Lepota žene

Pomešajte ova dva sastojka: Kad nanesete na zube, oduševićete se

Nijedan proizvod ne uklanja magično mrlje od kafe, cigareta i gaziranih pića sa zuba. Ali, ovaj recept za domaću i sasvim prirodnu pastu za zube učiniće čudo za vaš osmeh.

Petak, 29.07.2016.

13:52

Izvor: B92

Pomešajte ova dva sastojka: Kad nanesete na zube, oduševićete se
foto: Thinkstock

Podeli:

Svima je poznato da paste za zube koje se nalaze na tržištu sadržavaju raznorazne hemikalije koje svakako nemaju pozitivan efekat na vaše zdravlje, pogotovo ako se uzme u obzir višegodišnje korišćenje tih istih pasta.

Nijedan proizvod ne uklanja magično mrlje od kafe, cigareta i gaziranih pića sa zuba. Ali, donosimo vam recept za domaću i sasvim prirodnu pastu za zube za koju su vam potrebne svega tri namirnice.

Sastojke već imate kod kuće: prašak za pecivo, kokosovo ulje, ulje nane (ali može i neko drugo ulje, npr. pomorandže), potrebna vam je i tegla gde ćete čuvati svoju pastu.

Priprema: Stavite pet kašičica praška za pecivo u teglu, potom stavite četiri kašičice kokosovog ulja, na kraju stavite deset do 15 kapi ulja nane i sve promešajte! Prašak za pecivo će da izbeli vaše zube, kokosovo ulje deluje antibakterijski, a ulje nane će da osveži vaš dah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare