Lepota žene

Glumica sama sebi obrijala glavu i sve to snimila: Fanovi šokirani, ali pružaju podršku VIDEO

Iako poznate dame kosu uglavnom prepuštaju u ruke profesionalcima, pogotovo kada se odluče na veliku promenu, jedna poznata glumica odlučila je da uzme stvar u svoje ruke.

Utorak, 05.11.2019.

13:23

Izvor: Super žena

Glumica sama sebi obrijala glavu i sve to snimila: Fanovi šokirani, ali pružaju podršku VIDEO
Foto: Gettyimages/ Rich Fury / Stringer

Podeli:

Zvezda serije "Izgubljeni" i filmova o "Ant-Manu", Evanđelina Lili, na svom Instagramu objavila je galeriju snimaka u kojima sebi brije glavu.

Zvuči vam poznato? Verujemo da vam je većini sada na pamet pala Britni Spirs koja je 2007. godine doživela slom i obrijala se na ćelavo, a sve su zabeležili paparaci. Za razliku od nje, Evanđelina je tu odluku donela potpuno prisebna i snimala se sama.

"Da stanem ili nastavim?" napisala je u opisu galerije snimaka u kojima je samo obrijala jedan deo glave, ali kasnije je objavila fotografiju na kojoj je pokazala rezultat.

Čini se da je nastavila da se brije, a svojom novom "frizurom" podelila je mišljenja obožavatelja, piše Index.hr. Iako je za fotografiju dobila stotine hiljada lajkova i većina fanova je rekla da je prelepa i bez kose i sa kosom, bilo je i onih koji su je sa zgražavanjem upitali zašto je to uradila, a zanimljivo je i da ju je dosta njih uporedilo sa pevačicom Šinejd O'Konor.

Glumica nije otkrila zašto je obrijala glavu, ali se nagađa da je to uradila zbog nove uloge. Naime, Lili trenutno snima komediju "Happy Life" u kojoj glumi devojku koja sumnja da je dečko vara s influenserkom s Instagrama pa je moguće da se zato odlučila na taj potez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.