Lepota žene

Ovo je tajna negovanog tena Megan Markl

Megan Markl se ustalila kao ikona stila - uvek sa interesovanjem pratimo njeno pojavljivanje u javnosti, a retke su situacije da nas je razočarala. Ali pored sjajnog stila, nemoguće je ne primetiti da je njena koža uvek sjajna i negovana, i da joj lice nikad nije preopterećeno šminkom.

Utorak, 17.03.2020.

12:18

Izvor: zena.blic.rs

Ovo je tajna negovanog tena Megan Markl
Foto: Getty/Chris Jackson

Podeli:

I dok su odevni komadi koje ova Amerikanka nosi većini nas nedostupni, način na koji neguje kožu lica zapravo je svima dostupan.

Naime, kozmetičarka Nikola Džos koja je radila sa Megan tvrdi da ova lepotica rado koristi prirodnu kozmetiku i da redovno praktikuje maske iz kućne radinosti.

"Maske napravljene od prirodnih sastojaka su efikasne, jednostavne, nisu skupe i imate punu kontrolu nad tim kakve ćete sastojke odabrati za svoju kožu, i baš zbog toga ih moji klijenti vole", objašnjava Nikola.

Ona je otkrila i prost recept za jednu od "uradi sama" maski koju i Megan ponekad koristi.

"Za hidrataciju i posvetljivanje lica pomešajte kokosovo ulje s malo kurkume, a za piling pomešajte ovsene pahuljice s malo meda", otkriva ova kozmetičarka. Ipak, Džos savetuje i da pre nego što na lice nanesete bilo koju masku napravite mali test - stavite malo smese na pregib lakta kako biste videli kako će vaša koža da reaguje.

Takođe, dodala je i da treba da preskočite sastojke poput sode bikarbone, limuna, soli, šećera i zubne paste kada pripremate domaće maske, jer mogu da poremete kiselost kože ili izazovu iritaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.