Lepota žene

Novi trend u farbanju kose koji sve olakšava

Tamnokose pripadnice lepšeg pola koje su bar jednom pokušale da ofarbaju svoju kosu u plavu znaju da to nije brz i jednostavan proces.

Ponedeljak, 27.08.2018.

12:40

Izvor: index.hr

Default images

Podeli:

Čak i kada dođete do željene nijanse, posle nekoliko nedelja pojavljuje se izrastak zbog kog je neophodno ponovno da idete kod frizera.

Pojavio se novi trend u farbanju kose odnosno takozvana nijansa prepečenog kokosa je najavljena kao hit predsetojeće jeseni. Akuelni hit donosi savršeno osveženje za brinete, bez puno truda.

Reč je, zapravo, o modernoj varijanti ombre trenda koji vam dopušta da zadržite taman koren i samim tim olakšava održavanje boje.

Za razliku od klasičnog ombrea, nova tehnika ima mekši prelaz iz smeđe u plavu nijansu i boje izgledaju kao da se prelivaju jedna u drugu.

Originalna nijansa pečenog kokosa uključuje taman, prirodni koren i ledeno plave vrhove. Zbog laganog prelaza boja deluje prirodnije nego kod klasičnog ombrea, iako je istovremeno jako efektna pa će transformisati vaš izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare