Lepota žene

Pokrenula novi trend: Megan Markl inspirisala žene da pokažu lice bez šminke

I dok mnogi spekulišu o modnom izboru Megan Markl za svoje venčanje, ono što je ubedljivo najviše fasciniralo žene širom sveta je njena savršena, a nežna šminka koja otkriva prirodnu lepotu, ali i sitne nedostatke.

Sreda, 23.05.2018.

15:38

Izvor: B92

Pokrenula novi trend: Megan Markl inspirisala žene da pokažu lice bez šminke
Foto: Getty

Podeli:

Prošlo je samo nekoliko dana od venčanja Megan Markl i princa Harija, a javnost je još uvek pod utiskom te rado govori o svim detaljima sa svadbe.

Sasvim logično dame najviše zanima njen autfit, frizura i šminka, a ono što je gotovo sve žene oduševilo jeste prirodan izgled koji je u prvi plan istakla Megan.

Bivša glumica je imala određene zahteve, te je od svog šminkera tražila nežnu šminku koja će naglasiti njenu prirodnu lepotu.

Foto: Getty

Tako je Harijeva supruga imala diskretni smoki ajs, koji je naglasio njene oči, a na licu je umesto teških pudera imala nežnu podlogu, te je lice zadržalo zdrav sjaj, a pegice su bile jasno vidljive.

Upravo zbog njih, Megan je dobila pohvale, a potom je uspela da inspiriše žene širom sveta koje su počele da objavljuju fotografije svog lica sa pegicama u prvom planu.

Koristeće heštegove poput #freckleslikemeghan, #frecklesfordays i #frecklegang, dame širom sveta prihvataju svoju prirodnu lepotu I objavljuju selfije u kojima iskazuju svoju jedinstvenost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare