Lepota žene

Kim Kardašijan hitno je trebalo šišanje, a parking ispred teretane poslužio je kao salon VIDFEO

Kada frizura mora da bude savršena, onda se ne bira ni mesto ni vreme za šišanje.

Petak, 01.11.2019.

11:45

Izvor: B92

Kim Kardašijan hitno je trebalo šišanje, a parking ispred teretane poslužio je kao salon VIDFEO
Foto: Gettyimages/Alex Wong

Podeli:

Starleta Kim Kardašijan morala je pod hitno da se ošiša pa je njen frizer to morao da uradi na parkingu pored automobila. Njen frizer Kris Apleton vešto se snašao da u neobičnim uslovima ošiša starletu kako bi joj kosa izgledala savršeno.

Ne znamo zašto je bilo toliko hitno da se ona odmah ošiša, ali zahvaljujući odličnom frizeru koji je pronašao makaze u teretani i savršeno mesto na parkingu za improvizovani salon, starleta je dobila novu fizuru, piše Kosmopolitan.

"Okej, šta radite kada vam usred vožnje zatreba šišanje? Zovete Krisa koji je u teretani i on pozajmi makaze i evo nas na nekom slučajno izabranom parkingu u Holivudu“, rekla je starleta u video-snimku koji je okačila na svoj profil na Instagramu.

"Niko ne bi poverovao kada bi video šta radimo", rekao je Kris nesvestan da ih starleta snima i da će video-materijal obići svet.

Uprkos improvizaciji i pozajmljenim makazama, Kris je uspeo da sredi Kim frizuru da izgleda sjajno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.