Lepota žene

Sa plavom bojom kose Kamila Kabelo je neprepoznatljiva

Kad vidite novu frizuru pevačice Kamile Kabelo, više nećete moći da je gledate istim očima. Ona je naime, odlučila da ofarba kosu u platinastu boju, a novoj frizuri dodala je šiške.

Utorak, 09.07.2019.

10:13

Izvor: Super žena

Sa plavom bojom kose Kamila Kabelo je neprepoznatljiva
Foto: Getty/Dia Dipasupil / Staff

Podeli:

Za njenu novu frizuru zaslužan je Dimitri Đaneto, koji joj je kosu skratio u popularni bob sa šiškama.

Od kada se pojavila, pevačica je poznata po svojoj dugačkoj kosi smeđe boje, sa takozvanim zavesa šiškicama, koje su inspirisane trendom iz 60-tih. Ipak, sada je odlučila da drastično promeni svoju frizuru, a novim igledom pohvalila se na Instagramu.

S novom bojom kose i frizurom pevačica je gotovo neprepoznatljiva, očigledno odluka nije bila izenadna. Naime, Đaneto je otkrio da je Kabelo promenila izgled za potrebe snimanja novog spota za pesmu "Find You Again", na kojoj je sarađivala s Markom Ronsonom.

Međutim, iako joj plava kosa pristaje iznenađujuće dobro, izgleda da je ipak reč o perici, jer je ubrzo snimljena u zagrljaju novog dečka. Na tim fotografijama, bila je ona stara, brineta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.