Lepota žene

Kejt Midlton pokazala novu frizuru i izazvala burne reakcije FOTO

Vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, 38-godišnja Kejt Midlton, malo je izašla iz rutine i promenila frizuru i sada komentari ne prestaju da pristižu.

Ponedeljak, 30.11.2020.

12:45

Izvor: Super žena

Kejt Midlton pokazala novu frizuru i izazvala burne reakcije FOTO
Foto: GettyImages/WPA Pool/Pool

Podeli:

Kejt je svakako jedna od najpopularnijih članica kraljevske porodice. Ova 38-godišnjakinja je u javnosti poznata i kao ikona stila, čije modne kombinacije, ali i rutine lepote, oponašaju milioni žena širom sveta. Jedan od njenih zaštitnih znakova svakako je i gusta i negovana smeđa kosa, koju je sada, nakon godina nošenja istog stila, Kejt odlučila 'da osveži', a reakcije nisu izostale.

Ovih dana se Kejt putem video-snimka obratila javnosti, a u prvi plan “ušla” je njena nova frizura. Svoju prepoznatljivu kestenjasto smeđu kosu odlučila je da posvetli pramenovima boje meda, idealnim za jesen. Osim toga, iako smo navikli da je vidimo sa laganim talasima, sada se pojavila sa glamuroznim bujnim kovrdžama, koje su njenuj kosu učinile još bujnijom i donele dašak ženstvenosti.

Promena je zapela za oko brojnim obožavateljima kraljevske porodice, pa su komentari na društvenim mrežama odmah počeli da se nižu.

“Nisam očekivala ovakvu promenu. Bravo, Kejt! Izašla si iz okvira. Ponosna sam” - samo je jedan je od komentara.

“Odlično joj stoji, bila bi super i kao plavuša!”, kao i “Da bar ja imam tako zdravu, gustu kosu, a ne sitne kovrdže. Ah, genetika. U svakom slučaju, oduševljena sam” neki su od brojnih komplimenata koje je Kejt dobila zbog nove frizure.

Inače, Kejt je poznata i po tome što često “reciklira” svoje odevne komade, a u njenom ormaru može se pronaći i odeća mnogi uličnih marki. Tako se nedavno pojavila u crvenom sakou koji je prvi put obukla na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Osam godina kasnije Kejt ga je odabrala za zatvaranje izložbe “Hold Still”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.