Lepota žene

Ni velike grudi, ni velika zadnjica: Povećanje ovog dela tela je novi estetski trend

Kakav god stav imali o njoj, činjenica je da je estetska hirurgijazahvaljujući medicinskom napretku postala vrlo važan segment medicine. Dame je koriste da koriguju određene nedostatke, a neretko se pojavljuju i trendovi.

Subota, 19.05.2018.

11:37

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Nakon ere uvećanja grudi, koja je obeležila devedesete godine 20. veka, prethodnih nekoliko godina je aposlutni trend u plastičnoj hirrugiji bile velike i prćaste zadnjice.

Ipak, kako pišu svetski magazini, sada nam dolazi novi trend koji će se sigurno zadržati jedno vreme, a za njegovu popularizaciju zadužene su sestre Kardašijan-Džener.

Ove godine sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova, a malo je reći da su dame oduševljenje.

Procedura je standardna i odnosi se na ugradnju masnog tkiva na bokove, koji potom dobijaju volumen i izgledaju veoma ženstveno.

Poznati estetski hirurg Foud Hamza je objasnio da vlada veliko interesovanje za povećanje zadnjica, a naglašava da se premešta masno tkivo sa stomaka na bokove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.