Nisu potrebni milioni: Glumica otkrila kako u šestoj deceniji održava mladolikost!

Iako je u šestoj deceniji života, američka glumica Džulijana Mur poseduje savršen izgled, na kome bi joj pozavidele mnogo mlađe dame.

Kosa i koža | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Osim po talentu za glumu, pedesetšestogodišnja Džulijana je poznata po perfektnom izgledu, koji se zasniva na prirodnosti.

U jednom intervjuu, Džulijana je otkrila kako je uspela da zadrži mladalačku svežinu lica i vitku liniju, kao i bez kojih proizvoda za lepotu ne može.

1. Izbegava sunce

S obzirom da ima bled, gotovo porculanski ten, Džulijana je veoma osetljiva na sunce. Zato ga gotovo uvek izbegava. Baš kao što prelazi na stranu ulice u hladu, tako je nikada nećete zateći da sedi na otvorenim terasama kafića.

“Ne volim to prženje na suncu. Osim toga, živim u Njujorku gde je ogroman saobraćaj i prljavština je stalno u vazduhu".

Foto: Getty
Foto: Getty

2. Izbegava hranu bogatu natrijumom

"Moj suprug obožava da jede suši, ali primetila sam da mi, dan nakon jela, lice postane jako podbulo. Shvatila sam da je to zbog natrijuma pa izbegavam hranu koja ga puno sadrži".

3. Koristi kremu sa SPF-om

“Volim da koristim hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom jer tako nikada ne mogu da zaboravim SPF, što se često svima dogodi. Čak i one kreme koje imaju faktor 15 su odlične za dan. Uveče samo nanesem kremu oko očiju i hidratantnu kremu".

Foto: Getty
Foto: Getty

4. Redovno vežba jogu

“Aštanga joga mi je veoma važna. Otkrila sam je u kasnim tridesetima i praktikujem je četiri puta nedeljno."

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 122 sledeca idi na stranu