Lepota žene

Za "oskarovski" izgled kože: Poklanjamo LUNA play plus četkicu za čišćenje lica

Super žena i Foreo vam poklanjaju sjajnu Luna play plus četkicu za čišćenje lica. Nagradu će osvojiti tri najbrže čitateljke. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net.

Petak, 22.02.2019.

11:37

Izvor: Super žena

Za

Podeli:

Ukoliko bi postojala kategorija „Inovacije u lepoti“, FOREO bi nesumnjivo osvojio Oskara.

Sjaj, raskoš i glamur Holivuda biće u centru pažnje 24. februara, kada će po 91. put biti održana ceremonija dodele Oskara. Najveće filmske zvezde uvek blistaju na crvenom tepihu, a njihov stajling je među vrućim temama. Zato otkrivamo tajnu lepote diva sa velikog platna koje obožavamo da gledamo u svečanim toaletama, doteranih frizura i blistavog tena. Svaki savršeni „oskarovski“ izgled zahteva kožu kakvom se mogu pohvaliti boginje. Ipak, za razliku od slavnih svetskih dama, u realnom svetu ne možemo baš ceo dan da provedemo spremajući se za neki poseban događaj. Zato nam FOREO daje rešenje i savete kako da izgledamo kao holivudske zvezde u sopstvenoj režiji, jer je upravo ovaj švedski brend ambasador sjajne kože i nege lepote dostupne svakome.

Ukoliko bi slavna filmska akademija uvela kategoriju „Inovacije u lepoti“, FOREO bi nesumnjivo dobio Oskara i dodao još jednu statuu u nizu prestižnih svetskih nagrada poput Inovacija godine (Innovation of the Year), Najbolji proizvod za negu lica (The Best Skincare Tool), Najbolja četkica za lice (Best Facial Brush) i mnoge druge. Ne propustite savete ovog jedinstvenog beauty brenda za izgled kojim ćete zaseniti sve, baš kao što to rade zvezde na crvenom tepihu.

Neka lice bude u prvom planu

Perfektna šminka počinje od prave baze, a to se lako može postići uz dobru rutinu čišćenja lica. Izbegavajte prekomerno čišćenje kože neposredno pre važnog događaja, jer se može pojaviti crvenilo i iritacija. Najbolji rezultati se postižu kombinovanjem pravog sredstva za negu vaše kože, zajedno sa uređajem LUNA 2, poznatom četkicom za lice koja ima silikonsku glavu i jedinstvene T-sonične pulsacije zahvaljujući kojima mrtve ćelije kože postaju prošlost, a koža ostaje mekana bez iritacije. Na raspolaganju je i LUNA play plus, koja se može naći u svim DM drogerijama u Srbiji. Slavne ličnosti vole LUNA asortiman, a među njima je i jedinstvena Ledi Gaga, čiji je film „Zvezda je rođena“ dobio čak osam nominacija za Oskara. Svetski popularna Kim Kardašijan nedavno se na svom profilu na Instagramu pohvalila kako je LUNA jedan od njenih favorita za negu lica.

*ALT

Spa-iskustvo

Posle čišćenja, priuštite sebi opuštajući UFO tretman kod kuće koji vam pruža prvu smart negu na svetu. Za samo 90 sekundi, imaćete osećaj kao posle spa-tretmana lica, tako da vam ostaje mnogo više vremena da odlučite šta ćete obući za vaš specijalni izlazak. Uređaj UFO funkcioniše zajedno sa UFO aktivnim korejskim maskama koje ravnomerno raspoređuje na svim delovima lica, dok različite funkcije omogućavaju da aktivni sastojci prodru u dublje slojeve kože. Uz sve to, UFO obara sa nogu i zahvaljujući tome što je povezan sa aplikacijom, zbog čega će pametna nega lica biti deo vaše svakodnevice. Ova inovacija u nezi lepote debitovala je na Runways u Londonu i njujorškom Fashion Weeku prošle godine sa Viktorijom Bekam.

Frizerski salon u vašoj spavaćoj sobi

Sada kada vam je koža besprekorna, vreme je da sredite i svoju kosu. Ukoliko želite holivudske talase i uvojke, koristite figaro za uvijanje, ili presu za kosu ako čeznete za glatkom dugačkom kosom kakvu neguju zvezde. Potom koristite sprej da zaštitite kosu od prethodnog zagrevanja i ukrotite lepršavost, a za sam kraj nanesite lak za kosu ili gel da biste fiksirali frizuru – tako ćete ostati glamurozni tokom čitave večeri. Spremni ste da zasenite sve na crvenom tepihu i osetite se kao da ćete dotaći zvezde gde god vas noć ponese!

Svi FOREO uređaji dostupni su na foreo.com, dok LUNA play plus četkicu možete pronaći u DM drogerijama širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare