Lepota žene

Njena kosa duža je od njenog tela FOTO

Ala Perkova (37) ponosna je na svoju kosu koja dostiže dužinu od 160 centimetara.

Četvrtak, 14.10.2021.

17:50

Izvor: B92

Njena kosa duža je od njenog tela FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zbog svoje kose privukla je pažnju na društvenim mrežama, ali i pažnju nekoliko slavnih ličnosti. Prate je glumac Džared Leto, manekenka Kendis Svonepul... Kosu pušta od detinjstva, nikada je nije šišala, a već je stekla rutinu oko negovanja kose i ne pada joj teško.

Ala Perkova, iz Odese u Ukrajini, zbog svoje kose ima trideset hiljada pratilaca na Instagramu, a s obzirom da je njena kosa duga 160 centimetara, sada je duža od njenog tela za tri centimetra.

Alu je inspirisala kosom njena majka Marija, za koju smatra da je neverovatno lepa. S obzirom na to da kosu pušta od detinjstva, navikla je na negu i rutinu, pa je tako, bez problema, pere na dva dana.

Ponosna je i na činjenicu da je njena kosa potpuno prirodna - ne koristi nikakve preparate za brži rast ili slično.

Džareda Leta upoznala je dok je sa suprugom bila na medenom mesecu i on je bio fasciniran njenom kosom dok je model Kendis Svonepul podelila na svom Instagramu fotografiju Ale.

Iako čuje i negativne komentare zbog dužine svoje kose, Ala se ne osvrće na njih i kaže da je jedina negativna strana ove dužine to što sada može da zgazi na sopstvenu kosu.U održavanju kose ima i pomoć porodice, majke i surpuga, koji joj najviše pomaže da se očešlja.

Ala bi najviše želela da se samo bavi modelingom, iako trenutno završava advokatsku praksu.

Ala ima konkurenciju u svojoj sugrađanki koja ima kosu dugu dva metra i o kojoj smo pisali u maju ove godine.

Alona Kravčenko ima i više pratilaca na Instagramu, a kosu takođe pušta od detinjstva jer joj je "majka rekla da žene treba da imaju dugu kosu".

Ukrajinska "Zlatokosa": Njena kosa dugačka je čak dva metra FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.