Lepota žene

Pevačica ne krije: Uradila sam zahvat na licu koji svima preporučujem

Pop pevačica Keti Peri je opovrgnula priče o uvećanju grudi, ali je otkrila da je uradila jedan zahvat.

Sreda, 17.01.2018.

12:36

Izvor: Super žena

Pevačica ne krije: Uradila sam zahvat na licu koji svima preporučujem
Foto: Getty

Podeli:

Američka pop zvezda Keti Peri se konačno osvrnula na priče da je grudi uvećala silikonskim implantatima, istakavši da je na njoj sve prirodno.

"Nisam imala nijednu estetsku operaciju. Jedino sam uradila lasere i stavljala injekcije filera ispod očiju. To preporučujem svima koji imaju problema sa tamnim podočnjacima. Sve ostalo na meni je majka priroda", istakla je pevačica.

U nastavku, Keti je otkrila da nema niša protiv ljudi koji idu pod nož kako bi sredili neke nedostatke, ali da jednostavno to nije za nju.

"Naravno, uvek treba biti autentičan i svoj, ali ako neko želi da smanji nos kako bi se osećao bolje, samo napred! Uradite sve što će vas činiti srećnim".

*ALT

Keti, koja je nedavno raskinula sa holivudskim glumcem Orlandom Blumom, takođe je otkrila da smatra da društvene mreže imaju negativan uticaj na društvo.

"Mnogi od nas žive za tu sliku koju ostavljaju na internetu. Mi kupujemo garderobu i određene proizvode, ili poziramo na određen način, ili idemo na događaje kako bismo dobili savršenu sliku - to nije dobro za društvo…. Treba da pronađemo ravnotežu, I ja se trudim da pronađem moj lični balans sa tim, zato što sam sama žrtva mreža, kao i svi drugi", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare