Lepota žene

Starleta 13 sati blajhala kosu: Ovako izgleda nakon transformacije

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan pre nekoliko meseci predstavila je svoju platinasto plavu kosu, a nedavno je skratila duge uvojke u kratak asimetični lob.

Četvrtak, 14.12.2017.

10:44

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kako bi održavala svoju savršenu boju, a posebno koren kose Kim Kardašijan je otkrila da je bila prinuđena sate i sate da provodi kod frizera.

"Provela sam poslednjih nekoliko dana blajhajući koren kose. O moj bože, čak 13 sati. Ova plava boja zahteva veliko održavanje", požalila se starleta na Tviteru.

Ali ovo nije iznenađenje za Kim, koja se prilikom prelaska iz brinete u plavušu podvrgla sličnom dugotrajnom procesu.

*ALT

"Kada sam prelazila u plavu boju, bila sam uplašena da li će se oštetiti moja kosa", rekla je za "Pipl stajl" neposredno nakon predstavljanja svoje transformacije.

"U prvom delu tretmana bilo je potrebno 12 sati za bojenje moje kose", objasnila je i dodala da je "nakon toga farbala kosu još pet sati".

Koliko je ponosna na svoju novu frizuru i boju govore fotografije koje rijaliti-zvezda redovno objavljuje na društvenim mrežama. U prvom planu je njena kosa do ramena, a mnoge su posebno oduševili romantični talasi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.