Lepota žene

Frizura koja pristaje svakom obliku lica i jedan je od najvećih trendova ove jeseni FOTO

Navikli smo da se trendovi neprestano menjaju, ali jedna frizura već sezonama na izlazi iz mode, a po tom se pitanju ništa ne menja ni ove jeseni.

Četvrtak, 17.10.2019.

18:37

Izvor: Super žena

Frizura koja pristaje svakom obliku lica i jedan je od najvećih trendova ove jeseni FOTO
Foto: Gettyimages/Pascal Le Segretain/Staff

Podeli:

Reč je o bob frizuri koja je s razlogom toliko popularna, jer pristaje baš svakom obliku lica, što dokazuju i brojne poznate dame koje su se u poslednje vreme odlučile za nju.

Ako razmišljate o promeni izgleda, s ovom frizurom ne možete da pogrešite, a frizeri upozoravaju da je jedino o čemu trebate da razmislite dužina boba, piše Cosmopolitan. Ako imate okruglo lice, odlučite se za dužinu ispod brade, dok će duguljastom licu bolje stajati kraći bob.

Ako niste spremne da toliko odsečete kosu, podjednako je trendi i laskava opcija takozvani lob, odnosno dugački bob (long bob) koji je takođe omiljen među slavnim trendseterkama.

Obe frizure je podjednako lako održavati i stilizovati, a ako ipak želite da malo sebi zakomplikujete život, dodajte šiške, poput Monike Beluči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare