Lepota žene

Ovako izgleda prirodna kosa poznate glumice: Talasi, talasi i samo talasi FOTO

Glumica Dženifer Aniston devedesetih je bila prava trendseterka i žene širom sveta su masovno oponašale njenu frizuru koja je stekla popularan naziv "Rejčelina frizura" prema liku koji je tada glumila u seriji "Prijatelji".

Utorak, 05.11.2019.

12:11

Izvor: Super žena

Ovako izgleda prirodna kosa poznate glumice: Talasi, talasi i samo talasi FOTO
Foto: Gettyimages/jason Merritt / Staff

Podeli:

Radi se o lepršavoj, stepenasto ošišanoj kosi dužine do ramena kakvu je Dženifer imala samo u prve dve sezone serije, ali je ostala zapamćena po njoj. Od tada uglavnom neguje ravno ošišanu kosu srednje dužine koju najčešće nosi puštenu i izgleda kao da se nije preterano trudila, iako to baš i nije tačno.

Naime, dugogodišnji frizer Dženifer Aniston, Kris Mekmilan, koji je zaslužan i za "Rejčelinu frizuru", na svom profilu na Instagramu podelio je njenu fotografiju s jednog nedavnog događaja na kom je bila i u opisu otkrio da je njena prirodna kosa - talasasta.

"Ovo su prirodne kovrdže Dženifer. Kosa joj je prirodno osušena i minimalno stilizovana uz pomoć uvijača", napisao je frizer glumice.

Čini se da smo svih ovih godina bili u zabludi da Dženifer ima ravnu kosu. Kako prenosi Indeks, da je prirodno kovrdžava otkrila je i sama glumica u nedavnom intervjuu za časopis "Glamur" (Glamour).

"Kad sam bila mala imala sam ravnu kosu dužine do zadnjice. Onda mi je mama dopustila da uradim sa njom šta god želim i ja sam se, nažalost, ošišala. A tek kada sam skratila kosu, shvatila sam da imam kovrdže", rekla je Dženifer Aniston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare