Lepota žene

Dečko joj prigovarao zbog celulita, ona doživela transformaciju iz snova

Čak četiri godine Skarlet Skiner nije skidala pantalone zbog okrutnih komentara njenog dečka o celulitu koji je imala na nogama. Rešila je da se promeni, počela je dijetu, ostavila dečka i sa 23 godine doživela je neverovatnu promenu. I to samo za šest meseci.

Ponedeljak, 18.06.2018.

10:17

Izvor: Super žena

Dečko joj prigovarao zbog celulita, ona doživela transformaciju iz snova
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"Jela sam prženo za doručak, kao i mnogo brze hrane, čipsa, slatkiša i čokolada. Moje samopouzdanje bilo je na nuli", objasnila je Skarlet, koja se godinama krila, nosila je samo kabastu odeću, duge rukave i nogavice kojima je pokrivala sopstveno telo.

"Nikad se nisam osećala ni seksi ni atraktivno", napisala je u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Dečko koji ju je podržavao u tom skrivanju, za "njeno dobro" vrlo brzo je postao bivši i tako je počela njena borba sa kilogramima.

"Bio je grozan i nimalo pažljiv. Nisam želela da me više ponižava. Počela sam da vežbam, a promenila sam i ishranu", priznala je.

Za šest meseci izgubila je petnaest kilograma i danas se oseća srećnije i zdravije.

Pre odlaska na dijetu odlučila je da postane vegetarijanka, a njena ishrana sastoji se od proteina bez mesa i od mnogo povrća.

"Idem u teretanu pet puta nedeljno i usvojila sam neke jednostavne životne promene. Recimo, umesto putovanja autobusom - pešačim", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.