Lepota žene

Poznata "mačkica" odsekla dugu crnu kosu koja joj je godinama bila zaštitni znak FOTO

Baš kad smo pomislili da smo videli sve poznate dame koje su se odvažile da skrate kosu na popularnu bob frizuru, Nikol je uspela da nas iznenadi.

Utorak, 03.12.2019.

14:20

Izvor: Super žena

Poznata
Foto: Gettyimages/ Amy Sussman / Staff

Podeli:

Lepa pevačica je ovu drastičnu promenu premijerno pokazala na crvenom tepihu tokom dodele modnih nagrada u Londonu, gde je pažnju plenila i ovom transformacijom, ali i zavodljivom haljinom koja je istakla njenu besprekornu figuru.

Nikole je svoj zaštitni znak, dugu crnu kosu, odlučila da zameni ovom neverovatno popularnom frizurom, što vrlo moguće označava novu etapu u njenom životu, a to je povratak u grupu Pusiket dols, s kojom je krenula na povratničku turneju, piše Index.hr.

Inače, za bob frizuru su se ove godine odlučile i Kim Kardašijan Vest, Bela Hadid, Kaia Gerber, Džej Lo, Monika Beluči i Lusi Lu, a Riz Viterspun i Sandra Bulok odabrale su nešto dužu, lob verziju ove popularne frizure.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.