Pevačica oduševila novom frizurom: "Ovo će biti novi trend"

Iako je dobila najviše nominacija za predstojeće muzičko takmičenje "MTV Video Music Awards", čak deset, izgleda da je fanovima Arijane Grande najviše pažnje privukla nova frizura pevačice.

Kosa i koža | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Ethan Miller
Foto: Getty/Ethan Miller

Obožavatelji pevačice dobro znaju da je Arijana godinama prepoznatljiva po jedinstvenoj fizuri. Pevačica redovno vezuje kosu u konjski rep, pa su se njeni obožavaoci oduševili kada su svoju omiljenu pevačicu videli sa puštenom kosom.

Doduše, ni sada nije skroz pustila kosu, ali se očigledna promena sa puštenim šiškama preko lica, volumenom i niže vezanim repom, dopala mnogima.

Pevačica nije u potpunosti odstupila od svog prepoznatljivog imidža, ali je promena sa dodatim šiškama doprinela da Arijana izgleda drugačije.

View this post on Instagram

i even wear @givenchyofficial in my videos ☺️

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Nova frizura inspirisana 60-tim godinama, učinila je da Arijanu gotovo neprepoznatljivom.

Pevačica retko eksperimentiše, bar kada je frizura u pitanju, pa zato ova promena nije mogla da promakne njenim fanovima koji su joj uputili brojne komplimente na Instagramu.

"Oh, Bože", "Ova kosa", "Ova frizura biće novi trend", "Kraljica", samo su neki od komentara fanova ispod fotografije na Instagramu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu