrešnim devojkama čak ni na kres kombinacije, jer ću možda propustiti onu pravu...

Nikola M

pre 2 godine

Ne slusajte Deusa nema magicnog broja sastanaka posle kojeg treba spavati. Sa sadasnjom zenom spavao posle dva i po meseca aktivnih izlazaka. I sada kad se secamo muvanja, najlepse price i anegdote su nam iz tog perioda. Sex je bio fantastican kad se desio i dan danas je takav. Ne tvrdim da je ovo neki recept za sve, samo kazem da je mit o tri izlaska glupost teska i da zavisi od osobe do osobe

Iluminat

pre 2 godine

Zato što je skontao da izgleda potpuno drugačije u realnosti nego na fotkama na društvenim mrežama gde su se verovatno upoznali.

Sanja

pre 2 godine

Seks i veze su precenjeni. Nekad poželim da sam sa nekim, da nisam sama, a onda se setim svih cimanja sa partnerom i brzo me prođe želja:)

Ena

pre 2 godine

Očekivati da ti neko kaže u lice " e,drago mi je što smo se upoznali/videli, ali mislim da od ovog neće biti ništa" je potencijalno iskreniji pristup,ali ljudi izbegavaju direktne potencijalne konflikte..
Naravno da je to udar na ego, ali, Bože moj, mora čovek nekada da odraste..

Mikica

pre 2 godine

Nisam nikada bio u situaciji da se nikada ne javim posle prvog dejta...znao sam se javiti i reci da nije to sto sam mislio...ali mi se desavalo da me zene ignorisu nakon prvog dejta...smatram da je i to u redu...njima njihovo...samo treba biti pristojan

Nenad

pre 2 godine

 Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.
(A zene ne znaju sta hoce, 19. januar 2022 07:45)

Pa cini se da je sve vise tih sto se loze na drevna vremena kad se znalo ko vozi traktor ko otvara kapiju. Malo jer im se to servira, a malo jer tada nisu morali mnogo da se trude. Mogli su i ljubovnicu, i kafanu, i da udare ponekad "zna ona zasto". Sve je to lakse nego biti takav da je neko s tobom jer zeli da bude s tobom jer si pazljiv, razuman, cestit, a ne jer je taj neko pokoran. Pa kakva mi nama banja bila da su zene pokorne kao sto taj hoce. Realno, radis sta hoces, ona uvek tu. Raj. I salu na stranu, ali mnogo je muskaraca koji ne znaju sta i kako ako ona nije krotka. Otud frustracije i bes.

Народ

pre 2 godine

Људи обожавам вас😂🤣😂🤣😂🤣 Коментари су комични😂😂😂. Имам ја једно смешно искуство. Дође човечац до мог бр. преко пријатеља и кренемо да се дописујемо. И дописивали се ми тако два месеца, сваки дан. Он сваки пут писао први да ја нисам ни стигла да се прва јавим(немам проблем да то радим) и када смо се видели он очекивао да се смувамо а лика ладно први пут видим😮.. Ја стварно не разумем како неко(оба пола) може да мисли да има неку посебну везу,конекцију виртуелним путем🤔.. Наглашавам да смо се први пут тада упознали, видели.. Можда сам ја старомодна али не могу да схватим како одрасли људи могу да живе тако.. Виртуелно, да мисле да имају нешто са неким а никад га/је нису видели.. Мени је то озбиљно упозорење за било какав однос..

Deus

pre 2 godine

shvatio da niste samo kres kombinacija. a to onda vodi ozbiljnoj vezi
----
Sa zenom koju niste odveli u krevet najkasnije posle treceg sastanka samo gubite vreme. Ako ste jos platili veceru investicija je potpuno promasena. Izuzetak su retke zaista zanimljive zene sa kojima super biti neka vrsta drugara. To je naravno samo medjufaza ka musko-zenskom odnosu tj vreme ispitivanja terena. Ako neka privlacnost postoji. Strogo drugarske odnose sa zenama je tesko odrzati. Bog nas nije napravio da budemo (samo) drugari. Decu ne donose rode niti se nalaze u kupusu.

ostavi broj telefona ako nisi mnogo ružna

pre 2 godine

Mogu li ja da kazem sta me odbija kao zenu, pa se ne javim?!

1. Ne razumemo se, razgovor je naporan;
2. Ja sam vece musko od njega ( volim kada osetim da on povlaci konce, makar prvi put da je organizacija u njegovim rukama);
3. Nesiguran je.
(Jolanda, 18. januar 2022 22:03)

Znači ništa seks samo priča a?

Marko

pre 2 godine

@A zene ne znaju - sad je jasno i tebi i prijateljima sto je tip sam :D.
Bar se vise nece pitati ovi oko njega "sto je tako fin, dobar i normalan momak sam".

Goga

pre 2 godine

Svašta. Klasično infantilno ponašanje kome ne treba posvetiti p od pažnje. Svima sa kojima posle prvog dejta nisam htela ništa dalje rekla sam to bez imalo uvijanja. Ljudsko je biće, treba da zna na čemu je a ne da se zaludu nada.
Za devojku koja je momka čekala čuku vremena: daje se akademskih 15 min, pola sata ako ti se baš svideo - aj, možda je zaglavio negde u saobraćaju, mada ako bih zvala pa mi se ne javi tog sekunda bih se okrenula na potpetici i otišla. Taman da je od zlata.

Sir Oliver

pre 2 godine

@deus

Ne znam sto si dobio ovoliko minusa, rekao si istinu. Žene odmah znaju šta hoće sa muškarcem, i ako se za 3, eventualno 4 sastanka nije doslo do seksa, neće nikad, gubite vreme sa njom. Takvi muškarci se koriste za davanje pažnje, dopisivanje i često, besplatne izlaske, dok oni misle da ako budu još "finiji" da će doći do cilja.
Što se tiče razloga da se muškarac ne javi posle prvog sastanka, situacija je kod nas jasna: ili nam se ne svidja fizički dovoljno ili ima harizmu pepeljare.

boki

pre 2 godine

@ trp

Mogu da imam i 200, a iskreno, nemam 120. Imam mali višak, nikada nisam bila mršava, uvek guza i grudi, ali ipak tvoje mišljenje je sasvim nevazno i irelevantno. A i ne smatram te muškarcem. Volela bih da znam kako izgledaš kako bih te zaobilazia. Po mom mišljenju Rijana je seksepilna, kao i Keli Bruk i slične žene norm. Kome je to "120 kilograma", njegov problem.
(brineta, 18. januar 2022 22:00)

@brineta
S.se se ne važe ako si debela !

Kontroverzni posmatrač

pre 2 godine

Zašto se ne javljaju? Ako isključimo moderne "socijalne mreže" i iluzornost koje one nose sa sobom, jedini, doslovno jedini razlog je u vašem, ženskom, pogrešnopmk izboru onih sa kojima idete na taj "date" (susret, sastanak, izlazak, manite se više debilnih amerikanizacija, srpski - čitaj srpskohrvatski je dovoljno bogat i dovoljno star te ima dovoljno izraza, naziva za bilo koju od ljudskih aktivnosti. Nema potrebe da glumatate "amerikance").

Da, drage moje dame, vi dajete signale pogrešnima, a onima koji bi vam se i javili stavljate zidove. To što su ti vaši "favoriti" obučeni u dva tri broja manja odela, što maltene svi imaju frizuru ala Kim Il Džong, i "baš su dobri frajeri" ih ne sprečava da vas, tako samouverene "prelepotice" procene na istim osnovama na kojima vi procenjujete druge, i da nakon što utvrde da ne nosite ništa što vas izdvaja od drugih (uzalud vam i pozicija CEO za Human Resources u nekoj od Government Agencies), čak naprotiv, vas i ostavljaju bez vama tako očekivanog "odgovora".
Ponavljam, izbor koji pravite je uzrok. Oni koji bi se javili, jer se interesuju za vas kao osobe, su stavljeni na "restricted" listu.

Zato ne kmećite i ne postavljajte pitanja na koja su odgovori upravo u vama.

Mastrangello

pre 2 godine

@A zene ne znaju sta hoce
Ako ja smem da imam misljenje...
Prvo, nisu sve stvari "objasnjive", neki slucajevi, kao taj decko, su nerazumne i neracionalne osobe. I bez takvih slucajeva, na obe trane, je vec dovoljno tesko razumeti drugu stranu kada se ne gleda iz njihove tacke gledista.

Koliko neko sa jedne strane ne moze da sagleda i razume stvari sa druge strane, setim se komentara jedne mlade dame ovde, koja je podelila njeno nerazumevanje ponasanja tadasnjeg decka, za koga je rekla da je bio lep, visok, zgodan, sarmantan, markantan, uredan... ali za 3 meseca veze nije ni pokusao da bude intiman sa njom. A kada bi ona pokusala da inicira nesto, nailazila je na otpor, izbegavanje i bila "odgurnuta". Njen zakljucaj je bio - njega verovatno i ne privlaci zenski pol.
A decko je samo, jedan kroz jedan, zrtva okrutne igre sudbine i ima micro organ. Sve drugo je dobio, samo je bas, bas zakinut na najvaznijem mestu.
Ali to drugoj strani izgleda ni ne moze da padne na pamet jer nemaju istu tacku gledista.
Sto se tebe i tvoje situacije tice, treba da budes presrecna, jer si ocigledno "izbegla metak".

Beba

pre 2 godine

@021

Jadnicak , mozda bi ti i poverovali da ovaj komentara nisi ostavio u ovoj rublici:)))))
Kao mladja sam ludela zbog takvih sovinista , sada samo shvatam da ste svi vi takvi ,samo kukavice a mozda i naginjete istom polu.
Srecom , ima jos pravih muskaraca.

AJA

pre 2 godine

Ja se upoznajem sa ribama 1 na 1 tek onda nema te opcije nije mi se svidela kada sam je prvi put video. Deco to se tako radi ! Ove vase tinder zajebancije mesa ko drva, ne hvala.

Dott

pre 2 godine

Muskarac ne propusta prilike, kako god se ponasali on u tome moze videti nesto. Ako ste previse slobodni, vidi materijal za seks, ako ste pak odmereni i rezervisani i sam ce tako prci i ici na vezu.

A zene ne znaju sta hoce

pre 2 godine

I u cemu je tacno problem? Ne prija ti sto si stavljena na test? Zene to stalno rade muskarcima i polako, ali sugurno, i mi prihvatamo igru.

Idi na teme o muškarcima

pre 2 godine

Ne znam za vas, ali ja sam imala u srednjoj jednog druga i njegov dečko kasnije, posle faksa, se zvao Vlada. Ako je to taj Vlada, mislim da je bolje da ne komentariše osobe ženskog pola.

brineta

pre 2 godine

@ trp

Mogu da imam i 200, a iskreno, nemam 120. Imam mali višak, nikada nisam bila mršava, uvek guza i grudi, ali ipak tvoje mišljenje je sasvim nevazno i irelevantno. A i ne smatram te muškarcem. Volela bih da znam kako izgledaš kako bih te zaobilazia. Po mom mišljenju Rijana je seksepilna, kao i Keli Bruk i slične žene norm. Kome je to "120 kilograma", njegov problem.

Deus

pre 2 godine

shvatio da niste samo kres kombinacija. a to onda vodi ozbiljnoj vezi
----
Sa zenom koju niste odveli u krevet najkasnije posle treceg sastanka samo gubite vreme. Ako ste jos platili veceru investicija je potpuno promasena. Izuzetak su retke zaista zanimljive zene sa kojima super biti neka vrsta drugara. To je naravno samo medjufaza ka musko-zenskom odnosu tj vreme ispitivanja terena. Ako neka privlacnost postoji. Strogo drugarske odnose sa zenama je tesko odrzati. Bog nas nije napravio da budemo (samo) drugari. Decu ne donose rode niti se nalaze u kupusu.

sio

pre 2 godine

shvatio da niste samo kres kombinacija. a to onda vodi ozbiljnoj vezi. koja vodi braku. koji vodi razvodu. a posto se ceo sistem 30 godina unazad urotio da pri tom bas sve bude na vasoj strani i ostane (pola) vama i ono sto ni on sam nije znao da ima (ni da ce steci u sledecih 20 godina), ucinio je jedinu logicnu stvar!

Manja

pre 2 godine

Pa zar ima to da se muskarac ne javi? Ja citala ovde da su muskarci svi kulturni, slifovani, vazda se jave, nego su zene te koje se ne javljaju, kazu zvacu te pa ne zovu...
Otkud sad to da se muskarac ne javi, a oni znaju svaki red?

Jolanda

pre 2 godine

Mogu li ja da kazem sta me odbija kao zenu, pa se ne javim?!

1. Ne razumemo se, razgovor je naporan;
2. Ja sam vece musko od njega ( volim kada osetim da on povlaci konce, makar prvi put da je organizacija u njegovim rukama);
3. Nesiguran je.

Kontroverzni posmatrač

pre 2 godine

Zašto se ne javljaju? Ako isključimo moderne "socijalne mreže" i iluzornost koje one nose sa sobom, jedini, doslovno jedini razlog je u vašem, ženskom, pogrešnopmk izboru onih sa kojima idete na taj "date" (susret, sastanak, izlazak, manite se više debilnih amerikanizacija, srpski - čitaj srpskohrvatski je dovoljno bogat i dovoljno star te ima dovoljno izraza, naziva za bilo koju od ljudskih aktivnosti. Nema potrebe da glumatate "amerikance").

Da, drage moje dame, vi dajete signale pogrešnima, a onima koji bi vam se i javili stavljate zidove. To što su ti vaši "favoriti" obučeni u dva tri broja manja odela, što maltene svi imaju frizuru ala Kim Il Džong, i "baš su dobri frajeri" ih ne sprečava da vas, tako samouverene "prelepotice" procene na istim osnovama na kojima vi procenjujete druge, i da nakon što utvrde da ne nosite ništa što vas izdvaja od drugih (uzalud vam i pozicija CEO za Human Resources u nekoj od Government Agencies), čak naprotiv, vas i ostavljaju bez vama tako očekivanog "odgovora".
Ponavljam, izbor koji pravite je uzrok. Oni koji bi se javili, jer se interesuju za vas kao osobe, su stavljeni na "restricted" listu.

Zato ne kmećite i ne postavljajte pitanja na koja su odgovori upravo u vama.

Sir Oliver

pre 2 godine

@deus

Ne znam sto si dobio ovoliko minusa, rekao si istinu. Žene odmah znaju šta hoće sa muškarcem, i ako se za 3, eventualno 4 sastanka nije doslo do seksa, neće nikad, gubite vreme sa njom. Takvi muškarci se koriste za davanje pažnje, dopisivanje i često, besplatne izlaske, dok oni misle da ako budu još "finiji" da će doći do cilja.
Što se tiče razloga da se muškarac ne javi posle prvog sastanka, situacija je kod nas jasna: ili nam se ne svidja fizički dovoljno ili ima harizmu pepeljare.

ostavi broj telefona ako nisi mnogo ružna

pre 2 godine

Mogu li ja da kazem sta me odbija kao zenu, pa se ne javim?!

1. Ne razumemo se, razgovor je naporan;
2. Ja sam vece musko od njega ( volim kada osetim da on povlaci konce, makar prvi put da je organizacija u njegovim rukama);
3. Nesiguran je.
(Jolanda, 18. januar 2022 22:03)

Znači ništa seks samo priča a?

Djoka

pre 2 godine

A zasto zene zele da se taj neko javi ponovo posle prvog sastanka? Jel se to mora!? To je isto kao i ocekivanje kod muskarca: da posle prvog sastanka padne sex. Pa se ne dogadja. Uglavnom, bilo je to zanimljivo provedenih sat-dva vremena i to je to. Pravac kuci i adio.

A zene ne znaju sta hoce

pre 2 godine

I u cemu je tacno problem? Ne prija ti sto si stavljena na test? Zene to stalno rade muskarcima i polako, ali sugurno, i mi prihvatamo igru.

boki

pre 2 godine

@ trp

Mogu da imam i 200, a iskreno, nemam 120. Imam mali višak, nikada nisam bila mršava, uvek guza i grudi, ali ipak tvoje mišljenje je sasvim nevazno i irelevantno. A i ne smatram te muškarcem. Volela bih da znam kako izgledaš kako bih te zaobilazia. Po mom mišljenju Rijana je seksepilna, kao i Keli Bruk i slične žene norm. Kome je to "120 kilograma", njegov problem.
(brineta, 18. januar 2022 22:00)

@brineta
S.se se ne važe ako si debela !

Muška Vaga

pre 2 godine

Pa zar ima to da se muskarac ne javi? Ja citala ovde da su muskarci svi kulturni, slifovani, vazda se jave, nego su zene te koje se ne javljaju, kazu zvacu te pa ne zovu...
Otkud sad to da se muskarac ne javi, a oni znaju svaki red?
(Manja, 18. januar 2022 22:04)

Ima. Nije kliknulo i ne želim da joj se javim više i da gubim vreme sa njom i pogrešnim devojkama čak ni na kres kombinacije, jer ću možda propustiti onu pravu...

Mastrangello

pre 2 godine

@A zene ne znaju sta hoce
Ako ja smem da imam misljenje...
Prvo, nisu sve stvari "objasnjive", neki slucajevi, kao taj decko, su nerazumne i neracionalne osobe. I bez takvih slucajeva, na obe trane, je vec dovoljno tesko razumeti drugu stranu kada se ne gleda iz njihove tacke gledista.

Koliko neko sa jedne strane ne moze da sagleda i razume stvari sa druge strane, setim se komentara jedne mlade dame ovde, koja je podelila njeno nerazumevanje ponasanja tadasnjeg decka, za koga je rekla da je bio lep, visok, zgodan, sarmantan, markantan, uredan... ali za 3 meseca veze nije ni pokusao da bude intiman sa njom. A kada bi ona pokusala da inicira nesto, nailazila je na otpor, izbegavanje i bila "odgurnuta". Njen zakljucaj je bio - njega verovatno i ne privlaci zenski pol.
A decko je samo, jedan kroz jedan, zrtva okrutne igre sudbine i ima micro organ. Sve drugo je dobio, samo je bas, bas zakinut na najvaznijem mestu.
Ali to drugoj strani izgleda ni ne moze da padne na pamet jer nemaju istu tacku gledista.
Sto se tebe i tvoje situacije tice, treba da budes presrecna, jer si ocigledno "izbegla metak".

Srdja

pre 2 godine

@Sio - a ne nego ces zeni (ili ona muzu, svejedno) posle 20g zivota u prostoru u koji ste zajedno ulagali sa kojom vrv imas i decu reci "aj ti sad mrs na ulicu"!

Jedno si ipak u pravu, biraj za sebe samo sex kombinacije i neces pogresiti

A zene ne znaju sta hoce

pre 2 godine

Sto bi nasi vrli muskarci na ovakve teme rekli: Sve to?! Onda nista:)))))
Evo sta se meni desilo . Prvi sastanak sa likom koga sam upoznala preko zajednickih prijatelja. Izgledao je zaintresovano. Dodjem u zakazano vreme , prodje pola sata. , nema ga. Mislim o.k nisam zakeralo. Prodje sat. , poceh da se brinem. Zovem ga na broj koji mi je sam dao, ne javlja se.Pozovem tog naseg prijatelja i objasnim situaciju , covek zbunjen i sada i on uplasen. , kaze zvace da vidi o cemu se radi. Zove me nazad i sav smusen i nesto tuc, muc , vadi ga i ja vidim koliko je sati. Sutra me zovu prijatelji , coveku neprijatno (on je hteo da nas spoji) , kaze kada ga je pitao sta to bi ovaj mu ladno rekao da je hteo da vidi dokle cu ga cekati , jer njemu treba krotka i pokorna zena. Prijatelji poludeli:)))) Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.

Šiternet

pre 2 godine

Zato što se upoznajemo preko interneta i doživimo šok kada se sretnemo u realnom okruženju. Lično se nisam više javio u preko 50% situacija. Ne hvalim se time. Baš suprotno. Dosta žena je i mene oduvalo posle prvog suočavanja. Ipak je najbolje muvanje uživo, samo što se to sve manje i manje radi :(

Idi na teme o muškarcima

pre 2 godine

Ne znam za vas, ali ja sam imala u srednjoj jednog druga i njegov dečko kasnije, posle faksa, se zvao Vlada. Ako je to taj Vlada, mislim da je bolje da ne komentariše osobe ženskog pola.

Народ

pre 2 godine

Људи обожавам вас😂🤣😂🤣😂🤣 Коментари су комични😂😂😂. Имам ја једно смешно искуство. Дође човечац до мог бр. преко пријатеља и кренемо да се дописујемо. И дописивали се ми тако два месеца, сваки дан. Он сваки пут писао први да ја нисам ни стигла да се прва јавим(немам проблем да то радим) и када смо се видели он очекивао да се смувамо а лика ладно први пут видим😮.. Ја стварно не разумем како неко(оба пола) може да мисли да има неку посебну везу,конекцију виртуелним путем🤔.. Наглашавам да смо се први пут тада упознали, видели.. Можда сам ја старомодна али не могу да схватим како одрасли људи могу да живе тако.. Виртуелно, да мисле да имају нешто са неким а никад га/је нису видели.. Мени је то озбиљно упозорење за било какав однос..

Belmont

pre 2 godine

lazna profilna slika na tinderu, dosla polu pijana sa kesom čvaraka.
prica kao na struju, izmedju ostalog spomenula da hrče otkida.
u tom momentu nisam palio cigare mesec dana, cim sam se rastao s njom otisao sam do trafike po paklu.

Beba

pre 2 godine

@021

Jadnicak , mozda bi ti i poverovali da ovaj komentara nisi ostavio u ovoj rublici:)))))
Kao mladja sam ludela zbog takvih sovinista , sada samo shvatam da ste svi vi takvi ,samo kukavice a mozda i naginjete istom polu.
Srecom , ima jos pravih muskaraca.

Nenad

pre 2 godine

 Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.
(A zene ne znaju sta hoce, 19. januar 2022 07:45)

Pa cini se da je sve vise tih sto se loze na drevna vremena kad se znalo ko vozi traktor ko otvara kapiju. Malo jer im se to servira, a malo jer tada nisu morali mnogo da se trude. Mogli su i ljubovnicu, i kafanu, i da udare ponekad "zna ona zasto". Sve je to lakse nego biti takav da je neko s tobom jer zeli da bude s tobom jer si pazljiv, razuman, cestit, a ne jer je taj neko pokoran. Pa kakva mi nama banja bila da su zene pokorne kao sto taj hoce. Realno, radis sta hoces, ona uvek tu. Raj. I salu na stranu, ali mnogo je muskaraca koji ne znaju sta i kako ako ona nije krotka. Otud frustracije i bes.

Radio GA GA

pre 2 godine

Sta znam, meni sve ovo navedeno ne smeta sem ove samouverenosti. Mada ni to, vec mislim na bahatost.
Uglavnom, vidim da nije to to i nastavim dalje, ne ocekujem da se neko menja zbog mene niti obrnuto. Kliknemo ili ne.
U svakom slucaju, zadovoljstvo je upoznati novu osobu pa kakva god da je.

Влада

pre 2 godine

Na prvom sastanku ladno je naručila bocu vina od 4 hiljade dinara. Kad me tada nije šlog strefio ...
(Mare, 18. januar 2022 23:58)

Бар си одмах знао на чему си. Добро си прошао. А веровазно би исто пила и смедеревку и не би приметила раулику.

Iluminat

pre 2 godine

Zato što je skontao da izgleda potpuno drugačije u realnosti nego na fotkama na društvenim mrežama gde su se verovatno upoznali.

Dott

pre 2 godine

Muskarac ne propusta prilike, kako god se ponasali on u tome moze videti nesto. Ako ste previse slobodni, vidi materijal za seks, ako ste pak odmereni i rezervisani i sam ce tako prci i ici na vezu.

Sanja

pre 2 godine

Seks i veze su precenjeni. Nekad poželim da sam sa nekim, da nisam sama, a onda se setim svih cimanja sa partnerom i brzo me prođe želja:)

Nikola M

pre 2 godine

Ne slusajte Deusa nema magicnog broja sastanaka posle kojeg treba spavati. Sa sadasnjom zenom spavao posle dva i po meseca aktivnih izlazaka. I sada kad se secamo muvanja, najlepse price i anegdote su nam iz tog perioda. Sex je bio fantastican kad se desio i dan danas je takav. Ne tvrdim da je ovo neki recept za sve, samo kazem da je mit o tri izlaska glupost teska i da zavisi od osobe do osobe

Istina je superiorna

pre 2 godine

Sto bi nasi vrli muskarci na ovakve teme rekli: Sve to?! Onda nista:)))))
Evo sta se meni desilo . Prvi sastanak sa likom koga sam upoznala preko zajednickih prijatelja. Izgledao je zaintresovano. Dodjem u zakazano vreme , prodje pola sata. , nema ga. Mislim o.k nisam zakeralo. Prodje sat. , poceh da se brinem. Zovem ga na broj koji mi je sam dao, ne javlja se.Pozovem tog naseg prijatelja i objasnim situaciju , covek zbunjen i sada i on uplasen. , kaze zvace da vidi o cemu se radi. Zove me nazad i sav smusen i nesto tuc, muc , vadi ga i ja vidim koliko je sati. Sutra me zovu prijatelji , coveku neprijatno (on je hteo da nas spoji) , kaze kada ga je pitao sta to bi ovaj mu ladno rekao da je hteo da vidi dokle cu ga cekati , jer njemu treba krotka i pokorna zena. Prijatelji poludeli:)))) Kazu , kukao kako ne moze da nadje dobru curu. Moze li neko od muskih ovde da mi to objasni.
(A zene ne znaju sta hoce, 19. januar 2022 07:45)

@Zato sto lik nije bas svoj u glavi, veruj mi ucinio ti je uslugu

Goga

pre 2 godine

Svašta. Klasično infantilno ponašanje kome ne treba posvetiti p od pažnje. Svima sa kojima posle prvog dejta nisam htela ništa dalje rekla sam to bez imalo uvijanja. Ljudsko je biće, treba da zna na čemu je a ne da se zaludu nada.
Za devojku koja je momka čekala čuku vremena: daje se akademskih 15 min, pola sata ako ti se baš svideo - aj, možda je zaglavio negde u saobraćaju, mada ako bih zvala pa mi se ne javi tog sekunda bih se okrenula na potpetici i otišla. Taman da je od zlata.

Marko

pre 2 godine

@A zene ne znaju - sad je jasno i tebi i prijateljima sto je tip sam :D.
Bar se vise nece pitati ovi oko njega "sto je tako fin, dobar i normalan momak sam".

Mikica

pre 2 godine

Nisam nikada bio u situaciji da se nikada ne javim posle prvog dejta...znao sam se javiti i reci da nije to sto sam mislio...ali mi se desavalo da me zene ignorisu nakon prvog dejta...smatram da je i to u redu...njima njihovo...samo treba biti pristojan

AJA

pre 2 godine

Ja se upoznajem sa ribama 1 na 1 tek onda nema te opcije nije mi se svidela kada sam je prvi put video. Deco to se tako radi ! Ove vase tinder zajebancije mesa ko drva, ne hvala.

Ena

pre 2 godine

Očekivati da ti neko kaže u lice " e,drago mi je što smo se upoznali/videli, ali mislim da od ovog neće biti ništa" je potencijalno iskreniji pristup,ali ljudi izbegavaju direktne potencijalne konflikte..
Naravno da je to udar na ego, ali, Bože moj, mora čovek nekada da odraste..