Lepota žene

Aplikacija prepoznaje probleme na koži

Posete dermatologu mogle bi da postanu prošlost uz novu pametnu aplikaciju koja prepoznaje gotovo sve probleme na koži lica, od osipa do akni.

Četvrtak, 18.04.2019.

20:22

Izvor: Super žena

Aplikacija prepoznaje probleme na koži
Foto: AllaSerebrina / Depostiphotos

Podeli:

Aplikacija Spotscan postala je veoma popularna u svetu dermatologije, a služi za utvrđivanje nepravilnosti na licu.

Spotscan razvio je francuski brend La Roche-Posay. Aplikacija koristi patentiran algoritam za ocenjivanje kože korišćenjem sistema dermatološkog ocenjivanja i uporešuje ga sa više od 6.000 slika svih etničkih grupa koje su pregledali dermatolozi, javlja Elle

Kako kažu iz La Roche-Posay, njihova aplikacija idealna je za ljude s osetljivom kožom uz čiju pomoć mogu da prate ponašanje kože lica.

"Ovaj alat, prvi svoje vrste, sadrži jedinstvenu tehnologiju za analizu vaše kože i nedostataka, pa pruža stručne savete i preporuke proizvoda. Nadamo se da će vam pomoći da bolje razumete vašu kožu", poručuju iz La Roche-Posay.

Najbolje od svega je što je aplikacija besplatna i dostupna za sve mobilne uređaje sa Android i iOS operativnim sistemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare