Nikada nisam doživela orgazam i ostale "situacije" koje muče žene

Poznata voditeljka podkasta Sex Talks, Ema-Luiz Bojnton, svakodnevno otvara teme vezane za seks i uz pomoć stručnjaka za britanski Vogue izdvojila je najčešća pitanja koja dobija od svojih slušalaca.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Pa kad nema muskarca. Daj mu stan, daj mu kola, daj mu novac daj mu sve i jos te ponizava. Odron prvoklasni. Nezahvalni kreten koji je zaboravio da nije imao ni u levoj ni u desnoj! Nije mi pruzio paznju a pricamo o orgazmu? ahahahahahah komedija!
  (joj gedaj ovog, 5. septembar 2022 16:43)

  # Link komentara

 2. @ Cica - Problem ovdašnjih žena je što smatraju da sve muškarac treba da im obezbedi: Kuću, stan, služavku, novac, auto, itd, itd.., a zauzvrat će ona samo da bude lepa i eventualno možda nešto i obrazovana... I uz to treba da im muškarac lično obezbedi i orgazam, a one samo treba da se izvale ko panj ili balvan... I takvo je bar 80% žena sa ovih prostora... E pa ne ide to tako... Ravnopravnost polova podrazumeva da i žena isto toliko obezbeđuje muškarca da zaradi za svoj stan/kuću, za svoj auto, itd ili da zajedno sa muškarcem radi na tome...Isto je i sa sexom i sa orgazmom, ako ste ko panjevi, takav tretman i dobijate... Potrudite se malo, objasnite, pokažite, uostalom začinite i same nešto...
  (bole me brige, 12. avgust 2022 15:27)

  # Link komentara

 3. Seks je jednostavan samo treba znati da nije on najbitniji u svemu
  (Drax, 12. avgust 2022 05:08)

  # Link komentara

 4. Orgazam samo penetracijom je, uglavnom, teško doživeti. Stimulacijom je mnogo lakše, ali ima muškaraca koji jednostavno ne znaju da prate i osluškuju partnerku, njene pokrete i njen doživljaj i zbog toga ne mogu da je dovedu do orgazma. By the way, mnogi se i ne trude.
  (Cica, 11. avgust 2022 20:19)

  # Link komentara

 5. Jer nije probala kečer pozu!
  (Ajron Majk, 11. avgust 2022 19:46)

  # Link komentara

 6. Ženski orgazam ne postoji. To sam ja dokazao.
  (Larva, 11. avgust 2022 19:43)

  # Link komentara