Lepota žene

Megan Markl iskritikovali fanovi: "Ugledaj se na Kejt i angažuj frizera"

Iako je Megan Markl poznata po veoma dobrom stilu i ukusu, poslednja frizura koju je predstavila u javnosti mnogima se nije dopala.

Sreda, 10.01.2018.

13:01

Izvor: B92

Megan Markl iskritikovali fanovi:
Foto: Getty

Podeli:

Megan Markl je u društvu svog verenika princa Harija bila u poseti Reprezent radiju u Londonu, kada su svi primetili njen neobičan stil.

Bivša zvezda serije "Suits" blistala je u jednostavnoj modnoj kombinaciji koja se sastoji iz crnih pantalona zvonastog kroja, džempera i bež vunenog kaputa.

Foto: Getty

Ležerno izdanje bilo je savršeno za dan, ali njena frizura, po mišljenju mnogih, nije ispunila očekivanja.

Za razliku od Kejt Midlton, koja nikada nije bila viđena u javnosti bez profesionalno isfenirane kose ili bar perfektno svezane, Megan je nosila jednostavnu, blago razbarušenu punđu, sa pramčenićima koji su štrčali.

Foto: Getty

Dok je svetski frizer Džej Birminam prokomentarisao za "Dejli mejl" da Megan nosi modernu frizuru, savršenu za dan i veče, koja predstavlja "opušteni glamur", postoje i oni koji su joj uputili kritiku da treba da se ugleda na Kejt i što pre angažuje frizera.

Džej napominje da ovom frizurom Megan pokazuje da želi da ima svoj identičan stil, a ne da bude kopija vojvotkinje od Kembridža, koja je poznata po perfektnoj, zaglađenoj kosi, ali i garderobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.