Lepota žene

Glumica otkrila tajnu lepote: Podmlađuje se uz pomoć muškog polnog organa

Zvezda filma "Ocean’s 8", 53-godišnja glumica Sandra Bulok jedna je od najlepših žena u Holivudu, a sada je otkrila koja je njena tajna lepote.

Subota, 19.05.2018.

14:46

Izvor: B92

Glumica otkrila tajnu lepote: Podmlađuje se uz pomoć muškog polnog organa
Foto: Getty

Podeli:

Sandra Bulok je gostovala u emisiji poznate voditeljke Elen Dedženeris kada je otkrila da neguje svoje lice kožicom penisa korejskih novorođenčati, a za ovaj neobičan tretman je saznala preko svoje koleginice Kejt Blanšet.

T"ajna je u mikro hrani koja prolazi kroz kožu lica i generiše kolagen. Nakon tretmana pocrvenite skroz, kao da ste se opekli i to traje jedan dan", objašnjava.

Foto: Getty

Neobičan tretman zapravo se odnosi na serum za lice koji je napravljen od kože korejskih beba, a Sandra objšanjava kako zapravo to izgleda u praksi.

"Možete ga staviti na bilo koji deo lica, ubacujete ga u pore. Serum se dobija iz matičnih ćelija vezivnog tkiva uzetih iz prepucija .Tretman sam nazvala penis lica i kada shvatite kako je dobar za vaše lice, otrčaćete do svog kozmetičara i reći 'dajte mi penis'," kazala je Bulok u emisiji.

Tokom tretmana, ćelije prepucija ubrizgavaju se u kožu lica mikroiglicama, a tretman podstiče bolju proizvodnju kolagena i elastina, piše britanski "Metro".

Kako je izgledalo gostovanje lepe glumice pogledajte u sledećem videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.