Lepota žene

Čuvenu frizuru Rejčel iz "Prijatelja" prvo je nosila Džesika Alba

Glumica Džesika Alba prisetila se i otkrila da je frizer Kris MekMilan njoj napravio frizuru kada se spremala za jednu audiciju, a da je ista frizura ubrzo postala zaštitni znak lika Rejčel iz serije "Prijatelji".

Sreda, 23.12.2020.

15:14

Izvor: Super žena

Čuvenu frizuru Rejčel iz
Foto: GettyImages/Frazer Harrison/Staff

Podeli:

Džesika Alba (39) rekla je u intervjuu za magazin "Women's Health" da je poznati holivudski frizer nju ošišao kad se spremala za audiciju za muzički spot sa Milom Jovović, a da je kasnije na isti način šišao Dženifer Aniston za seriju "Prijatelji".

"Moju prvu pravu frizuru radio je Kris MekMilan kada sam imala 12, skoro 13 godina. To je bilo kada sam išla na audiciju za spot Mile Jovović gde je trebalo da igram nju kad je bila mlađa", rekla je Alba.

Glumica kaže da joj je pre nego što je angažovana da glumi u spotu rečeno da ode u salon i sredi frizuru. Tamo joj je MekMilan odradio frizuru koja je kasnije postala poznata kao "Rejčel" frizura.

"Kris me je ošišao po slojevima i mislila sam da je savršeno", rekla je.

Njena frizura se, kako kaže, ipak nije svima svidela.

Njen otac joj je čak rekao da je u kazni, a ona se pravdala da je mama bila sa njom i da joj je dozvolila da se tako ošiša.

Ubrzo MekMilan je postao jedan od najtraženijih frizera u Holivudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare