Lepota žene

Dlakave žene prvi put u reklami za brijače (VIDEO)

Američki proizvođač brijača poslednjom kampanjom pokušava da promeni tradiciju i percepciju o dlakama na ženskom telu. Iako zvuči neverovatno, do sada u nijednoj reklami za brijače nisu prikazane ženske dlake na telu. Sada je tome kraj.

Nedelja, 01.07.2018.

08:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kampanja pod nazivom "Project Body Hair" prvi put prikazuje žene s neobrijanim delovima tela.

I to u krupnom planu.

"Poslednjih 100 godina nijedan proizvođač ženskih brijača nije uvažio ženske dlake. Žene koje se briju u reklamama već su potpuno obrijane. Čudno, zar ne?", piše na web stranci kompanije koja je odlučial da napravi snažan iskorak.

"Dlake - imaju ih svi. Čak i žene. Svet se pretvara da ih nemaju - a imaju ih. Proverili smo. A ako ikada slučajno poželite da ih obrijete, tu smo za vas", glasi reklama.

Koliko su ozbiljni u svojoj nameri i razbijanja tabua o ženskim dlakama na telu, dokazali su i tako što su donirali svoje fotografijeiz kampanje u slučaju da ih i drugi proizvođači odluče koristiti, piše "Daily Mail".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare