Lepota žene

Jedna sasvim obična stvar zaslužna da oskarovki niko ne veruje da je u šestoj deceniji

U 51. godini oskarovka Hele Beri izgleda odlično. Za taj utisak nije presudno njeno vitko telo, mnogo vežbanja i zdrava ishrana. Njen mladoliki ten odaje utisak zdrave žene, a sve to duguje svom mesaru.

Utorak, 17.07.2018.

10:55

Izvor: Super žena

Jedna sasvim obična stvar zaslužna da oskarovki niko ne veruje da je u šestoj deceniji
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"To može svako. Nabavite kosti od mesa, možete ih dobiti i besplatno, kuvajte ih 24 sata i popijte tu supu. Ludo je koliko je ovakva supa puna kolagena", rekla je Hale u intervjuu za magazin "Extra".

Glumica nije jedini zaluđenik supom od kostiju.

Poslednjih nekoliko godina sve je više ljudi koji favorizuju pozitivna svojstva ovog recepta. U ovako pripremljenoj supi ima kalcijuma, vitamina D i drugih korisnih hranljivih materija, a indirektno se podstičete lučenje kolagena.

"Vaše telo pretvara ove hranljive materije u esencijalne amino kiseline koje vam trebaju da bi vam koža i kosti ostali zdravi. Te materije prolaze kroz krvotok i najdublje slojeve kože snabdevaju prirodno proizvedenim kolagenom", objasnio je nedavno dermatolog iz Njujorka Kreg Ostin za "Womans Health".

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.