Lepota žene

U ovom salonu osobe sa prekomernom težinom imaju "poseban" tretman

Jedan kozmetički salon u Memfisu našao se na meti kritika nakon jednog natpisa.

Utorak, 28.03.2017.

11:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Naime, na Fejsbuku se pojavila fotografija sa ulaza salona na kojoj piše: "Izvinite, ali ako imate perkomernu težinu, platićete 45 dolara zbog naknade na usluge pedikira“.

Natpis je razbesneo mnoge, jer pedikir u tom salonu košta 25 dolara. Uz objavljenu fotografiju je stajao i natpis "Kako nepristojno“.

Kada je lokalna televizija stupila u konktakt sa vlasnikom salona, on je tvrdio da nikada nije ni stajao takav natpis, ali je priznao da razmišlja da poveća cenu pedikira, jer su mu krupnije osobe uništile nekoliko stolica koje navodno koštaju između dve i dve i po hiljade dolara. Na taj način želi da nadoknadi štetu.

Korisnici Fejsbuka ipak ne dele njegovo mišljenje.

"Ne razumem kakve veze ima težina sa pedikirom, osim što je ovo način da posramljuju žene zbog njihove težine", napisala je jedna devojka.

Inače, muškarcima u ovom salonu se skuplje naplaćuje pedikir nego ženama, a kao razlog naveli su ređi odlazak kod kozmetičara, pa prema tome i više posla za pedikire.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare