Ovo je najokrutniji horoskopski znak, povrediće vas bez griže savesti

Ovaj znak će namerno odvojiti svoje vreme tokom dana za stvaranje haosa u tuđem životu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ovo opisano uopšte nije uklopivo u definiciju okrutnosti, već reakcija na to kad te neko izda ili povredi. Pa sigurno da ga neću potapšati po ramenu.
  Okrutan je npr. bio Hitler, okrutna osoba često ima psihopatske elemente.
  Što se tiče osvetoljubivosti , umem da u glavi osmišljavam osvete, ali to se retko realizuje, ne cima mi se ili mi bude žao.
  (Rak, 18. maj 2022 09:38)

  # Link komentara

 2. Ako samo jednom osetimo naznake izdaje i neiskrenosti- kraj svake priče i onda sledi brutalan kontraudarac. Koliko Rak može da voli, ne može niko i koliko Rak može da mrzi- ne može niko. Nismo za zezanje.
  (Jelena, 17. maj 2022 06:18)

  koji ego trip..znas ti ko sam ja??!!?
  bljuc
  (fijuu, 17. maj 2022 23:57)

  # Link komentara

 3. Vidim da se skorpijice osecaju zanemareno jer danas nisu uspele da se istresu na nekome ali da... nemate sansu protiv raka.
  Recept koji ja koristim je jednostavan, brutalno je vratim u rupu i ukljucim sve alarme na nultu toleranciju.
  Nulta tolerancija podrazumeva reakciju i kad se nakaslje. Uvek korak ispred i seci.
  To vazi za muzijake, za zenke je drugaciji tretman. Jako drugaciji.
  Svaka skorpija suocena sa silom, provereno bezi.
  Tako da im ostaje samo da palacaju u komentarima.
  (gargleblaster, 17. maj 2022 16:26)

  # Link komentara

 4. Rak lojalan? Dobra fora. Varaju svog partnera na svakom cosku
  (Ahahahaha, 17. maj 2022 10:56)

  # Link komentara

 5. Ma kakav Rak.Zakaci se sa skorpijom.Pa ti osvetu servira hladnu.Ja sam skorpija i neki poznanici.Isti smo.Ne dao ti Bog da ga zeznes a ukazao ti je poverenje.Kad tad ima da ti uvali...kosku.
  (Bcb, 16. maj 2022 21:30)

  Istina. Bio sam sa dve skorpije. Obe su me upropastile. Bas tako, servirale osvetu hladno, nemam pojma zasto. Upocetku nikad bolje i umiljatije a onda kao da je samo zlo uslo u njih.
  (aabb, 17. maj 2022 00:21)

  Sa godinama shvatimo da osveta ne pruža zadovoljstvo i da je bolje produžiti svoj život bez osvrtanja i gubljenja živaca na nebitnu osvetu, a osoba ako je loša karma će to sama da sredi... Ali se čuvaj svakako da te ne bocnemo ako se približiš... takva nam je priroda..
  (mutivoda, 17. maj 2022 08:56)

  # Link komentara

 6. Rakovi su povodljivi, naivni i glupavi. Kao i svi ostali znaci. Gledati u zvezde ili pasulj, igrati oko vatre… Ako verujete u horoskope, u redu, alo k’o boga vas molim: ne glasajte, nemojte imati mišljenje o bitnim stvarima. I rakovi i svi ostali.
  (viking, 17. maj 2022 08:31)

  # Link komentara

 7. naklapanje, kao i sve u vezi sa horoskopom. Znam takve osobe u bilo kom znaku.
  (jeti, 17. maj 2022 06:42)

  # Link komentara

 8. Moje iskustvo sa ovim znakom je drugačije. Nisam želela, ali ispalo je da sam povredila, nikakva osveta nije usledila, čak ne bih se iznenadila da me još ima u njemu, i to ne na negativan način. Za oboje je mnogo bolje što nismo zajedno. Želim mu svu sreću ovog sveta :).
  (:), 17. maj 2022 06:38)

  # Link komentara

 9. Upravo tako- lokalnost i posvećenost nam je broj 1. Ako samo jednom osetimo naznake izdaje i neiskrenosti- kraj svake priče i onda sledi brutalan kontraudarac. Koliko Rak može da voli, ne može niko i koliko Rak može da mrzi- ne može niko. Nismo za zezanje.
  (Jelena, 17. maj 2022 06:18)

  # Link komentara

 10. Rakovi mnogo drže do lojalnosti, posvećeni su partneru i porodici, tu se najbolje osećaju. Ako ste im lojalni, uživaćete sa njima, ako niste, teško vama. Problem najčešće nastaje sa partnerom koji nije raskrstio sa primarnom porodicom, rakovi ne podnose da dele ljubav, ta veza puca i rak se povlači u svoju ljušturu i nema sile koja će ga odvratiti kad izgubi poverenje. To je suština, okrutan je kad ga izdate. Tako da sa rakovima ste načisto, nema laži, njihova intuicija sve čita, emotivno su inteligentni
  (Rak, 16. maj 2022 23:48)

  Rakovi su emocionalno inteligentni a opet posesivni i nezreli.. moj partner-moja igračka, nikom ne dam i ne delim.

  Obično ne komentarišem horoskop ali ovde znam sa kim imam posla
  (žilijen, drago mi je, 17. maj 2022 04:02)

  # Link komentara

 11. Ја сам вага и кукала вам мајка!:)
  (бивши Граничар, 17. maj 2022 02:23)

  # Link komentara

 12. Ma kakav Rak.Zakaci se sa skorpijom.Pa ti osvetu servira hladnu.Ja sam skorpija i neki poznanici.Isti smo.Ne dao ti Bog da ga zeznes a ukazao ti je poverenje.Kad tad ima da ti uvali...kosku.
  (Bcb, 16. maj 2022 21:30)

  Istina. Bio sam sa dve skorpije. Obe su me upropastile. Bas tako, servirale osvetu hladno, nemam pojma zasto. Upocetku nikad bolje i umiljatije a onda kao da je samo zlo uslo u njih.
  (aabb, 17. maj 2022 00:21)

  # Link komentara

 13. @ pavle
  Čoveče, ni meni se ne sviđa što se dešava rat u Ukrajni, pa se ipak dešava. To što se meni nešto ne sviđa što se zbiva, bilo šta u svetu ili okruženju ne utiče na ta dešavanja. Ne znači da imam dijagnozu, jer kostatujem da se nešto dešava.
  (Da li ..., 17. maj 2022 00:00)

  # Link komentara

 14. Rakovi mnogo drže do lojalnosti, posvećeni su partneru i porodici, tu se najbolje osećaju. Ako ste im lojalni, uživaćete sa njima, ako niste, teško vama. Problem najčešće nastaje sa partnerom koji nije raskrstio sa primarnom porodicom, rakovi ne podnose da dele ljubav, ta veza puca i rak se povlači u svoju ljušturu i nema sile koja će ga odvratiti kad izgubi poverenje. To je suština, okrutan je kad ga izdate. Tako da sa rakovima ste načisto, nema laži, njihova intuicija sve čita, emotivno su inteligentni
  (Rak, 16. maj 2022 23:48)

  # Link komentara

 15. Dosta toga je tacno
  (CANCER, 16. maj 2022 23:41)

  # Link komentara

 16. @ pavle

  @ pavle
  Neke stvari se dešavaju ma kako se mi povodom toga osećali. Bili tužni, srećni, povređeni... Možemo samo da se pomirimo sa zbivanjima oko nas, i to je to. A tvoj komentar prosto nema poentu.
  (Da li?, 16. maj 2022 23:34)

  # Link komentara

 17. Rak sam i ovo nema blage veze s mozgom… Nikada se u zivotu nisam svetio, nikada nisam provodio vreme razmisljajuci kako da se osvetim, imam pozitivan pristup prema ljudima i od njih dozivljavam istu takvu povratnu reakciju… Zlonamerne i primitivne jednostavno izbegavam… Po milioniti put konstatujem kako generalizacije u horoskopima nemaju nikakve veze sa stvarnoscu… Pretpostavljam da ovo necete objaviti, hvala ukoliko ipak objavite…🤓👍
  (Little Radoyica, 16. maj 2022 23:10)

  # Link komentara

 18. Moja supruga je rak i super je. Ja vam ne verujem. Šifra- Leskovac.
  (Eto..Da, 16. maj 2022 23:02)

  # Link komentara

 19. Ja ne znam da li je rak, ali imam iskustva sa ovakvom osobom. Najgore je što sam ga vremenom zgotivila nekako, iako je ćutljiv, ali to je bilo samo s moje strane, izgleda. Sve dok nisam svedočila kakav odnos održava sa komšinicom koja kao radi, ali radi jednom nedeljno, po čitavu nedelju je kod kuće i uvek njih dvoje, pogotovo poslednjih nedelju dana tempiraju da se vide u zgradi ili okolo zgrade i slično. To ista koja je pola prošlog leta išla bukvalno u gaćama, i svaki put ga startovala da se makar na kratko vide i tako svakog dana, čitavog dana, bilo u ulazu, u liftu ili u dvorištu. Na kraju je uspela u tome i mislim da su sad u vezi, iako niko nije singl i ona ima muža i decu. Pritom muž tvrdi da je ona brižna majka i privržen partner i 'gura karijeru' što je laž jer je stalno kod kuće i opsednuta je tim viđanjem. Ako zna da je meni vreme da izađem iz kuće, ona da on ne bi mene sreo potrči prva sa sve decom i govori glasno' idemo, idemo' kao užasno žuri da bi je on čuo i krenuo za njom. Mnogo me to povredilo, a najgore mi je što se isto ponavlja svakog dana. Najgore su žene takve vrste, koje svesno vijaju muškarca, a imaju sve vreme sveta. I tako one tačno mogu da prave planove planove i taktike i da ih primenjuju i vrše takav pritisak viđajući se svakodnevno da vremenom kog njihovog plena stvore osećaj da su mu one najveća sigurnost, veza, a u navika. A sve iza maske privrzene majke. A u stvari sve kontroliše i nadzire i lovi.

  Imas ozbilinu dijagnozu…
  (pavle, 16. maj 2022 22:55)

  # Link komentara

 20. Bukvalno je rak sve kontra.
  (Vladalac, 16. maj 2022 22:45)

  # Link komentara

 21. Ja sam rak, i imam zidove to je tacno. Ali mi nismo osvetoljubivi, radije patimo, tugujemo nego sto se svetimo. I tako, dobrica koju je skorpija ničim izazvana sjebala, pa ti posle veruj nekom i spuštaj zidove. Tesko, isto vazi i za sve ostale znakove.
  (Jelena, 16. maj 2022 22:36)

  # Link komentara

 22. У тексту пише да је рак најокрутнији знак, али исто тако лепо пише да окрутно реагују када их неко изда или повреди. Ја не знам ниједну особу која је мирољубива када је неко изда, повреди, слаже или превари, небитно који је знак у питању...
  (Боки, 16. maj 2022 21:42)

  # Link komentara

 23. Ja ne znam da li je rak, ali imam iskustva sa ovakvom osobom. Najgore je što sam ga vremenom zgotivila nekako, iako je ćutljiv, ali to je bilo samo s moje strane, izgleda. Sve dok nisam svedočila kakav odnos održava sa komšinicom koja kao radi, ali radi jednom nedeljno, po čitavu nedelju je kod kuće i uvek njih dvoje, pogotovo poslednjih nedelju dana tempiraju da se vide u zgradi ili okolo zgrade i slično. To ista koja je pola prošlog leta išla bukvalno u gaćama, i svaki put ga startovala da se makar na kratko vide i tako svakog dana, čitavog dana, bilo u ulazu, u liftu ili u dvorištu. Na kraju je uspela u tome i mislim da su sad u vezi, iako niko nije singl i ona ima muža i decu. Pritom muž tvrdi da je ona brižna majka i privržen partner i 'gura karijeru' što je laž jer je stalno kod kuće i opsednuta je tim viđanjem. Ako zna da je meni vreme da izađem iz kuće, ona da on ne bi mene sreo potrči prva sa sve decom i govori glasno' idemo, idemo' kao užasno žuri da bi je on čuo i krenuo za njom. Mnogo me to povredilo, a najgore mi je što se isto ponavlja svakog dana. Najgore su žene takve vrste, koje svesno vijaju muškarca, a imaju sve vreme sveta. I tako one tačno mogu da prave planove planove i taktike i da ih primenjuju i vrše takav pritisak viđajući se svakodnevno da vremenom kog njihovog plena stvore osećaj da su mu one najveća sigurnost, veza, a u navika. A sve iza maske privrzene majke. A u stvari sve kontroliše i nadzire i lovi.
  (Da li rak?, 16. maj 2022 21:33)

  # Link komentara

 24. Ma kakav Rak.Zakaci se sa skorpijom.Pa ti osvetu servira hladnu.Ja sam skorpija i neki poznanici.Isti smo.Ne dao ti Bog da ga zeznes a ukazao ti je poverenje.Kad tad ima da ti uvali...kosku.
  (Bcb, 16. maj 2022 21:30)

  # Link komentara