Lepota žene

Nova tehnika ulepšavanja: Da li će ovaj oblik obrva zaista postati trend?

Iako smo tek negde na polovini godine, do sada smo imali priliku da vidimo mnoge čudne trendove u ulepšavanju obrva. Nakon "ribljeg repa" sada su se na internetu pojavile "kapajuće obrve".

Subota, 26.05.2018.

16:16

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Kapajuće obrve", kako samo ime i kaže, podrazumevaju klasično iscrtavanje obrva, gde se dodaje forma i volumen, a potom kapljica na spoljašnjoj ivici obrva.

Ovu neobičnu tehniku ulepšavanja osmislila je Gudi Mej Džonson, koja je kazala za britanski "Metro"da je bila inspirisana svim prethodnih trendovima koji su se pojavljivali na društvenim mrežama.

"Pratila sam rad umetnika Vlade Hadžertia koji je kreirao sličan efekat kapljanja, samo na ustima. Inspirisana njegovom umetnošću, mislila sam da bi bilo odlično da osmislim isti efekat na obrvama", objasnila je Gudi.

Kako kaže, prvo je proverila da li je već neko to uradio, a kada je shvatila da niko još uvek nije došao na tu ideju, odlučila je da osmisli ovaj trend.

I dok se on faktički tek pojavio na Instagramu, mnogi se pitaju da li ova tehnika iscrtavanja obrva zaista može postati trend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare