Lepota žene

Ovo je nov način ulepšavanja sa Instagrama: Da li biste ovako sredili obrve?

Šminkerka Sofi Petersen je predstavila neobičan način ulepšavanja obrva. Da li se vama sviđa?

Sreda, 22.11.2017.

12:41

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Mnogobrojni modni i trendovi ulepšavanja rađaju se na Instagramu, a jedan od poslednjih je ulepšavanje obrva tako da podsećaju na krunu.

Osmislila ih je Sofi Petersen, šminkerka koja je, u razgovoru za portal Allure, otkrila da je na ideju došla sasvim spontano:

"Počela sam da raščešljavam svoje dlačice na obrvama u raznim pravcima. Imala sam lepljive cirkone na stolu, te u trenutku kada su moje obrve imale oblik krune, dobila sam ideju da ih zalepim", istakla je.

A post shared by Davison (@davisonvideo) on

Kako bi postigla avangardni izgled, Sofi je jednostavno napravila oblik uz pomoć vazelina i četkice, dodajući cirkon na sam vrh.

Potom je uslikala svoj rad i objavila ga na profilu na Instagramu. Petersonova je priznala da je, pored oduševljenih žena, posebno tinejdžerki, naišla i na neke negativne reakcije.

"Mislim da je tužno kako neki ljudi osuđuju eksperimentisanje na obrvama. Ipak, to me neće sprečiti da se zabavljam i dalje", zaključila je šminkerka.

Kako vam se sviđaju ovako ukrašene obrve?

A post shared by Davison (@davisonvideo) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare