Deluje kao živa lutka sa Instagrama, ali ona zaista postoji FOTO

Zaista izgleda "nestvarno", ali postoji. Koliko je njen izgled delo prirode, to je već drugo pitanje.

Kosa i koža | Blic.rs |, Super žena |
Podeli

View this post on Instagram

J’adore 💙 @fashionnova FashionNovaPartner

A post shared by Katerina 🦋 (@katerinarozmajzl) on

Katerina Rozmajzl iz Češke je ta živa lutka koja zbunjuje izgledom. Važi za Instagram zvezdu sa više od 800 hiljada pratilaca, ima nepune 23 godine, a 2'016. je bila trećeplasirana na izboru za Mis tin u Džordžiji.

Na Instagarmu je od 2015. godine i ima sumnji da njen izgled nije 100 odsto prirodan. Ima i slika iz prošlosti koje su ranije kružile internetom, a koje ukazuju na to da su sumnje opravdane.

Ima na njenim slikama i fotošopa, a ima u njenom izgledu i dobrih gena, ovako izgleda njena mama za koju ona kaže da ostavlja utisak kao da je njena mlađa sestra.

Sve i da je slika fototošopirana hiljadu puta, sigurni smo da se ispod fotošopa krije mladolika mama.

A mlada mama ima šest ćerki, pored Katerine koja se uspešno bavi kozmetičkim biznisom, javnosti su poznate Mari i Aleksi, koja je bila veoma zastupljena na TikToku, kao i najmlađe šestomesečne bliznakinje.

Sestre Rozmajzl važe za najlepše sestre što u virtuelnom što u realnom svetu, a sjajno je to što se drže jedna uz drugu. Koliko je opravdano što su od najranijeg uzrasta zastupljene na internetu, mnogi se pitaju smatrajući da posebno najmlađe članove njihove porodice ne treba izlagati očima javnosti.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu