Lepota žene

Kejti Holms u najseksepilnijem izdanju ikada oduševila fanove, koji je hvale zbog ovoga FOTO

Glumica slavi život i lepotu bez filtera na Instagramu i zbog toga je fanovi obožavaju.

Četvrtak, 28.11.2019.

10:16

Izvor: Super žena

Kejti Holms u najseksepilnijem izdanju ikada oduševila fanove, koji je hvale zbog ovoga FOTO
Foto: Gettyimages/Brendon Thorne / Stringer

Podeli:

Kejti Holms ima 40 godina i ne stidi se da objavljuje svoje fotografije bez filtera i šminke, a nedavno je objavila dve fotografije za koje njeni fanovi kažu da su njene dve najseksepilnije fotografije koje je do sada objavila.

Fotogragije su snimljene iza kulisa tokom njenog fotografisanja za magazin "Vog Australija". Na njima glumica pozira u opuštenim pozama u topu ispod sakoa, koji je otvoren i otkriva njeno telo. Na drugoj fotografiji možemo da vidimo strije koje glumica ima na stomaku, ali ih ne krije i ne pokriva šminkom i odećom.

"Predivno je raditi s tako neverovatnom ženom!", napisala je Kejti u objavi na Instagramu ističući feminističku atmosferu koja je vladala na snimanju.

Fanovi su oduševljeni njenim seksepilom, ali i savršenim stilom koji je sve bolji iz dana u dan. Ono zbog čega su je najviše hvalili jeste hrabrost da pokaže telo onakvo kakvo ono jeste, bez filtera i šminke. Tako je pomogla mnogim ženama da se osete samouverenije i lepše, jer nisu jedine koje imaju strije.

"Obožavam kako si prelepa i prirodna kada je reč o tvom telu. Ne plašiš se da pokažeš svoje telo onakvo kakvo ono zaista i jeste", napisala je jedna od njenih obožavateljki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.