Lepota žene

Pevačica skratila kosu koja joj je bila zaštitni znak: "Sada smo kao bliznakinje!"

Pevačica Pink, ima novi imidž, tačnije frizuru.

Subota, 07.12.2019.

11:35

Izvor: B92

Pevačica skratila kosu koja joj je bila zaštitni znak:
Foto: Gettyimages/Jeff Spicer / Stringer

Podeli:

Nakon što je u svom Instagramu objavila na storiju fotografiju poda frizerskog salona punog kose, pokazala je i novu frizuru.

"Letting Go", napisala je jednostavno u opisu fotografije kojom je predstavila svoju novu kratku, vojničku frizuru dok u rukama drži ošišanu kosu.

Pre šišanja, pevačica je imala malo dužu kosu imodernu frizuru koju je negovala većim delom karijere, samo je menjala boju, a u poslednje vreme je imala hladnu sivkastu nijansu koja se još uvek nazire, piše index.hr, ali dominiraju njeni tamniji koreni.

A iako nije pokazala kako joj stoji, za novu frizuru pevačica je već dobila više od pola miliona lajkova i brojne komplimente, a istaknuo se i komentar glumice Selme Bler koja joj je napisala: "Twins", odnosno "bliznakinje" jer je i ona ovog leta obrijala glavu kada je zbog tretmana lečenja multiple skleroze počela da joj opada kosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare