Lepota žene

Top 5 načina da sakrijete izrastak dok se ne otvore frizerski saloni

Frizerski saloni zatvoreni su do daljeg i jedini način da ofarbate kosu je da to uradite sami ili uz pomoć nekog od ukućana sa kojim ste u izolaciji. Ako ipak ne mislite da ste vi ili vaši ukućani dovoljno vešti za nešto tako, razveseliće vas da postoje i drugi načini za prekrivanje izrastka, koji ne podrazumevaju bojenje ni bilo kakve posebne frizerske veštine.

Nedelja, 29.03.2020.

14:35

Izvor: Super žena

Top 5 načina da sakrijete izrastak dok se ne otvore frizerski saloni
Foto: Depositphotos/belchonock

Podeli:

U pomoć vam priskače pet jednostavnih frizura koje skreću pažnju sa izrastka, a neke ga i potpuno prikrivaju i koje će vam pomoći da se, do sledećeg odlaska frizeru, lakše pogledate u ogledalo.

Visoka punđa

View this post on Instagram

31 almost done ♉︎

A post shared by Reem Kanj (@reemkanj) on

Iako poslednjih godina više nije popularna kao pre, ova frizura prekriva izrastak bolje od bilo koje druge, a uz to je i idealan izgled za rad od kuće jer sklanja svu kosu s lica i vrata.

Razbarušena

Iako verujemo da mnoge od vas trenutno neguju razbarušeni izgled, ovde se ne radi o takozvanoj "krevet frizuri".

Za moderni razbarušeni izgled kose je ipak potrebno prvo je očešljati, a onda je možete lagano razbarušiti prstima ili spontano prebaciti jedan deo na drugu stranu. Tako će se izrastak bolje stopiti sa ostatkom kose, a tamniji koren će joj dati i bujniji izgled.

Polupodignuto

Još jedna odlična frizura za prekrivanje izrastka je polupodignuta kosa vezana u punđicu ili takozvanu palmicu. Dodatni plus je i ako običnu gumicu zamenite velikom gumicom za kosu koja će potpuno pokriti izrastak.

Neuredna punđa

View this post on Instagram

Unpublished — sunday blues

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Omiljena frizura Megan Markl takođe je sjajna za prekrivanje izrastka, a ujedno se i savršeno uklapa u opušteni kućni izgled i nije nimalo zahtevna za stilizovanje, piše portal Index.

Pletenice

View this post on Instagram

Step into my office ✌️✨ #AtHomeWithASOS

A post shared by LOTTE 🍝 (@asos_lotte) on

Ovde imate puno prostora ze kreativnost, a što su pletenice zanimljivije, to će bolje skrenuti pažnju sa izrastka. Ali ako niste vešti u pravljenju frizura, bolje se odlučite za neki od prethodnih predloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.