Lepota žene

Džej Lo otkrila tajnu blistave kože: Evo bez čega nikada ne ide u krevet

Kao mnogi poznati i slavni, Dženifer Lopez blistavu kožu pripisuje svežim namirnicama, posebno voću i povrću. Puno vode i sveža hrana tajna su njene lepe kože.

Petak, 27.12.2019.

12:21

Izvor: Super žena

Džej Lo otkrila tajnu blistave kože: Evo bez čega nikada ne ide u krevet
Foto: Gettyimages/Sergi Alexander / Stringer

Podeli:

Ovoj atraktivnoj 50-godišnjakinji niko ne bi dao godine koje nosi, upravo zato jer radi na sebi i brine o svom izgledu. Mnogi joj zavide na blistavoj koži, a ona kaže kako je tajna njene kože pre svega dobar i kvalitetan san. "Telu pre svega treba dovoljno sna. U idealnom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna", rekla je Lopez.

"Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti sebi dovoljno sna", rekao je njen verenik Aleks Rodrigez. "Mislim da lepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti telo s duhom. Verujem u meditaciju i da kada ste srećni i osećate radost zračite lepotom", kaže glumica.

Ako mislite da je ona jednostavno rođena sa lepom kožom, ne grešite, piše klix.ba. Izjavila je da ima dobre gene te da su joj majka i baka imale divnu kožu.

Takođe, ima svoje rituale koje ni u kojem slučaju ne preskače. Uvek temeljno čisti lice nakon vežbanja za čiste pore i zdravlje kože. Nikad ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku. Kaže da koristi i noćne kreme kako bi koža bila dobro hidrirana. Danju uvek nanosi kremu sa zaštitnim faktorom. Trudi se da se što manje šminka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.